מקרר סמסונג RF87DG9817B1 - מומלץ?
ואני שואל בשיא התמימות - האם אתה באמת מאמין להם ומבין את ההשלכות במידה ואם?
מקרר הוא מוצר קיומי שכמעט בלתי אפשרי בלעדיו בחיים נורמטיביים ,הוא לא מוצר בידורי.
יש משפט ידוע-"אל תכניס ראש בריא למיטה חולה".
כל כך פשוט-כל כך נכון.
ליאור
(מנפגעי מקררי סמסונג בישראל)
מקרר הוא מוצר קיומי שכמעט בלתי אפשרי בלעדיו בחיים נורמטיביים ,הוא לא מוצר בידורי.
יש משפט ידוע-"אל תכניס ראש בריא למיטה חולה".
כל כך פשוט-כל כך נכון.
ליאור
(מנפגעי מקררי סמסונג בישראל)
אם אתה קונה מקרר סמסונג אז רק יש דגם בלי שום כפתור או תצוגה, 4 דלתות נקי בלי כלום, יש ל LG אחד זהה לו עם מדבקה של LG, גם הוא בלי כלום. (מביין ה 2 עדיף ה LG, תעשה צאט גיפיטי למה).
העניין שהיום בכוונה בונים אותם שלא יחזיקו לטווח רחוק, מה הכוונה בכוונה: מינימום השקעה מינימום איכות שתחליף כל 4-5 שנים מקרר, אז עדיף בשביל למזער נזקים, ללכת עם ההכי פחות משוכלל והכי פחות אופציות ועדיין, לקוות לטוב..
העניין שהיום בכוונה בונים אותם שלא יחזיקו לטווח רחוק, מה הכוונה בכוונה: מינימום השקעה מינימום איכות שתחליף כל 4-5 שנים מקרר, אז עדיף בשביל למזער נזקים, ללכת עם ההכי פחות משוכלל והכי פחות אופציות ועדיין, לקוות לטוב..
יש לי מכונת כביסה ומייבש של סמסונג והם עובדים מעולה
אבל מקרר קניתי LG ארבע דלתות והוא עובד מצוין
אחרי כחמש שנים הלך לי המדחס ויחד אתו כל תכולת המקרר..
החליפו לי בלי בעיה כי המשכתי את האחריות
חוץ מארוע חד פעמי זה הכל תקין ואני בהחלט ממליץ לעשות ביטוח למקררים
אבל מקרר קניתי LG ארבע דלתות והוא עובד מצוין
אחרי כחמש שנים הלך לי המדחס ויחד אתו כל תכולת המקרר..
החליפו לי בלי בעיה כי המשכתי את האחריות
חוץ מארוע חד פעמי זה הכל תקין ואני בהחלט ממליץ לעשות ביטוח למקררים
יש לי מקרר של סמונג כבר קרוב ל 10 שנים.
בזמנו (בשנים הראושנות) היתה לי בעיה של נזילות בתוך המקרר בגלל שפתח הניקוז היה קופא ונסתם.
משיכה קטנה של גוף החימום בערך 1-2 ס"מ למטה, פתרה את הבעיה.
מאז היתה לי סתימה עוד פעם אחת, אבל זה היה כנראה בגלל קצת לכלוך שנכנס למערכת (לא היה סימן לקרח).
יש גם צג קטן שמאפשר שינוי של הטמפ' במקרר ובמקפיא.
בזמנו אמרו לי שבדגמים הקודמים הצג היה נשאר דלוק כל הזמן, וזה היה גורם לבעיות (הכרטיס היה נשרף בשלב כלשהו) ולתיקונים יקרים.
מהדגמים שלי, הם התחילו לכבות את הצג מס' שניות אחרי שהישנוי נקלט, ולא נתקלתי בבעיות.
אני יודע שגם היתה בעיה קשה עם הבר מים, אבל בגלל שאין לי כזה, אין לי מה להגיד בנושא.
בעיה נוספת שהיתה לי, בדלת של המקרר יש כמה פינים שמחזיקים את המדפים.
שני פינים (של אותו המדף) בצד אחד נתלשו לא מזמן.
בגלל שהם ממש חלק מהדלת, ומתחת לפלסטיק יש קצף, אני לא ראיתי ממש דרך להדביק אותם בחזרה ככה שהם באמת יחזיקו מעמד.
בסוף מידלתי משהו פשוט, הדפסתי עם מדפסת תלת מימד והדבקתי על הדלת.
עושה אחלה עבודה.
סה"כ, מהרגע שהתגברתי על בעיית הנזילות, עושה אחלה עבודה.
בזמנו (בשנים הראושנות) היתה לי בעיה של נזילות בתוך המקרר בגלל שפתח הניקוז היה קופא ונסתם.
משיכה קטנה של גוף החימום בערך 1-2 ס"מ למטה, פתרה את הבעיה.
מאז היתה לי סתימה עוד פעם אחת, אבל זה היה כנראה בגלל קצת לכלוך שנכנס למערכת (לא היה סימן לקרח).
יש גם צג קטן שמאפשר שינוי של הטמפ' במקרר ובמקפיא.
בזמנו אמרו לי שבדגמים הקודמים הצג היה נשאר דלוק כל הזמן, וזה היה גורם לבעיות (הכרטיס היה נשרף בשלב כלשהו) ולתיקונים יקרים.
מהדגמים שלי, הם התחילו לכבות את הצג מס' שניות אחרי שהישנוי נקלט, ולא נתקלתי בבעיות.
אני יודע שגם היתה בעיה קשה עם הבר מים, אבל בגלל שאין לי כזה, אין לי מה להגיד בנושא.
בעיה נוספת שהיתה לי, בדלת של המקרר יש כמה פינים שמחזיקים את המדפים.
שני פינים (של אותו המדף) בצד אחד נתלשו לא מזמן.
בגלל שהם ממש חלק מהדלת, ומתחת לפלסטיק יש קצף, אני לא ראיתי ממש דרך להדביק אותם בחזרה ככה שהם באמת יחזיקו מעמד.
בסוף מידלתי משהו פשוט, הדפסתי עם מדפסת תלת מימד והדבקתי על הדלת.
עושה אחלה עבודה.
סה"כ, מהרגע שהתגברתי על בעיית הנזילות, עושה אחלה עבודה.
תודה. גם לנו יש מקרר סמסונג כבר 14 שנים ואף פעם לא היתה אתו בעיה בכלל, עובד כמו שעון עד היום וילדים גורמים לו לעבוד ממש קשה. בזמן האחרון התחיל המקרר להוציא רעשים מוזרים ואשתי אמרה לי לבדוק מה קורה בכלל בשוק ואם חלילה קורה משהו למקרר היא רוצה להיות מוכנה וסגורה על הדגם שיתאים למידות המטבח וכמובן לדגם מתקדם, לכן התחלתי לבדוק...
לא סמסונג ולא LG ואני מדבר לצערי מנסיון בשניהם.
לכל אחד מהם בעיות מאוד רציניות.
סמסונג כבר אחרי 2 תביעות יצוגיות וממשיכים להתעלל בכלל הלקוחות.
LG עם בעיות קשות במדחסים שלא מחזיקים מעמד יותר מ 2-4 שנים. מחייבים את כולם מעל 1000 ש"ח להחלפה, כשלמעשה מי שמתעקש מקבל את כספו חזרה. גם מייצר הקרח (למי שרכש דגמים כאלה) לא מחזיקים יותר מכמה שנים בודדות. החלפת דלת שלמה נדרשת בעלות של אלפי שקלים רבים !
וזה רק על קצה המזלג.
באמת שכדאי לרכוש מותגים אחרים !
לכל אחד מהם בעיות מאוד רציניות.
סמסונג כבר אחרי 2 תביעות יצוגיות וממשיכים להתעלל בכלל הלקוחות.
LG עם בעיות קשות במדחסים שלא מחזיקים מעמד יותר מ 2-4 שנים. מחייבים את כולם מעל 1000 ש"ח להחלפה, כשלמעשה מי שמתעקש מקבל את כספו חזרה. גם מייצר הקרח (למי שרכש דגמים כאלה) לא מחזיקים יותר מכמה שנים בודדות. החלפת דלת שלמה נדרשת בעלות של אלפי שקלים רבים !
וזה רק על קצה המזלג.
באמת שכדאי לרכוש מותגים אחרים !
אין לך בריכת מים מתחת למגירה התחתונה הגדולה במקרר ? אתה כנראה היחיד בתבל !11/11/2025 0:20hagai147 כתב: יש לי מקרר סמסונג מקפיא תחתון 3 דלתות, אייס מייקר עם קיוסק. אמור להיות מהדגמים הגרועים ביותר. עובד היטב מאז שנת 2012.אין חלודה. יש הצטברות של קרח אבל זה לא באמת מפריע. הפלסטיקים מתחילים להישבר....
הם נראה לי משווקים את זה כפיצ'ר ולא כתקלה !
בדלת של האייס מייקר אין לך חלודה ? אני רוצה לראות צילום...
- omriamit
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: עומרי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
לא מכיר ספציפית את הדגם של סמסונג ששאלת עליו אבל אשתף שגם אני התלבטתי מלא לפני שקניתי מקרר חדש, ובסוף הלכתי על אחד ה-4 דלתות של LG וזה היה שדרוג ענק. הנפח ממש נוח, העיצוב משתלב לי מעולה במטבח, ובאמת מרגיש הרבה יותר פרקטי.
אהבתי גם את האינסטה־ויו (זה הקטע שהדלת הופכת שקופה בנקישה - מגניב ושימושי בטירוף.)
בקיצור - אני ממש מרוצה מהבחירה.
אהבתי גם את האינסטה־ויו (זה הקטע שהדלת הופכת שקופה בנקישה - מגניב ושימושי בטירוף.)
בקיצור - אני ממש מרוצה מהבחירה.
תהיה בהיכון, כי כשהמקרר שלך יהיה בן שנתיים לארבע המדחס שלו הולך לסיים את תפקידו עלי אדמות.30/11/2025 15:00omriamit כתב: לא מכיר ספציפית את הדגם של סמסונג ששאלת עליו אבל אשתף שגם אני התלבטתי מלא לפני שקניתי מקרר חדש, ובסוף הלכתי על אחד ה-4 דלתות של LG וזה היה שדרוג ענק. הנפח ממש נוח, העיצוב משתלב לי מעולה במטבח, ובאמת מרגיש הרבה יותר פרקטי.
בקיצור - אני ממש מרוצה מהבחירה....
אתה תזהה את זה כשהטמפרטורה במקפיא תתחיל לעלות ובמקביל גם במקרר.
זה קורה פשוט אצל כולם. המדחסים שלהם לא מחזיקים מעמד.
כשזה יקרה, תתבקש לשלם סביב 1300 ש"ח נכון להיום, עבור החלפת המדחס.
תשלם הכל, שיתקנו הכל ואז תדרוש חזרה את כל כספך (כי יש 10 שנות אחריות למדחס, שהם מתכחשים אליה).
בהצלחה !
היה לנו מקרר סמסונג 2 דלתות זכוכית חלבית משנת 2008 עם 0 תקלות.
לפני כשנה התחילו הבעיות ושבק חיים סופית לפני חודשיים. 17 שנות עבודה - מספר מרשים.
החלפנו לדגם סמסונג 4 דלתות זכוכית שחורה BESPOKE תוצרת קוריאה,
עם מרכז משקאות BEVERAGE ZONE לפחיות ומעדנים , בר מים וקנקן מתמלא אטומטית.
פתיחת דלתות אוטומטית עם חיישן וחלון המשקאות מואר אוטומטית שמתקרבים אליו.
כולל שתי מגירות קרח ללא הפסקה.
בינתיים הכל עובד עם רעש מדחס אפסי. שליטה מלאה גם באמצעות אפליקציית SAMRTTHINGS
כולל אתראות על פתיחת דלתות , שליטה על תדירות ייצור הקרח בכל מגירה, החלפת פילטר
וניטור צריכת אנרגיה AI ותשלום חודשי משוער.
הפירות והירקות מחזיקים מעמד הרבה יותר זמן מהמקרר הקודם. בקיצור תענוג.
גילוי נאות, התלבטנו בינו לבין LG אבל העיצוב והפונקציונליות הכריעו ולקחנו את הסיכון.
אחריות ישירה סמסונג ישראל. תכתובת עם נציגי שירות אנושיים 24/7 בווטספ.
אעדכן מה יעלה בגורלו בעוד X שנים
לפני כשנה התחילו הבעיות ושבק חיים סופית לפני חודשיים. 17 שנות עבודה - מספר מרשים.
גילוי נאות, התלבטנו בינו לבין LG אבל העיצוב והפונקציונליות הכריעו ולקחנו את הסיכון.
אחריות ישירה סמסונג ישראל. תכתובת עם נציגי שירות אנושיים 24/7 בווטספ.

נערך לאחרונה על ידי sky1sky10 ב 06/12/2025 16:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
קנית סמסונג ? אתה אמיץ !!!05/12/2025 16:48sky1sky10 כתב: היה לנו מקרר סמסונג 2 דלתות זכוכית חלבית משנת 2008 עם 0 תקלות.
אחריות ישירה סמסונג ישראל ולא ניופרו. תכתובת עם נציגי שירות אנושיים 24/7 בווטספ.
...
אחרי 2 תביעות יצוגיות שבהן היבואן פשוט מתעלל באלפי לקוחות...אתה באמת אמיץ !
במקררים אין כמעט אופציות, דוחפים פה חזק מאוד את הסמסונגים בכל מקום, זה לא שיש הרבה אפשרויות יותר נכון אין אופציות בכלל לחברות אחרות כי לא מביאים. כנראה שזה בכוונה לכוון לשם או LG , שגם הם גרועים, בגדלים של המקררים הגדולים אין דברים אחרים שתי חברות וזהו.
אני מבין אותך לגמרי. הבעייה שכל מה שיש בשוק הישראלי הוא או בסיסי מדי או מיושן מדי.06/12/2025 1:41Arie10 כתב: קנית סמסונג ? אתה אמיץ !!!
אחרי 2 תביעות יצוגיות שבהן היבואן פשוט מתעלל באלפי לקוחות...אתה באמת אמיץ !...
לא הייתה לי ברירה כי "לא היה לי אומץ" להתקרב למותגי מדבקה ומצד שני הלב היה עם משהו מודרני ומעוצב.
התביעות הייצוגיות לא דיברו אלי כי לא חוויתי אותם על בשרי ומצד שני אחריות יבואן מקורי ולא צד ג' קצת הרגיע אותי.
המחיר של המקרר לא זול ומקווה שמקררים יקרים יותר יספקו את ההנאה שעד עכשיו אני מתרשם לטובה ומעל לציפייה.
נערך לאחרונה על ידי sky1sky10 ב 06/12/2025 16:15, נערך 3 פעמים בסך הכל.