התרשמות כללית מעבר ל- UniFi / Ubiquity

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
Jabberwock פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 157 פעמים

שליחה #1 

הקדמה:
זאת לא ביקורת, רק התרשמות כללית מהמעבר מראוטר GL.iNet GL-MT6000 (Flint 2) לאקוסיסטם של UniFi / Ubiquity.

מה נרכש:
Ubiquiti UniFi Cloud Gateway Fiber (UCG-Fiber)
Ubiquiti UniFi U7 Pro XG

מה רציתי במעבר:
אפשרות ה-NVR קרצה לי מאוד. עד עתה השתמשתי בפקודות ffmpeg על הראוטר עם חיבור למתאם M.2 SSD NVME ב-USB.
אפשרות ה-SFP+ בשביל 10Gb.
תמיכה במהירויות גבוהות 5Gb+.

מה לא אהבתי:
הצורך באביזרים, למשל ה-M.2 Tray לא כלול וצריך לרכוש בנפרד. המחיר שלו בארץ 215 ש"ח ולהזמין מחו"ל גם עלות דומה.
מספקים RJ45 אחד של 5 סנטימטר, ואין מה לעשות איתו.
מעמד שולחן ל-U7 Pro XG, בסוף יצא שהדפסתי מודל מתאים לו.
לא ניתן להקים שירות שיתוף קבצים (SMB)

מה אהבתי:
תמיכה טכנית מול נציגים.
ממשק נוח, צפייה בלוגים.
אפשרות הזרקת מתח דרך PoE+
תמיכה כ-NVR.

בפועל מה קיבלתי או לא קיבלתי:
את עניין ה-Tray הצלחתי לפתור ע"י הדפסת מודל מתאים מפלסטיק במדפסת תלת-מימד.

את מצלמת ה-Reolink שלי בהתחלה לא הצלחתי לחבר, אחרי התייעצות עם התמיכה מצאתי אפשרות בממשק של try advanced adoption באייקון סמן שאלה שמוחבא. אחר כך הייתה לי בעיה אחרת, שפיד המצלמה קורס. ממשק המצלמה HTTP היה ממשיך לעבוד אבל הפיד עצמו קורס ורק הפעלה מחדש של המצלמה פותרת את הבעיה. בסוף מצאתי פתרון לזה בעצמי, יש אפשרות בהגדרות לשנות Stream Compatibility Mode מ-Default ל-Improved. דבר נוסף, הם לא תומכים בשמירת הסאונד של המצלמה בגלל שהיא מצלמת צד שלישי, חבל מאוד. לא ידעתי על זה לפני שרכשתי.

עניין ה-WiFi, המהירות המרבית שהייתי מקבל ב-Flint 2 הייתה 1,550mbps מול Samsung Galaxy S24+. עכשיו מקבל פחות, כ-1,000mbps (גם בתדר 6Ghz). ככל הנראה הדבר נובע מכמות האנטנות. דבר נוסף, כשבוחרים בראוטר את אזור ישראל, לא ניתן לקבל את הערוצים 100+ בתדר 5Ghz. יצרתי קשר עם התמיכה שלהם, מקווה שיפתרו את הנושא. העניין הזה לא פתור מאז שנת 2021.

עניין נוסף זה ה-DNS. אין להם אפשרות מובנית של Adguard Home. צריך לחבר Raspberry Pi או להשתמש ב-DNS Stamp. שזה קידוד של הגדרות Encrypted DNS. ניתן ליצור את המחרוזת בעזרת האתר הזה https://dnscrypt.info/stamps/
ניסיתי לעשות Rule של DNS Interception כמו שהיה לי ב-OpenWrt, ראו כאן: https://openwrt.org/docs/guide-user/fir ... ercept_dns
אם אני יוצר את ה-rule ב-IPv6 זה מבטל לי את האצת החומרה ומגביל את מהירות האינטרנט ל-2,100mbps. אז פשוט חסמתי את פורט 53 ל-IPv6. עדיין, לא מוצא חן בעיניי אבל צלחתי את הבעיה הזאת.
בעיה אחרת שאני רוצה לפתור זה במקום להשתמש בשירות DNS בתשלום של AdGuard Home, לעבור לשימוש של Raspberry Pi. כבר חיברתי אותו אבל אני צריך להבין איך להגדיר את ה-DNS Interception במקרה הזה.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.

bugbugon
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

תתחדש! בדיוק הציוד שאני חושב לקנות
מאיפה רכשת?
ומול מי התמיכה? המוקד בארץ? בארה"ב?
אתה יכול לשתף את המעמד השולחני שיצרת?

דבר נוסף, רשמת שהמהירות ב-WIFI נמוכה יותר "ככל הנראה הדבר נובע מכמות האנטנות." - מה הכוונה?

תודה רבה ותתחדש!

Jabberwock פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

06/11/2025 18:22  
bugbugon כתב:
מאיפה רכשת?
...
מ-Getic.
bugbugon כתב:
ומול מי התמיכה? המוקד בארץ? בארה"ב?
...
פניתי דרך ה-Live Support Chat. עונים דיי מהר. ואם צריך עושים אסקלציה.
bugbugon כתב:
אתה יכול לשתף את המעמד השולחני שיצרת?
...
הורדתי מכאן: https://makerworld.com/en/models/152866 ... o-xg-stand
bugbugon כתב:
דבר נוסף, רשמת שהמהירות ב-WIFI נמוכה יותר "ככל הנראה הדבר נובע מכמות האנטנות." - מה הכוונה?
...
בדגם שרכשתי לכל תדר יש 2 אנטנות. ב-Flint 2 לעומת זאת יש 4 אנטנות לשימוש ב-5Ghz.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.

dr0r
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2182
שם מלא: דרור
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 361 פעמים

שליחה #4 

ככל הידוע לי הטלפון הראשון של סמסונג שתומך ב- 4x4 MIMO WiFi הוא ה-Galaxy S25 Ultra, וגם 2x2 תומך ב-4.3Gbps ב-5GHz, אז זה לא העניין.
אתה יכול לבחור איזו מדינה שאתה רוצה, זה חסר משמעות. רק שים לב, שאם תקבע תדר שמבחינת הטלפון שלך לא חוקי בישראל (כמו לדוגמה רוב התדרים ב-6GHz), הטלפון פשוט לא יראה את הרשת.

DanielGR
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 1448
שם מלא: DanielG
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 280 פעמים

שליחה #5 

פידבק נוסף:

מדובר ב- UCG fiber, התקנה סטנדרטית בזק PPPOE, עודכן לגרסת 4.3.6 זו גרסה רשמית - לא Early access, שוחררה ב-10 ליולי. מה שהסתבר שלא היה ניתן להתחבר למצלמות של EUFY מתוך הרשת (מצלמות של REOLINK משום מה עבדו). שרפתי הרבה שעות על כך, לנסות להבין למה זה קורה, כולל לשנות קונפיגורציה שכבר עבדה.

עד שיצאה גרסת 4.3.9.... מתוך ה- Release notes:

קוד: בחירת הכל

Bugfixes
Fixed an issue where Hardware Offloading could be enabled unexpectedly in rare cases despite being disabled in the settings.
Fixed an issue where IoT devices couldn't access the internet when Hardware Offloading was enabled and the WAN connection was PPPoE.
אופס... הנקודה השנייה היא בדיוק הבעיה שנתקלתי בה, ובדיוק בתצורה המדוברת. עדכון לגרסה הזו פתר את הבעיה (עד עכשיו לא מצאתי בדיוק מה הייתה הבעיה, הסימפטומים ברורים). לדעתי גרסה לא אמורה להשתחרר עם בעיה כזו.

התקנה נוספת - UCG fiber, עם SFP ONT NOKIA G-010S-A, לא התחבר, ניתוק מיידי. מה שהסתבר שהתקלה מטופשת ביותר: בזק שינו את הסיסמה, מבלי ליידע את המנוי, הנתב הקודם שהיה בשימוש הוא BFIBER של בזק שהוגדר מרחוק ולכן הבעיה לא הופיעה. ברגע שה- UCG fiber הוגדר עם הסיסמה הידועה האחרונה הוא כמובן לא התחבר. הטענה כלפי ה- UCG fiber היא שהלוגים לא מספקים במקרה הזה. אם היה מופיע בלוגים Authentication error היה מייד ניתן לעלות על הבעיה, מה שהיה בלוגים דרך הממשק הגרפי זו הודעה גנרית של ניתוק.

צריך להיזהר עם גרסאות Early access. דוגמא: UCG fiber שודרג לגרסה 4.4.5 ומסתבר שהגרסה הזו שוברת את ה- HW offload. על אותה התעבורה עומס המעבד היה גבוה בצורה משמעותית. שינמוך לגרסה הקודמת פתר את הבעיה, וגרסאות נוספות של Early access לא ניסיתי.

לסיכום: כל מה שתואר לגבי החוזק של ה- Eco-system אכן נכון. הרושם שלי שאיכות הקושחה ותהליך בקרת האיכות טעונים שיפור.

להלן פורום העוקב אחר גרסאות UCG כולל Early access:

https://ubiquiti-networks-forum.de/boar ... /?pageNo=2
נערך לאחרונה על ידי DanielGR ב 21/11/2025 5:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.
רשימת הציוד: MikroTik CCR2004-1G-12S+2XS |CRS317-1G-16S-RM | CRS504-4XQ-IN

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4301
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 898 פעמים

שליחה #6 

כמו שכבר כתבתי במשך שנים כאן בפורום זה, כאחד שמתשתש לא מעט כל השנים אלה בפרויקטים רבים, כולל גם לצורך של רשת ביתית, בציוד של UBNT, אז לחברת Ubiquiti יש מוצרים זולים וטובים. וכל אחד יכול לבחור לעצמו אחת משני אפשרויות אלה אצלם.

למשל, כל הנתבים שלהם במשך כל שנים, לא שווים כלום, אבל זולים. דוגמה מצוינת לכך, היא כמובן אותו ה UniFi Cloud Gateway Fiber. גם כל הסדרת נקודות גישה של U7, היא בדיוק מאותו הסוג של מוצרים זולים, אבל שלא שווים כלום.
מצד שני, יש את סדרת E7 למשל, שעולה מחירים אחרים לגמרי לנקודת גישה, אבל עובדת מצויין ואם מגדירים אותם נכון, גם נותנת מהירויות מתאימות למה שמצופה מרשת של WIFI7 בשנים האחרונות. לדוגמה, אני אפילו כבר לא מדבר על E7 Audience, המתקדמת יותר, וגם לא על ה E7 Campus הבינונית, אלה על E7 הכי פשוטה, מסוגלת למכשיר כמו Samsung Galaxy S24 Ultra לאפשר מהירות של יותר מ 5GB ללא שום בעיה.
כמובן, גם המתגים של Ubiquiti שמתאימים כבר לנושא זה של הזנת נקודות גישה של WIFI7 ברשת ביתית, עולים מחירים אחרים לגמרי מציוד של גרוש וחצי. גם, מי שרוצה לקבל בקר למערכת זו של UBNT, שמנהל את הציוד זה בצורה סבירה, לא יכול לצפות את זה ממכשיר כמו UCG-Fiber ונדרש להתקין את הבקר זה על מערכת LINUX כלשהי, פיזית או וירטואלית לפחות.
וכל מי שמתכנן לרכוש ציוד רשת ביתי כזה צריך להבין בידיוק למה לצפות בכל מקרה של רכישת ציוד מסוג מסויים.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46321
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5065 פעמים

שליחה #7 

אני חושב שכל מי שקורא כאן מתכוון לרכוש ציוד של Ubiquiti לשימוש ביתי ובמקרה כזה, אין שום בעיה עם המוצרים המדוברים.

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

07/11/2025 12:53  
ziv_r כתב:
אני חושב שכל מי שקורא כאן מתכוון לרכוש ציוד של Ubiquiti לשימוש ביתי ובמקרה כזה, אין שום בעיה עם המוצרים המדוברים.
...
גם הפותח הדיון זה, שכפי שזה לא קשה להבין רכש את הציוד זה של Ubiquiti לשימוש ביתי בלבד, מיד דבר ראשון זיהה תופעות כאלה בציוד זה, כמו למשל ירידת מהירות אלחוטית ביותר משליש ביחס לציוד פשוט יותר ועוד מהדור WIFI הקודם, שהיה לו לפני זה וגם את המגבלות הרבות של שירותי הנתב, ביחס אפילו למה שציוד פשוט הקודם היה מספק לו עם תוכנה חינמית.
אולי מבחינתך, אין שום בעיה עם תופעות מהסוג זה בעבודה של המוצרים המדוברים, אבל יש סיכוי יותר מסביר שיהיו כאלה שלא בדיוק יהיה מרוצים ביותר שאחרי שרוכשים ציוד מהדור החדש לרשת ביתית שלהם יגלו שהם קיבלו שנמוך משמעותי במהירות אלחוטית ממה שהיה להם לפני זה בשימוש בציוד הישן ואפילו זול יותר שהשתמשו בו לפני זה. וגם שאת היכולות הבסיסיות של שירותי רשת שהיו להם, הם כבר לא יכולים לקבל מציוד זה.

וזה עוד הרבה לפני שנתקלים בתופעות של בעיות תאימות וניתוקים מול לקוחות WIFI שונים, שמתוארים בהרחבה בהקשר של נקודות גישה מהסדרה זו ומהבעיות של קריסה של תוכנת נתב זה בעבודה ברשת ביתית. למשל, אם יש בה שימוש בתוכנות שפותחות כמות גדולה של SESSIONS לכיוון האינטרנט, תוכנות כמו לקוחות TORRENT לדוגמה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46321
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5065 פעמים

שליחה #9 

כל הנושא של הרצת Speedtest בטלפון מרגיש לי שולי, כי לראות מספר גבוה באפליקציה כזו לא באמת משקף שימוש יומיומי אמיתי. אלא אם כן אתם מעבירים קבצים גדולים באופן קבוע בין המחשב לטלפון בצורה אלחוטית, הנתונים האלו פחות רלוונטיים.

לגבי בעיות תאימות או ניתוקים, אצלי לפחות, לא קיימות כאלה. כרגע יש לי עד 28 קליינטים מחוברים באלחוטי במקביל והמערכת יציבה לחלוטין בלי ניתוקים בכלל. כדי להדגיש עוד יותר את הנקודה: כל התעבורה האלחוטית שלי עוברת אך ורק דרך ה-UDR7, בלי שום נקודת גישה נוספת בבית (יש לי עוד 3 יחידות של UniFi U7 Pro במחסן שממתינות לספק כח) - וזאת למרות שנאמר בעבר בשרשור אחר שה-UDR7 הוא ציוד לא אמין. בפועל? עובד מעולה.

ולגבי שימוש בטורנטים, התמונה למטה מציגה את השימוש השבועי שלי - וגם כן, אין בעיות ניתוקים.
ייתכן ובאמת הציוד הזה לא מתאים למשתמשים מסוימים, אבל עבורי, הוא עובד טוב.

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

כל הנושא של הרצת Speedtest בטלפון, זה בסך הכל כלי בדיקה בסיסי שזמין למשתמש ביתי פשוט, בכדי שהוא יכול לדעת לאיזה מהירות חיבור לאינטרנט הוא יכול להגיע במקרה הכי טוב ששום דבר אחר בצד האינטרנט לא מגביל אותו. במקרה זה באותו מכשיר טלפון ובצורה של חיבור WIFI ברשת ביתית זו.

וכמובן שהדבר העיקרי בפיתוח ובמעבר בכל תקן WIFI חדש יותר לאורך שנים, זה הגדלת המהירות חיבור אלחוטית זו בדיוק שתהיה מושגת בו.
אולי מבחינתך זה יהיה היגיוני ואפילו סביר להוציא כסף ולרכוש ציוד חדש לרשת ביתית ולהחליף בו את הציוד מהדור הישן, וזה רק בכדי לגלות ש... הוא מאפשר לך מהירות חיבור משמעותית נמוכה יותר, אפילו מהציוד הישן, הפשוט והזול שאותו אתה מחליף ברשת ביתית זו.
אבל, אני משום מה מעריך, שלא כל אחד ירצה לבצע שינוי כזה ברשת ביתית שלו. :lol:

דבר זהה גם, עם הנתב שמוזכר כאן, שגם במקרה המדובר, לא כל אחד יחשוב שזה הכי סביר לרכוש נתב חדש, יקר יותר לרשת ביתית שלו ואחרי זה לגלות שיש לנתב זה משאבים מוגבלים יותר מהציוד הישן שהוא בא להחליף ושהוא לא יכול לקבל אפילו את הביצועים ואת השירותי רשת, שהיה מקבל מהציוד הישן והזול שלו לפני זה.

UriM
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 743
שם מלא: אורי
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #11 

את מי שזה מעניין, ServeTheHome עשו מבחן ל-UCG-Fiber, כולל מבחן עומס שלא נעשה במקומות אחרים.
https://www.servethehome.com/ubiquiti-u ... ber-review

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20173
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #12 

זה אחלה ביקורת. וסוף סוף יש תמונות של ה"ביפנוכו" של הראוטר הזה.
עכשיו אפשר לראות שיש שבב סוויץ' ייעודי של רילטק שנותן את החיבורים הבאים: 4X2.5G ו-2X10G.
כל 4 פורטי ה-2.5G מחוברים לסוויץ'.
פורט ה-RJ45 10G גם מחובר אליך דרך שבב transceiver גם של רילטק.
ופורט ה-10G השני של הסוויץ' מחובר למעבד הראשי.
מכאן אפשר להסיק שפורטי ה-SFP+ מחוברים ישירות למעבד הראשי.
מה שלא ברור לי עדיין זה איך הניתוב הפנימי עובד מבחינת יכולות ה-switching של הראוטר (אותי זה מעניין).
מה שכן ברור, בכל אופן, זה שהכי יעיל זה להשתמש בפורט SFP+ לחיבור אינטרנט ופורטי RJ45 עבור הרשת הפנימית (במידה ומשתמשים בראוטר הזה גם כסוויץ')

dr0r
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2182
שם מלא: דרור
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 361 פעמים

שליחה #13 

09/11/2025 16:51  
TheCoolest כתב:
זה אחלה ביקורת. וסוף סוף יש תמונות של ה"ביפנוכו" של הראוטר הזה.
עכשיו אפשר לראות שיש שבב סוויץ' ייעודי של רילטק שנותן את החיבורים הבאים: 4X2.5G ו-2X10G.
כל 4 פורטי ה-2.5G מחוברים לסוויץ'.
פורט ה-RJ45 10G גם מחובר אליך דרך שבב transceiver גם של רילטק.
ופורט ה-10G השני של הסוויץ' מחובר למעבד הראשי.
מכאן אפשר להסיק שפורטי ה-SFP+ מחוברים ישירות למעבד הראשי.
מה שלא ברור לי עדיין זה איך הניתוב הפנימי עובד מבחינת יכולות ה-switching של הראוטר (אותי זה מעניין).
מה שכן ברור, בכל אופן, זה שהכי יעיל זה להשתמש בפורט SFP+ לחיבור אינטרנט ופורטי RJ45 עבור הרשת הפנימית (במידה ומשתמשים בראוטר הזה גם כסוויץ')
...
באמת אחלה ביקורת.
הכי יעיל זה להשתמש ב-SFP+ אחד לחיבור לאינטרנט ובשני ל-switch חזק כמו ה-Pro XG 8 PoE, שידחוף את ה-APs. הפורטים האחרים יכולים לשמש למכשירים איטיים יותר.

DanielGR
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 1448
שם מלא: DanielG
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 280 פעמים

שליחה #14 

בהמשך לנסיונות, Hw offloading עובד כאשר ה-ONT מחובר לפורט RJ45 10Gbps, והרשת המקומית מחוברת לפורט SFP PLUS. בתעבורת ניתוב של 5Gbps העומס על המעבד הוא אחוזים בודדים.

מה שחשוב זה באילו חיבורים Hw offload עובד

לגבי פורטים אחרים, הבדיקה פשוטה, צריך ליצור תעבורה בעומס מלא בין הפורטים המדוברים ולבדוק במקביל את העומס על המעבד.
התוצאות האלו עם PPPOE לא אפשריות ללא Hw offload
רשימת הציוד: MikroTik CCR2004-1G-12S+2XS |CRS317-1G-16S-RM | CRS504-4XQ-IN

Jabberwock פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

בדיעבד הייתי צריך לרכוש את ה-XGS שיש לו 4 אנטנות בתדר 5Ghz.

משהו מוזר שזיהיתי: אם אני מגדיר רוחב פס של 320Mhz בתדר 6Ghz אחרי כמה זמן המהירות יורדת ל-600-700Mbps בבדיקת מהירות בטלפון.
עוד דבר מוזר שקרה לי היום: עשיתי בדיקה מהירות מול שרתי בזק, פרטנר והוט עם המחשב שאני מחובר אליו ב-SFP+ וקיבלתי רק 15Mbps בהורדה, ובהעלאה קיבלתי את מלוא המהירות. מול שרת סלקום קיבלתי 3,500Mbps. הוצאתי והכנסתי את ה-SFP+ וזה סידר את הבעיה, המהירות חזרה ל-5,000Mbps.

שאלתי את התמיכה שלהם לגבי זה שאי-אפשר להגדיר חוק DNAT ל-IPv6 מבלי לבטל את האצת החומרה, וגם במידה ואני כן רוצה להגדיר חוק כזה מה אני אמור לרשום ב-Translated IP Address, הרי אני חייב לכתוב שם כתובת IPv6 חוקית אבל הכתובת תשתנה בכיבוי והפעלה הבאה של הראוטר, וזה מה שענו לי:
It’s not possible to configure DNAT for IPv6 while Hardware Acceleration is enabled. You can disable it temporarily and check if you notice any difference in behavior.

For the LAN Global IPv6 rule, you can leave the destination set to ANY instead of specifying a particular IPv6 address. This is the recommended approach for configuring rules when working with dynamic IPv6 addresses.
...

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2654
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שליחה #16 

זה ממש בדיחה...
ודי עצוב שראוטרים פשוטים יכולים ליצור חוקי פיירוול עם prefix דינמי והם לא

Jabberwock פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

עוד פעם יש בעיה מעצבנת עם ה-IPv6.

מתפרסמים 2 כתובות DNS לכל מכשיר, אחת של ה-Gateway והיא טובה. השנייה לא חוקית ו-Auto Generated, זה דופק לי את זמני טעינת האתרים.

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3398
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 327 פעמים

שליחה #18 

מי הספקית?
מנהל פורום רשתות פס רחב ו IP-TV/תפוז
תוסף כתוביות לקודי all-subs-plus - גירסה מתוקנת לבדיקה

Jabberwock פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

סלקום.

במחשב:
במחשב נייד:

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3398
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 327 פעמים

שליחה #20 

סלקום בסדר בד"כ (בניגוד להוט...). כנראה בעיה מקומית ...
מנהל פורום רשתות פס רחב ו IP-TV/תפוז
תוסף כתוביות לקודי all-subs-plus - גירסה מתוקנת לבדיקה

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”