מתקשה להוציא אספרסו טוב
-
peterock
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- שם מלא: pete rock
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
יש לי מכונת קפה Delonghi Dedica (עם פרוטיפילטר ללא תחתית), מטחנה ידנית Timemore c2. אני משתמש ב-16 גרם קפה (אני מנסה גם פולים בקלייה כהה וגם בינונית).
ניסיתי לטחון ברמה 7 של המטחנה אבל ה-Dedica התקשתה ורק טיפות יורדות. אחר כך ניסיתי לטחון ברמה 8 והקפה זורם במהירות, אני מקבל מ-16 גרם קפה 32 גרם נוזל תוך 13-14 שניות.
איך אני יכול לשפר את האספרסו שלי?
יש לי מכונת קפה Delonghi Dedica (עם פרוטיפילטר ללא תחתית), מטחנה ידנית Timemore c2. אני משתמש ב-16 גרם קפה (אני מנסה גם פולים בקלייה כהה וגם בינונית).
ניסיתי לטחון ברמה 7 של המטחנה אבל ה-Dedica התקשתה ורק טיפות יורדות. אחר כך ניסיתי לטחון ברמה 8 והקפה זורם במהירות, אני מקבל מ-16 גרם קפה 32 גרם נוזל תוך 13-14 שניות.
איך אני יכול לשפר את האספרסו שלי?
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
תנסה שוב 7 ושהדחיסה תהיה פחות חזקה
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
טחן דק יותר כלומר 7 ושחק עם כמות הקפה. תתחיל ב 14 גרם.28/09/2025 0:11peterock כתב: שלום,
איך אני יכול לשפר את האספרסו שלי?...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
סוגי קפה ... אבל לא אספרסו
תוכל לחפש בגוגל
והינה תגובה של חבר מהפורום
viewtopic.php?p=3274944&hilit=Timemore+c2#p3274953+
היה לי כזאת, החלפתי אותה ב kinggrinder k2 שנותנת לי תוצאות מדהימות באספרסו ביחס למחירה.
תוכל לחפש בגוגל
והינה תגובה של חבר מהפורום
viewtopic.php?p=3274944&hilit=Timemore+c2#p3274953+
היה לי כזאת, החלפתי אותה ב kinggrinder k2 שנותנת לי תוצאות מדהימות באספרסו ביחס למחירה.