אפל ווטש אולטרה 3 ותמיכה של דור 5 בישראל?
למה שלא יהיה בעצם? זה לא אמור להיות דור 5 כמו של הניידים? הרי זה סהכ אנטנות שיוצרות קשר עם האנטנות הגדולות?
אולי בעצם, זה עניין שצריך להיות מופעל ברמת חברת התקשורת, כמו למשל שמוכרים לנו חבילות 4G ו-5G -- צריך לבדוק
אפשר לשאול מהיכן קנית שכבר קיבלת? אני קניתי קצת לפני ראש השנה מiStore ועדיין ממתין לשלי.
עריכה: לפי הסרטון הזה אני מניח שאין, או שאולי הוא התכוון לשידור הלוויני
אולי בעצם, זה עניין שצריך להיות מופעל ברמת חברת התקשורת, כמו למשל שמוכרים לנו חבילות 4G ו-5G -- צריך לבדוק
אפשר לשאול מהיכן קנית שכבר קיבלת? אני קניתי קצת לפני ראש השנה מiStore ועדיין ממתין לשלי.
עריכה: לפי הסרטון הזה אני מניח שאין, או שאולי הוא התכוון לשידור הלוויני
חיפוש קטן הביא אותי לכך שה-5G שקיים באולטרא 3 הוא "5g RedCap" שזה בעצם 5G עם תעבורה/זכרון חסכוני, או משהו כזה
חיפוש מדוקדק בגוגל הביא אותי למאמר הזה שפורסם אמש
חיפוש מדוקדק בגוגל הביא אותי למאמר הזה שפורסם אמש
אולי מקריות? אולי לא?"...תחום החיבוריות נמצא בלב השינוי, עם טכנולוגיית 5G RedCap שמובילה פלאפון, שצפויה לתת מענה לבעיה מוכרת: היעדר כיסוי Wi-Fi בגינות, בגגות סולאריים ובמחסנים. יסוד קריטי נוסף בהקמת בית חכם הוא כאמור הבטחת תשתית אינטרנט יציבה ומהירה, שכן מערכות הבית החכם מתבססות רובן ככולן על קישוריות רציפה לרשת הביתית. "...
קניתי מאילת - ממש במזל בדיוק היתה יחידה אחת וזה ההיה ביום שישי לפני 10 ימים05/10/2025 2:40avinin1 כתב: למה שלא יהיה בעצם? זה לא אמור להיות דור 5 כמו של הניידים? הרי זה סהכ אנטנות שיוצרות קשר עם האנטנות הגדולות?
עריכה: לפי הסרטון הזה אני מניח שאין, או שאולי הוא התכוון לשידור הלוויני...
לא ממש עקרוני05/10/2025 14:26sigamore כתב: סתם מתוך סקרנות -- למה 5G עקרוני לך בשעון ? יש פה use case אמיתי או שזה בחזקת nice to have?...
הרי אפילו את האופציה שאפל השיקה לפני שנתיים - שלוש של אפשרות להיות עם השעון בחו״ל - עוד לא באמת הופעל (לפחות לא בארץ)
אבל זה קו משני אז אולי ירצו לחסוך במשאבים05/10/2025 2:40avinin1 כתב: למה שלא יהיה בעצם? זה לא אמור להיות דור 5 כמו של הניידים? הרי זה סהכ אנטנות שיוצרות קשר עם האנטנות הגדולות?
עריכה: לפי הסרטון הזה אני מניח שאין, או שאולי הוא התכוון לשידור הלוויני...
קיבלתי את שלי היום, ניסיתי לדבר על זה עם פרטנר והם לא ממש ידעו מה להגיד לי לגבי תמיכת 5G באפל ווטש/5G RedCap, יכול להיות שאנסה לעבור לפלאפון כדי לבדוק
חייב להעיר שהסגירה של הרצועה milanese loop ממש מעצבנת, כנראה שאחליף לTerraCotta - ממש אהבתי
חייב להעיר שהסגירה של הרצועה milanese loop ממש מעצבנת, כנראה שאחליף לTerraCotta - ממש אהבתי