איך להחליף שם משתמש בנטפליקס?

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
omerts פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 225
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

קניתי סטרימר "שיאומי" והתחברתי לנטפליקס. הבעיה היא שזה מציג ומתחבר לפרופיל של מישהו אחר במשפחה (בזמנו הייתי מחובר דרך החשבון שלו). נכון להיום, יש לי חשבון שלי עם שם משתמש וסיסמא שלי, כמובן. מה שאני מבקש לשאול ולקבל הסבר - איך אני מחליף את המשתמש/חשבון (נא גלו התחשבות אם אני לא משתמש במינוחים המדוייקים, אני מקווה שכוונתי מובנת) לחשבון העדכני שלי.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4935
נתן תודות: 515 פעמים
קיבל תודות: 688 פעמים

שליחה #2 

09/09/2025 11:26  
omerts כתב:
קניתי סטרימר "שיאומי" והתחברתי לנטפליקס. הבעיה היא שזה מציג ומתחבר לפרופיל של מישהו אחר במשפחה (בזמנו הייתי מחובר דרך החשבון שלו). נכון להיום, יש לי חשבון שלי עם שם משתמש וסיסמא שלי, כמובן. מה שאני מבקש לשאול ולקבל הסבר - איך אני מחליף את המשתמש/חשבון (נא גלו התחשבות אם אני לא משתמש במינוחים המדוייקים, אני מקווה שכוונתי מובנת) לחשבון העדכני שלי.
...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

omerts פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 225
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

יופי, תודה. הצלחתי להעלות את החשבון שלי. עוד שאלה - האם ישנה אפשרות להעלות על הסטרימר הזה (שיאומי tv box S דור 3) קודי כדי שאוכל לצפות בשידורי עידן+ (באמצעות הרחבת פישנזון) או שישנה דרך אחרת לצפות בעידן+?

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6110
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 993 פעמים

שליחה #4 

אפשר כנס לחנות האפליקציות וחפש KODI או אם אתה מסתבך הורד במחשב את הגרסא האחרונה והעבר אותה על דיסק נשלף ואת הדיסק הנשלף חבר לסטרימר ודרך הסייר התקן את ה-APK.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”