שרשור תגובות: אפל מכריזה על iPhone 17 בארבע גרסאות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
התלהבתי רק משדרוג מצלמת הסלפי ותוספת הAI שיודעת להרחיב את העומק כדי שעוד אנשים יכנסו לפריים
אכזבה גדולה שאין משהו בקטגורית הבית החכם, הייתה שמועה חזקה שאפל תכנס ותעשה איזה מסך חכם בסגנון הecho show ואפילו פעמון מצלמה בסגנון הRing doorbell
אבל מעניין אותם להתחרות ב-למי יש מכשיר רזה יותר....
אכזבה גדולה שאין משהו בקטגורית הבית החכם, הייתה שמועה חזקה שאפל תכנס ותעשה איזה מסך חכם בסגנון הecho show ואפילו פעמון מצלמה בסגנון הRing doorbell
אבל מעניין אותם להתחרות ב-למי יש מכשיר רזה יותר....
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73187
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
אחת ההשקות הכי משעממות מאז ה X לטעמי. שמתם לב שהשנה היא נמנעו כמה שאפשר מלדבר על Apple Intelligence/AI? שנה שעברו הפיטצר הזה הוכרז 44 פעמים והבטיחו הרים וגבעות (זוכרים את ההבטחה לסירי חכמה יותר?) והשנה 11 פעם בלבד. מסכנים מי שרכשו את ה 16 אחרי כל ההרים וגבעות שאפל הבטיחה שנה שעברה בתחום הזה, העיקר יש להם את כח העיבוד הכי חזק ל AI בשבבים שלהם, עם מינימום מימוש בתוכנה. בדיחה.
וזוכרים שרק לפני שנתיים שכנעו אותנו שהטיטניום זה הפתרון להכל ושזו המתכת הכי טובה והכי נכונה למכשיר? אז אופס, טעינו, הנה השנה אלומיניום.
וה AIR... באמת? פחות סוללה, פחות מצלמות (מצלמה אחת ב 2025???), ספיקר טוב פחות, טעינה איטית יותר ויותר מחיר כי הוא.. דק? מי אתם האנשים שזה הדבר החשוב להם?
אה - וה 17 עם הבאמפ מצלמות ההוא פשוט מכוער. כמובן לטעמי ("על טעם וריח...") אבל וואו כמה שהוא מכוער.
הדבר היחיד שעניין אותי ושכנראה ארכוש (אחרי סקירות לראות שההצהרות נייר שלהם באמת משתקפות במוצר) הוא האיירפוד 3 פרו. התרגום הסימולטני נראה מדליק רצח במידה והוא עובד כפי שהם טוענים (ראיתי את ההצהרות האלו בהרבה מוצרים, למשל גוגל טרנסלייט, זה אף פעם לא עובד טוב באמת).
וזוכרים שרק לפני שנתיים שכנעו אותנו שהטיטניום זה הפתרון להכל ושזו המתכת הכי טובה והכי נכונה למכשיר? אז אופס, טעינו, הנה השנה אלומיניום.
וה AIR... באמת? פחות סוללה, פחות מצלמות (מצלמה אחת ב 2025???), ספיקר טוב פחות, טעינה איטית יותר ויותר מחיר כי הוא.. דק? מי אתם האנשים שזה הדבר החשוב להם?
אה - וה 17 עם הבאמפ מצלמות ההוא פשוט מכוער. כמובן לטעמי ("על טעם וריח...") אבל וואו כמה שהוא מכוער.
הדבר היחיד שעניין אותי ושכנראה ארכוש (אחרי סקירות לראות שההצהרות נייר שלהם באמת משתקפות במוצר) הוא האיירפוד 3 פרו. התרגום הסימולטני נראה מדליק רצח במידה והוא עובד כפי שהם טוענים (ראיתי את ההצהרות האלו בהרבה מוצרים, למשל גוגל טרנסלייט, זה אף פעם לא עובד טוב באמת).
- Huber
- חבר במועדון HT

- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1485
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
הרגת...
התחלתי את המסע שלי עם אפל מאייפון 4 והתקדמתי עם הדגמים...לאחר כמה שנים עברתי לאנדרואיד לעוד כמה שנים ובשנתיים האחרונות חזרתי לאייפון שוב פעם. אז אחרי שחוויתי את שני העולמות אין לי ספק שאני חוזר לאנדרואיד וכנראה הפעם לתמיד.
התרגום הסימולטני יעבוד גם עם ה-AIRPOD PRO 2 או ה-AIRPODS 4.10/09/2025 8:50Huber כתב:
הדבר היחיד שעניין אותי ושכנראה ארכוש (אחרי סקירות לראות שההצהרות נייר שלהם באמת משתקפות במוצר) הוא האיירפוד 3 פרו. התרגום הסימולטני נראה מדליק רצח במידה והוא עובד כפי שהם טוענים (ראיתי את ההצהרות האלו בהרבה מוצרים, למשל גוגל טרנסלייט, זה אף פעם לא עובד טוב באמת)....
- oferlaor
- מנהל

לפי איך שהם דיברו נראה שעידן הסים הפיזי נגמר, לא?
האייר מגיע ללא סים פיזי. לא יודע לגבי האחרים, בארה״ב הם ירדו מזה לחלוטין.
האייר מגיע ללא סים פיזי. לא יודע לגבי האחרים, בארה״ב הם ירדו מזה לחלוטין.
- Huber
- חבר במועדון HT

כבר ב 16 הם "ירדו מזה לגמרי" כל עוד אתה בארה"ב. בשאר העולם החוקים שונים (למשל באסיה שרב האנשים מחזיקים 2 קווים בשביל לחסוך בתקשורת פנים ארצית עקב העובדה ששם עדיין משלמים דמי קישור שמתקשרים למישהו מחברה שונה וכו). לכן אני מניח שגם השנה חוץ מהאייר, בארה"ב לא יהיה אופציה לסים ובמדינות אחרות כן יהיה. זה לא טוב כי מי שיקנה גירסה עם סים פיזי יקבל סוללה קטנה יותר, עצוב שלא עברו סופית ל ESIM גם בארץ.13/09/2025 11:26oferlaor כתב: לפי איך שהם דיברו נראה שעידן הסים הפיזי נגמר, לא?
האייר מגיע ללא סים פיזי. לא יודע לגבי האחרים, בארה״ב הם ירדו מזה לחלוטין....
- oferlaor
- מנהל

במכשירים האמריקאים יש מקום לשני איסים, עדיין אפשר לעשות בדיוק את אותו הסידור שם.
השאלה מה ימכר בארץ.
השאלה מה ימכר בארץ.
- Huber
- חבר במועדון HT

1. אם התכוונת ל ESIM, למה צריך "משום"? זה לא משהו פיזי.
2. אני יודע בוודאות שבחלק מהמדינות האסיאתיות לא כל החברות מאפשרות ESIM.
2. אני יודע בוודאות שבחלק מהמדינות האסיאתיות לא כל החברות מאפשרות ESIM.
- Huber
- חבר במועדון HT

הדבר הכי מעניין בהשקה השנה. זה אני או שאצלנו אין CALL SCREENING ו Hold Assist?
- Huber
- חבר במועדון HT

עריכה.
- oferlaor
- מנהל

- Huber
- חבר במועדון HT

אפל שיקרה. תראו מופתעים.
Key findings include:
The iPhone 17 Air performed poorly, dying completely at 7 hours and 18 minutes [06:06]. This contradicts Apple's claims that it would have similar battery life to the iPhone 16 Pro.
The base iPhone 17 lasted 10 hours and 28 minutes, showing improvement over the iPhone 16 but not the "staggering 36% longer lifespan" Apple claimed .
The iPhone 17 Pro had a modest improvement over the base 17 .
The Samsung S25 Ultra achieved 11 hours and 58 minutes .
The iPhone 16 Pro Max lasted 12 hours and 13 minutes .
The iPhone 17 Pro Max topped the test with an impressive 13 hours .
The video notes that the iPhone 17 Pro and Pro Max's battery life can vary by region; eSIM-only versions (like those in the US) have larger battery capacities, which likely contributed to Apple's "enormous leap" claim . The tester's physical SIM models in the UK showed less dramatic improvements. The video also gives a shout-out to the sponsor, ESR wireless chargers, highlighting their speed and cooling capabilities .
The iPhone 17 Air performed poorly, dying completely at 7 hours and 18 minutes [06:06]. This contradicts Apple's claims that it would have similar battery life to the iPhone 16 Pro.
The base iPhone 17 lasted 10 hours and 28 minutes, showing improvement over the iPhone 16 but not the "staggering 36% longer lifespan" Apple claimed .
The iPhone 17 Pro had a modest improvement over the base 17 .
The Samsung S25 Ultra achieved 11 hours and 58 minutes .
The iPhone 16 Pro Max lasted 12 hours and 13 minutes .
The iPhone 17 Pro Max topped the test with an impressive 13 hours .
The video notes that the iPhone 17 Pro and Pro Max's battery life can vary by region; eSIM-only versions (like those in the US) have larger battery capacities, which likely contributed to Apple's "enormous leap" claim . The tester's physical SIM models in the UK showed less dramatic improvements. The video also gives a shout-out to the sponsor, ESR wireless chargers, highlighting their speed and cooling capabilities .
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 20/09/2025 15:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.