זה תוקן כבר לפני יותר מחודש, עוד לפני ששאלת על כך:17/05/2025 17:18amdr1 כתב: אני לא לקוח יס,אבל ללא כל ספק את הערוץ הזה כלול בחבילה הרוסית שלה.
יש למישהו מושג למה כבר זמן רב משדרים אותו בחינם?
...
כנראה שיס תשדר דרך הלווין שבו היא משדרת, עמוס 3, לכל הלקוחות הוותיקים שלה, עד לזמן לא ידוע
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4303
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 900 פעמים
- amdr1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 731
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
Re: כנראה שיס תשדר דרך הלווינים שבהם היא משדרת, עמוס 3 ועמוס 7, לכל הלקוחות הוותיקים שלה, עד לזמן לא סופי
משמעניין,פלאיסאט מאראה אותו הדבר.
אין לי עכשיו צלחת המכוונת ל4.1W לבדוק בוודאות,היתה לי גירסה אחרת לזה-פרופגאנדה רוסית נכנסת לכל חור שרק אפשרי מבלי להתקמצן על כסף.
אין לי עכשיו צלחת המכוונת ל4.1W לבדוק בוודאות,היתה לי גירסה אחרת לזה-פרופגאנדה רוסית נכנסת לכל חור שרק אפשרי מבלי להתקמצן על כסף.
Re: כנראה שיס תשדר דרך הלווינים שבהם היא משדרת, עמוס 3 ועמוס 7, לכל הלקוחות הוותיקים שלה, עד לזמן לא ידוע
לפי הנראה, הלווין דרור 1 החליף את הלווין עמוס 7, ששידר עד תחילת מרץ 2025, ואחר כך הוא חזר לחברה המקורית שלו, אסיה סאט, ויכול להיות שהלווין איסטרניקס יחליף את הלווין עמוס 3, שצריך להפסיק לעבוד כנראה בתחילת פברואר 2026.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
- amosii
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 240
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
Re: כנראה שיס תשדר דרך הלווינים שבהם היא משדרת, עמוס 3 ועמוס 7, לכל הלקוחות הוותיקים שלה, עד לזמן לא ידוע
עמוס 7 היה בנקודה הישראלית 4 מערב, במקביל עם עמוס 3.10/09/2025 2:25רמאשכ כתב: לפי הנראה, הלווין דרור 1 החליף את הלווין עמוס 7, ששידר עד תחילת מרץ 2025, ואחר כך הוא חזר לחברה המקורית שלו, אסיה סאט, ויכול להיות שהלווין איסטרניקס יחליף את הלווין עמוס 3, שצריך להפסיק לעבוד כנראה בתחילת פברואר 2026....
אולם עמוס 7 כבר מזמן הפסיק את שידוריו ועזב את הנקודה (וחזר לשרת את ASIA SAT).
דרור 1 מחליף את עמוס 3, בתהליך הדרגתי - כרגע שני הלוויינים משדרים בחפיפה, וצפוייה העברה הדרגתית של השידורים מעמוס 3 לדרור 1.
אני לא מכיר שום כוונה לשגר לווין נוסף ל-4 מערב.
ההתלבטות של YES אם לעבור לדרור או ללויין של ASTRANIS היתה בתקופה שלא היה ברור אם ישוגר בזמן לווין ישראלי. כרגע לאור תחילת שידורי דרור 1, נראה שזה כבר לא רלוונטי, ודרור 1 הוא הלווין הטבעי אליו יועתקו השידורים שהועברו דרך עמוס 3.