הלך הנוקי?
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יש לי נוקי פרו 4 כשנה וחצי - מוצר נהדר (המנעול החכם הראשון שלי - לא רואה את עצמי מסתדר בלי זה היום)
אתמול הפסיק לעבוד - מקבל הודעת שגיאה Motor Blocked. לפי האתר שלהם - אם זה קורה בכל נסיון פתיחה / סגירה זו אומר שהמכשיר תקול.
פתחתי להם פניה ומחכה לתשובה אבל המכשיר כבר לא באחריות - יש מה לעשות?
מישהו נתקל בבעיה הזו?
מישהו יודע אם נותנים שירות גם מעבר לאחריות?
https://help.nuki.io/hc/en-001/articles ... cked-error
אתמול הפסיק לעבוד - מקבל הודעת שגיאה Motor Blocked. לפי האתר שלהם - אם זה קורה בכל נסיון פתיחה / סגירה זו אומר שהמכשיר תקול.
פתחתי להם פניה ומחכה לתשובה אבל המכשיר כבר לא באחריות - יש מה לעשות?
מישהו נתקל בבעיה הזו?
מישהו יודע אם נותנים שירות גם מעבר לאחריות?
https://help.nuki.io/hc/en-001/articles ... cked-error
-
oris74
- חבר במועדון HT

פניתי לתמיכה של היבואן בארץ - היו מאד נחמדים ואדיבים וניסו לעזור למרות שלא באחריות אבל המסקנה שהמכשיר תקול.
מתלבט מה לעשות - מצד אחד הייתי מאד מרוצה ומצד שני לשלם שוב 1000 שקלים למוצר שיכול למות אחרי שנה וחצי נשמע כמו סיכון
מתלבט מה לעשות - מצד אחד הייתי מאד מרוצה ומצד שני לשלם שוב 1000 שקלים למוצר שיכול למות אחרי שנה וחצי נשמע כמו סיכון
אם בא לך איזה DIY, הייתי ממלית לפרק אותו ולנסות לראות מה לא עובד.
לי הייתה בעיה בלחצן של 3 pro ופירקתי אותו והחלפתי את הלוח עם מכשיר אחר שבו אני פחות צריך את הלחצן, לא מצאתי חלקי חילוף ברשת אבל מנועים זה לא בעיה למצוא.
לי הייתה בעיה בלחצן של 3 pro ופירקתי אותו והחלפתי את הלוח עם מכשיר אחר שבו אני פחות צריך את הלחצן, לא מצאתי חלקי חילוף ברשת אבל מנועים זה לא בעיה למצוא.
-
oris74
- חבר במועדון HT

תודה ידידי אבל אני בקושי יודע לתלות מדפים - זה לא בליגה שלי 
הבנתי..
ומה עם לשלוח אליהם לתיקון?
ומה עם לשלוח אליהם לתיקון?
-
oris74
- חבר במועדון HT

אין להם מעבדת תיקונים
טוב אז אם תרצה למסור אותו לתרומת איברים אני מוכן לקחת אותו 

-
oris74
- חבר במועדון HT

תודה רבה על השיתוף!...
אז מסתבר שכנראה יש בעיה ידועה בדגם הזה. כתבתי לשירות תגובה בפוסט - לי לא הוצע מנעול חלופי למרות שהם היו מאד אדיבים ומקצועיים.
-
oris74
- חבר במועדון HT

הפרסום בפיסבוק עובד!08/09/2025 17:18oris74 כתב: תודה רבה על השיתוף!
אז מסתבר שכנראה יש בעיה ידועה בדגם הזה. כתבתי לשירות תגובה בפוסט - לי לא הוצע מנעול חלופי למרות שהם היו מאד אדיבים ומקצועיים....
כתבתי להם תגובה והבוקר התקשרו אלי להודיע לי ששולחים לי מנעול חדש!
האמת שזה באמת שירות לקוחות חריג מאד בישראל - לא מובן מאליו
מעולה! תתחדש.09/09/2025 10:13oris74 כתב: הפרסום בפיסבוק עובד!
כתבתי להם תגובה והבוקר התקשרו אלי להודיע לי ששולחים לי מנעול חדש!
האמת שזה באמת שירות לקוחות חריג מאד בישראל - לא מובן מאליו...
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2566
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 389 פעמים
אין לי ניסיון עם נוקי אבל יש לי ניסיון של 10 שנים עם דאנלוק (בשנים האחרונות השירות לא משהוא!)
הדנלוק אצלי פורק כבר מספר פעמים ותוקן בכל המקרים הבעיה היתה במנוע שאי אפשר להשיג אותו ודאנלוק מסרבים למכור חלקי חילוף.
המנוע עבר כבר ניתוח מעקפים ובנוסף ניתוח לב מלא והוחלפו בו כל מה שיכול להתבלות משימוש.
לפי היוטיוב נראה ש בנוקי משתמשים באותו מנוע פחות או יותר (מבחינת היכולות), זהו מנוע די פשוט.
לדעתי המנועים האלו לא ממש יכולים להחזיק לאורך זמן דלתות פלדלת עם פיני ביטחון, העומס עושה את שלו ולאחר שימוש מסבי ה "פחמים" ומנגנון התמסורת נשחקים ומתפחמים מהזרם הגבוה.
המנעול הבא שלי צריך להיות מבוסס על מנוע :brushless" ששם אין חלקים כאלו שיכולים להתבלות.
הדנלוק אצלי פורק כבר מספר פעמים ותוקן בכל המקרים הבעיה היתה במנוע שאי אפשר להשיג אותו ודאנלוק מסרבים למכור חלקי חילוף.
המנוע עבר כבר ניתוח מעקפים ובנוסף ניתוח לב מלא והוחלפו בו כל מה שיכול להתבלות משימוש.
לפי היוטיוב נראה ש בנוקי משתמשים באותו מנוע פחות או יותר (מבחינת היכולות), זהו מנוע די פשוט.
לדעתי המנועים האלו לא ממש יכולים להחזיק לאורך זמן דלתות פלדלת עם פיני ביטחון, העומס עושה את שלו ולאחר שימוש מסבי ה "פחמים" ומנגנון התמסורת נשחקים ומתפחמים מהזרם הגבוה.
המנעול הבא שלי צריך להיות מבוסס על מנוע :brushless" ששם אין חלקים כאלו שיכולים להתבלות.
- Grappa
- חבר ותיק

לא התעמקתי יותר מידי בהיצע שיש היום במנעולים חשמליים וחידשת לי לגבי ה נוקי 5 לא ידעתי שהוא brushless.
יש לי מחשבות לבנות משהוא שמתחבר פנימית עם מנוע למנגנון בתוך הדלת.
יש לי כבר 2 מנועים brushless כולל דריברים שהזמנתי מזמן ומחכים ליום עם מצב רוח קרבי ...
יש לי מחשבות לבנות משהוא שמתחבר פנימית עם מנוע למנגנון בתוך הדלת.
יש לי כבר 2 מנועים brushless כולל דריברים שהזמנתי מזמן ומחכים ליום עם מצב רוח קרבי ...
-
oris74
- חבר במועדון HT

מה שהפתיע אותי שהמנעול הפסיק לעבוד בבת אחת - זה לא שהוא חרק קודם או לא עבד חלק.
האמת שאני משתדל לפתוח את הדלת מבפנים בצורה ידנית (מסובב בעצמי את החוגה) - חשבתי שזה עוזר להפחית עומס מהמנוע אבל אולי זה מזיק?
האמת שאני משתדל לפתוח את הדלת מבפנים בצורה ידנית (מסובב בעצמי את החוגה) - חשבתי שזה עוזר להפחית עומס מהמנוע אבל אולי זה מזיק?
- Grappa
- חבר ותיק

זה מנוע חשמלי קטנטן של צעצועים, אין גלגלי שיניים בתוך המנוע שחורקים..... יש מגע ב "פחמים" שיכול להעביר את כל הזרם יעבוד, אין מגע מפסיק לעבוד.
לפעמים במנועים כאלו לאחר שמפסיק לעבוד סיבוב ידני קטן של המנוע יחזיר אותו לפעולה אבל לא לאורך זמן, כמובן שבשביל זה צריך לפתוח את הנוקי ולהגיע למנוע.
אכן הפתיחות הידניות מפחיתות את פעולות המנוע ומאריכות את זמן התפקוד.
לפעמים במנועים כאלו לאחר שמפסיק לעבוד סיבוב ידני קטן של המנוע יחזיר אותו לפעולה אבל לא לאורך זמן, כמובן שבשביל זה צריך לפתוח את הנוקי ולהגיע למנוע.
אכן הפתיחות הידניות מפחיתות את פעולות המנוע ומאריכות את זמן התפקוד.
-
oris74
- חבר במועדון HT

קיבלתי תוך יום את הנוקי החלופי - חדש לחלוטין בקופסא.
אני לא יודע אם זה בגלל שהוא חדש או שאולי אני מדמיין אבל הוא נשמע לי יותר שקט (למרות שזה אותו דגם בדיוק שהיה לי - 4 פרו) וגם ה auto unluck עובד יותר טוב (האמת שהיה עדכון קושחה כשהתקנתי אז אולי זו הסיבה)
אני לא יודע אם זה בגלל שהוא חדש או שאולי אני מדמיין אבל הוא נשמע לי יותר שקט (למרות שזה אותו דגם בדיוק שהיה לי - 4 פרו) וגם ה auto unluck עובד יותר טוב (האמת שהיה עדכון קושחה כשהתקנתי אז אולי זו הסיבה)