שירות אלקטרה - אולי כדאי לחשוב שוב .. - עדכון
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8127
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
בדרך כלל אני לא נוהג להתלונן פה, אבל אולי מישהו מהחברה הזו יגיע לשרשור ויבין כמה השירות שלהם לא יעיל.
מזגן חדש בן ארבעה חודשים הפסיק לעבוד.
נפתחה קריאה ביום ראשון שעבר דרך האתר שלהם ( שלא באמת מתפקד ). מכיוון שחשדתי , התקשרתי למחרת ואכן למרות שהקריאה מופיעה באתר
אין לה תיעוד אצלם במערכת. נקבע טלפונית טכנאי ליום רביעי ב 8 בבוקר.
סיפקתי להם קוד תקלה כדיי שיגיעו עם החלק המתאים.
ביום שלישי התקשרו וביקשו לההזיז את הטכנאי ליום רביעי בשעה 12, אמרתי להם סבבה למרות שזו השעה הכי לא נוחה ( אמצע יום העבודה).
ביום רביעי הגיע טכנאי. הסתכל ואמר. "כן יש בעיה צריך להחליף חלק" כמובן שאין לו את החלק .. הלך.
כמובן שקביעת טכנאי נוסף היא עלי. הטכנאי לא דואג לי להמשך שירות ואני צריך לעשות את זה בעצמי מול שירות הלקוחות.
שוב המתנה, שוב לא מוצאים את קריאת השירות, שוב חושבים שהמזגן בכתובת אחרת .. בקיצור.. "ישראל מכיר"
אומרים לי לפני יום ראשון ( היום ) אי אפשר להגיע. לוחץ עליהם מסכימים לשלוח לי טכנאי ליום חמישי. הטכנאי מגיע עם החלק.
מחליף את החלק, אבל התקלה לא נפתרה. אותו סיפור. הוא הולך ואני צריך לחבר את הנקודות מול שירות הלקוחות.
אותו סיפור. המתנה, שוב לא מוצאים את קריאת השירות, שוב חושבים שהמזגן בכתובת אחרת, מוצאים אחרי רבע שעה.
מעדכנים ש "התקלה עברה למחלקת עבודות מיוחדות" . טוב יום חמישי ב 1600 מבין שאין לי מזגן בסופ"ש. הלכתי להום סנטר לקנות מאוורר.
מתקשר ביום שישי בשביל לנסות לקבוע טכנאי ליום ראשון."התקלה עברה למחלקת עבודות מיוחדות יצרו אתך קשר.
לא יצרו.
מהבוקר שני טלפונים לשירות עם אותה תשובה. "יצרו אתך קשר" , "העברנו לטיפול מנהל"
איך מגיעים למחלקה ? אי אפשר. למה לא חוזרים אלי ? לא יודעים להגיד.
עכשיו, אני לא יודע איך השירות בחברות אחרות ואני לא יודע להגיד אם השירות באלקטרה הוא רע יותר או טוב יותר מלמשל טורנדו או תדיראן.
אולי הבעיה בכלל במערכת הציפיות שלי. בקיצור, בפעם הבאה כנראה שלא אלקטרה.
מזגן חדש בן ארבעה חודשים הפסיק לעבוד.
נפתחה קריאה ביום ראשון שעבר דרך האתר שלהם ( שלא באמת מתפקד ). מכיוון שחשדתי , התקשרתי למחרת ואכן למרות שהקריאה מופיעה באתר
אין לה תיעוד אצלם במערכת. נקבע טלפונית טכנאי ליום רביעי ב 8 בבוקר.
סיפקתי להם קוד תקלה כדיי שיגיעו עם החלק המתאים.
ביום שלישי התקשרו וביקשו לההזיז את הטכנאי ליום רביעי בשעה 12, אמרתי להם סבבה למרות שזו השעה הכי לא נוחה ( אמצע יום העבודה).
ביום רביעי הגיע טכנאי. הסתכל ואמר. "כן יש בעיה צריך להחליף חלק" כמובן שאין לו את החלק .. הלך.
כמובן שקביעת טכנאי נוסף היא עלי. הטכנאי לא דואג לי להמשך שירות ואני צריך לעשות את זה בעצמי מול שירות הלקוחות.
שוב המתנה, שוב לא מוצאים את קריאת השירות, שוב חושבים שהמזגן בכתובת אחרת .. בקיצור.. "ישראל מכיר"
אומרים לי לפני יום ראשון ( היום ) אי אפשר להגיע. לוחץ עליהם מסכימים לשלוח לי טכנאי ליום חמישי. הטכנאי מגיע עם החלק.
מחליף את החלק, אבל התקלה לא נפתרה. אותו סיפור. הוא הולך ואני צריך לחבר את הנקודות מול שירות הלקוחות.
אותו סיפור. המתנה, שוב לא מוצאים את קריאת השירות, שוב חושבים שהמזגן בכתובת אחרת, מוצאים אחרי רבע שעה.
מעדכנים ש "התקלה עברה למחלקת עבודות מיוחדות" . טוב יום חמישי ב 1600 מבין שאין לי מזגן בסופ"ש. הלכתי להום סנטר לקנות מאוורר.
מתקשר ביום שישי בשביל לנסות לקבוע טכנאי ליום ראשון."התקלה עברה למחלקת עבודות מיוחדות יצרו אתך קשר.
לא יצרו.
מהבוקר שני טלפונים לשירות עם אותה תשובה. "יצרו אתך קשר" , "העברנו לטיפול מנהל"
איך מגיעים למחלקה ? אי אפשר. למה לא חוזרים אלי ? לא יודעים להגיד.
עכשיו, אני לא יודע איך השירות בחברות אחרות ואני לא יודע להגיד אם השירות באלקטרה הוא רע יותר או טוב יותר מלמשל טורנדו או תדיראן.
אולי הבעיה בכלל במערכת הציפיות שלי. בקיצור, בפעם הבאה כנראה שלא אלקטרה.
נערך לאחרונה על ידי Lior_M ב 08/09/2025 11:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1285
- נתן תודות: 57 פעמים
- קיבל תודות: 154 פעמים
Re: שירות אלקטרה - אולי כדאי לחשוב שוב ..
זה נשמע ממש מתסכל , מציע לך לא להסתפק בפרסום פה בפורום שהוא מוגבל ,
תנסה להעלות את הפוסט גם באתר של אלטקרה או גם בפייסבוק של אלקטרה וכו' בכל דרך אפשרית
תנסה להעלות את הפוסט גם באתר של אלטקרה או גם בפייסבוק של אלקטרה וכו' בכל דרך אפשרית
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

יש התפתחות.07/09/2025 12:29גלובל כתב: זה נשמע ממש מתסכל , מציע לך לא להסתפק בפרסום פה בפורום שהוא מוגבל ,
תנסה להעלות את הפוסט גם באתר של אלטקרה או גם בפייסבוק של אלקטרה וכו' בכל דרך אפשרית...
רוצים לשלוח לי יחידה חיצונית. לא מבין איך הם הגיעו לזה שצריך יחידה חיצונית.
סבבה. מה אומרים לי ? המזגן מותקן על גג רעפים. אנחנו נספק את היחידה. תפנה למתקין שיתקין לך ..
1. מי אמר שזאת הבעיה ולא איזה כרטיס תקול ?
2. למה שאשלם על התקנה חדשה כשהמזגן באחריות ?
אז אם היתי אמבוולנטי לגבי השירות שלהם ביחס לאחרים, אלקטרה זה ממש לא .
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אוהו, רק התקנתי מזגן שלהם. מסתבר שכולם אותו הדרעק. משקיעים רק בפרסומות.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1106 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
החוויה המוגבלת שלי עם תדיראן שונה, לטובה.
שירות נעים וזמין בוואטסאפ+ טלפון, טכנאי מקצועי מגיע בזמן שנקבע, הכל מתועד.
תודה על השיתוף, תעדכן איך נסגר הסיפור.
שירות נעים וזמין בוואטסאפ+ טלפון, טכנאי מקצועי מגיע בזמן שנקבע, הכל מתועד.
תודה על השיתוף, תעדכן איך נסגר הסיפור.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1601
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
אני עומד להזמין מזגן ועדיין לא הוחלט על סוג ודגם.
תודה על המידע. אלקטרה ירדה מהפרק (אולי זה יזיז להם)
ג'יימס
תודה על המידע. אלקטרה ירדה מהפרק (אולי זה יזיז להם)
ג'יימס
כל החברות הללו כל כך שבעות שהאזרח הקטן פשוט לא מעניין אותן.
לא מזמן הלך לי מדחס במקרר LG מאוד יקר.
רשום במפורש שהמדחס מכוסה ב 10 שנות אחריות. אחרי הכל הם דרשו קרוב ל 1300 ש"ח כדי להחליף את המדחס שב"אחריות" !!!
בלית ברירה שילמתי, אך מיד פניתי בקבוצת פייסבוק וסיפרתי את כל הסיפור.
עוד באותו היום יצרו איתי קשר מברימאג והיו מוכנים להחזיר כ 2/3 מעלות התיקון. לא הסכמתי !
הוצאתי להם מכתב רשמי. לא עזר.
מילאתי תביעה קטנה וחיכיתי.
לאחר כמה שבועות (מיד כשקיבלו את התביעה), קיבלתי טלפון שבו הסכימו ללא ויכוח להחזיר את מלוא התיקון עד השקל האחרון !!!
מסקנה, לא לוותר ! הכל זו שיטת מצליח. הם תוקעים את כולם ואחוז מסויים שלא מוותר- מקבל את מלוא התשלום חזרה.
רשום במפורש שהמדחס מכוסה ב 10 שנות אחריות. אחרי הכל הם דרשו קרוב ל 1300 ש"ח כדי להחליף את המדחס שב"אחריות" !!!
עוד באותו היום יצרו איתי קשר מברימאג והיו מוכנים להחזיר כ 2/3 מעלות התיקון. לא הסכמתי !
לאחר כמה שבועות (מיד כשקיבלו את התביעה), קיבלתי טלפון שבו הסכימו ללא ויכוח להחזיר את מלוא התיקון עד השקל האחרון !!!
מסקנה, לא לוותר ! הכל זו שיטת מצליח. הם תוקעים את כולם ואחוז מסויים שלא מוותר- מקבל את מלוא התשלום חזרה.
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אני רוצה לתת פה עוד מידע כי המטרה שלי לא היתה סתם ללכלך על חברה כזו או אחרת.
דיבר איתי אחד המנהלים ( סוף סוף מישהו עם ידע טכני שנותן הסבר ) . התקלה היא בכרטיס שנמצא ביחידה החיצונית. כדיי להגיע לכרטיס צריך לעמוד על גג הרעפים.
לטענתו חוקי העבודה מונעים ממנו לסכן טכנאים שצריכים להיות עם שתי רגליים על משטח מפולס או סולם שנמצא על משטח מפולס. אין לי מה להגיד על זה. בגדול זו טענה שאני לא יכול לתקוף אותה.
כדיי לחסוך את פירוק היחידה, הזזה שלה והורדה לרצפה, החלפת הכרטיס והחזרה שלה למקום ( שזה בעצם פעמיים מתקין חיצוני , פעם אחת יוריד את היחידה, למחרת יגיע טכנאי להחליף כרטיס ואז שוב מתקין שיחזיר את היחידה .. ) הם פשוט שולחים יחידה חדשה..
קצת מבאס, אבקש מהמתקין שלי שימקם את היחידה החדשה במיקום שיאפשר גישה בלי לעלות על הגג. יכול להבין את ההיגיון רק חבל שזה התפספס בהתקנה כי אם הייתי יודע שזה המצב, אפשר היה למנוע את זה כי את המזגן בהחלט אפשר למקום במקום שלא מחייב עליה לגג.
ואם היו מסבירים לי ביום חמישי את האירוע לא היתי כועס כל הסוף שבוע..
דיבר איתי אחד המנהלים ( סוף סוף מישהו עם ידע טכני שנותן הסבר ) . התקלה היא בכרטיס שנמצא ביחידה החיצונית. כדיי להגיע לכרטיס צריך לעמוד על גג הרעפים.
לטענתו חוקי העבודה מונעים ממנו לסכן טכנאים שצריכים להיות עם שתי רגליים על משטח מפולס או סולם שנמצא על משטח מפולס. אין לי מה להגיד על זה. בגדול זו טענה שאני לא יכול לתקוף אותה.
כדיי לחסוך את פירוק היחידה, הזזה שלה והורדה לרצפה, החלפת הכרטיס והחזרה שלה למקום ( שזה בעצם פעמיים מתקין חיצוני , פעם אחת יוריד את היחידה, למחרת יגיע טכנאי להחליף כרטיס ואז שוב מתקין שיחזיר את היחידה .. ) הם פשוט שולחים יחידה חדשה..
קצת מבאס, אבקש מהמתקין שלי שימקם את היחידה החדשה במיקום שיאפשר גישה בלי לעלות על הגג. יכול להבין את ההיגיון רק חבל שזה התפספס בהתקנה כי אם הייתי יודע שזה המצב, אפשר היה למנוע את זה כי את המזגן בהחלט אפשר למקום במקום שלא מחייב עליה לגג.
ואם היו מסבירים לי ביום חמישי את האירוע לא היתי כועס כל הסוף שבוע..
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
בשביל להתקין אותו לא עמדו על גג הרעפים?08/09/2025 10:44Lior_M כתב: דיבר איתי אחד המנהלים ( סוף סוף מישהו עם ידע טכני שנותן הסבר ) . התקלה היא בכרטיס שנמצא ביחידה החיצונית. כדיי להגיע לכרטיס צריך לעמוד על גג הרעפים.
לטענתו חוקי העבודה מונעים ממנו לסכן טכנאים שצריכים להיות עם שתי רגליים על משטח מפולס או סולם שנמצא על משטח מפולס. אין לי מה להגיד על זה. בגדול זו טענה שאני לא יכול לתקוף אותה....
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
מי שמתקין זה סתם מתקין שאתה בוחר, או החנות ממליצה כי היא עובדת איתו....
מתקינים עושים מה שהם רוצים.
כשמדובר על טכנאי שירות של היצרן\יבואן, יש חוקים אחרים שלא מעניינים את המתקין.
היה לי ככה פעם עם צלחת של יס.
בא מתקין מחברת התקנות, והתקין על גג רעפים.
החליט שזה המיקום הכי טוב עבורו, עם הכבל הכי קצר, כנראה.
אחרי שנים, כשהיה צריך לתקן תקלה שהצריכה הגעה לצלחת, יס אמרו שאסור לטכנאים שלהם לעלות על גג רעפים.
הפתרון המהיר שלהם היה להתקין צלחת חדשה על קיר המבנה.
לדעתי זה הבסיס החשוב ביותר שמדגיש את הכשל השירותי עליו אתה מספר. ההמשך שעוסק במיקום המזגן והקושי לתקן אותו, פחות רלוונטי.07/09/2025 11:27Lior_M כתב: ביום רביעי הגיע טכנאי. הסתכל ואמר. "כן יש בעיה צריך להחליף חלק" כמובן שאין לו את החלק .. הלך.
שוב המתנה, שוב לא מוצאים את קריאת השירות, שוב חושבים שהמזגן בכתובת אחרת .. בקיצור.. "ישראל מכיר"...
אם יצרן ישראלי לא מסוגל לספק שירות ברמה ראויה ללקוחותיו, זה אומר דרשני. הפניות החוזרות והתיאום מול שירות הלקוחות הוא החלק הבעייתי.
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

עדכון נוסף
טכנאי של אלקטרה יגיע להתקין את היחידה ..
זה ככל הנראה אחרי שהמתקין שלי ( שהסכים מראש להגיע ללא תשלום ) דיבר עם אחד ממנהלי השירות שם ורמז להם שהם עושים לעצמם פדיחות.
טכנאי של אלקטרה יגיע להתקין את היחידה ..
זה ככל הנראה אחרי שהמתקין שלי ( שהסכים מראש להגיע ללא תשלום ) דיבר עם אחד ממנהלי השירות שם ורמז להם שהם עושים לעצמם פדיחות.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
אם זה מתקין חאפר - הוא יתקין בכל מקום שיהיה לו הכי נוח וקל ללא התחשבות באיך נותנים שירות ליחידה אח"כ....
אם זה מתקין שאפכת לו מעצמו, ממך ומהשירות - הוא יתקין רק בהתחשבות עתידית למתן שירות.
גם אצלנו יש גג רעפים ולכן המזגנים מותקנים באזורים אחרים, וכאשר החלפתי לא מזמן את היחידה החיצונית, המתקין דן בנושא איתי והוסכם יחד תוך התחשבות באיך היחידה תקבל שירות עתידי מהטכנאים (של טורנדו)
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

בגדול אתה צודק,09/09/2025 12:51gal-cohen כתב: אם זה מתקין חאפר - הוא יתקין בכל מקום שיהיה לו הכי נוח וקל ללא התחשבות באיך נותנים שירות ליחידה אח"כ.
אם זה מתקין שאפכת לו מעצמו, ממך ומהשירות - הוא יתקין רק בהתחשבות עתידית למתן שירות.
גם אצלנו יש גג רעפים ולכן המזגנים מותקנים באזורים אחרים, וכאשר החלפתי לא מזמן את היחידה החיצונית, המתקין דן בנושא איתי והוסכם יחד תוך התחשבות באיך היחידה תקבל שירות עתידי מהטכנאים (של טורנדו)...
אבל האמן לי שאני אומר לך שאפשר להגיע למזגן הזה גם בלי לעמוד על גג הרעפים עם סולם שני שלבים שעומד במרפסת,
המזגן לא נמצא על גג הרעפים אלא מעל הרעפים. הם קיבלו תמונות והשתכנעו. כנראה שהטכנאי לא העביר את הנתונים בצורה מדוייקת.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
גם לי הלך המדחס במקרר LG עם 4 דלתות08/09/2025 9:57Arie10 כתב: כל החברות הללו כל כך שבעות שהאזרח הקטן פשוט לא מעניין אותן.
מסקנה, לא לוותר ! הכל זו שיטת מצליח. הם תוקעים את כולם ואחוז מסויים שלא מוותר- מקבל את מלוא התשלום חזרה....
בהתחלה נמסו הארטיקים, חשבתי שהשאירו דלת פתוחה אבל עד שהבנתי הלך הכל
לשם שינוי היה לי ביטוח אז הגיע טכנאי ופסק המדחס הלך
הביא מלא ציוד, בלונים גז ולקח לו לפחות שעה של עבודה רצופה
באמצע העבודה אמרתי לו בשביל מה בעצם עשיתי ביטוח הרי המדחס מכוסה עשר שנים
אמר לי המדחס כן אבל העבודה זה אלף + מע"מ ואת זה צריך לשלם
מאחר והיה לי ביטוח מלא לא היה אכפת לי אבל זה נשמע טריקי
שמח שבסוף קיבלת הכל בחזרה
נתקלתי בבעיות שונות עם כולם...07/09/2025 11:27Lior_M כתב:
אולי הבעיה בכלל במערכת הציפיות שלי. בקיצור, בפעם הבאה כנראה שלא אלקטרה....
תדיראן (לפני יותר מעשר שנים) היה קטע של הטעיה בפרסום, פורסם שיש מערכת טיהור אויר כלשהי (לא זוכר איך קראו לה אז) והגיע במקרה טכנאי ושאלתי מה זה ואיפה המערכת בדיוק, הסתבר שאין...אחרי שיחות עם השירות אמרו שישלחו את הפילטרים רק שהם ממש קטנים ולא התאימו לפילטר של המזגן בכלל. בסוף התפשרתי על זה שיוסיפו שנה אחריות.
מבחינת תיאום, לתפוס אותם והגעת טכנאים לא היו בעיות.
טורנדו, גם הטעיה בפרסום, מזגן 3.5 לסלון שבפרסום תואר כמאוד שקט הסתבר כמאוד רועש ורעש שרקני מציק כמו של שואב אבק שסתום. אחרי כמה ביקורים של טכנאי ואז טכנאי בכיר ואז מומחה שהחליט שצריך לשים "משקט" במדחס מה שפתר את בעיית הרעש המציק ועדיין המזגן עצמו נשאר רועש יחסית. בנוסף הסתבכתי עם המתקין שלהם שלא ריתך את החיבורים וגם סידר אותם כך שלא נגישים מבפנים. כך שהיו המון אירועים של דליפות גז ומילוי ונסיונות לאתר את מקור הדליפה וגילגולי אחריות מהם למתקין עד שבדרך לא דרך הגעתי למישהו בכיר שם עד שהכריחו את מתקין שלהם לשעבר להגיע יחד איתם לרתך את החיבורים הצנרת כמו שצריך. סאגה...
ולסיום אלקטרה, מזגן חדש יחסית מלפני שנה וקצת התחיל לטפטף. בזמנו ביצעתי את תהליך הרישום באתר שלהם, לא חזרו או פנו עם שום בעיה.
פניתי לשירות בווטסאפ, תוך כדי שמבררים פרטים ביקשו גם כתובת ואז הסתבר שרשומה אצלם כתובת בעיר אחרת של מישהו אחר (שאני לא מכיר)
אישרתי שוב שהכתובת שנתתי היא האמיתית ואז שולחת לי קישור לאמצעי תשלום, פה חשדתי
ואז הסבירה שעברה שנה והאחריות הסתיימה, ומכיוון שלא רשמתי את המזגן תוך 30 יום אין לי אחריות מורחבת (חמש שנים) .שלחתי צילום מסך מהאתר שלהם שהמזגן רשום אצלם. וזא טענו שניתן לרשום גם אחרי ה-30 יום אבל האחריות לא הופעלה. אחרי דיון ארוך ביקשו לשלוח קבלה ויבדקו מה יכולים לעשות...
מצאתי רק את התעודת משלוח מאותו יום ולא הספיקה להם, כאילו שהם לא יכולים לאמת שרשמתי את המזגן ביום ההתקנה. ניסו בכל דרך להתנער מהאחריות.
בסוף פניתי למתקין שהפנה אותי לספק שלו שדיבר איתם, תוך חצי שעה התקשרה נציגה אחרת מהשירות יותר נחמדה סידרה את האחריות לחמש שנים ותיאמה טכנאי.
היום בבוקר הטכנאי מתקשר לעדכן שהוא בדרך (לא שלחו סמס או שום דבר אחר לפני) , רק שהוא בדרך לאותה כתובת הלא נכונה שהם לא עדכנו אחרי שדיברתי איתם בתחילת השבוע... אז עכשיו כנראה נצטרך להמתין ליום שישי אלא אם פתאום יתפנה להם מישהו היום
לצערי רוב נותני השירות בארץ (למעט יחידי סגולה) בארץ גרועים מבחינת שירות לקוחות דרך הנציגים הזוטרים בווטסאפ או בטלפון, הכל בנוי לשיטת מצליח של להתיש את הלקוח עם נציגים שאין להם סמכות לעשות יותר מדי חוץ מלהסביר את הנהלים.
רק אם יש גישה למישהו בכיר בדרך עקיפה כלשהי או אם רוכשים ממישהו אמין שמקושר אליהם (כמו חנות מתמחה או קבוצת רכישה) אז מסדרים ענינים, אחרת יטרטרו עד שצריך להגיע לתביעה משפטית.
* אגב המזגן של אלקטרה הוא של תאגיד מידאה
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אלקטרה אכן נותנים אחריות (בהנחה שהיא שווה משהו) לחמש שנים אבל זה לא אוטומטי וכאשר אתה רושם את המזגן באתר ומפעיל את האחריות אתה מקבל רק שנה. למה ? אין לדעת ..
ואז אתה צריך להתקשר אליהם ולהתעקש שישלחו לך כתב שירות עם תאריך לחמש שנים קדימה.
ואז אתה צריך להתקשר אליהם ולהתעקש שישלחו לך כתב שירות עם תאריך לחמש שנים קדימה.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
היה לי מקרר של סמסונג, שהתקלקל אחרי שנתיים וחצי, עוד בתקופת האחריות. הגיע טכנאי של סמליין, הפשיר את המקרר ושיחק איתו קצת, והוא חזר לעבוד - לחצי שנה, עד אחרי תקופת האחריות. כשהתקלה חזרה, הגיע טכנאי ואמר שזו תקלה במדחס, וצריך להחליף אותו בסכום מופקע - או לשלם על עוד שנתיים אחריות ״מורחבת״...
עכשיו יש לי מקררים של ליבהר, שקניתי ביבוא מקביל בחצי מחיר מאשר ביבוא של אלקטרה סחר. אלקטרה נותנים עליהם שנה אחריות בלבד, ויותר משנה כבר עברה...
עכשיו יש לי מקררים של ליבהר, שקניתי ביבוא מקביל בחצי מחיר מאשר ביבוא של אלקטרה סחר. אלקטרה נותנים עליהם שנה אחריות בלבד, ויותר משנה כבר עברה...