Stremio
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3721
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 852 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
למי שמשתמש בתוכנת stremio בשילוב של RD.
כמה זה אמיתי שזה מצליח להזרים קבצים ב4K כאלו גדולים ברשת עם אודיו ללא הפסדים בצורה חלקה וללא עצירות.
אני פשוט תוהה בהשוואה לנטפליקס ששם מקבלים גם 4k אבל עם אודיו "מונחת" (atmos-dd+) .
כמה זה אמיתי או RD "עובדים עלינו"?
כמה זה אמיתי שזה מצליח להזרים קבצים ב4K כאלו גדולים ברשת עם אודיו ללא הפסדים בצורה חלקה וללא עצירות.
אני פשוט תוהה בהשוואה לנטפליקס ששם מקבלים גם 4k אבל עם אודיו "מונחת" (atmos-dd+) .
כמה זה אמיתי או RD "עובדים עלינו"?
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
גם סרטים של 70 ג'יגה מתנגנים בצ'יק וחלק. עובד מעולה. יש תכנים ספציפיים בדכ הפחות נפוצים שפתאום אין/לא תקינים ברילדבריד אבל זה בשוליים. שווה כן להשאיר תוסף שלא מחובר לרילדבריד לגיבוי של תכנים כללו.
בשביל הכמה שקלקלים שזה עולה בחודש - אחלה של דבר לצד הסטינג והנטפליקס (תכלס לא צריך נטפליקס אבל הטורקי עולה 30 שח בחודש ל4K אז משתמשים ושיהיה)
בשביל הכמה שקלקלים שזה עולה בחודש - אחלה של דבר לצד הסטינג והנטפליקס (תכלס לא צריך נטפליקס אבל הטורקי עולה 30 שח בחודש ל4K אז משתמשים ושיהיה)
- ido111
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
עובד חלק ללא שום תקיעות/גמגומים, גם קבצי Remux של 80 ג'יגה.26/04/2025 11:56big007 כתב: למי שמשתמש בתוכנת stremio בשילוב של RD.
כמה זה אמיתי או RD "עובדים עלינו"?...
ממליץ בחום.
- Davie
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- שם מלא: David
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני קצת אדחף פה, אבל מישהו מכיר בעיה שקבצים מעל 40 ג'יגה בערך לא מתחילים לנגן ב-RD, לא משנה כמה זמן אני נותן להם להיטען? זה לא מראה מסך טעינה, אלא פשוט מסך שחור ולא מתחיל לנגן. למען הסר ספק אני עם סיבים של סלקום 1000 מגה