שירות מתחת לכל ביקורת הוט סיבים
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
רציתי לשתף בחוויה שלי מהשירות של הוט.
תקלה פשוטה יחסית. יש ברשותי ציוד פרטי שהייתי בעבר אתו גם עם אייפי קבוע וגם ללא CGNAT והכל עבד פיקס.
בקשתי להגדיל מהירות ולבטל את האייפי הקבוע ולחזור למצב ללא CGNAT.
פה התחילו כל הבעיות.
שדרוג המהירות לא בוצע, וגם נותרתי מאחורי CGNAT.
הנציגים טענו שאין שיוך של הציוד עם המספר הסידורי למנוי בתמיכה הטכנית, אחרי כן פניתי למנהל ובאותו יום האינטרנט לא עבד לגמרי.
עבר יום וכשראיתי שהתקלה לא נפתרתי עברתי חברה.
זה היה לפני חצי שנה לערך...
בזמן הזה עברתי לבזק ואחר כך לגילת טלקום.
בגילת טלקום הייתה לי תקלת תשתית (נורת LOS דולקת), לאחר זמן מה שעבד חלק.
כשפניתי אליהם טענו ששליחת טכנאי בגדר התניה, מכיוון שהסיב לא הותקן על ידם אזי אם יתברר שהתקלה נבעה מהסיב או מהציוד שלי יחייבו אותי בסך 499 ₪. סרבתי כי לא רציתי לקחת את הסיכון.
כעת חזרתי להוט סיבים. ההתקנה בוצעה בהצלחה אך הכניסו אותי ל-CGNAT.
כבר ביום הראשון של ההתקנה פניתי לתמיכה טכנית שיוציאו אותי מ-CGNAT.
עברו שבועיים בערך או יותר, בזמן הזה הפנו אותי להוט נט. דיברתי עם מנהל שם שאמר לי שהוא לא רואה בעיה והכול מוגדר נכון. ושישלח מייל למחלקת הנדסה של IBC. עבר שבוע ולא חזר אליי.
אתמול פניתי להוט שוב, אמרתי לעצמי אוקיי, בוא ננסה לעשות אייפי קבוע.
היום ראיתי שאין שינוי, פניתי אליהם שוב.
משעה 10:00 אני איתם בשירות הוואטסאפ, שבסוף מתרצים שיש לי ציוד פרטי ושאני אקרא לטכנאי פרטי...
לא יודע מה לעשות יותר. יש רעיונות?
תקלה פשוטה יחסית. יש ברשותי ציוד פרטי שהייתי בעבר אתו גם עם אייפי קבוע וגם ללא CGNAT והכל עבד פיקס.
בקשתי להגדיל מהירות ולבטל את האייפי הקבוע ולחזור למצב ללא CGNAT.
פה התחילו כל הבעיות.
שדרוג המהירות לא בוצע, וגם נותרתי מאחורי CGNAT.
הנציגים טענו שאין שיוך של הציוד עם המספר הסידורי למנוי בתמיכה הטכנית, אחרי כן פניתי למנהל ובאותו יום האינטרנט לא עבד לגמרי.
עבר יום וכשראיתי שהתקלה לא נפתרתי עברתי חברה.
זה היה לפני חצי שנה לערך...
בזמן הזה עברתי לבזק ואחר כך לגילת טלקום.
בגילת טלקום הייתה לי תקלת תשתית (נורת LOS דולקת), לאחר זמן מה שעבד חלק.
כשפניתי אליהם טענו ששליחת טכנאי בגדר התניה, מכיוון שהסיב לא הותקן על ידם אזי אם יתברר שהתקלה נבעה מהסיב או מהציוד שלי יחייבו אותי בסך 499 ₪. סרבתי כי לא רציתי לקחת את הסיכון.
כעת חזרתי להוט סיבים. ההתקנה בוצעה בהצלחה אך הכניסו אותי ל-CGNAT.
כבר ביום הראשון של ההתקנה פניתי לתמיכה טכנית שיוציאו אותי מ-CGNAT.
עברו שבועיים בערך או יותר, בזמן הזה הפנו אותי להוט נט. דיברתי עם מנהל שם שאמר לי שהוא לא רואה בעיה והכול מוגדר נכון. ושישלח מייל למחלקת הנדסה של IBC. עבר שבוע ולא חזר אליי.
אתמול פניתי להוט שוב, אמרתי לעצמי אוקיי, בוא ננסה לעשות אייפי קבוע.
היום ראיתי שאין שינוי, פניתי אליהם שוב.
משעה 10:00 אני איתם בשירות הוואטסאפ, שבסוף מתרצים שיש לי ציוד פרטי ושאני אקרא לטכנאי פרטי...
לא יודע מה לעשות יותר. יש רעיונות?
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

תראה, מבחינת אינטרנט, האינטרנט הוא טוב ועובד מצויין. הייתי אומר שפינגים אפילו יותר טובים מגילת טלקום.
השירות הוא הבעייתי, והאי רצון לפתור תקלות.
בבזק מכניסים אותך ל-CGNAT. הספק החדש שלהם נקרא B1000. הם הכי יקרים בשוק.
אפשר להוסיף ב-15 ₪ אייפי קבוע אבל אני לא מעוניין באייפי קבוע. מעוניין שהוא יתחלף.
להלן התשובות שקיבלתי לפני חצי שנה ויותר כשהתחילו הבעיות איתם:
מיותר לציין שהציוד שלי תומך עד 2.5G, וכן כבר הייתי בעבר על המהירות הזאת (2000/250) איתם עם אותו ציוד והכל עבד תקין. הציוד שלי ד"א זה GoFiber GF25C עם GL.iNet GL-MT6000. כאמור היה עובד מצוין בעבר ללא CGNAT גם במהירות 2000/250, פשוט ביקשתי בעבר לשנמך מהירות ולהוסיף אייפי קבוע. אבל אחר כך ביקשתי שוב לשדרג ולהסיר אייפי קבוע, ומאז התחילו הבעיות.
לדעתי מה שקרה זה שהנציגה כשביקשתי להסיר אייפי קבוע ולשדרג מהירות ביטלה לי את השיוך של המספר הסידורי עם המנוי, אבל זאת רק השערה. בכל אופן, זאת תקלה שנובעת מהמערכות שלהם.
גם כשטכנאי הוט בא להתקין שוב לפני שבועיים, אז כשהוא התקשר למוקד ב-IBC מי שענה לו התפלא, הוא אמר לו שהציוד כבר רשום אצלם במערכת ותהה איך זה יכול להיות. אז אמרנו לו שכבר הייתי מנוי להוט בעבר. השאלה אם משהו לא מוגדר נכון ב-IBC? יכול להיות?
היום שדיברתי איתם אמרו לי שאין קשר ל-IBC.
היום ביקשתי מנהל והתעלמו מהבקשה שלי. אמרו לי לנסות במהלך היום שוב לרסט את הממיר האופטי. לדעתי לא יהיה שינוי. אבל אנסה.
השירות הוא הבעייתי, והאי רצון לפתור תקלות.
בבזק מכניסים אותך ל-CGNAT. הספק החדש שלהם נקרא B1000. הם הכי יקרים בשוק.
אפשר להוסיף ב-15 ₪ אייפי קבוע אבל אני לא מעוניין באייפי קבוע. מעוניין שהוא יתחלף.
להלן התשובות שקיבלתי לפני חצי שנה ויותר כשהתחילו הבעיות איתם:
תראו את התגובות שלהם, פשוט בדיחה. אחד אפילו הגדיל לעשות וטען שאני צריך להתנתק מהוט נט. מה הוא לא יודע שהוט נט זה הם?ננסי מצוות השירות בהוט: "לאחר בדיקה אני רואה כי לא מדובר בציוד של הוט .
לכן לא ניתן לשייך
במידה והוא לא עובד מאחר וזה לא מודם של הוט אין אפשרות לטפל בתקלה"
ננסי: "כנראה המודם שיש לך תומך רק עד 600 מגה אינטרנט
אם תרצה לחוות 2000 מגה מהירות אוכל להציע לך מודם של הוט"
בן מצוות הדיגיטל: "תראה לצערי אין לי אופציה לבדוק מאחר ומדובר במודם פרטי, לכן זה גם לא הופיע לי מקודם, צריך לבדוק את המודם שלך לצערי"
בן: "אני מבין אך לצערי אחר ומדובר במודם פרטי לצערי אין לי איך לגשת לבצע פעולות או נתוני המודם"
וסים מצוות התמיכה: "נכון, יש לך במנוי מהירות של 2.5 אלף מגה, וכן אתה עדיין בהוטנט, מעוניין שאסיר לך את ההוטנט?"
ספיר בכירה במחלקה הטכנית: "הממיר הפרטי שלך לא יכול להיות משוייך למנוןי כי הוא לא ציוד שלנו ., איני יודעת למה הפנו אותך לספק מסיבה זו."
חגית מצוות התמיכה: "לא נוכל לדעת אם המודם שברשותך תומך במהירות זו או לבדוק אותו
לא קיימת בעיה טכנית"
חגית: "מבחינת התשתית לא קיימת בעיה
את נתוני הנתב שלך לא נוכל לבדוק גם לא על ידי טכנאי לצערי"...
מיותר לציין שהציוד שלי תומך עד 2.5G, וכן כבר הייתי בעבר על המהירות הזאת (2000/250) איתם עם אותו ציוד והכל עבד תקין. הציוד שלי ד"א זה GoFiber GF25C עם GL.iNet GL-MT6000. כאמור היה עובד מצוין בעבר ללא CGNAT גם במהירות 2000/250, פשוט ביקשתי בעבר לשנמך מהירות ולהוסיף אייפי קבוע. אבל אחר כך ביקשתי שוב לשדרג ולהסיר אייפי קבוע, ומאז התחילו הבעיות.
לדעתי מה שקרה זה שהנציגה כשביקשתי להסיר אייפי קבוע ולשדרג מהירות ביטלה לי את השיוך של המספר הסידורי עם המנוי, אבל זאת רק השערה. בכל אופן, זאת תקלה שנובעת מהמערכות שלהם.
גם כשטכנאי הוט בא להתקין שוב לפני שבועיים, אז כשהוא התקשר למוקד ב-IBC מי שענה לו התפלא, הוא אמר לו שהציוד כבר רשום אצלם במערכת ותהה איך זה יכול להיות. אז אמרנו לו שכבר הייתי מנוי להוט בעבר. השאלה אם משהו לא מוגדר נכון ב-IBC? יכול להיות?
היום שדיברתי איתם אמרו לי שאין קשר ל-IBC.
היום ביקשתי מנהל והתעלמו מהבקשה שלי. אמרו לי לנסות במהלך היום שוב לרסט את הממיר האופטי. לדעתי לא יהיה שינוי. אבל אנסה.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
כן. אם אני מבין נכון את מצבך, יש לך ממיר סיב פרטי שמחובר לתשתית IBC וקיום עקרוני של תשתית בזק בבניין, אבל עם חשד לתקלה שם שבגללה בעצם עברת להוט. לאחרונה טענו בפייסבוק שפרטנר פיתחו סוף סוף את היכולת המופלאה לבצע אקטיבציה מרחוק של ממירי סיב, מה שאמור בעקרון לאפשר להתחבר אליהם בלי צורך בביקור טכנאי (אבל לא ברור לאיזה תשתיות זה רלבנטי). במקביל, מופיע בעמוד הבית שלהם מבצע לחיבור 1000/250 עם מחיר של 49 ש"ח לחודש בשלושת החודשים הראשונים, מה שאמור לאפשר לנסות אותם בזול, יחסית....
אם הייתי במצבך, הייתי מנסה להתקשר ולברר אם אפשר אולי לעבור אליהם עם ממיר הסיב הקיים ע"ג תשתית IBC בלי צורך בביקור טכנאי. אם לא, אז מקסימום ישלחו טכנאי ואם הם מתעקשים להעביר אותך לתשתית בזק למרות שאתה כבר מחובר על תשתית IBC, אז בהזדמנות הזו הם, מן הסתם, גם יתקנו לך את תשתית בזק בלי לגבות תשלום (אם זה נדרש).
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

כרגע יש לי 2 סיבים קיימים. גם של IBC וגם של בזק.
חברתי כעת את הסיב של בזק כדי לראות אם נורת ה-LOS עדיין מהבהבת והיא לא, מסתבר שהם סידרו את התקלה.
ככל הנראה השכנים קראו לטכנאי, זה מסתדר עם זה שראיתי טכנאי עולה לעמוד יום אחרי שהתחברתי להוט.
כשעברתי מבזק לגילת טלקום לא היה צורך בביקור טכנאי, רק שינוי פרטי החייגן בראוטר. פרוצדורה של 10 דקות בלבד.
חברתי כעת את הסיב של בזק כדי לראות אם נורת ה-LOS עדיין מהבהבת והיא לא, מסתבר שהם סידרו את התקלה.
ככל הנראה השכנים קראו לטכנאי, זה מסתדר עם זה שראיתי טכנאי עולה לעמוד יום אחרי שהתחברתי להוט.
כשעברתי מבזק לגילת טלקום לא היה צורך בביקור טכנאי, רק שינוי פרטי החייגן בראוטר. פרוצדורה של 10 דקות בלבד.
האינטרנט של הוט עובד מצויין
אבל גם אני נתקלתי בבעיה בהתחלה לצאת מcgnat
ואז היתה בעיה עם הipv6
עזבתי אחרי 3 ימים
ואז הם ניסו לחייב אותי על התקנה, למרות שהיא בחינם ובפועל לא התקינו כלום כי הייתי לפני בסלקום על תשתית שלהם עם ציוד שלי.
חברה פח
אבל גם אני נתקלתי בבעיה בהתחלה לצאת מcgnat
ואז היתה בעיה עם הipv6
עזבתי אחרי 3 ימים
ואז הם ניסו לחייב אותי על התקנה, למרות שהיא בחינם ובפועל לא התקינו כלום כי הייתי לפני בסלקום על תשתית שלהם עם ציוד שלי.
חברה פח
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4935
- נתן תודות: 513 פעמים
- קיבל תודות: 688 פעמים
אני רק שם את זה פה ....
הקשר האחרון שלי עם הקאקאמייקה הזו (הוט) היה לפני כ 15 שנה. גם אם יציעו לחבר אותי בחינם, לא אסכים.
.. והם לא מפסיקים לנסות
הקשר האחרון שלי עם הקאקאמייקה הזו (הוט) היה לפני כ 15 שנה. גם אם יציעו לחבר אותי בחינם, לא אסכים.
.. והם לא מפסיקים לנסות

די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

אז יש לי 2 סיבים פעילים, גם של IBC וגם של בזק.
אני צריך אינטרנט 1 ג'יגה ללא CGNAT.
רוצה להשתמש בציוד הפרטי שלי, ללא מתאם סיב מהחברה אפילו לא בחינם.
בנוסף, התחברות ללא צורך של הגעת טכנאי.
איך אני עושה את זה?
פרטנר - המון זמן שלא הייתי מחובר לאינטרנט שלהם. הייתי מחובר ל-012 סמייל, למי שזוכר - אז היום זה בעצם פרטנר? אבל הם תמיד היו מעלים מחירים אחרי זמן מה. האם הם עדיין ככה?
איך אני עושה את זה?
פרטנר - המון זמן שלא הייתי מחובר לאינטרנט שלהם. הייתי מחובר ל-012 סמייל, למי שזוכר - אז היום זה בעצם פרטנר? אבל הם תמיד היו מעלים מחירים אחרי זמן מה. האם הם עדיין ככה?
נשמע פשוט. אם אתה רוצה כתובת IP מתחלפת בלי CGNAT, יש לך בדיוק שתי אפשרויות: סלקום ופרטנר. סלקום לא יסכימו לחבר אותך עם ממיר הסיב הקיים שלך (הם יתעקשו לשלוח טכנאי שיחבר אותך עם ממיר סיב שלהם על תשתית IBC), מה שמוציא אותם מהמשחק. מה שנשאר זה פרטנר.28/07/2025 16:09Jabberwock כתב: אז יש לי 2 סיבים פעילים, גם של IBC וגם של בזק.
איך אני עושה את זה?...
זה כנראה אמור להיות אפשרי גם עם פרטנר עכשיו, לפחות על תשתית בזק, אבל יכול להיות שבשביל מעבר פשוט כזה חייב כבר להיות חיבור פעיל לתשתית בזק עם מספר טלפון ווירטואלי ושבלעדיו חייבים טכנאי (אם כי יתכן שהמספר הווירטואלי שהיה לך בזמן שהיית מחובר לבזק/גילת מספיק).28/07/2025 15:49Jabberwock כתב: כשעברתי מבזק לגילת טלקום לא היה צורך בביקור טכנאי, רק שינוי פרטי החייגן בראוטר. פרוצדורה של 10 דקות בלבד....
בכל מקרה, הייתי גם בודק אם יש אופציה להישאר עם פרטנר על תשתית IBC (ולו רק בגלל ששם מהירות "1000" היא סביב 1020 ולא 945).
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

עניין ההחזרה....
אגב מישהו רשם את זה בפייסבוק לפני 3 ימים: לא יודע איך זה בחברות אחרות וגם לא רוצה לדעת.
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אני בהוט מאז שיצאו עם המבצע ב79 "לכל החיים" כולל ראוטר ומגדיל טווח, הוציאו אותי ביום הראשון בלי בעיה מהנאט (לקח כמה שעות עד שזה התעדכן), אין לי תלונות על ההוטבוקס 6f שלהם וגם לא על מגדילי הטווח. הנדידה חלקה, במהירויות גבוהות, 0 תקלות. פשוט עובד.
היום כבר נותנים מערכת עדכנית יותר עם וויפי 7 ב10 יותר בחודש.
במחיר הזה לטעמי שווה לקחת מהם ציוד ומקסימום להגדיר את ההוטבוקס כברידג' (אין דרך רשמית אבל אפשר לעשות את זה בקלות בדרך עקיפה - יש הסברים בפורום) - ככה אין להם תירוצים לתקלות והכל פשוט עובד.
הספק הוט נט מצוין.
אני אישית בוגר פרטנר, בזק וגילת ומרוצה מאוד.
מסכים שהם רעים בשירות הלקוחות - אבל אין לי שום סיבה להגיע ללדבר איתם בכלל. זה לא כמו בזק שיכול להגיע טכנאי של חברה עלומה ולנתק אותי כדי לחבר לקוח אחר.
וגם אם כן איכשהו - אני עם ציוד שלהם והטכנאים שלהם (לפחות המתקינים) בזמינות סופר גבוהה.
היום כבר נותנים מערכת עדכנית יותר עם וויפי 7 ב10 יותר בחודש.
במחיר הזה לטעמי שווה לקחת מהם ציוד ומקסימום להגדיר את ההוטבוקס כברידג' (אין דרך רשמית אבל אפשר לעשות את זה בקלות בדרך עקיפה - יש הסברים בפורום) - ככה אין להם תירוצים לתקלות והכל פשוט עובד.
הספק הוט נט מצוין.
אני אישית בוגר פרטנר, בזק וגילת ומרוצה מאוד.
מסכים שהם רעים בשירות הלקוחות - אבל אין לי שום סיבה להגיע ללדבר איתם בכלל. זה לא כמו בזק שיכול להגיע טכנאי של חברה עלומה ולנתק אותי כדי לחבר לקוח אחר.
וגם אם כן איכשהו - אני עם ציוד שלהם והטכנאים שלהם (לפחות המתקינים) בזמינות סופר גבוהה.
28/07/2025 21:33Eargasma כתב: /quote]
מסכים לכל מילה, חוץ מדבר אחד - כן כדאי להשתדל ולעבור לציוד פרטי, ולחסוך 40 שח לחודש ..
אגב, תוכל להוסיף גם קו טלפון חינם ("נטו", לשיחות נכנסות...)...
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

אני מנוי ותיק של הוט. הייתי מחובר אליהם מ-2022, אפשר גם להגיד מ-2018 אם אתה מחשיב את התקופה בה הייתי מנוי לספקית הוטנט בלבד ללא תשתית.28/07/2025 21:33Eargasma כתב: מסכים שהם רעים בשירות הלקוחות - אבל אין לי שום סיבה להגיע ללדבר איתם בכלל....
היה לי את ההוט בוקס 5F. זוועה של ראוטר. ממשק איטי להחריד. לא ניתן להפעיל מצב bridge. לא ניתן לשים סיסמה עם אותיות מיוחדות כמו סימן קריאה וכו'. אינטרנט IPv6 לא עובר לראוטר שמחובר אליו. ניתוקים פעם בשבוע בשעות לילה.
כן, בעבר כשביקשתי לצאת מ-CGNAT עשו זאת ללא בעיה. כבר ציינתי זאת.
הבעיה מתחילה כשאתה צריך תמיכה טכנית או שינויים בחבילה.
נציגה זוטרה יכולה להרוס לך את המנוי ולא ידעו איך לסדר את זה חזרה.
בקשר להוטנט - כן, היו שיפורים בשהות למרכזיה בשנה האחרונה וגם לחו"ל. תעבורה לחו"ל גם כן טובה ביחס למתחרות.
השירות, הרמה הטכנית של הנציגים - בעיה רצינית מאוד.
אי אפשר לפנות למישהו שבאמת מבין עניין ולא ממציא לך תשובות.
תחשוב על reset למנוי... ביטול וחידוש...
או לפני, הקפאה ליום... עצמונית, דרך האתר שלהם.
או לפני, הקפאה ליום... עצמונית, דרך האתר שלהם.
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

אין עם מי לדבר...28/07/2025 22:53rafi_d כתב: תחשוב על reset למנוי... ביטול וחידוש...
או לפני, הקפאה ליום... עצמונית, דרך האתר שלהם....
הקפאה ל-11 יום באזור האישי
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
כל אחד וההסתכלות שלו על 40 ש"ח, לא שופט....
מבחינתי זה אפילו לא משהו שאני מסתכל עליו בטח לא בשביל השקט הנפשי שזה מקנה.
גם אם אחליט לעבור לציוד הפרטי שיושב בארון - הגופייבר יישאר בארון וההוטבוקס ישמש כציוד קצה לפני הראוטר.
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

השארתי את הממיר האופטי כבוי כל הלילה. היום הפעלתי אותו ואני עדיין מאחורי CGNAT:
למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?
שרשור נתבים לא "מוסיף בריאות"... שקט נפשי בהחלט חשוב, לבריאות..29/07/2025 10:57Eargasma כתב: כל אחד וההסתכלות שלו על 40 ש"ח, לא שופט.
מבחינתי זה אפילו לא משהו שאני מסתכל עליו בטח לא בשביל השקט הנפשי שזה מקנה.
גם אם אחליט לעבור לציוד הפרטי שיושב בארון - הגופייבר יישאר בארון וההוטבוקס ישמש כציוד קצה לפני הראוטר....