ישראל מתכוננת למעבר מלא לדור 4 ו-5: שירות חדש לבדיקת תאימות VoLTE
משרד התקשורת קורא לציבור לבדוק התאמת המכשיר לפני סגירת רשתות הסלולר הישנות ומפעיל שירות מידע ייעודי במספר 235*
https://zmanavir.co.il/cellular/29175/
איזה באסה, המכשיר סמארטפון שלי
שיאומי רידמי 9C, לא תומך בטכנולוגיית VoLTE, אפילו שהוא תומך בדור 4 LTE.
אני עד עכשיו, לא מוצא בהגדרות שלו את אפשרות טכנולוגיית VoLTE, אז במקרה שלי לפי מוקד החברה של השירות טלפון הסלולרי שלי, שאני הועברתי אליה דרך המוקד של משרד התקשורת של 235*, אז רוב הסיכויים שמתאריך 31.12.2025, המכשיר טלפון הזה לא יוכל לעבוד דרך חברת השירות הסלולרי שלו
https://zmanavir.co.il/cellular/29175/
איזה באסה, המכשיר סמארטפון שלי
שיאומי רידמי 9C, לא תומך בטכנולוגיית VoLTE, אפילו שהוא תומך בדור 4 LTE.
אני עד עכשיו, לא מוצא בהגדרות שלו את אפשרות טכנולוגיית VoLTE, אז במקרה שלי לפי מוקד החברה של השירות טלפון הסלולרי שלי, שאני הועברתי אליה דרך המוקד של משרד התקשורת של 235*, אז רוב הסיכויים שמתאריך 31.12.2025, המכשיר טלפון הזה לא יוכל לעבוד דרך חברת השירות הסלולרי שלו
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
ההודעה של משרד התקשורת:
https://www.gov.il/he/pages/24032025
https://www.gov.il/he/pages/24032025
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
חברת הסלולאר שלי לא תומכת בשירות volte עבור הטלפון samsung galaxy s8 (הטלפון עצמו, למיטב הבנתי, תומך גם תומך).
דיברתי איתם והם אומרים שכרגע התמיכה ב- volte היא רק בדגמי s21 ומעלה.
אם סוגרים את רשתות 2 ו-3 בתחילת 2026, האם זה אומר שלא יהיה אפשר להוציא או לקבל שיחות בטלפון הזה?
בהנחה שכן, זה אומר שאני חייב להתנייד לחברה אחרת שכן תומכת ב- volte גם עבור s8?
אם סוגרים את רשתות 2 ו-3 בתחילת 2026, האם זה אומר שלא יהיה אפשר להוציא או לקבל שיחות בטלפון הזה?
בהנחה שכן, זה אומר שאני חייב להתנייד לחברה אחרת שכן תומכת ב- volte גם עבור s8?
גם אם הפעלת את אופציית ה-VoLTE אצלך, עדיין דרושה תמיכה פר-דגם בצד של ספקית הסלולר. כנראה יש בעיה ספציפית עם הדגם הזה, ולכן סיכוי טוב שמעבר חברה לא יעזור.
הסגירה של רשתות דור 2 ו-3 בינואר 2026 תגרום לכך שלא תוכל לקבל או להוציא שיחות והודעות SMS בטלפון הזה באף חברה בישראל.
שווה לשקול החלפת מכשיר.
הסגירה של רשתות דור 2 ו-3 בינואר 2026 תגרום לכך שלא תוכל לקבל או להוציא שיחות והודעות SMS בטלפון הזה באף חברה בישראל.
שווה לשקול החלפת מכשיר.
אפשר בבקשה לדעת מה שם החברה הזו?10/07/2025 15:41פלוניום כתב: חברת הסלולאר שלי לא תומכת בשירות volte עבור הטלפון samsung galaxy s8 (הטלפון עצמו, למיטב הבנתי, תומך גם תומך).
בהנחה שכן, זה אומר שאני חייב להתנייד לחברה אחרת שכן תומכת ב- volte גם עבור s8?...
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
@פלוניום כנראה שתצטרך לקנות מכשיר אחר. אתה צודק שS8 תומך VOLTE אבל החברות בארץ לא מעוניינות להפעיל את הפונקציה עבור המכשיר הזה. ישנן חברות שברשימת התמיכה שלהן רשום "גלקסי S8 מחודש" בשיחה עם נציג ניסיתי להבין מה ההבדל בין מחודש ללא מחודש ואמרו לי שזה הבדל, מחודש.
@OMRIJ אתה טועה. מה שעשו לך זה להפעיל את VOLTE עבור קו הסלולר שלך. קו סלולר יכול להיות עם VOLTE פעיל או לא. חוץ מקו הסלולר דרושה תמיכה דו צדדית במכשיר, מצד המכשיר ומצד הרשת. המכשיר שלך תומך ולכן זה עובד אצלך.
אני עם S10E אמריקאי שאין לי שום רצון להחליף אבל אאלץ להחליף כי הרשתות בארץ מסרבות לתמוך בו. ברגע שאני יוצא מהארץ (מספר מדינות באירופה) אז VOLTE עובד מיד ללא שום בעיה. מבאס....
אני ב019. חשבתי לעבור חברה לנסות את מזלי אבל יהיה כנראה פשוט יותר להחליף מכשיר. וכמובן, אני מתכוון להחליף לS10E לא אמריקאי... בדיחה.
@OMRIJ אתה טועה. מה שעשו לך זה להפעיל את VOLTE עבור קו הסלולר שלך. קו סלולר יכול להיות עם VOLTE פעיל או לא. חוץ מקו הסלולר דרושה תמיכה דו צדדית במכשיר, מצד המכשיר ומצד הרשת. המכשיר שלך תומך ולכן זה עובד אצלך.
אני עם S10E אמריקאי שאין לי שום רצון להחליף אבל אאלץ להחליף כי הרשתות בארץ מסרבות לתמוך בו. ברגע שאני יוצא מהארץ (מספר מדינות באירופה) אז VOLTE עובד מיד ללא שום בעיה. מבאס....
אני ב019. חשבתי לעבור חברה לנסות את מזלי אבל יהיה כנראה פשוט יותר להחליף מכשיר. וכמובן, אני מתכוון להחליף לS10E לא אמריקאי... בדיחה.
איזה חברה אתה? איזה פיקסל? מכשירי הפיקסל נתמכים ברוב הרשתות ממה שאני יודע.
תאמין לי ביקשתי שיפתחו לי VOLTE אמרו שפתחו מספר פעמים. יש לי אפילו מכשיר תומך, S10E, נמצא ברשימה שלהם. לא ציינתי שהוא אמריקאי בהתחלה.
הם אפילו משכו את הקו אליהם ושלחו לי צילום מסך שVOLTE מופעל.
כמובן אני כנראה נמצא בחברה אחרת ממך אבל להבנתי אם יש לך מכשיר שלא ברשימה ובכללי, לא נתמך בדרך כלל, אז המקרה שלך חריג ולא הייתי בונה עליו.
תאמין לי ביקשתי שיפתחו לי VOLTE אמרו שפתחו מספר פעמים. יש לי אפילו מכשיר תומך, S10E, נמצא ברשימה שלהם. לא ציינתי שהוא אמריקאי בהתחלה.
הם אפילו משכו את הקו אליהם ושלחו לי צילום מסך שVOLTE מופעל.
כמובן אני כנראה נמצא בחברה אחרת ממך אבל להבנתי אם יש לך מכשיר שלא ברשימה ובכללי, לא נתמך בדרך כלל, אז המקרה שלך חריג ולא הייתי בונה עליו.
אתה לא קורא מה שאני כותב... 
תתקשר לחברת הסלולר שלך, תשאל אותה עם מכשיר XIAOMI שקר כלשהו או ONEPLUS נתמך בVOLTE
רוב הסיכויים שיגידו לך לא, כי יש להם רשימות מאוד מצומצמות
אבל במרבית הטלפונים, לא בכולם, יש הגדרות שמתאימות לחברות בישראל ולכן זה יעבוד
בגלל זה יש סיכוי לא רע שגלקסי S8 (עם CSC ישראלי/אירופאי) גם יעבוד אם וכאשר יפעילו לו את הפונקציה בסים.
כן, מכשיר סמסונג אמריקאי כנראה לא יעבוד
מניח שגם לזה אפשר למצוא פתרון
תתקשר לחברת הסלולר שלך, תשאל אותה עם מכשיר XIAOMI שקר כלשהו או ONEPLUS נתמך בVOLTE
רוב הסיכויים שיגידו לך לא, כי יש להם רשימות מאוד מצומצמות
אבל במרבית הטלפונים, לא בכולם, יש הגדרות שמתאימות לחברות בישראל ולכן זה יעבוד
בגלל זה יש סיכוי לא רע שגלקסי S8 (עם CSC ישראלי/אירופאי) גם יעבוד אם וכאשר יפעילו לו את הפונקציה בסים.
כן, מכשיר סמסונג אמריקאי כנראה לא יעבוד
מניח שגם לזה אפשר למצוא פתרון
קורא טוב מאוד ומבין. אתה לא כלכך קורא.
יש לי במשפחה גם S8. כאמור VOLTE פעיל אצל המפעילה. הם משכו אליהם את הקו והראו לי. CSC ישראלי ILO.
ולמרות כל זה VOLTE לא פועל. אותו דבר על S7.
לגבי האמריקאי, אשמח לשמוע מה הרעיון שלך לפתרון כי במפעילה לא עניין אותם לשמוע מילה.
וכאמור, התלונה שלי היא למה באירופה האמריקאי עובד ללא בעיה ובארץ זו בעיה? ברור שאפשר למצוא פתרון, האירופאים מצאו. בארץ אין רצון ואין כוונה.
יש לי במשפחה גם S8. כאמור VOLTE פעיל אצל המפעילה. הם משכו אליהם את הקו והראו לי. CSC ישראלי ILO.
לגבי האמריקאי, אשמח לשמוע מה הרעיון שלך לפתרון כי במפעילה לא עניין אותם לשמוע מילה.
וכאמור, התלונה שלי היא למה באירופה האמריקאי עובד ללא בעיה ובארץ זו בעיה? ברור שאפשר למצוא פתרון, האירופאים מצאו. בארץ אין רצון ואין כוונה.
טוב לדעת. תודה. להבנתי פרטנר באמת הכי מקיפים בתמיכה שלהם.
במקרה של הS8 כבר כמובן עדיף להחליף מכשיר כי הוא מיושן מדי.
מעדיף את זה מאשר לעבור חברה ולשלם יותר כל חודש.
מצד שני, אם היה נתמך בחברה הקיימת אז כנראה שלא היינו מחליפים כי הוא עושה את העבודה.
במקרה של הS8 כבר כמובן עדיף להחליף מכשיר כי הוא מיושן מדי.
מעדיף את זה מאשר לעבור חברה ולשלם יותר כל חודש.
מצד שני, אם היה נתמך בחברה הקיימת אז כנראה שלא היינו מחליפים כי הוא עושה את העבודה.
היה לי בעבר s8, volte עבד12/07/2025 13:06yossi_s1 כתב: קורא טוב מאוד ומבין. אתה לא כלכך קורא.
וכאמור, התלונה שלי היא למה באירופה האמריקאי עובד ללא בעיה ובארץ זו בעיה? ברור שאפשר למצוא פתרון, האירופאים מצאו. בארץ אין רצון ואין כוונה....
לגבי האמריקאי, ברור שהם לא יעזרו לך...
התכוונתי שאתה יכול אולי למצוא פתרון ברשת, בסוף הגדרות הvolte נמצאות איפשהו במכשיר...
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
גם הוט מובייל = פרטנר כנל מבחינת התמיכה במכשירים בכל השירותים.
תפסתי לא מזמן לאשתי ולי אצלם 300ג'יגה 5G ב25 לקו לכל החיים, אפילו הוצאתי את המספר שלי חזרה לפרטי ממקום העבודה כי זה אותו כסף (שקל לפה שקל לשם) כמו שיורד בנטו על שווי סלולר ומעדיף שהקו ישאר על שמי. באותו הזמן הם ופרטנר היחידים שתמכו רשמית בvolte וvowifi בפיקסלים, ממקום העבודה הייתי בסלקום. (היום כבר לא רלוונטי, מאז אנדרואיד 16 נתמך בכל הרשתות)
כשטסים לחול משלמים כמה גרושים על איסים במקום חבילה ממקום העבודה שגורמת לענות לטלפונים בחופשות, עוד יתרון
תפסתי לא מזמן לאשתי ולי אצלם 300ג'יגה 5G ב25 לקו לכל החיים, אפילו הוצאתי את המספר שלי חזרה לפרטי ממקום העבודה כי זה אותו כסף (שקל לפה שקל לשם) כמו שיורד בנטו על שווי סלולר ומעדיף שהקו ישאר על שמי. באותו הזמן הם ופרטנר היחידים שתמכו רשמית בvolte וvowifi בפיקסלים, ממקום העבודה הייתי בסלקום. (היום כבר לא רלוונטי, מאז אנדרואיד 16 נתמך בכל הרשתות)
כשטסים לחול משלמים כמה גרושים על איסים במקום חבילה ממקום העבודה שגורמת לענות לטלפונים בחופשות, עוד יתרון

בארץ, מופיעה אפשרות ה-VoLTE בהגדרות המכשיר, רק אי אפשר להפעיל אותה?12/07/2025 12:01yossi_s1 כתב: אני עם S10E אמריקאי שאין לי שום רצון להחליף אבל אאלץ להחליף כי הרשתות בארץ מסרבות לתמוך בו. ברגע שאני יוצא מהארץ (מספר מדינות באירופה) אז VOLTE עובד מיד ללא שום בעיה. מבאס.......