אפליקציית YES+ לא עולה - אנדרואיד TV / גוגל TV
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מאז ששיחררו את הגרסה החדשה יש לי בעיות עם האפליקציה:
כשאני מפעיל את האפליקציה, מופיע הלוגו של יס+ ושומעים את נעימת הפתיחה וזהו - המסך תקוע על זה. ניסיתי הכל - הדבר היחיד שפותר זה ניקוי הנתונים וכניסה מחדש לחשבון.
זה התחיל במסך ה TCL שלי שמשתמש ב גוגל TV - חשבתי שאולי זה בגלל שהמעבד של המסך חלש, החזרתי לשימוש את השילד ושם זה עבד טוב עד שגם שם זה הפסיק לעבוד (בשילד יש אנדרואיד TV).
יש לי ממיר מיבוקס ועוד שילד ששם זה עובד בסדר (בינתיים).
מישהו נתקל בזה? אין לי ספק שזה קשור לגרסא החדשה של האפליקציה.
כשאני מפעיל את האפליקציה, מופיע הלוגו של יס+ ושומעים את נעימת הפתיחה וזהו - המסך תקוע על זה. ניסיתי הכל - הדבר היחיד שפותר זה ניקוי הנתונים וכניסה מחדש לחשבון.
זה התחיל במסך ה TCL שלי שמשתמש ב גוגל TV - חשבתי שאולי זה בגלל שהמעבד של המסך חלש, החזרתי לשימוש את השילד ושם זה עבד טוב עד שגם שם זה הפסיק לעבוד (בשילד יש אנדרואיד TV).
יש לי ממיר מיבוקס ועוד שילד ששם זה עובד בסדר (בינתיים).
מישהו נתקל בזה? אין לי ספק שזה קשור לגרסא החדשה של האפליקציה.
-
oris74
- חבר במועדון HT

יש למישהו רעיון?
זה משגע אותי ברמה הפסיכולוגית..
זה משגע אותי ברמה הפסיכולוגית..
- MatanGershberg
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
כן בהחלט בעיה ידועה, לצערי בNvidia shield אצלי זה לא עובד, פשוט חזרתי אחורה, לאחת הגרסאות האחרונות https://www.apkmirror.com/apk/yes-tv-an ... ndroid-tv/ - אל תשכח להשתמש באפליקציה שיודעת לפתוח קבצי XAPK
-
oris74
- חבר במועדון HT

תודה!06/07/2025 16:06MatanGershberg כתב: כן בהחלט בעיה ידועה, לצערי בNvidia shield אצלי זה לא עובד, פשוט חזרתי אחורה, לאחת הגרסאות האחרונות https://www.apkmirror.com/apk/yes-tv-an ... ndroid-tv/ - אל תשכח להשתמש באפליקציה שיודעת לפתוח קבצי XAPK...
טוב כרגע מצאתי את הגרסא האחרונה שעבדה אצלי (גם לא בצורה חלקה) 4.0.67
עזרת לי מאד - לא מפתיע אבל בתמיכה של יס אין להם מושג איך לפתור את זה (וגם אני לא מצליח להבין איך זה עובד לי על שילד אחד אבל לא על השני (אמנם דגמים שונים אבל עדיין הכל זהה מבחינת מערכת הפעלה)
-
oris74
- חבר במועדון HT

אולי זה יהיה השידרוג הבא - למרות שאין לי כח להתעסק עם קינפוגים מיוחדים כדי שיוכל גם להזרים תכנים ברשת הביתית...
-
oris74
- חבר במועדון HT

למי שצריך עזרה בפרוצדורה:06/07/2025 16:06MatanGershberg כתב: כן בהחלט בעיה ידועה, לצערי בNvidia shield אצלי זה לא עובד, פשוט חזרתי אחורה, לאחת הגרסאות האחרונות https://www.apkmirror.com/apk/yes-tv-an ... ndroid-tv/ - אל תשכח להשתמש באפליקציה שיודעת לפתוח קבצי XAPK...
התקנתי אפליקצית x-plore על השילד
https://play.google.com/store/apps/deta ... mes.Xplore
הורדתי את ה APK למחשב ומשם התחברתי לשילד והעתקתי את הקובץ
התקנתי את ה APK
חשוב: לבטל עדכונים אוטומטים בגוגל סטור כדי שלא תקבלו שוב את הגרסה החדשה הבעייתית
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4935
- נתן תודות: 513 פעמים
- קיבל תודות: 688 פעמים
מומלץ בחום07/07/2025 19:36oris74 כתב: אולי זה יהיה השידרוג הבא - למרות שאין לי כח להתעסק עם קינפוגים מיוחדים כדי שיוכל גם להזרים תכנים ברשת הביתית...

אגב - על אילו קינפוגים אתה מדבר ?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
oris74
- חבר במועדון HT

כל ההתעסקות עם INFUSE, אני זוכר שירשור ארוך שעופר כתב - אפילו זכרתי שאתה כתבת על זה...
viewtopic.php?p=3274656&hilit=infuse#p3274656+
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4935
- נתן תודות: 513 פעמים
- קיבל תודות: 688 פעמים
נוסטלגיה...09/07/2025 12:33oris74 כתב: כל ההתעסקות עם INFUSE, אני זוכר שירשור ארוך שעופר כתב - אפילו זכרתי שאתה כתבת על זה
viewtopic.php?p=3274656&hilit=infuse#p3274656+...

אבל לעצם העניין וברוח מליצית -- infuse זה כמו מַיִם קָרִים עַל נֶפֶשׁ עֲיֵפָה !!
לכשיגיע היום, אני לוקח עלי את הקינפוגים שלך ונאמר אָמֵן

די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !