סתם שאלה, איפה אתם קונים את הסמרטפון שלכם?

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46321
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5065 פעמים

שליחה #21 

@em28
תספר לכולנו איך קונים מיד ראשונה.

@pixies
אין על האחריות בארץ, אף פעם לא מתנערים ממנה בתואנה שהטלפון עבר מכה או שהנזק הוא ממים ולכן לא מכוסה.

em28
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 787
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #22 

30/06/2025 7:29  
ziv_r כתב:
@em28
תספר לכולנו איך קונים מיד ראשונה.

@pixies
אין על האחריות בארץ, אף פעם לא מתנערים ממנה בתואנה שהטלפון עבר מכה או שהנזק הוא ממים ולכן לא מכוסה.
...
@ziv_r בחנויות הרשמיות של OnePlus ושיאומי ב-AE, עם אחריות אמיתית ושבועיים של חשש שיתפס במכס.
כך רכשתי OP12R לפני שנה ב-1,700 ש"ח (כולל מטען מהיר) ו-POCO F7 לפני כחצי שנה ב-1,550 ש"ח.

@pixies פלאפון זה המקום הכי גרוע לקנות מכשיר - גם יקר, גם בלי אחריות, גם עם "קורוזיה", וגם עם הזבל של פלאפון על המכשיר.
או כמו שלימדו רבותינו: "לא קונים מכשיר סלולרי בחברה המוכרת זמן אויר, כמו שלא קונים רכב בתחנת דלק !"

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46321
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5065 פעמים

שליחה #23 

קניות טלפונים ומכס זה הימור, גם לי יצא הרבה פעמים לקנות והמכס דילג עלי, אבל אין לבנות על זה. בסופו של דבר ברוב המקרים באילת המחיר הכי זול, אלא אם כן הולכים על טלפונים סינים ממש חדשים וגם אז צריך לחשוש מגרסאות סיניות, זה לא לכולם.

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #24 

21/06/2025 20:26  
מספיקלי כתב:
לפני שנים קניתי שיומי'ז בbanggood, ונראה לי שהיום הוא אתר מת.
אמזון US ככל שריפרפתי, לא שולחים לארץ.
מצד שני יש לי תחושה שהמחירים בארץ די נוחים.
בחמישי קניתי לאבי בדחיפות סמסונג A16 בקספ, רגע לפני שהשיומי שלו ימות.

בהנחה שבטוח לא אקנה לעצמי ביותר מ600-800 (יעני גג 200$) שקל לנייד
מה אומרים המומחים שהם לא GPT ?

תודה,
...
לפחות באייפונים גיליתי שיש חנויות במרכז שמוכרות מיבואן לא רשמי כמעט במחירי אילת ושולחים עד הבית כך שלא שווה את הטרחה להגיע לאילת והמעבדת שירות אותה מעבדה רשמית של אפל שאף פעם לא נזקקנו לשירותיהם.

תמיד שווה לבדוק בזאפ.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32976
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #25 

למה אתם סתם ממציאים דברים? לא הייתה שום תוכנה של פלאפון על המכשירים. זה היה טלפון סמסונג נקי בקופסא סגורה בלי שום תוכנה נוספת.
האחריות שמקבלים היא שנה של היבואן הרשמי ואז עוד 4 שנים של מעבדות פלאפון.
מודה שעוד לא נזקקתי לשירות תיקונים אז באמת לא יכול להעיד עד כמה זה שווה משהו.

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

30/06/2025 7:29  
ziv_r כתב:

@pixies
...
זה היה נפוץ פעם כשרוב הטלפונים לא היו חסיני מים וכל נתז קטן היה מסתיים עם קורוזיה כלשהי בהמשך ובאמת לפעמים היו מתנערים מתיקון גם אם התיקון לא בהכרח קשור ספציפית לקורוזיה. אבל לשקר שיש קורוזיה כשאין בכלל לא חושב שהיו מסתכנים כי קל לאמת במעבדה פרטית.

בכל מקרה הכל יחסי, ככל שהפרש המחיר מצדיק אז אחריות בארץ של חמש שנים עדיפה על שנה\שנתיים ועדיפה על אפס אחריות מסין.

גם מעבדות פרטנר לא היו משהו בזמנו..אבל מהסיבה הזו רוב המשפחה עברו לאייפונים ולא רואים מוסך...
20 שנה כמעט ואפס תקלות באייפונים.
כך שלשמחתי אני לא מעודכן במצב המעבדות כיום.

Eargasma
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 474
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #27 

30/06/2025 19:15  
gildmor כתב:
לפחות באייפונים גיליתי שיש חנויות במרכז שמוכרות מיבואן לא רשמי כמעט במחירי אילת ושולחים עד הבית כך שלא שווה את הטרחה להגיע לאילת והמעבדת שירות אותה מעבדה רשמית של אפל שאף פעם לא נזקקנו לשירותיהם.

תמיד שווה לבדוק בזאפ.
...
"הצלצול" בפ"ת.
הם בתהליכי פתיחה של חנות באילת. אם ישארו עם אותה פילוסופיה שנהוגה בסניף המקורי בפ"ת - יהיו המחירים הזולים בעולם.
בסניף הקיים הנוכחי בפת קניתי לאחרונה לאשתי גלקסי 25 אולטרה באחריות פרטנר ב3470 ש"ח - הפרש של 250-300 ש"ח מאילת עם אחריות קקמייקה ויבוא לא ברור. (כל מיני נוכלים מביאים מכשירים ללא esim, nfc או הקלטת שיחות / מכשירים יפניים שלא נדע)

גם את הפיקסל 9 XL שלי רכשתי מהם לפני כחצי שנה. אחריות פרטנר כנ"ל, מכשיר אירופאי (בהרבה חנויות מכרו דגמים אמריקאים ויפניים שלא תואמים לכל התדרים בארץ וללא תמיכה בvolte וwifi calling) במחיר הכי זול שהיה בארץ בפער וזול מהמחיר בארה"ב שהוא כביכול הרשמי הזול בעולם.

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

05/07/2025 23:18  
Eargasma כתב:
"הצלצול" בפ"ת.
הם בתהליכי פתיחה של חנות באילת. אם ישארו עם אותה פילוסופיה שנהוגה בסניף המקורי בפ"ת - יהיו המחירים הזולים בעולם.
בסניף הקיים הנוכחי בפת קניתי לאחרונה לאשתי גלקסי 25 אולטרה באחריות פרטנר ב3470 ש"ח - הפרש של 250-300 ש"ח מאילת עם אחריות קקמייקה ויבוא לא ברור. (כל מיני נוכלים מביאים מכשירים ללא esim, nfc או הקלטת שיחות / מכשירים יפניים שלא נדע)

גם את הפיקסל 9 XL שלי רכשתי מהם לפני כחצי שנה. אחריות פרטנר כנ"ל, מכשיר אירופאי (בהרבה חנויות מכרו דגמים אמריקאים ויפניים שלא תואמים לכל התדרים בארץ וללא תמיכה בvolte וwifi calling) במחיר הכי זול שהיה בארץ בפער וזול מהמחיר בארה"ב שהוא כביכול הרשמי הזול בעולם.
...
הכוונה שלי הייתה כשזה אותו דגם בדיוק כפי שקרה עם אייפון\אייפד שגם יש אותה אחריות של מעבדות DCS כמו של יבואן רשמי כך שאין התלבטות.

לוותר על איסים ו-NFC זה אומר בעצם שמשלמים על טלפון חדש ובפועל נשארים עם טלפון מיושן של לפני יותר מחמש שנים.
כבר עדיף לרכוש דגם "רשמי" של שנה קודמת או לשלם קצת יותר כי מדובר בפיצ'רים שהם בין המשמעותיים ביותר לשיקול של שדרוג טלפון מלכתחילה בהנחה שהקודם תקין. זה ממש לא שווה אפילו הנחה של 500 ש"ח

huosdaas
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 216
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #29 

אני קונה באייבורי אחלה שירות הם נותנים

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #30 

אני גם רכשתי מספר מכשירים מהצילצול ויצא לי אותו מחיר כמו באילת (לא מדובר על מכשירים מהדור האחרון אבל כן חדשים).

רכשתי גם באילת אבל אני לא רואה את עצמי נוסע לשם במיוחד בשביל זה - זו נסיעה ארוכה להלוך חזור (למרות שאני 3.5 שעות משם) וגם אם מנסים לצבור רכישות כדי להצדיק את הנסיעה - קשה לתזמן רכישה ביחס לצרכים שלא לדבר על דחיית סיפוקים...

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”