סתם שאלה, איפה אתם קונים את הסמרטפון שלכם?
-
מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2785
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
לפני שנים קניתי שיומי'ז בbanggood, ונראה לי שהיום הוא אתר מת.
אמזון US ככל שריפרפתי, לא שולחים לארץ.
מצד שני יש לי תחושה שהמחירים בארץ די נוחים.
בחמישי קניתי לאבי בדחיפות סמסונג A16 בקספ, רגע לפני שהשיומי שלו ימות.
בהנחה שבטוח לא אקנה לעצמי ביותר מ600-800 (יעני גג 200$) שקל לנייד
מה אומרים המומחים שהם לא GPT ?
תודה,
אמזון US ככל שריפרפתי, לא שולחים לארץ.
מצד שני יש לי תחושה שהמחירים בארץ די נוחים.
בחמישי קניתי לאבי בדחיפות סמסונג A16 בקספ, רגע לפני שהשיומי שלו ימות.
בהנחה שבטוח לא אקנה לעצמי ביותר מ600-800 (יעני גג 200$) שקל לנייד
מה אומרים המומחים שהם לא GPT ?
תודה,
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
קנה בארץ בחנות אמינה, המחירים די דומים לייבוא אישי כל עוד אתה לא קונה דגם סופר חדש.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11460
- נתן תודות: 1181 פעמים
- קיבל תודות: 2399 פעמים
אני נוהג (תרתי משמע) עד אילת על הבוקר מוקדם, עושה קניות מרוכזות ב -KSP (סלולר, מחשבים, מוצרים ביתיים) אוכל ארוחת בוקר
סיבוב קטן (יש לי הרבה חברים כי עבדתי שם שנים) וחוזר לבית. אחרי דלק ואוכל נשאר עם עודף משמעותי (פעם אחרונה הפרש של 850 ש"ח בכיס).
אבל הנסיעה הזו היא שגרתית עבורי, כלומר עושה אותה ללא בעיה לפעמים דרך מצפה רמון לראות נופים מדהימים ולהיזכר בילדות.
לא מתאים לכל אחד, אבל המחירים שם זולים לא פעם מכל אתר בחו"ל.
סיבוב קטן (יש לי הרבה חברים כי עבדתי שם שנים) וחוזר לבית. אחרי דלק ואוכל נשאר עם עודף משמעותי (פעם אחרונה הפרש של 850 ש"ח בכיס).
אבל הנסיעה הזו היא שגרתית עבורי, כלומר עושה אותה ללא בעיה לפעמים דרך מצפה רמון לראות נופים מדהימים ולהיזכר בילדות.
לא מתאים לכל אחד, אבל המחירים שם זולים לא פעם מכל אתר בחו"ל.
אנחנו קונים לעצמנו דגמים חדישים אז באילת או בדיוטי פרי. טלפון לילד באזור 1000 ש"ח, לא ניסע במיוחד בשבילו אבל אם אנחנו שם בכל מקרה, אז על הדרך.
קניית טלפון בחו"ל היא לא באמת משתלמת לדעתי. אין אחריות (או שעושים פרצופים אם צריך לממש אותה), לפעמים קשה לקבל שירות למכשיר שלא נקנה בארץ, יש מקומות מסוימים (יפן למשל) שבהם הדגמים עוברים שינויים מסוימים שמפריעים בארץ, וכו'.
אם אתה מחפש מכשיר במאתיים דולר, ואין לך תיכף נסיעה לאילת (וכנראה שלא חו"ל כרגע...) ההפרש בכל מקרה צנוע.
קניית טלפון בחו"ל היא לא באמת משתלמת לדעתי. אין אחריות (או שעושים פרצופים אם צריך לממש אותה), לפעמים קשה לקבל שירות למכשיר שלא נקנה בארץ, יש מקומות מסוימים (יפן למשל) שבהם הדגמים עוברים שינויים מסוימים שמפריעים בארץ, וכו'.
אם אתה מחפש מכשיר במאתיים דולר, ואין לך תיכף נסיעה לאילת (וכנראה שלא חו"ל כרגע...) ההפרש בכל מקרה צנוע.
- fLy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 509 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
אליאקספרס, תמיד יותר זול משמעותית מאילת, בטח ובטח אם קונים במהלך מבצעים וקופונים אז ההפרש נהיה אסטרונומי(לטובת אליאקספרס).
בדקתי השבוע Redmi note 14 pro 5g, מאות שקלים הבדל(לטלפון של אלף וקצת ש"ח, תלוי כמה זיכרון לוקחים).
בדקתי השבוע Redmi note 14 pro 5g, מאות שקלים הבדל(לטלפון של אלף וקצת ש"ח, תלוי כמה זיכרון לוקחים).
מכשירים יקרים (OnePlus, Poco F) בחנויות הרשמיות במבצעים ב-AE - ההפרש במחיר פנומנלי.
בשביל מכשירים זולים (סמסונג A ו-Poco M) לא טורח לרדת לאילת.
בשביל מכשירים זולים (סמסונג A ו-Poco M) לא טורח לרדת לאילת.
נערך לאחרונה על ידי em28 ב 24/06/2025 22:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4935
- נתן תודות: 513 פעמים
- קיבל תודות: 688 פעמים
כמו@Kondo10 , יורד לאילת ליום קניה מרוכזת 1-2 פעמים בשנה. אם במקרה אפשר לשלב חופשה קצרה במקום אז מה טוב אבל בדר״כ הפרקטיקה היא הלוך - חזור באותו היום. אוהב את הדרך ואת הנהיגה (רק דרך מצפה רמון כמובן
) כך שאין שום בעיה.
ברירת המחדל היא KSP אבל גם מקומם של BUG ואחרים לא נפקד. אגב הסניף המומלץ מבחינת מהירות ושירות הוא לגונה.
במשך שנים עשיתי את קניות ה tech בחו״ל - בעיקר בארה״ב והונג קונג אבל היום אני לא טורח אפילו לבדוק... ברוב המקרים, מחירי אילת יהיו זולים יותר.
) כך שאין שום בעיה. ברירת המחדל היא KSP אבל גם מקומם של BUG ואחרים לא נפקד. אגב הסניף המומלץ מבחינת מהירות ושירות הוא לגונה.
במשך שנים עשיתי את קניות ה tech בחו״ל - בעיקר בארה״ב והונג קונג אבל היום אני לא טורח אפילו לבדוק... ברוב המקרים, מחירי אילת יהיו זולים יותר.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
כנראה אני.23/06/2025 10:10zovirax כתב: יש פה מישהו שהזמין מ ebay טלפונים של motorola שמאוד משתלמים ביחס תמורה למחיר שלהם...
שאר המשפחה עם אייפונים, ובאילת המחיר בערך הכי זול בעולם. אם היה לי בכל רגע נתון מישהו שיכול להביא, הייתי קונה רק שם, וברשת מוכרת.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
קונה בד"כ טלפונים של סמסונג בפלאפון בגלל שהם נותנים 5 שנות אחריות. ברור שעדיף בפלאפון אילת.
אם מספיקה לכם שנת אחריות אחת, יש כמובן מקומות באילת שיהיו זולים יותר במאות בודדות של שקלים.
אם מספיקה לכם שנת אחריות אחת, יש כמובן מקומות באילת שיהיו זולים יותר במאות בודדות של שקלים.