מסך למחשב נייח שלא מעייף את העיניים בגודל 27 אינץ
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אחזור על ההמלצה שלי מלפני 4 שנים:
viewtopic.php?p=3373414#p3154833+
תבדוק ב-RTINGS ביקורות.
בד"כ מסכים של דל מהסדרות הגבוהות יותר עושים את העבודה מצויין. למרות שלא בדקתי את הדגמים שלהם בשנים האחרונות.
תבדוק ב-RTINGS ביקורות.
בד"כ מסכים של דל מהסדרות הגבוהות יותר עושים את העבודה מצויין. למרות שלא בדקתי את הדגמים שלהם בשנים האחרונות.
האם יש מסך מחשב 27 אינץ שהוא גם מסך טלוויזיה?04/06/2025 17:36TheCoolest כתב: אחזור על ההמלצה שלי מלפני 4 שנים:
תבדוק ב-RTINGS ביקורות.
בד"כ מסכים של דל מהסדרות הגבוהות יותר עושים את העבודה מצויין. למרות שלא בדקתי את הדגמים שלהם בשנים האחרונות....
אני מחובר לייס+.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא מכיר כאלה, למרות שבטוח יש מסכים עם רמקולים מובנים, ולכל המסכים יש חיבור HDMI, אז הם יכולים לשמש כטלוויזיה.
למרות שלא יהיה שלט ויכול להיות שאיכות התמונה תהיה לא משהו בגלל שמסכי מחשב לא עושים עיבוד תמונה כמו טלוויזיות.
למרות שלא יהיה שלט ויכול להיות שאיכות התמונה תהיה לא משהו בגלל שמסכי מחשב לא עושים עיבוד תמונה כמו טלוויזיות.
יהיה קשה למצוא בגודל 27 אינץ מסך מחשב שהוא טלויזיה, האופציה הכי נורמלית היא לחבר לו קופסת סטרימינג.
בכל מקרה אני משתמש במסך Dell 2724D המון שעות ביום והוא ממש נוח לי לעיניים, מתאים גם לגיימינג אם זה חשוב, לא מתאים לתכני HDR (לא מספיק בהיר), בשביל זה תצטרך לחפש מסך עם תקן HDR600 במינימום כדי לקבל חוויה נורמלית, או להשקיע במסך מחשב OLED.
בכל מקרה אני משתמש במסך Dell 2724D המון שעות ביום והוא ממש נוח לי לעיניים, מתאים גם לגיימינג אם זה חשוב, לא מתאים לתכני HDR (לא מספיק בהיר), בשביל זה תצטרך לחפש מסך עם תקן HDR600 במינימום כדי לקבל חוויה נורמלית, או להשקיע במסך מחשב OLED.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46322
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
@shmulik88
מה זאת אומרת "מעייף את העיניים"? למה העיניים שלך לא מתעייפות מהטלפון או מה- TV? אולי אתה יושב קרוב מידי? אולי אתה לא ממצמץ מספיק?
אני מתקשה להאמין שהחלפת מסך תעזור יותר מאשר פשוט לשנות הגדרות בסיסיות במסך הקיים שלך.
מה זאת אומרת "מעייף את העיניים"? למה העיניים שלך לא מתעייפות מהטלפון או מה- TV? אולי אתה יושב קרוב מידי? אולי אתה לא ממצמץ מספיק?
אני מתקשה להאמין שהחלפת מסך תעזור יותר מאשר פשוט לשנות הגדרות בסיסיות במסך הקיים שלך.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא נראה לי שיש השפעה ישירה, אבל פאנל IPS מגיע בכל מסך נורמלי.
פאנל TN, שזה הסוג הזול יותר, נותן זוויות צפיה ודיוק צבעים נחות, מה שמשפיע על חוויית השימוש לרעה.
פאנל TN, שזה הסוג הזול יותר, נותן זוויות צפיה ודיוק צבעים נחות, מה שמשפיע על חוויית השימוש לרעה.