תחבר את המחשב ישירות לגו-פייבר וככה תבדוק.09/05/2025 10:01funkfly כתב: קודם קיבלתי 900 עכשיו 325.
כמובן שמנתק מהראוטר את כל החיבורים האחרים כדי שרק המחשב שעושה את הבדיקה יהיה מחובר לראוטר....
הוט עברו למבצע 89 ל 600 (או 49 עם ציוד פרטי) , 99 (או 59) ל1 ג'יגה ו134 (94) ל2 גיגה לשנתיים.. מישהו עם דעה טובה עליהם?
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
Re: הוט יצאו במבצע 79 (או 39) לג'יגה ו 124 (או 84) ל2 ג'יגה לכל החיים... מישהו עם דעה טובה עליהם?
ניסיתי עם מחשב אחד ולא הצלחתי, המחשב לא קיבל כתובת IP, ניסיתי עכשיו עם מחשב ווינדוס והצלחתי - גם בחיבור ישיר של מחשב לגו פייבר קיבלתי מהירות מדהימה של 250 מגה. אז קלירלי הבעיה היא לא בראוטר....
Re: הוט יצאו במבצע 79 (או 39) לג'יגה ו 124 (או 84) ל2 ג'יגה לכל החיים... מישהו עם דעה טובה עליהם?
אגב,מאז שהוציאו אותי מ cgnat כתובת ה IP שלי לא התחלפה..
גם אחרי ניתוק והחזרה של נתב/ממיר סיב.
יש קשר לזה ,שהחיבור עם DHCP?
גם אחרי ניתוק והחזרה של נתב/ממיר סיב.
יש קשר לזה ,שהחיבור עם DHCP?
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

אני גם שמתי לב כשהייתי מנוי להוט שלא בקלות כתובת ה-IP מתחלפת....
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
עם איזה פורט במחשב התחברת? RJ45 או USB?09/05/2025 18:15funkfly כתב: ניסיתי עם מחשב אחד ולא הצלחתי, המחשב לא קיבל כתובת IP, ניסיתי עכשיו עם מחשב ווינדוס והצלחתי - גם בחיבור ישיר של מחשב לגו פייבר קיבלתי מהירות מדהימה של 250 מגה. אז קלירלי הבעיה היא לא בראוטר....
מוסיף מהחוויה שלי: התקינו לי היום הוט סיבים עם מתאם שלי של Go Fiber.
ההתקנה עברה בקלות וגם קיבלתי ההפעלה של הציוד (יש לי נתב Huawi ax3 pro).
הייתה בהתחלה בעייה עם האפליקציה של FreeTV שעבדה מאוד לאט ונתקעה, אחרי שביטלתי IPv6 בנתב גם הבעייה הזו הסתדרה.
בסך הכל נראה טוב מאוד עד עכשיו.
ההתקנה עברה בקלות וגם קיבלתי ההפעלה של הציוד (יש לי נתב Huawi ax3 pro).
הייתה בהתחלה בעייה עם האפליקציה של FreeTV שעבדה מאוד לאט ונתקעה, אחרי שביטלתי IPv6 בנתב גם הבעייה הזו הסתדרה.
בסך הכל נראה טוב מאוד עד עכשיו.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

כבר כתבתי על זה רבות פה בפורום.11/05/2025 14:58yn11311 כתב: הייתה בהתחלה בעייה עם האפליקציה של FreeTV שעבדה מאוד לאט ונתקעה, אחרי שביטלתי IPv6 בנתב גם הבעייה הזו הסתדרה....
יש באג שחיבור ה-IPv6 נתקע, ולמרות שהראוטר מקבל כתובת IPv6 אין חיבור.
מכשירי אנדרואיד מעדיפים את החיבור הזה ולכן ינסו קודם כל להתחבר דרכו. הבעיה שלוקח להם 30 שניות ויותר לזהות שהחיבור הזה לא תקין ולעבור ל-IPv4.
אז למה אצלי אין את הבעיה הזאת? Ipv6 מופעל מהיום השני... (בין היתר גם עם FreeTV...)
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

כדי לסדר את הבאג יש לאתחל את חיבור ה-IPv6 דרך ממשק הראוטר.11/05/2025 16:15rafi_d כתב: אז למה אצלי אין את הבעיה הזאת? Ipv6 מופעל מהיום השני... (בין היתר גם עם FreeTV...)...
הבאג מתרחש כאשר מפעילים מחדש את הראוטר או שיש הפסקות חשמל.
החיבור של IPv4 עולה תקין אבל החיבור של IPv6 "נתקע".
אני גם חושב שזה קשור לתוכנה של הראוטר (מבוסס OpenWrt למשל) אז יש מצב שבראוטר שלך אין את הבאג הזה או שמאז שהתחברת לא התעסקת עם הראוטר.
תעשה בדיקה: תוציא רק את הראוטר מהחשמל ותחזיר. אח"כ תכנס לקישור הזה: https://ip6only.me/
ייתכן שאינך מושפע מהבאג הזה וזה יכול לתרום לאחרים אילו ראוטרים מושפעים ואילו לא.
לא סביר שזה באג אצל הספק
או שזה בעיה בdhcpv6 או בra
זה קורה גם במכשיר אנדרואיד (שעובד רק עם ra) וגם במחשב windows (שעובד בד"כ עם dhcpv6)?
עם איזה פיירוול אתה עובד?
או שזה בעיה בdhcpv6 או בra
זה קורה גם במכשיר אנדרואיד (שעובד רק עם ra) וגם במחשב windows (שעובד בד"כ עם dhcpv6)?
עם איזה פיירוול אתה עובד?
משתף מהחוויה שלי עם השירות,
בהתחלה הכל עבד תקין עם ציוד פרטי.
ביום שבת הייתה איזו תקלה אזורית ומאז ככל הנראה המתאם יצא מסינכרון.
יצרתי קשר עם הוט והם לא ממש הבינו על מה מדובר (למרות שאני לקוח שלהם בתצורה הזו כבר יותר מחודש).
לאחר מספר נציגים נאמר לי שהם רואים שהכל תקין וכנראה המתאם לא תקין.
יצרתי קשר עם היבואן של המתאם-הוא טען שכנראה המתאם יצא מסינכרון והוט צריכים לשייך את המתאם מחדש.
יצרתי שוב קשר עם הוט, עלו מולי כמה נציגים שלא ידעו על מה אני מדבר.
הגעתי למצב שאני יומיים ללא אינטרנט.
היום שוחחתי שוב פעם עם כמה נציגים שטענו שהכל תקין מבחינתם ורואים שהציוד מקושר באופן תקין.
ביקשתי שיבדקו מספר פעמים אם הכל תקין ורואים את השיוך של הציוד, נאמר לי שהם רואים שהכל תקין מהצד שלהם.
מאוחר יותר שאגיע הביתה אוכל לבדוק אם באמת יש שינוי.
לצערי אני מתחיל להצטער על המהלך להתחבר להוט :/
בהתחלה הכל עבד תקין עם ציוד פרטי.
ביום שבת הייתה איזו תקלה אזורית ומאז ככל הנראה המתאם יצא מסינכרון.
יצרתי קשר עם הוט והם לא ממש הבינו על מה מדובר (למרות שאני לקוח שלהם בתצורה הזו כבר יותר מחודש).
לאחר מספר נציגים נאמר לי שהם רואים שהכל תקין וכנראה המתאם לא תקין.
יצרתי קשר עם היבואן של המתאם-הוא טען שכנראה המתאם יצא מסינכרון והוט צריכים לשייך את המתאם מחדש.
יצרתי שוב קשר עם הוט, עלו מולי כמה נציגים שלא ידעו על מה אני מדבר.
הגעתי למצב שאני יומיים ללא אינטרנט.
היום שוחחתי שוב פעם עם כמה נציגים שטענו שהכל תקין מבחינתם ורואים שהציוד מקושר באופן תקין.
ביקשתי שיבדקו מספר פעמים אם הכל תקין ורואים את השיוך של הציוד, נאמר לי שהם רואים שהכל תקין מהצד שלהם.
מאוחר יותר שאגיע הביתה אוכל לבדוק אם באמת יש שינוי.
לצערי אני מתחיל להצטער על המהלך להתחבר להוט :/
האם באמת היתה תקלה אזורית או שמראש התקלה אישית?
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

קרה לי מקרה דומה איתם ובגלל זה התנתקתי מהם....
הכול עבד תקין עד שביקשתי לשדרג מהירות, אחרי כמה ימים שהמהירות לא השתנתה פניתי לתמיכה טכנית והם טענו שהממיר האופטי איבד שיוך למנוי ושצריך בשירות לקוחות לשייך את המספר הסידורי של הממיר למנוי. הם לא הצליחו להחזיר את השיוך למנוי שבוע שלם. אח"כ פניתי למנהל ונותקתי מהאינטרנט באותו יום ואחרי יום שלם ללא אינטרנט עברתי חברה.
הגיע לפה טכנאי.
לא מוכן להסתכל בכלל על הציוד שלי, לא מוכן לבדוק פיזית שרוחב הפס שאני מקבל הוא פחות ממה שאני אמור לקבל.
כמו פזמון חוזר הדבר היחיד שהוא מוכן לעשות זה לחבר את הראוטר של הוט (שכולל בפנים גם את הממיר מסיב אופטי).
אני אתנתק מהוט ואחזור לפרטנר.
לא מוכן להסתכל בכלל על הציוד שלי, לא מוכן לבדוק פיזית שרוחב הפס שאני מקבל הוא פחות ממה שאני אמור לקבל.
כמו פזמון חוזר הדבר היחיד שהוא מוכן לעשות זה לחבר את הראוטר של הוט (שכולל בפנים גם את הממיר מסיב אופטי).
אני אתנתק מהוט ואחזור לפרטנר.
08/05/2025 23:54funkfly כתב: אנסה להרחיב.
הייתי מחובר דרך פרטנר. קיבלתי בחיבור קווי כמעט 1000 מגה (800-900). בחיבור וויי פיי הגעתי ל-560 מגה.
הצטרפתי לחבילה של הוט, עם ציוד שלי. נשארתי עם אותו ראוטר בדיוק - HUAWEI WiFi AX3 (שהזמנתי מסין לפני כמה שנים), והוחלף הממיר ל-GoFiber.
אחרי החיבור ל-Hot מהירות הגלישה צנחה דרמטית. אני מקבל 325 מגה גג בחיבור קווי, ו-220 בחיבור ווייפיי.
התמיכה של הוט מסרבים לסייע משום שהציוד הוא שלי. אשמח לקבל טיפים להבין איפה הבעיה (ואולי הוט בכוונה מצמצמים לי את רוחב הפס כדי להעביר אותי לציוד שלהם?י כול להיות?)
תודה מראש!...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@funkfly
מה הבעיה לתת לו לעשות את זה?
שיבדוק איך שבא לו. אם הבעיה לא בציוד שלך אז זה ישתחזר עם הראוטר של הוט. אם הבעיה אצלך בציוד, הוט לא אחראית לזה.
שיבדוק איך שבא לו. אם הבעיה לא בציוד שלך אז זה ישתחזר עם הראוטר של הוט. אם הבעיה אצלך בציוד, הוט לא אחראית לזה.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

שיחבר מחשב נייד שלו עם ראוטר שלו... רק לבדיקה.12/05/2025 16:09funkfly כתב: לא מוכן להסתכל בכלל על הציוד שלי, לא מוכן לבדוק פיזית שרוחב הפס שאני מקבל הוא פחות ממה שאני אמור לקבל....
כי מבחינתו ברגע שהוא הוציא את הראוטר של הוט ומחבר אותו, זה לא לבדיקה, זה רק כדי לחבר אותי אליו באופן קבוע במקום הציוד שלי12/05/2025 16:13TheCoolest כתב: @funkfly
שיבדוק איך שבא לו. אם הבעיה לא בציוד שלך אז זה ישתחזר עם הראוטר של הוט. אם הבעיה אצלך בציוד, הוט לא אחראית לזה....
כן, בשיחה הראשונה שניסיתי לדבר איתם היה מענה אוטומטי שיש תקלה אזורית ואין צורך להמתין על הקו....
עדכון סטאטוס.
התחברתי לגילת טלקום.
עכשיו מקבל שוב 1000 מגה כמו שאמור *עם אותו הציוד שלי*.
הוט מקשים עלי כרגע בהתנתקות, אבל זה ייפתר.
לסיכום - החוויה שלי עם הוט היתה מאוד שלילית.
התחברתי לגילת טלקום.
עכשיו מקבל שוב 1000 מגה כמו שאמור *עם אותו הציוד שלי*.
הוט מקשים עלי כרגע בהתנתקות, אבל זה ייפתר.
לסיכום - החוויה שלי עם הוט היתה מאוד שלילית.