צפייה ב-yes+ מחוץ לישראל באמצעות VPN
-
itsik11
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- שם מלא: איציק ק.
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 0
היי חברים,
אני נמצא מחוץ לישראל לתקופה ארוכה ורוצה לצפות בתכני ה-yes+ של המנוי שלי.
הדבר לא מתאפשר אם אתה מחוץ לישראל, לכן הורדתי NordVPN (ניסיון לחודש).
בבדיקה שלי - אני יכול לצפות ב-yes+ רק באמצעות חיבור NordVPN דרך טלפון/טאבלט של אפל בלבד.
כאשר אני מנסה לעשות אותו דבר דרך טלפון/טאבלט אנדרואיד - yes חוסמים אותי וכותבים "אנחנו מזהים ניסיון צפייה מחוץ לישראל ו/או חיבור VPN".
האם מוכר לכם הנושא? מדוע מהתקני Apple זה אפשרי ומאנדרואיד לא?
כל הרעיון הוא לצפות בשידורי yes+ מחוץ לישראל באמצעות Android TV Box שיש ברשותי.
לא בא לי להוציא כסף ולרכוש Apple TV.
תודה רבה
אני נמצא מחוץ לישראל לתקופה ארוכה ורוצה לצפות בתכני ה-yes+ של המנוי שלי.
הדבר לא מתאפשר אם אתה מחוץ לישראל, לכן הורדתי NordVPN (ניסיון לחודש).
בבדיקה שלי - אני יכול לצפות ב-yes+ רק באמצעות חיבור NordVPN דרך טלפון/טאבלט של אפל בלבד.
כאשר אני מנסה לעשות אותו דבר דרך טלפון/טאבלט אנדרואיד - yes חוסמים אותי וכותבים "אנחנו מזהים ניסיון צפייה מחוץ לישראל ו/או חיבור VPN".
האם מוכר לכם הנושא? מדוע מהתקני Apple זה אפשרי ומאנדרואיד לא?
כל הרעיון הוא לצפות בשידורי yes+ מחוץ לישראל באמצעות Android TV Box שיש ברשותי.
לא בא לי להוציא כסף ולרכוש Apple TV.
תודה רבה
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
לא ספציפית לייס -כאשר יש חיבור לתקשורת סלולרית יש זהות גאוגרפית היכן אתה נמצא - נסה להתחבר כאשר המכשירים במצב טיסה אמור לעבוד
בסטרימר אנדרואיד לא אמורה להיות כל בעייה כל עוד אתה מחובר לשרת בישראל - אולי יש בעייה עם השרת אליו אתה מתחבר בנורד
בסטרימר אנדרואיד לא אמורה להיות כל בעייה כל עוד אתה מחובר לשרת בישראל - אולי יש בעייה עם השרת אליו אתה מתחבר בנורד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78795
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5381 פעמים
תוודא שזה לא "leaking IPs". יש כל מני פרוטוקולים לתוכנות ה-VPN האלה.
-
itsik11
- חבר שרק התחיל

אני מנסה להתחבר באמצעות טאבלט של סמסונג ללא סים, רק תקשורת WiFi פרטית שלי בבית, לאחר מכן מתחבר לשרת ישראלי דרך NordVPN ואז לאחר חיבור, מריץ את האפליקציה של yes. אני נכנס לאפליקציה, בוחר תוכן לצפייה נגיד סרט או סדרה ואז קופצת ההודעה כאשר אני עושה את אותו דבר דרך האייפון - ניתן לצפות בשידורי yes חופשי.10/05/2025 7:46carmonle כתב: לא ספציפית לייס -כאשר יש חיבור לתקשורת סלולרית יש זהות גאוגרפית היכן אתה נמצא - נסה להתחבר כאשר המכשירים במצב טיסה אמור לעבוד
בסטרימר אנדרואיד לא אמורה להיות כל בעייה כל עוד אתה מחובר לשרת בישראל - אולי יש בעייה עם השרת אליו אתה מתחבר בנורד...
- oferlaor
- מנהל

יש הרבה טכניקות לאפליקציות לגרום לזליגה של IP (או אפילו איזור גיאוגרפי על מלא), כולל למשל שימוש ב-DNS גיאו.
למשל, DNS לא תמיד נתפס על ידי ה-VPN, ויש חברות כמו אמזון שנותנות שירותי Geo DNS כאלה (Route53) שנותנות לך להגדיר יעד שרת שונה לפי המיקום הגיאוגרפי שלך. זה נולד בשביל לתת לך שרת קרוב פיזית ככל שניתן אליך. זה די קל פשוט לייצר שרת שנותן תמיד שגיאה ב-API שגורמת להודעה הזו ואז לנתב את כל ה-Geos מחוץ לישראל לכתובת הזו.
מאוד יתכן שהם פשוט עוקפים את ה-VPN באופן כזה.
אם יש לך אפשרויות שונות לפרוטוקולים, נסה Wireguard.
עוד אופציה זה שהם פשוט עבדו ומצאו את טווחי הכתובות בארץ שחברות VPN פופולריות משתמשות. זה לא כזה קשה, כי אין בלי סוף חוות שרתים בישראל ובהגדרה נדרשת חוות שרתים בשביל להריץ שירות כזה. ככל שהשירות שאתה משתמש בו פופולרי ומוכר יותר (NordVPN הוא אחד המובילים...) כך הסיכוי שהם מכירים אותו ואת טווח הכתובות שלו גדול יותר.
למשל, DNS לא תמיד נתפס על ידי ה-VPN, ויש חברות כמו אמזון שנותנות שירותי Geo DNS כאלה (Route53) שנותנות לך להגדיר יעד שרת שונה לפי המיקום הגיאוגרפי שלך. זה נולד בשביל לתת לך שרת קרוב פיזית ככל שניתן אליך. זה די קל פשוט לייצר שרת שנותן תמיד שגיאה ב-API שגורמת להודעה הזו ואז לנתב את כל ה-Geos מחוץ לישראל לכתובת הזו.
עוד אופציה זה שהם פשוט עבדו ומצאו את טווחי הכתובות בארץ שחברות VPN פופולריות משתמשות. זה לא כזה קשה, כי אין בלי סוף חוות שרתים בישראל ובהגדרה נדרשת חוות שרתים בשביל להריץ שירות כזה. ככל שהשירות שאתה משתמש בו פופולרי ומוכר יותר (NordVPN הוא אחד המובילים...) כך הסיכוי שהם מכירים אותו ואת טווח הכתובות שלו גדול יותר.
- sign900
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- שם מלא: ארי טליב
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
קודם כל תשחק עם ההגדרות , כמו שרשמו להחליף פרוטוקול פתר לי את הבעיה.מעבר לזה אני מחזיק 3 VPN שונים במחירים כמעט חינם ואז שלא עובד לי אני מחליף.היית שנים משלם לEXPRESS VPN שהוא היקר בשוק עד שהבנתי שזה בזבוז כסף.
fastestvpn
adguard
vpnunlimited
מנויים לכל החיים ב30 דולר.... אני יודע יגידו שהם מדליפים מידע לא אמינים וכו,כולם אותו דבר ,אחד ימכור את המידע שלך ככה אחד ככה שורה תחתונה אני שנים איתם וזה אש.
fastestvpn
adguard
vpnunlimited
מנויים לכל החיים ב30 דולר.... אני יודע יגידו שהם מדליפים מידע לא אמינים וכו,כולם אותו דבר ,אחד ימכור את המידע שלך ככה אחד ככה שורה תחתונה אני שנים איתם וזה אש.
-
itsik11
- חבר שרק התחיל

תודה רבה15/05/2025 14:36oferlaor כתב: יש הרבה טכניקות לאפליקציות לגרום לזליגה של IP (או אפילו איזור גיאוגרפי על מלא), כולל למשל שימוש ב-DNS גיאו.
עוד אופציה זה שהם פשוט עבדו ומצאו את טווחי הכתובות בארץ שחברות VPN פופולריות משתמשות. זה לא כזה קשה, כי אין בלי סוף חוות שרתים בישראל ובהגדרה נדרשת חוות שרתים בשביל להריץ שירות כזה. ככל שהשירות שאתה משתמש בו פופולרי ומוכר יותר (NordVPN הוא אחד המובילים...) כך הסיכוי שהם מכירים אותו ואת טווח הכתובות שלו גדול יותר....
-
itsik11
- חבר שרק התחיל

אחלה, תודה רבה15/05/2025 16:43sign900 כתב: קודם כל תשחק עם ההגדרות , כמו שרשמו להחליף פרוטוקול פתר לי את הבעיה.מעבר לזה אני מחזיק 3 VPN שונים במחירים כמעט חינם ואז שלא עובד לי אני מחליף.היית שנים משלם לEXPRESS VPN שהוא היקר בשוק עד שהבנתי שזה בזבוז כסף.
fastestvpn
adguard
vpnunlimited
מנויים לכל החיים ב30 דולר.... אני יודע יגידו שהם מדליפים מידע לא אמינים וכו,כולם אותו דבר ,אחד ימכור את המידע שלך ככה אחד ככה שורה תחתונה אני שנים איתם וזה אש....
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- נתן תודות: 57 פעמים
- קיבל תודות: 155 פעמים
מנסיוני YES + לא עובד עם VPN בחו"ל וניסיתי עם שניים - Express VPN ו - Nord VPN לא עובד עם שניהם .
אולם אני יכול להגיד לך ש Sting TV מבית YES כן עובד ! וגם FreeTV עובד !
אז אפשרות אחת לשנמך את השירות שלך ב YES ל Sting ואז לא תהיה לך בעיה ,
או אפשרות שניה להוסיף ב 40 שח לחודש FreeTV שעובד מצויין בחו"ל עם VPN .
או אם אתה רק מחפש לצפות בחו"ל בערוצי ישראל בלבד, קיימות מס' אופציות חינמיות כמו קודי למשל ...
או אם אתה רק מחפש לצפות בחו"ל בערוצי ישראל בלבד, קיימות מס' אופציות חינמיות כמו קודי למשל ...
- oferlaor
- מנהל

גם סלקום יותר סלחני לגבי vpn ביחס ליס+. כשאני בחול אני או משתמש ביס+ עם vpn הביתה
-
itsik11
- חבר שרק התחיל

תודה!!18/05/2025 11:44oferlaor כתב: גם סלקום יותר סלחני לגבי vpn ביחס ליס+. כשאני בחול אני או משתמש ביס+ עם vpn הביתה...
נכון, תמיד יש אפשרות להגדיר VPN לבית בישראל אך כרגע עזבתי לזמן לא מוגבל אז אין לי ציוד תקשורת בבית בישראל.
-
itsik11
- חבר שרק התחיל

הבאתי דרך MarketPlace קופסאת AppleTV בזול וכעת אני צופה Yes Plus באמצעות NordVPN בצורה חלקה.18/05/2025 10:40גלובל כתב: מנסיוני YES + לא עובד עם VPN בחו"ל וניסיתי עם שניים - Express VPN ו - Nord VPN לא עובד עם שניהם .
או אם אתה רק מחפש לצפות בחו"ל בערוצי ישראל בלבד, קיימות מס' אופציות חינמיות כמו קודי למשל ......
חבל שדרך מכשירי אנדרואיד זה לא עובד כי יש לי כמה Andriod Box בדיוק למטרה זו.