התחדשתי: רמקולים Perlisten R7t ומגבר סטריאו של accuphase E480

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1400
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #41 

ה wiim ultra מצויין. המגבלה שלו היא ה DAC אז זה לא רלוונטי עבורך עם DAC מעולה של ACCUPHASE. היתרון ל NODE של BLUESOUND זה תמיכה בכל הפורמטים ושירותי הסטרימינג ותמיכה מלאה ב ROON ויש להם אפשרות שדרוג ל DIRAC LIVE כך שגם אם תעקוף את הדנון, תוכל לבצע כיול DIRAC ל ACCUPHASE. יש להם תמיכה מעולה ושולחים לישראל (העמוד שלהם תומך עברית אפילו).

https://www.bluesound.com/eur/node-x

דגם ה X צפוי קבל שדרוג DIRAC בתשלום בקרוב. הממשק שלהם מאד נוח. תקרא על BLUESOUND או BLUEOS. זו מערכת הפעלה שלהם לסטרימינג.

https://www.bluesound.com/zz/dirac

יש מצב שה DIRAC כבר התווסף ל NODE X כי עכשיו הם כבר רושמים DIRAC READY ללא COMMING SOON שהיה פעם.

הוא כמובן יקר יותר מ WIIM אבל זה לא עוד מוצר סיני. זו חברה דנית בבעלות של חברת האם NAD.

אגב לפי התמונה, יש משהו יותר חשוב לדעתי מאשר DAC או סטרימר אצלך - סאב שני. זה ממש משנה משחק לאחר כיול טוב אבל זה כמובן עבור הדנון ולא ה ACCUPHASE ששם עדיף להשמוע רק בסטריאו.

FastandFurious פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5142
נתן תודות: 1061 פעמים
קיבל תודות: 697 פעמים

שליחה #42 

08/05/2025 0:19  
יהלי ב כתב:
ה wiim ultra מצויין. המגבלה שלו היא ה DAC אז זה לא רלוונטי עבורך עם DAC מעולה של ACCUPHASE. היתרון ל NODE של BLUESOUND זה תמיכה בכל הפורמטים ושירותי הסטרימינג ותמיכה מלאה ב ROON ויש להם אפשרות שדרוג ל DIRAC LIVE כך שגם אם תעקוף את הדנון, תוכל לבצע כיול DIRAC ל ACCUPHASE. יש להם תמיכה מעולה ושולחים לישראל (העמוד שלהם תומך עברית אפילו).

https://www.bluesound.com/eur/node-x

דגם ה X צפוי קבל שדרוג DIRAC בתשלום בקרוב. הממשק שלהם מאד נוח. תקרא על BLUESOUND או BLUEOS. זו מערכת הפעלה שלהם לסטרימינג.

https://www.bluesound.com/zz/dirac

יש מצב שה DIRAC כבר התווסף ל NODE X כי עכשיו הם כבר רושמים DIRAC READY ללא COMMING SOON שהיה פעם.

הוא כמובן יקר יותר מ WIIM אבל זה לא עוד מוצר סיני. זו חברה דנית בבעלות של חברת האם NAD.

אגב לפי התמונה, יש משהו יותר חשוב לדעתי מאשר DAC או סטרימר אצלך - סאב שני. זה ממש משנה משחק לאחר כיול טוב אבל זה כמובן עבור הדנון ולא ה ACCUPHASE ששם עדיף להשמוע רק בסטריאו.
...

:lol: אל תהיה לייצן, התחלת בסדר אל תקלקל לעצמך

ההגברה של אקיופייז עדיפה משמעותית על הדנון הן בקולנוע והן במוזיקה כמובן, עם כל הכבוד לדנון, מדובר פה על הגברה שמשנה דרמתית את הסאונד בקולנוע, תהיה בטוח שבמוזיקה זה עובד פנומנלי זה שידוך מעולה, במיוחד במוזיקה דינמית מאוד ככה שהשידוך עובד מעולה במוזיק, ואין סיבה שבקולנוע זה לא יהיה תואם, כלומר ישמע ונשמע נדיר!
הדנון מגביר סראונדים ובקרוב גם זוג אטמוספרים :lol: נותן לו לנוח על זרי הדפנה.

בקשר לסבוופר?
גילוי נאות: הוא צריך לצאת למכירה....
הסבוופר לא מתאים לנו לעיצוב של הסלון, הוא ממש גדול וזה מאוד מפריע ולא משתלב אסטטית, מבחינת השתלבות עם הרמקולים זה נשמע טוב מאוד, אם כי הסב חוסם את האוויר סביב הרמקול, אין מה לדבר, אני יודע שזה גדול מידי וחסר פרפורציות, זוג סבים עם תיבות יותר קטנות ישתלבו פה נהדר וגם כמובן שלדעתי יעשו עבודה מעולה, כנראה שאמכור את הסבוופר שלי ואכניס אלי לבדיקה סב של perlisten, ימים יגידו, קודם אמכור את שלי ומשם נמשיך
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1503
נתן תודות: 353 פעמים
קיבל תודות: 254 פעמים

שליחה #43 

ווים אולטרא סטרימר סוווף .

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #44 

08/05/2025 0:53  
FastandFurious כתב:
:lol: אל תהיה לייצן, התחלת בסדר אל תקלקל לעצמך

ההגברה של אקיופייז עדיפה משמעותית על הדנון הן בקולנוע והן במוזיקה כמובן, עם כל הכבוד לדנון, מדובר פה על הגברה שמשנה דרמתית את הסאונד בקולנוע, תהיה בטוח שבמוזיקה זה עובד פנומנלי זה שידוך מעולה, במיוחד במוזיקה דינמית מאוד ככה שהשידוך עובד מעולה במוזיק, ואין סיבה שבקולנוע זה לא יהיה תואם, כלומר ישמע ונשמע נדיר!
הדנון מגביר סראונדים ובקרוב גם זוג אטמוספרים :lol: נותן לו לנוח על זרי הדפנה.

בקשר לסבוופר?
גילוי נאות: הוא צריך לצאת למכירה....
הסבוופר לא מתאים לנו לעיצוב של הסלון, הוא ממש גדול וזה מאוד מפריע ולא משתלב אסטטית, מבחינת השתלבות עם הרמקולים זה נשמע טוב מאוד, אם כי הסב חוסם את האוויר סביב הרמקול, אין מה לדבר, אני יודע שזה גדול מידי וחסר פרפורציות, זוג סבים עם תיבות יותר קטנות ישתלבו פה נהדר וגם כמובן שלדעתי יעשו עבודה מעולה, כנראה שאמכור את הסבוופר שלי ואכניס אלי לבדיקה סב של perlisten, ימים יגידו, קודם אמכור את שלי ומשם נמשיך
...
נראה לי שלא הבבנת אותי. לא אמרתי ש ה ACCU פחות טוב מהדנון, ואכן ההגברה שלו טובה יותר מהדנון. אמרתי שעם ה ACCU אין לך צורך בסאב ובטח שלא בשניים, כי איתו ועם הרמקולים אתה מקבל סטראו נקי ועדיף להשאר על PURE. יחד עם זאת, עם ה NODE, אתה יכול להוסיף כיול DIRAC מצב הסטרימר ל ACCU עבור שני ערוצים, שזה לא יכול להזיק, זה בטוח. אך תשכח שגם ACCUPHASE בעצמם מוכרים פתרון כיול DSP עם מיקרופון משלהם שהם קוראים לו VOICING EQ, כך שהוספת DSP לתיקון בעיות אקוסטיות יש תמיד מקום בכל מערכת כולל סטריאו יעודית.

אולי הסאב שלך גדול לסלול, אבל עבור קולנוע ביתי, בשום אופן לא ההיתי נשאר ללא סאב, ורצוי תמיד שניים. למה שלא תחליף אחד גדול בשניים קטנים כמו SB2000 PRO ? לוותר על סאב זה ממש לא כמו לוותר על רמקול סנטר. עם כל הכבוד לרמקולים הללו שיורדים ל 30 הרץ בקלות, הם לעולם לא יוכלו לשחזר את אפקט ה LFE בסרטים. עם ה ACCU אתה לא יכול לקבל פתרון מלא למוסיקה, כמו למשל ניגון אלבומים ב ATMOS שיש לך בהרבה שירותי סטרימינג. כאן אתה תאלץ להשתמש בדנון ולאלבומים הללא יש ערוץ LFE דומיננטי.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #45 

08/05/2025 2:49  
יהלי ב כתב:
נראה לי שלא הבבנת אותי. לא אמרתי ש ה ACCU פחות טוב מהדנון, ואכן ההגברה שלו טובה יותר מהדנון. אמרתי שעם ה ACCU אין לך צורך בסאב ובטח שלא בשניים, כי איתו ועם הרמקולים אתה מקבל סטראו נקי ועדיף להשאר על PURE. יחד עם זאת, עם ה NODE, אתה יכול להוסיף כיול DIRAC מצב הסטרימר ל ACCU עבור שני ערוצים, שזה לא יכול להזיק, זה בטוח. אך תשכח שגם ACCUPHASE בעצמם מוכרים פתרון כיול DSP עם מיקרופון משלהם שהם קוראים לו VOICING EQ, כך שהוספת DSP לתיקון בעיות אקוסטיות יש תמיד מקום בכל מערכת כולל סטריאו יעודית.

אולי הסאב שלך גדול לסלול, אבל עבור קולנוע ביתי, בשום אופן לא ההיתי נשאר ללא סאב, ורצוי תמיד שניים. למה שלא תחליף אחד גדול בשניים קטנים כמו SB2000 PRO ? לוותר על סאב זה ממש לא כמו לוותר על רמקול סנטר. עם כל הכבוד לרמקולים הללו שיורדים ל 30 הרץ בקלות, הם לעולם לא יוכלו לשחזר את אפקט ה LFE בסרטים. עם ה ACCU אתה לא יכול לקבל פתרון מלא למוסיקה, כמו למשל ניגון אלבומים ב ATMOS שיש לך בהרבה שירותי סטרימינג. כאן אתה תאלץ להשתמש בדנון ולאלבומים הללא יש ערוץ LFE דומיננטי.
...
כנראה היית אי הבנה מחמת השעה המאוחרת, מחילה.

בעניין הנגן אמרתי שאבדוק את ה wiim ultra, העדפה שלי זה נגן עם חיבור xlr, לכן הwiim וגם הבלוסאונד לא הכי מתאימים מראש, לבדוק זה תמיד חיובי, לכן כתבתי שאבדוק

בהקשר לסבוופר
איפה ראית שכתבתי שאשאר בלי סב?

אחרי שהסב יימכר (טרם פירסמתי אותו בלוחות) יכנס סב וופר של perlisten לבדיקה לפני רכישה...על סב/סבים לא מוותרים בצפיה בקולנוע או בתכנים רב ערוציים..

אני ויתרתי על סנטר תקופה ארוכה, לא יהיה לי פשוט להכניס סנטר עד כמעט בלתי אפשרי מבחינת הסידור של הסטאפ שלי כרגע, אני לא ירם את המסך למעלה גם לא עוד 5 סנטימטר, לא יקרה, כי אז זה לא נח לצפייה ואין מקום כרגע לסנטר עם תיבה, כמובן של perlisten, זה מפלצת של סנטר גם מבחינת הגודל, לכן האפשרות היחידה להכניס סנטר של אותה החברה היא רק שקוע ורק כאשר אבנה אצלי קיר כח מקדימה בסלון אוכל לעשות הכנה לסנטר שקוע עתידי, אז ככה שהוויתור על סנטר הוא זמני ובכלל הסנטר הוא התחשבות בעוד אנשים שצופים איתי ביחד בני משפחה וכו' כי רק עם סנטר זה עובד נכון
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #46 

אם אורך האינטרקונקט קטן מ 2 מטר ואתה דואג שאף כבל חשמל לא יונח במרחק קטן מחצי מטר מכבל האינטרקונקט, אז XLR לא ייתן שום הבדל מורגש או נמדד ביחס ל RCA טוב. ואם אתה מוסיף DAC מובנה למגבר, אז לא ברור לאן XLR יתחבר. מניח שהכוונה ל DAC חיצוני עם יציאת XLR שתתחבר לכניסת XLR במגבר. למרחקים קצרים, ה XLR אולי טוב יותר עבור מקורות אנוגיים אם יש בהם הפרדה מלאה בין שני האותות ההפרשיים כמו עם PHONO STAGES שיש להם תמיכה בחיבור BALANCED. בסטרימר או DAC עם יציאת XLR, ההפרדה נעשית ממש בסוף התהליך אז למרחקים קצרים אין לה כל יתרון על RCA. לדעתי עדיף ללכת על ה DAC המובנה ולחפש סטרימר שעונה על הדרישות. יש גם את ה EVER SOLO עם דגמים הכוללים DAC איכותי עם יציאות XLR אנלוגיות. אבל זו גם חברה סינית עם שירות לקוחות די גרוע עד לא קיים (זה אותה חברה בשם ZIDOO שאתה בטח מכיר),

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #47 

אם הייתי בטוח מוסיף dac של אקיופייז אז ברור שלא יהיה לאיפה לחבר xlr, אולי אני ילך על dac חיצוני שיכלול xlr ואז יחובר למגבר, אבל יש זמן, יש סדר עדיפויות, לכן מוקדם לדבר על הכל ויש מלא אופציות פתוחות.
מעדיף כרגע לתת למערכת לעבוד עד סיום הברייק אין, ואז נראה מה בסדר העדיפויות לשדרוג
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2449
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1025 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #48 

08/05/2025 9:55  
יהלי ב כתב:
אם אורך האינטרקונקט קטן מ 2 מטר ואתה דואג שאף כבל חשמל לא יונח במרחק קטן מחצי מטר מכבל האינטרקונקט, אז XLR לא ייתן שום הבדל מורגש או נמדד ביחס ל RCA טוב. ואם אתה מוסיף DAC מובנה למגבר, אז לא ברור לאן XLR יתחבר. מניח שהכוונה ל DAC חיצוני עם יציאת XLR שתתחבר לכניסת XLR במגבר. למרחקים קצרים, ה XLR אולי טוב יותר עבור מקורות אנוגיים אם יש בהם הפרדה מלאה בין שני האותות ההפרשיים כמו עם PHONO STAGES שיש להם תמיכה בחיבור BALANCED. בסטרימר או DAC עם יציאת XLR, ההפרדה נעשית ממש בסוף התהליך אז למרחקים קצרים אין לה כל יתרון על RCA. לדעתי עדיף ללכת על ה DAC המובנה ולחפש סטרימר שעונה על הדרישות. יש גם את ה EVER SOLO עם דגמים הכוללים DAC איכותי עם יציאות XLR אנלוגיות. אבל זו גם חברה סינית עם שירות לקוחות די גרוע עד לא קיים (זה אותה חברה בשם ZIDOO שאתה בטח מכיר),
...
לא הבנתי
אברסולו של חברת זיידו?
כיף חיים.

big007
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3721
שם מלא: חיים
נתן תודות: 852 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #49 

ויקטור תתחדש ותהנה (Y)
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #50 

09/05/2025 14:48  
royla כתב:
לא הבנתי
אברסולו של חברת זיידו?
...
אותה חברה סינית, אותו השירות או חוסר השירות, עם אותם תוכנות ריגול אחר המשתמש כמיטב המסורת הסינית. שני נמוצרים מגיעים מאותה חברה ראשית בשם SHITZEN או משהו דומה.

אחרי של ZIDOO יצא שם רע והיה להם קשה למכור את סטרימרי האודיו היקרים שלהם, הם הקימו חברה נוספת עם שם חדש. הפעם זה עבד על רוב האודיפילים בעיקר בזכות כתבות בקירה מוסמנות מראש.

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2449
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1025 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #51 

09/05/2025 16:18  
יהלי ב כתב:
אותה חברה סינית, אותו השירות או חוסר השירות, עם אותם תוכנות ריגול אחר המשתמש כמיטב המסורת הסינית. שני נמוצרים מגיעים מאותה חברה ראשית בשם SHITZEN או משהו דומה.

image.png

אחרי של ZIDOO יצא שם רע והיה להם קשה למכור את סטרימרי האודיו היקרים שלהם, הם הקימו חברה נוספת עם שם חדש. הפעם זה עבד על רוב האודיפילים בעיקר בזכות כתבות בקירה מוסמנות מראש.
...
יפה!
חידשת לי
אני בהחלט לא מאוהבי זיידו....
כיף חיים.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #52 

07/05/2025 21:54  
Eliran15 כתב:
וואי וואי איזה פצצה זה נראה אין על רועי לא יכול בלעדיו יום בלי וואטסאפ האיש גאון

שאלת אותו לגבי הדאק שאתה רוצה אם עדיף משהו אחר?
...
רועי הוא מקצוען אמיתי יש לו ידע רב ונרחב בעולם האודיו וידאו, תמיד ידע לייעץ עבורך מה שהכי נכון לך ולשימושים שלך, תמיד זמין לכל שאלה לכל פניה לכל התאמה! קרוסאובר זאת לא עוד חנות זה נכס והיא פנינה בעולם האודיו וידאו.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

Sourc3
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1324
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #53 

תתחדש!
שמעתי בקטנה את הr5t, נשמעים מעולה.
מעניין איך השידוך עם הaccu.. מאחל לך שתהנה מכל שלב בשדרוגים.
הכל נראה נהדר!

מתכנן להחליף את ה-4800?

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #54 

12/05/2025 8:51  
Sourc3 כתב:
תתחדש!
שמעתי בקטנה את הr5t, נשמעים מעולה.
מעניין איך השידוך עם הaccu.. מאחל לך שתהנה מכל שלב בשדרוגים.
הכל נראה נהדר!

מתכנן להחליף את ה-4800?
...
תודה רבה כן הדנון הוצע אתמול בערב למכירה בלוחות,
כנראה שבנתיים הסבוופר ישאר והדנון יצא.

אעדכן עם רשמים עד סופש, עכשיו שינתי דרך של האזנה, אני שומע דרך הארדיסק שעליו יש שירים באיכות גבוהה שמחובר לזידו והזידו מחובר לאקיופייז
למעשה אני מקבל את הdac והנגן של הזידו עם שימוש באקיופייז כ מגבר סטריאו כלומר גם הפרה וגם המגבר של אקיופייז בשימוש מה שלא היה בחיבור דרך הדנון שהשמשתי את הפרה שלו בשילוב המגבר של אקיופייז על ידי ניגון מוזיקה מהטלפון דרך ספוטיפיי
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #55 

ומה יחליף את הדנון או שירדת לחלוטין מקולנוע ביתי? בדקת את הרמקולים החדשים עם הדנון לאחר כיול מחדש?

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2794
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #56 

12/05/2025 12:06  
יהלי ב כתב:
ומה יחליף את הדנון או שירדת לחלוטין מקולנוע ביתי? בדקת את הרמקולים החדשים עם הדנון לאחר כיול מחדש?
...
רק אני מרגיש שמתבשל כאן שדרוג הדנון ל-Storm? כל הכבוד! ואחרי זה שני D215s ואתה מסודר.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #57 

12/05/2025 12:06  
יהלי ב כתב:
...
הדנון מעולה משמש אותי נאמנה, והאמן לי שהוא קיבל מקום של כבוד אחרי כל המערכות שהיו לי, מצאתי אצלו מקום בטוח ונאמן, אבל צריך להתקדם, הדנון היית תחנת מעבר כאשר שנמכתי סטאפ לצורך סידור הדירה החדשה..

אני מאוד אוהב את תחום הקולנוע הביתי ואין מצב שאני יורד מהקולנוע, לא ברור מאיפה הסכת את זה, אני פה בשביל להישאר 🙃 ולשלב את שני העולמות בהפרדה

בדרך כלל כשמשקיעים בסט יוקרתי ואיכותי כמו שרכשתי ורוצים להנות גם מקולנוע רב ערוצי סדרות וכדומה' ושהרסיבר לא יהווה צוואר בקבוק ולהצליח להנות מהאיכויות הגבוהות של המערכת ולהגיע איתה למיצוי הפוטנציאלי בקולנוע אחרי כיול, ככול שהרסיבר כלומר הפרוססור והמגברים ברסיבר איכותיים יותר, וככול שטופולוגיית החשמל dac והתכנון חשמל איכותיים יותר וכמובן הרכיבים סביב אותו תכנון מושקעים והבניה של המכשיר מושקעת יותר, ככה התוצאה תשמע בסופו של יום, פי כמה וכמה טובה יותר, זה מהניסיון החיי שלי בעולם האודיו, נכון שלא תמיד יש ערך מוסף מול השוואת שתי מוצרים יקרים, כאשר האחד יקר יותר והשני פחות, מסכים, אבל לא במקרים כמו שלי.
בשביל למצוא את הערך המוסף צריך לעשות התאמות וכאשר ההתאמה נעשת נכונה אז כמובן יש הבדלים בתוצאה הסופית, ובחללים ישראלים פחות מטופלים זה בא לידי ביטוי ובגדול

חשובים לי מאוד אפשרויות חיבור ה xlr בין המגבר סטריאו לפרה של אנטיגרה ובין הסבוופר לאנטיגרה, על הדרך אני גם מקבל דירק חינמי שלא כולל dlbc ומכשיר ברמה גבוהה שיתאים לי יותר גם בפאן האישי.

האקיופייז בנוי Fully Balanced ועלמנת לנצל את הייתרונות הבולטים שלו בצורה מייטבית, יתרונות כמו שקט, ניקיון, שיפור דינמיקה, ושמירה על שלמות האות לאורך כל שלבי ההגברה, תמיד עדיף ורצוי להשתמש ב xlrים, ולא משנה מרחקים, עם xlrים מקבלים ספקטרום אדיר של בסס מפורט מהסב משמעותית מאשר חיבור rca, ומתקבל וגיין שלא מקבלים בחיבור rca יש לי את הניסיון שלי בחלל בו אני נמצא, כל המכלול והרמקולים נשמעים אחרת, יש שקט וניקיון וכתוצאה מזה שיפור הדינמיקה הכללית בכל הרבדים, זה פסיכי כי זה נשמע כל כך נקי ומדויק להחריד שזה פשוט ממכר את האוזן.

עבדתי עם פרוססור אנתם avm 70 ועם מגבר מקינטוש רב ערוצי Fully Balanced עם חיבורי xlr
בינהם וחיבורי xlr בין הסב לפרוססור, ועם רמקולים נצילים כמו קליפש kl650 וגם עם פחות נצילים כמו פולק אודיו lsim 707 רצפתי גדול, ועוד כל מיני מגברים ורמקולים, ואני יודע להגיד מה האיכויות שמתקבלות.

לכן הרסיבר ימכר בקרוב בעזרת ה'
וכנראה שארכוש אנטיגרה drx 8.4

תודה
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #58 

מבין את השיקולים, אבל למה דווקא Integra ? אם אתה רוצה שדרוג בטוח לדעתי האישית, עדיף ללכת על רסיבר או פרוססור שנבדק עי מספיק בירוקות אוביקטיביות עם מדידות. למשל ה אנטם AVM90 או אפילו הרסיבר שלהם MRX1440 או שאיך שהמספר לא נקרא. הוא נמדד גם עי ASR וגם AUDIOHOLICS ונמצא עם ביצועים מושלמים כולל מבחני האזנה. האינטגרא זה אונקיו והיא ממש לא אותה חברה שייתה לפני עשור. אם אתה רוצה עוד אפשרויות של רסיבר עם הגברה מעולה שתתאים לרמקולים שלך, אז אפשר את ה Arcam שתומך ב PRE של עד 16 ערוצים ולכן מאפשר שדרוגים ללא הגבלה.

בכלל, לפני שהדנון יחטף, ההיתי ממליץ לך לנסות לבצע מדידות עם הסקריפט ODD וכיול עם A1 EVO ACUSTICA. יש מצב שתופתע לטובה גם בהשוואה ל DIRAC. התהליך דיי פשוט עם המקרופון המקורי. אם תרצה עזרה אני אשמח לעזור.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17923
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2489 פעמים

שליחה #59 

12/05/2025 16:27  
יהלי ב כתב:
מבין את השיקולים, אבל למה דווקא Integra ? אם אתה רוצה שדרוג בטוח לדעתי האישית, עדיף ללכת על רסיבר או פרוססור שנבדק עי מספיק בירוקות אוביקטיביות עם מדידות. למשל ה אנטם AVM90 או אפילו הרסיבר שלהם MRX1440 או שאיך שהמספר לא נקרא. הוא נמדד גם עי ASR וגם AUDIOHOLICS ונמצא עם ביצועים מושלמים כולל מבחני האזנה. האינטגרא זה אונקיו והיא ממש לא אותה חברה שייתה לפני עשור. אם אתה רוצה עוד אפשרויות של רסיבר עם הגברה מעולה שתתאים לרמקולים שלך, אז אפשר את ה Arcam שתומך ב PRE של עד 16 ערוצים ולכן מאפשר שדרוגים ללא הגבלה.

בכלל, לפני שהדנון יחטף, ההיתי ממליץ לך לנסות לבצע מדידות עם הסקריפט ODD וכיול עם A1 EVO ACUSTICA. יש מצב שתופתע לטובה גם בהשוואה ל DIRAC. התהליך דיי פשוט עם המקרופון המקורי. אם תרצה עזרה אני אשמח לעזור.
...
אתה מציע לו ארקם ??????

כמות הבעיות שמדווחות עם החברה הזו היא אין סופית, בדגש על השימוש בדיראק.
מי כמוך, ששורץ בפורומים ב AVS , צריך לדעת את זה.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #60 

12/05/2025 16:27  
יהלי ב כתב:

...
האנטיגרה בכלליות מוצר מעולה היה אותו לחברים שלי ושמעתי אותו המון פעמים, לא פוסל מלשמוע אותו אולי עדיף מלחכות למכשירים חדשים וחבלי לידה שלהם. ימים יגידו..
כתבתי "כנראה ארכוש", על פניו נראה מה יהיה בהמשך, אולי עדיף לחכות לסוף השנה שיצאו מכשירים חדשים של החברות ואולי לא

:? מה הקשר ארקם איזה ישן אתה
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 14/05/2025 7:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”