הוט עברו למבצע 89 ל 600 (או 49 עם ציוד פרטי) , 99 (או 59) ל1 ג'יגה ו134 (94) ל2 גיגה לשנתיים.. מישהו עם דעה טובה עליהם?
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1310
- נתן תודות: 69 פעמים
- קיבל תודות: 161 פעמים
Re: הוט יצאו במבצע 79 (או 39) לג'יגה ו 124 (או 84) ל2 ג'יגה לכל החיים... מישהו עם דעה טובה עליהם?
תבדוק מול כמה שרתים.07/05/2025 16:41ohadi76 כתב: המהירות הורדה ירדה לי לממוצע 750 לפני זה בחיים לא ירד לי פחות מ900 קווי...
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
Re: הוט יצאו במבצע 79 (או 39) לג'יגה ו 124 (או 84) ל2 ג'יגה לכל החיים... מישהו עם דעה טובה עליהם?
ניסיתי מול כמה שרתי בדיקה, אבל התוצאות רק גרועות יותר......
איך פתרת ?07/05/2025 16:41ohadi76 כתב: טוב מעדכן שבשעה טובה יש IPV6
ראוטר tp link - archer c6
כרגע עושה רושם שהכל תקין אבל המהירות הורדה ירדה לי לממוצע 750 לפני זה בחיים לא ירד לי פחות מ900 קווי...
לא נפתר היה IPV6 לכמה דקות ושוב אין
שוקל לחזור למודם של הוט
שוקל לחזור למודם של הוט
לא ענית ל jubber... תעלה את דף הקינפוג ipv6. הוציאו אותך מהcgnat?...
07/05/2025 14:50Jabberwock כתב:
לא מושך בכלל? איזה ראוטר זה? תבדוק אם יש לך שם אפשרות לשינוי בין SLAAC ל-DHCPV6....
יש לי ipv6 בראוטר והוא נראה תקין אבל המחשבים משם מה מושכים רק ipv4
אני לא אחרי NAT
גם בשרתים אחרים לא עובר תמהירות 750
אני לא אחרי NAT
גם בשרתים אחרים לא עובר תמהירות 750
תבחר ב LAN assigned type DHCPv6
שינתי
עדיין אין חיבר לאיטרנט בIPV6
עדיין אין חיבר לאיטרנט בIPV6
בדוק מה שאר האפשרויות תחתconnection type (אם יש ללא SLAAC)
וודא באתר בדיקת IPV6 שאכן הנתב קיבל כתובת
וודא באתר בדיקת IPV6 שאכן הנתב קיבל כתובת
לא כל המכשירים יודעים לעבוד עם dhcpv6 (למשל מכשירי אנדרואיד), ההגדרה הקיימת שלו היא (כביכול) תקינה....
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1310
- נתן תודות: 69 פעמים
- קיבל תודות: 161 פעמים
בחלון ה-Ethernet בתמונה הראשונה שהעלת, תלחץ על פרטים". משם תראה אם הראוטר מחלק למחשב שלך כתובת IPv6....
לבדוק קישוריות ל-IPv6 תעשה ע"י כניסה לאתר הזה: https://ip6only.me/
אם האתר לא עובד, אז אין לך חיבור תקין.
ההגדרה הזאת לא רצויה. שיחזיר לקודם....
אם היה לכמה דקות ייתכן שזאת הבעיה שהייתה לי. תחפש אם יש בראוטר אפשרות לעשות אתחול רק לחיבור IPv6....
זה ה-Setup Wizard של TP-LINK. בזה אין צורך להתעסק....
תנווט בתפריט להגדרות IPv6. תחפש שם אם יש לך הגדרות לשנות ותראה לנו.
ואם אתה לא מצליח בכלל לסדר, אז עדיף לבטל לגמרי את ה-IPv6. הסיבה היא שכאשר הראוטר מחלק כתובות IPv6 מכשירים כגון סטרימרים וטלפונים אנדרואיד יעדיפו את החיבור הזה, ואם החיבור הזה לא עובד יקח להם זמן להבין שהחיבור לא תקין ולעבור ל-IPv4.
בקשר למהירות האיטית יותר, האם אתה בודק קווית את המהירות?
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
לא יודע אם זה קשור אבל המהירות משתפרת מיום ליום כרגע מוריד 920 מגה בספיד טסט וגם האיטיות בגלישה בחלק מהאתרים שהיתה לי הסתדרה
לגבי הIPV6 לא עובד בלינק IP6ONLY
כיביתי את IPV6 כמו שהמלצת שלא ישגע תסטרימרים והטלפונים
לגבי הIPV6 לא עובד בלינק IP6ONLY
כיביתי את IPV6 כמו שהמלצת שלא ישגע תסטרימרים והטלפונים
התחברתי היום להוט עם ציוד פרטי (ממיר סיב גו פייבר), עבר חלק - איקטבו אותו ואחרי כמה דקות האינטרנט עבד מבלי צורך לשנות VLAN כפי שנכתב כאן.
אנסה להרחיב.
הייתי מחובר דרך פרטנר. קיבלתי בחיבור קווי כמעט 1000 מגה (800-900). בחיבור וויי פיי הגעתי ל-560 מגה.
הצטרפתי לחבילה של הוט, עם ציוד שלי. נשארתי עם אותו ראוטר בדיוק - HUAWEI WiFi AX3 (שהזמנתי מסין לפני כמה שנים), והוחלף הממיר ל-GoFiber.
אחרי החיבור ל-Hot מהירות הגלישה צנחה דרמטית. אני מקבל 325 מגה גג בחיבור קווי, ו-220 בחיבור ווייפיי.
התמיכה של הוט מסרבים לסייע משום שהציוד הוא שלי. אשמח לקבל טיפים להבין איפה הבעיה (ואולי הוט בכוונה מצמצמים לי את רוחב הפס כדי להעביר אותי לציוד שלהם?י כול להיות?)
תודה מראש!
הייתי מחובר דרך פרטנר. קיבלתי בחיבור קווי כמעט 1000 מגה (800-900). בחיבור וויי פיי הגעתי ל-560 מגה.
הצטרפתי לחבילה של הוט, עם ציוד שלי. נשארתי עם אותו ראוטר בדיוק - HUAWEI WiFi AX3 (שהזמנתי מסין לפני כמה שנים), והוחלף הממיר ל-GoFiber.
אחרי החיבור ל-Hot מהירות הגלישה צנחה דרמטית. אני מקבל 325 מגה גג בחיבור קווי, ו-220 בחיבור ווייפיי.
התמיכה של הוט מסרבים לסייע משום שהציוד הוא שלי. אשמח לקבל טיפים להבין איפה הבעיה (ואולי הוט בכוונה מצמצמים לי את רוחב הפס כדי להעביר אותי לציוד שלהם?י כול להיות?)
תודה מראש!
07/05/2025 16:06funkfly כתב: גם אני הצטרפתי לאינטרנט הסיבים של הוט, אחרי שעברתי מפרטנר.
משתמש בציוד שלי (קנית את המתאם של GoFiber על פי המלצת הפורום).
בבדיקה ישירות מול הראוטר עם חיבור קווי אני מקבל רוחב פס של 300 במקום 1000.
יש איזה שינויים שצריך לעשות בראוטר כדי לקבל את רוחב הפס המלא?
קודם לכן הכל עבד בסדר גמור.
הראוטר שלי הוא HUAWEI WiFi AX3
תודה!...
עם speed test? ה325 בחיבור קווי זה לא סביר, אלא אם אתה בטעות משתמש בפורט USB + מתאם. נסה מול שרת netFiber ועם אפליקציות speed test ולא דפדפן
זו אותה בדיקה בדיוק שעשיתי קודם. MacBookPro עם חיבור מתאם ל-USB-C, Speed Test בדפדפן. קודם קיבלתי 900 עכשיו 325.
כמובן שמנתק מהראוטר את כל החיבורים האחרים כדי שרק המחשב שעושה את הבדיקה יהיה מחובר לראוטר.
כמובן שמנתק מהראוטר את כל החיבורים האחרים כדי שרק המחשב שעושה את הבדיקה יהיה מחובר לראוטר.
09/05/2025 9:10rafi_d כתב: עם speed test? ה325 בחיבור קווי זה לא סביר, אלא אם אתה בטעות משתמש בפורט USB + מתאם. נסה מול שרת netFiber ועם אפליקציות speed test ולא דפדפן...
אפילו ב 6 ז(קרוב) WiFi אתה אמור לקבל יותר... כמה?