שרשור תגובות: העברת וידאו 1080P בצורה אלחוטית | MINIX B21
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 766 פעמים
מחיר גבוה באופן קיצוני למכשיר שאולי תומך ואולי לא במכשיר הסלולרי שלך
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לא הבנתי
מה 1080 ? מה פספסתי ?
בלי לזלזל כמובן, זו טכנולוגיה שקיימת כבר 15 שנה לפחות (ראיתי אותה במצלמות DSLR ) ולדעתי נסקרה פה בעבר גם על ידי עפר מערכת שעושה משהו דומה. זה היה לפני עשור וחצי לפחות
מה 1080 ? מה פספסתי ?
בלי לזלזל כמובן, זו טכנולוגיה שקיימת כבר 15 שנה לפחות (ראיתי אותה במצלמות DSLR ) ולדעתי נסקרה פה בעבר גם על ידי עפר מערכת שעושה משהו דומה. זה היה לפני עשור וחצי לפחות
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4684
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 163 פעמים
אם היינו עדיין בעשור הראשון של המאה ה-21 אז הייתי אומר שהמוצר מעניין אבל 1080P? במחיר כזה? מוזר...
הדבר המצחיק הוא שרשום ביתרונות שהמכשיר עובד באופן טוב במרחק קצר...חחחח זה הרג אותי... ואם כן אז למה לא פשוט להשתמש בכבל HDMI ולהנות מתוכן 4K אמיתי???
הדבר המצחיק הוא שרשום ביתרונות שהמכשיר עובד באופן טוב במרחק קצר...חחחח זה הרג אותי... ואם כן אז למה לא פשוט להשתמש בכבל HDMI ולהנות מתוכן 4K אמיתי???
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני מניח שמדובר במוצר שאמור לפתור מקרי קצה שבהם לא ניתן להעביר כבל.04/05/2025 12:30nils3373 כתב: אם היינו עדיין בעשור הראשון של המאה ה-21 אז הייתי אומר שהמוצר מעניין אבל 1080P? במחיר כזה? מוזר...
...
כמו שכולנו מבינים, הרזולוציה הזו לא רלוונטית.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78796
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

אם לא ניתן להעביר כבל אז איך בדיוק כן יהיה ניתן לחבר את ההתקנים הללו? גם אותם צריך לחבר בסופו של דבר למקור וליעד....04/05/2025 17:05Lior_M כתב: אני מניח שמדובר במוצר שאמור לפתור מקרי קצה שבהם לא ניתן להעביר כבל.
כמו שכולנו מבינים, הרזולוציה הזו לא רלוונטית....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78796
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
נו באמת. קח נניח משרד שיש לו מסך על הקיר ומחשב נייד ואין תעלה בינהם - זה אומר שמאלתרים כבל שיוצא מהמסך - זה די מביך ומבולגן. מתאם כזה שמתחבר ישירות ל hdmi או מתאם usb-c פותר את הנושא באופן יעיל למדי בלי שצריך השחלות או תעלות.
בתור מישהו שעובד במשרד שכחתם שיש לכל מחשב כמעט היום ולכל טלוויזיה תמיכה בWIRELESS DISPLAY05/05/2025 1:30oferlaor כתב: נו באמת. קח נניח משרד שיש לו מסך על הקיר ומחשב נייד ואין תעלה בינהם - זה אומר שמאלתרים כבל שיוצא מהמסך - זה די מביך ומבולגן. מתאם כזה שמתחבר ישירות ל hdmi או מתאם usb-c פותר את הנושא באופן יעיל למדי בלי שצריך השחלות או תעלות....
מקש WINDOWS+K ונגמר הסיפור. לא 100 דולר ולא נעליים. חינם.
כל האנשים במשרד שלי עובדים ככה, וגם בבית אני מתחבר ככה. 1080P דא...
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

06/05/2025 11:31gkatz כתב: בתור מישהו שעובד במשרד שכחתם שיש לכל מחשב כמעט היום ולכל טלוויזיה תמיכה בWIRELESS DISPLAY
מקש WINDOWS+K ונגמר הסיפור. לא 100 דולר ולא נעליים. חינם.
כל האנשים במשרד שלי עובדים ככה, וגם בבית אני מתחבר ככה. 1080P דא......
שששש שלא ידעו הלקוחות כי לא יהיו לקוחות. אגב וברצינות, אולי MINIX מכוונת לאותם אנשים שיש להם עדיין מסכים התומכים רק ב1080? דיינו מסכי שנות 2010 המוקדמות שבוודאות אין להם תמיכה בWIRELESS DISPLAY?