התחדשתי: רמקולים Perlisten R7t ומגבר סטריאו של accuphase E480

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
FastandFurious פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5142
נתן תודות: 1061 פעמים
קיבל תודות: 697 פעמים

שליחה #1 

התחדשתי ברמקולים חדשים של חברת Perlisten
מסדרת ה Reference דגם R7t רמקול הדגל בסדרה
https://www.perlistenaudio.com/products/r7t/

ובנוסף התחדשתי במגבר סטריאו אנטגרייטד של חברת accuphase מדגם E480
https://www.accuphase.com/model/e-480.html

המסע שלי התחיל לפני כ שנה בערך כאשר מכרתי את שלישיית הרמקולים המעולים שנהנתי מהם מאוד ה klipsch kl650 (lcr 6000) pro thx ultra 2

הקליפשים הנ"ל שימשו אותי כ 5 שנים והם ומה שלפניהם שימשו עבורי אבן דרך בעולם האודיו, היו לי עוד כמה רמקולים טובים לפניהם חלקם ברמה נמוכה יותר וחלקם ברמתם ואף יותר, בשילובים של הגברות חיצוניות מכל מני חברות ואיכויות שונות כולל הגברות יעודיות ששימשו עבורי לקולנוע, והגברות דו ערוציות "קראון" jbl ועוד!

לסטריאו הגעתי דרך עולם הקולנוע הרב ערוצי, עברתי כוורת דרך די ארוכה בעולם הקולנוע, היו ברשותי רסיברים איכותיים ובחלק מהפעמים שימשו עבורי כ פרוססורים בשילוב הגברות שונות, היה גם פרוססור יעודי אחד בשילוב מגברים מסויימים ועדו כל מיני מכשירים שהגיעו לידי לבדיקה אישית שלי בישלוב עם חלק מהרמקולים הנ"ל למעלה וכדומה...

כאמור קצת לפני שנמכרו הקליפשים יצאתי לכל מיני חברים עם מערכות אודיו להקשיב למערכות סטריאו דו ערוצי, הגעתי לבתים של אנשים שמפרסמים ציוד למכירה ביד שניה והתעניינתי ושמעתי שילובים שונים, הגעתי לחנויות אודיו וליבואנים לבתיהם על מנת לשמוע ציודים בשילובים מעניינים, היה מאוד מעניין ולמדתי המון, אבל לא הצלחתי למצוא זוג שיענו על כל הדרישות שלי ושל האשה..

יש חנות אחת שנקראת קרוסאובר, אליה הגעתי פעמיים לשמוע רמקולים שונים, בהתחלה שהתקציב היה נמוך, שמעתי ,keef r7, dynaudio evoke 50 polk audio legend l600, כולם נשמעו מעולה כל אחד לפי האופי שלו והגשת הצליל שלו, התרשמתי מאוד משלושתם אבל יש לי reference גבוהה היות ושמעתי וחוויתי המון רמקולים איכותיים וטובים בחיי, בשילובים שונים, ככה שיש לי ציפיה גבוה מרמקולים ושילובם עם הגברות דו ערוציות, ומהר מאוד הבנו שצריך להרים תקציב על מנת לכלול רמקולים איכותיים יותר ברמת מחיר אחרת. הבנו הכוונה לאשה שהייתי חייב שתאשר את התקציב.

הוחלט להרים תקציב...

לימים אני מקבל טלפון מרועי שמבשר לי שהם התחילו לשווק רמקולים וסבוופרים של חברת perlisten audio ושקיים במלאי רמקול רצפתי מסדרת ה R של חברת perlisten, R5t ושהרמקולים כבר כמה זמן בחנות ושאפשר להגיע לבחון אותם ולהתרשם מהם, כמובן שנהנתי בחיוב, קבענו יום ושעה, לקחתי איתי את האשה והילד ויצאנו לדרך

הגענו לקרוסובר והתיישבנו בחדר האזנה, זהו חדר שיש בו התייחסות לאקוסטיקה, התחלנו להאזין לרמקולים perlisten r5t, בהתחלה הילד ביקש לשים מוזיקת ראפ, ועוד כל מיני סגנונות מוזיקה שאנחנו אוהבים לשמוע בבית..

לאחר מכן בחנתי את הr5t בבס עמוק של
Daft Punk, Hans Zimmer

תדרי אמצע Fleetwood Mac Norah Jones

ועוד כל מיני שירים וסיגנונות שונים, הרמקולים הציגו במת צליל ותמונת סאונד מעולים בצורה מעולה, פירוט ופיזור צליל רחבים במיוחד, נשמעו מאוד מדוייקים ודינמיים עם פרזנטציה מעולה לעילה ולעילה בין הדרייברים, ובס גדול שנשמע עמוק, הרמקול תפס אותי ממש והצליח לרגש אותי ולעלות לי חיוכים על הפנים, האשה התרשמה לטובה מכל הבחינות, והילד ממש אהב, והחלטנו לרכוש את הפרליסן r5t.

לאחר כמה ימים לפני שהרמקולים יוצאים אלי במשלוח, חשבתי לעצמי, אולי אני מפספס משהו, הרי לא שמעתי את הרמקולים הגדולים יותר של הסדרה את ה perlisten r7t ויכול להיות שהם יתאימו לי ואפילו ישמעו גדולים יותר מבחינת הגודל בס עומק בס בשל תיבה גדולה יותר, הרי הקניה הזאת של הרמקולים באה ממקום של רצון להיכנס לעולם הסטריאו ולעבוד עםז זוג רמקולים מגבר סטריאו dac ונגן, וללא סבוופר.. מה גם שהחלל שלי ייחסית גדול והרמקולים רחוקים מפינות החדר.

הייתי חסר שקט והחלטנו להרים שוב את התקציב, לטובת רמקולים גדולים יותר מאותה הסדרה, רמקולים הדגל של סדרת ה R, ה !perlisten R7t

הרמתי טלפון לרועי מקרוסאובר לגבי שינוי הזמנה ולבירר זמינות ומלאי, רועי בדק וחזר אלי ואמר שישנם זוג r7t שאמורים להיכנס לפרוייקט בעוד כמה שבועות ושהם כבר מכורים ואין אפשרות להעביר אותם אלי ולהזמין חדשים לפרוייקט מפני שהם לא יספיקו להגיע במשלוח ימי עד שהפרוייקט יתחיל, אז לצערי מלאי אין, ואם רוצים להזמין זה יקח כ חודשיים וחצי...

ביקשתי מרועי שימתין עם ההזמנה, והתקשרתי לדן נגר היבואן של perlisten ותיאמתי איתו האזנה ל r7t, הגעתי לדן, מתיישבים מול הR7t ומתחילים לנגן,
רמקולים מעולים רק שהם בעלי ביצועים גדולים יותר בבסס והרמקול נשמע גדול יותר ועשיר ודינמי יותר עקב גודל תיבה והרמוניות, הרמקול ריגש אותי עוד יותר, רמקולים שמנגנים ב spl גבוה הכל נשמע מדוייק וברור מאוד, הגבוהים חלקים האמצע מפורט הבסס גדול ונשלט, רמקולים שמאוד לטעמי, החלטתי לרכוש את ה perlisten R7t, בעצם רק הייתי צריך לאשר לעצמי את אשר חשבתי

אבל שוב המוח מתחיל לעבוד ואני מבין שיש לי חודשיים פלוס המתנה לפחות עד שהרמקולים יגיעו,
שוב, מרים טלפון לרועי ומסביר לו שאני בלי רמקולים וזאת המתנה ארוכה, ואולי יש זוג במחסן שיכול לצאת אלי במקום לפרוייקט? לא היית אפשרות כי הפרוייקט בפתח....

רועי הציע שאני יאסוף זוג רמקולים מדגם קנטון מלקוח ששידרג, לאסוף אלי עד שיגיעו הרמקולים שהזמנתי R7t, כמובן ששמחתי מאוד על האדיבות והרצון הטוב ונסעתי לאסוף את הרמקולים, כמובן שחיברתי אותם לדנון x4800h ונשמע אחלה בסך הכל וניתן בכייף להעביר איתם את הזמן, כמה זמן? חודשיים פלוס? אולי פחות? נדע בהמשך..

נו אז מה קורה? יש חתן שזה הרמקול perlisten r7t ועכשיו צריך לעשות שידוך, הרמקול חייב כלה ראויה כלומר מגבר!, הרי אני חייב להתאים מגבר סטריאו לרמקולים.. מה עושים?

עברתי על לוחות ולא מצאתי משהו שעונה על הדרישות והתקציב, החלטתי לפתוח שרשור בhifi מיוזיק בו אני מבקש מאנשים שרוצים למכור מגבר אנטגרייטד שישלחו לי הודעה בפרטי, וכך היה, קיבלתי המון הודעות, והתחלתי להתעניין במגברים מסויימים שאנשים שלחו לי בפרטי, שוב גם פה היית בעיית תקציב התחלתי בסכום כסף נמוך ייחסית ומהר מאוד הרמתי תקציב משמעותית על מנת לרכוש משהו ראוי לאוזניי, היית הצעה לרכישת מגבר אקיופייז מדגם e480, שהאמת חשבתי עליו כבר לפני אבל לא חשבתי להוציא סכום כסף כל כך גדול...
למרות זאת החלטתי ליסוע ולהאזין למגבר.

הגעתי לבחור שהציע לי את המגבר, ומהרגע הראשון הכלה היית נראת נוצצת ומרשימה, המגבר היה משורשר לdac ולנגן cd, זה היה נשמע מעולה, מההדלקה הראשונה עד סיום האזנה אין מילים, המגבר נשמע טיבעי, נקי מאוד, דינמי, שקט, ומפורט ושולט היטב בבססס....

בחנתי את המגבר במשך שעתיים שלמות ולאחר מכן בדקתי שכל החיבורים תקינים ועובדים, למרות שהמגבר נראה 10 מתוך 10 מצב חדש "ניילון" "קופסה" מה שתבחרו...

טלפון לאשה לסגירת פינות והופה יש אישור לעיסקה, אבל טרם שמעתי את המגבר על הרמקולים שלי, סוכם ביננו שאני יסע עם המגבר לקרוסאובר להאזנה שם דרך הperlisten r5t, מראש הודעתי לרועי וביקשתי ממנו אם אוכל להגיע עם המגבר להתרשמות דרך הפרליסן, (רועי אישר את הטירוף)ובמידה והכל מושלם אני מעביר כסף למגבר, וכך היה!, ארזנו את המגבר באריזה המקורית שלו עם הנלווים וסחבנו לרכב, הגעתי לקרוסובר עם המגבר, ניפגשתי בקרוסאובר עם עידו חבר מהפורום שהגיע להתרשם מסבוופר של perlisten מסדרת הR האהובה (לאחר שהתחדש במוניטורים perlisten r5m) בגודל 10 אינץ....כן, כן, סב קטן קטן אבל ממזר גדול! ויש עוד גדלים, 8אינץ 10אינץ 12אינץ 15אינץ ו18אינץ!

פירקנו את המגבר מהאריזה וחיברנו לסטרימר פשוט שכולל dac, ונגן אברסולו, שמענו המון סוגים שונים של מוזיקה והרצתי את הקטעים אותם אני מכיר היטב, הרמקולים נשמעו סופר דינמיים, הכיון צליל ניטרלי טיבעי לכיון החמים, נשמע עגול ומלא! כל צליל קיבל משקל בפרפוציות נכונות והיית דינמיקה ושליטה אבסולוטית בבס תוך כדי פירוט ודינמיקה חסרת פשרות בטווח המיד והגבוהים שנשמעו חלקים רכים ונעימים, הצגת במה רחבה מלאת פרטים וכל זה נעשה בשליטה מוחלטת עם בסס מטריף ווקליות שנשמעת ניטרלית וטיבעית עם נטיה לחמימות, הזיווג היה מושלם השידוך הצליח, אני בשוק!, יש חתן ויש כלה! יש חתונה!

סגרתי הכל באריזה הודתי לרועי ושלומי ומשם המשכתי הבית מחוייך מאוזן

הייתי חד מטרה, קראתי הרבה על אופי הרמקולים אחרי ששמעתי אותם כמובן, קראתי הרבה על אקיופייז ושמעתי את המגבר כבר פעמים לפני שבכלל חשבתי לרכוש

עוברים כ שבועיים ורועי מתקשר אלי ביום רביעי האחרון ושואל אם אני רוצה הפתעה?
אני כמובן ברור! בטח, מה ההפתעה?

ואז רועי מודיע לי שהפרוייקט של ה r7t נדחה ב3 חודשים ושיש זוג פנוי שהוא יכול לשלוח לי 😁😁

שמחתי ממש זאת היית הפתעה אמתית ואני ממתין להם שיגיעו, ביום ראשון יודיעו לי מתי הם מגיעים אלי בדיוק, מה שבטוח שכבר בשבוע הבא הם אצלי

רציתי להודות לרועי ושלומי היקרים אשר סבלו אותי ואת השטויות שלי לאורך כל המסע שעברתי תודה רבה על הכל 😀

זה המסע שלי ונהנתי ממנו מאוד
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1503
נתן תודות: 353 פעמים
קיבל תודות: 254 פעמים

שליחה #2 

סוף תהנה.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7641
נתן תודות: 485 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #3 

מעולה, תתחדש ויקטור

מה לגבי סנטר, סראונד וכו'? או שעברת לסטריאו?

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

02/05/2025 17:46  
mulder כתב:
מעולה, תתחדש ויקטור

מה לגבי סנטר, סראונד וכו'? או שעברת לסטריאו?
...
תודה ערן

משתמש בפנטום סנטר, בעתיד אוסיף סנטר שישמש לאורחים :lol:
הסנטר ימוקם כ שקוע על קיר כח מקדימה בסלון, זה בתכנון אבל יש עוד זמן
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #5 

אליפות...תתחדש אלוף ותשתף תמונות בהמשך

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2794
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #6 

תתחדש! איזה כיף לשמוע על עוד התחדשות. האם יצא לך להאזין גם לסדרת ה- S אל מול ה- R ולהשוות ערך מוסף?

niguy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 302
שם מלא: גיא
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #7 

כיף של פוסט. תתחדש ותהנה!
רשימת הציוד: yamaha rx-a6a|svs ultra evolution pinnacle|svs ultra center|svs ultra elavation|monitor audio rx-fx bronze|svs pb-2000 pro|dune hd homatics|marantz cd5000

Kondo10
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11481
נתן תודות: 1186 פעמים
קיבל תודות: 2411 פעמים

שליחה #8 

נראה סט מדהים. תתחדש.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17923
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2489 פעמים

שליחה #9 

תתחדש ותהנה המון ויקטור 👍👍
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1401
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #10 

תתחדש! זה רמקול מעולה שלא רק נשמע מצויין, אלא גם נמדד מצויין לשם שינוי:

https://www.audioholics.com/tower-speak ... listen-s7t

המחיר שלו זה החסרון הכי גדול. איך זה משולב עם ה X4800H שלך? זה באותו החדר? כי כמה שידוע לי, ל ACCUPHASE אין תמיכה ב HT BYPASS במגברים שלהם. אם זה באותו החדר עם שני זוגות רמקולים, ממליץ לך לנסות לחבר את ה RT7 ישירות ל X4800H ולכייל מחדש (מניח שלך יש DIRAC). קשה לי להאמין שעדיין תרגיש ש ה E480 נשמע איתם טוב יותר בהתחשב שאין לו מערכת כיול, אלא אם כן זה סטאפ נפרד בחדר מטופל אקוסטית. יש אגב פתרונות סטריאו עם תמיכה ב DIRAC כמו NAD M33 שיכול להיות שילוב מעולה עם ה RT7.

אגב רכשתי את ה X4800H שלי מרועי מקרוסאובר. אחלה בחור. כנראה בקרוב ארכוש ממנו טלויזיה, או סוני או LG G5.

תהנה.

shac
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #11 

נשמע טוב רק מהקריאה והבדיקות.

מה עם עולם הקולנוע הביתי והסראונד, מאחוריך? (טוב סראונד אמור להיות מאחוריך כשחושבים על זה).
ועכשיו כשהמגבר החדש יחובר לרמקולים החדשים, איך זה מתחבר לכיול של הדנון?

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7437
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #12 

/////
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 03/05/2025 20:53, נערך 2 פעמים בסך הכל.
JBLsynthesis SDP-58•ApollonAudio amp•Dali EpiconVocal•JBL 8340a•SVS pc4000x2•lgG383•UltraHighEnd 2CH

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1401
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #13 

03/05/2025 0:13  
itay123 כתב:
יש ל E480
Main in (XLR,RCA)
ובפרונט של ה E480 יש בורר בחירה.

הדבר מצריך בדיוק 5 שניות להזיז הישבן מהספה ולהתקדם לכיוון ה E480 שעל השידה ולהזיז הבורר למצב MAIN IN והפלא ופלא ה E480 מתפקד כמגבר כוח ייעודי פי 1000 איכותי יותר מהצ'וקמוק של דנון.

תתחדש ויקטור !
עשית בחירה מעניינת ואיכותית מאוד.
תתעלם מרעשי הרקע הקבועים.
...
אם הוא משמש כמגבר כוח עבור ה דנון, והוא בהחלט מגבר כוח טוב יותר מהדנון, אז יהיה עוד יותר מעניין לבצע השוואה עיוורת בין ניגון תוכן דו ערוצי עם הדנון בסטראו אבל כולל DIRAC או אודיסי, וניגון אותו תוכן ישירות מה E480. לדעתי הדנון ישמע טוב יותר רק בגלל מערכת הכיול, אלא אם כן זה חדר מטופל היטב שלמערכת כיול אין כמעט תרומה. את זה אגב אמר דר TOOLS בעצמו באחד מהשרשורים ב ASR. ברוב המכריע של המקרים, גם אם ה DAC וה PRE פחות איכותיים, לרסיבר עם מערכת כיול עם כיול טוב, יהיה תמיד יתרון על סטריאו יבש פרט לחדרי מוסיקה יעודיים ששם השקיעו אלפי דולרים בטיפול אקוסטי. מצד שני, אם רוצים לשדרג הגברה לרסיבר קולנוע, יש פתרונות זולים יותר עם יחס תמורה למחיר עצום כמו CASS D של PURIFI החדש. אשמח לשמוע את ההתרשמות של ויקטור.

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7437
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #14 

אחלה.
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 03/05/2025 20:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
JBLsynthesis SDP-58•ApollonAudio amp•Dali EpiconVocal•JBL 8340a•SVS pc4000x2•lgG383•UltraHighEnd 2CH

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #15 

03/05/2025 0:24  
יהלי ב כתב:
אם הוא משמש כמגבר כוח עבור ה דנון, והוא בהחלט מגבר כוח טוב יותר מהדנון, אז יהיה עוד יותר מעניין לבצע השוואה עיוורת בין ניגון תוכן דו ערוצי עם הדנון בסטראו אבל כולל DIRAC או אודיסי, וניגון אותו תוכן ישירות מה E480. לדעתי הדנון ישמע טוב יותר רק בגלל מערכת הכיול, אלא אם כן זה חדר מטופל היטב שלמערכת כיול אין כמעט תרומה. את זה אגב אמר דר TOOLS בעצמו באחד מהשרשורים ב ASR. ברוב המכריע של המקרים, גם אם ה DAC וה PRE פחות איכותיים, לרסיבר עם מערכת כיול עם כיול טוב, יהיה תמיד יתרון על סטריאו יבש פרט לחדרי מוסיקה יעודיים ששם השקיעו אלפי דולרים בטיפול אקוסטי. מצד שני, אם רוצים לשדרג הגברה לרסיבר קולנוע, יש פתרונות זולים יותר עם יחס תמורה למחיר עצום כמו CASS D של PURIFI החדש. אשמח לשמוע את ההתרשמות של ויקטור.
...
הנסיון שלי לימד אותי אחרת לגמרי.מה שאתה כותב נכון לרמקולים פשוטים ,כאשר עולים ברמה כל שינוי רכיב משנה את התוצאה ואז למגבר סטראו יש יתרון .

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4961
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 450 פעמים

שליחה #16 

תתחדש ותהנה ויקטור 🤙
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2449
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1025 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #17 

תתחדש ותהנה ויקטור,שמח בשבילך.
כיף חיים.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

02/05/2025 19:50  
lasik כתב:
תתחדש! איזה כיף לשמוע על עוד התחדשות. האם יצא לך להאזין גם לסדרת ה- S אל מול ה- R ולהשוות ערך מוסף?
...
תודה חבר 🙂

לא, לא עשיתי השוואה ממוקדת מול שניהם, מהסיבה הפשוטה, זה לא כל כך משנה לי

יכול לומר לך שסדרה ה S נותנת תמורה טובה יותר ב 15 אחוז מסדרת ה R וסדרת הS עולה כמעט כפול,כלומר ה R7t-10,000-דולר, S7t 17,000-דולר.

שמעתי את ה S7t בחדר הקולנוע אצל דן רמקולים ברמה גבוהה מאוד אי אפשר להתווכח על הביצועים שלהם

למעשה שמעתי את שניהם אבל את הS7t שמעתי בביצועים של קולנוע עם סבים מסדרת הD ( כפולים)

את הR7t שמעתי בחדר פתוח עם מפתח למסדרון ומבואת חדרים, אצל דן, עם דיפיוזרים על הקיר שסגור מצד אחד של החדר ללא סבים, הרמקול ניגן טווח מלא

וכמו שאמרתי וכמו שדן אומר, סדרת ה S נותנת 15 אחוז יותר ממה שמקבלים בסדרת ה R.

שניהם נשמעים מעולה, אני פחות התחברתי לסדרת הS בייחס לסדרת הR בשל הטויטר השונה מסוג בריליום שנמצא בסדרת הS, כמובן יש מי שאוהבים והאמת שנשמע מעולה אבל פחות שחף אותי וריגש
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 03/05/2025 22:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #19 

02/05/2025 23:58  
יהלי ב כתב:
תתחדש! זה רמקול מעולה שלא רק נשמע מצויין, אלא גם נמדד מצויין לשם שינוי:

https://www.audioholics.com/tower-speak ... listen-s7t

המחיר שלו זה החסרון הכי גדול. איך זה משולב עם ה X4800H שלך? זה באותו החדר? כי כמה שידוע לי, ל ACCUPHASE אין תמיכה ב HT BYPASS במגברים שלהם. אם זה באותו החדר עם שני זוגות רמקולים, ממליץ לך לנסות לחבר את ה RT7 ישירות ל X4800H ולכייל מחדש (מניח שלך יש DIRAC). קשה לי להאמין שעדיין תרגיש ש ה E480 נשמע איתם טוב יותר בהתחשב שאין לו מערכת כיול, אלא אם כן זה סטאפ נפרד בחדר מטופל אקוסטית. יש אגב פתרונות סטריאו עם תמיכה ב DIRAC כמו NAD M33 שיכול להיות שילוב מעולה עם ה RT7.

אגב רכשתי את ה X4800H שלי מרועי מקרוסאובר. אחלה בחור. כנראה בקרוב ארכוש ממנו טלויזיה, או סוני או LG G5.

תהנה.
...
יפה מאוד תתחדש רסיבר מעולה עשית בחירה נכונה ונבונה, תתחדש ותהנה ממנו רבות, ורועי זה בכלל אגדה בפנה עצמה, האיש אינציקלופדיית אודיו מהלכת על שתיים עם זקן מושלם 😅

קישרת לרמקולים מסדרת ה S ל S7t, זה לא מה שרכשתי, אני רכשתי את הדגל של סדרת ה R R7t

הרמקולים ימוקמו בסלון, לא אחבר לדנון בשלב זה מפני שרכשתי הגברה סופר איכותית להאזנה למוזיקה סטריאו, ולכן הרמקולים יחוברו לאקיופייז.
כרגע חסר לי dac איכותי, אולי אחבר לאקיופייז לסלוט מאחורה המכשיר, בכניסה היעודית, את ה dac 50 היעודי שלו ושלום על ישראל

(כרגע במשא ומתן על ה dac 50 יעודי של אקיופייז)
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 03/05/2025 22:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

03/05/2025 0:03  
shac כתב:
נשמע טוב רק מהקריאה והבדיקות.

מה עם עולם הקולנוע הביתי והסראונד, מאחוריך? (טוב סראונד אמור להיות מאחוריך כשחושבים על זה).
ועכשיו כשהמגבר החדש יחובר לרמקולים החדשים, איך זה מתחבר לכיול של הדנון?
...
תודה חבר

עולם הקולנוע פורח ושופע אומנם היית לי ירידה שכנראה לצורך עליה 😀

בסידור של 5.1 הסראונדים אמורים להיות לצידך

אצלי הסראונדים מהצדדים, פשוט תכנון החציבות לסראונדים היה קצת שגויי, זה יצא בסוף שהספה קצת זזה קדימה אחרי המיקום האחרון של הסראונדים
אבל נשמע מעולה וגם נראה טוב מאוד

כתבו לפני אבל אחדד שוב.
באקיופייז יש חוגה בפאנל הקידמי שכאשר מאזינים למוזיקה שלא דרך הרסיבר, נניח דרך נגן שכולל dac אז הבורר במצב main in normal, וכאשר רוצים להשמיש רק את המגבר של האקיופייז ולהשתמש בדנון ולצפות קולנוע נטפליקס כבלים וכו מעברים החוגה למצב line, ככה יוצרים מעקף במקום כפתור לחיצה על ht בייפאס... ואז יש לך רק את המגבר של האקיופייז ללא הפרה

שעושים מעקף כלומר שמוזיזים החוגה ל line אז אתה כבר משולב עם הדנון ומקבל את הכיול של הדנון על הקדמים, צריך להגדיר בדנון שהקדמיים פרה אווט only וזה משחרר את הדנון מהקדמים
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”