PLEX שאלות
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום רב,
יש אצלי בטלוויזיה אפליקציה שנקראת PLEX
התחברתי דרך חשבון גוגל, מצאתי מאגר די נחמד של סרטים וסדרות.
אלא מה, ללא תרגום בעברית.
מספר שאלות:
1. האם ניתן להתחבר לשירות חוקי כלשהו, בו יהיו גם כתוביות בעברית?
2. האם ניתן להגיע למאגר עוד יותר גדול ואיכותי של תכנים, כולל דולבי אטמוס, HDR ?
3. במכשיר DUNE HD, קיימת אופציה להוריד כתוביות בעברית.
האם הפונקציה הזו תעבוד במידה ואתקין PLEX על ה- DUNE?
תודה רבה.
יש אצלי בטלוויזיה אפליקציה שנקראת PLEX
התחברתי דרך חשבון גוגל, מצאתי מאגר די נחמד של סרטים וסדרות.
אלא מה, ללא תרגום בעברית.
מספר שאלות:
1. האם ניתן להתחבר לשירות חוקי כלשהו, בו יהיו גם כתוביות בעברית?
2. האם ניתן להגיע למאגר עוד יותר גדול ואיכותי של תכנים, כולל דולבי אטמוס, HDR ?
3. במכשיר DUNE HD, קיימת אופציה להוריד כתוביות בעברית.
האם הפונקציה הזו תעבוד במידה ואתקין PLEX על ה- DUNE?
תודה רבה.
- HTNavigator
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 33
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
Plex היא אפליקציית self-hosting. כלומר, אתה מוריד את התכנים בעצמך ויכול לצפות בהם מכל מקום.
לא יודע לאיזה מאגר בדיוק הגעת, אבל יש אפשרות שמישהו שמחזיק שרת ישתף אותו איתך ואז תוכל לראות את כל התכנים שהוא מחזיק.
אני, לדוגמה, מחזיק mini PC שדלוק 24/7, וכל ייעודו בחיים הוא להיות שרת Plex בשבילי, בשביל המשפחה ובשביל החברים.
לרוע מזלך, הם בדיוק שינו את המדיניות שלהם, ונכון לעכשיו חייבים לרכוש מנוי בשביל לצפות בתכנים מחוץ לרשת הביתית.
זאת אומרת שאם אני, לדוגמה, רוצה לשתף אותך בשרת שלי אני חייב להחזיק במנוי בתשלום.
אם אתה מתכוון להוריד את התכנים בעצמך ולצפות בהם בתוך הרשת אז זה לא רלוונטי אליך.
עוד משהו קטן, אפשר לחפש ברדיט, יש אנשים שפשוט משתפים את השרתים שלהם ללא תמורה.
לא יודע לאיזה מאגר בדיוק הגעת, אבל יש אפשרות שמישהו שמחזיק שרת ישתף אותו איתך ואז תוכל לראות את כל התכנים שהוא מחזיק.
אני, לדוגמה, מחזיק mini PC שדלוק 24/7, וכל ייעודו בחיים הוא להיות שרת Plex בשבילי, בשביל המשפחה ובשביל החברים.
לרוע מזלך, הם בדיוק שינו את המדיניות שלהם, ונכון לעכשיו חייבים לרכוש מנוי בשביל לצפות בתכנים מחוץ לרשת הביתית.
זאת אומרת שאם אני, לדוגמה, רוצה לשתף אותך בשרת שלי אני חייב להחזיק במנוי בתשלום.
אם אתה מתכוון להוריד את התכנים בעצמך ולצפות בהם בתוך הרשת אז זה לא רלוונטי אליך.
עוד משהו קטן, אפשר לחפש ברדיט, יש אנשים שפשוט משתפים את השרתים שלהם ללא תמורה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מה שכתבת נכון בגדול אבל לפלקס יש גם שירות של תוכן חינמי ולדעתי עליו פותח השרשור מדבר.01/05/2025 22:24HTNavigator כתב: Plex היא אפליקציית self-hosting. כלומר, אתה מוריד את התכנים בעצמך ויכול לצפות בהם מכל מקום.
עוד משהו קטן, אפשר לחפש ברדיט, יש אנשים שפשוט משתפים את השרתים שלהם ללא תמורה....
אני לא מצאתי שם משהו שאפשר לכתוב עליו הביתה אבל כל אחד וההעדפות שלו.
בנוגע לתרגום, אם התוכן יושב על שרת שלך ( או של מישהו אחר ) אתה יכול להוריד כתוביות באופן אוטומטי מכמה מקורות.
לגבי התוכן החינמי שלהם האופציה הזו לא קיימת למעט תרגום לשפה של התוכן ( וגם זה לא תמיד )
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
תודה לכם,
למען האמת, זו לא ההיכרות הראשונה שלי עם PLEX
לפני מספר שנים, יצרתי קשר עם מישהו שסיפק עבור אבא שלי תכנים בהונגרית, תמורת תשלום חודשי.
הבחור פשוט ביקש ממני את הקוד לאפליקציה, וזהו.
כעת כנראה אכן מצאתי תוכן חינמי כלשהו.
מדובר במאגר עלוב מאוד.
סרטים וסדרות ישנים, איכות תמונה HD במקרה הטוב, סאונד סטריאו, ללא כתוביות בעברית.
חשבתי אולי צריך לשדרג לגרסת פרמיום, בכדי להגיע למאגרים גדולים יותר, עם איכות תמונה/סאונד גבוהים.
במידה ואין דברים כאלה- נוותר.
יש לציין שאני מנוי לארבעה שירותי סטרימינג חוקיים:
נטפליקס, דיסני, אמזון פריים, אפל טיוי
אלא שזה לא מספק אותי, כי הטעם שלי מאוד בררני...
למען האמת, זו לא ההיכרות הראשונה שלי עם PLEX
לפני מספר שנים, יצרתי קשר עם מישהו שסיפק עבור אבא שלי תכנים בהונגרית, תמורת תשלום חודשי.
הבחור פשוט ביקש ממני את הקוד לאפליקציה, וזהו.
כעת כנראה אכן מצאתי תוכן חינמי כלשהו.
מדובר במאגר עלוב מאוד.
סרטים וסדרות ישנים, איכות תמונה HD במקרה הטוב, סאונד סטריאו, ללא כתוביות בעברית.
חשבתי אולי צריך לשדרג לגרסת פרמיום, בכדי להגיע למאגרים גדולים יותר, עם איכות תמונה/סאונד גבוהים.
במידה ואין דברים כאלה- נוותר.
יש לציין שאני מנוי לארבעה שירותי סטרימינג חוקיים:
נטפליקס, דיסני, אמזון פריים, אפל טיוי
אלא שזה לא מספק אותי, כי הטעם שלי מאוד בררני...
רק שתדע, למרות שפלקס שינו את המדיניות שלהם בנוגע להזרמת תכנים מחוץ לרשת הביתית, מסתבר זה לא משפיע עליי, למרות ההחלטה שלהם אני עדיין יכול להזרים תכנים מחוץ לרשת הביתית שלי בלי פלקס פאס או הwatch pass החדש01/05/2025 22:24HTNavigator כתב: Plex היא אפליקציית self-hosting. כלומר, אתה מוריד את התכנים בעצמך ויכול לצפות בהם מכל מקום.
עוד משהו קטן, אפשר לחפש ברדיט, יש אנשים שפשוט משתפים את השרתים שלהם ללא תמורה....
יכול להיות שזה ככה גם אצל משתמשים אחרים או שפשוט שהתמזל מזלי
(למען הסר ספק, אני הבעלים של השרת ומעולם לא שילמתי על פלקס פאס או משהו בסגנון)
- HTNavigator
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 33
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
הרווחת. מאמין שמתישהו הברז יסגר.06/05/2025 9:18ndpp כתב: רק שתדע, למרות שפלקס שינו את המדיניות שלהם בנוגע להזרמת תכנים מחוץ לרשת הביתית, מסתבר זה לא משפיע עליי, למרות ההחלטה שלהם אני עדיין יכול להזרים תכנים מחוץ לרשת הביתית שלי בלי פלקס פאס או הwatch pass החדש
(למען הסר ספק, אני הבעלים של השרת ומעולם לא שילמתי על פלקס פאס או משהו בסגנון)...
לי יש plex pass מהיום הראשון שהתקנתי. 300 ש"ח לכל החיים היה בהחלט שווה את זה.
אגב, גם המחיר עכשיו שווה את זה לדעתי.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
טכנית ימשיך לעבוד כל עוד השרת לא עובר אתחול. מקווה שיש לך אל-פסק בריא בסביבה06/05/2025 9:18ndpp כתב: רק שתדע, למרות שפלקס שינו את המדיניות שלהם בנוגע להזרמת תכנים מחוץ לרשת הביתית, מסתבר זה לא משפיע עליי, למרות ההחלטה שלהם אני עדיין יכול להזרים תכנים מחוץ לרשת הביתית שלי בלי פלקס פאס או הwatch pass החדש
(למען הסר ספק, אני הבעלים של השרת ומעולם לא שילמתי על פלקס פאס או משהו בסגנון)...

די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
לפי דעתי זה לא יקרה בקרוב או אפילו אף פעם, שכחתי להסביר למה זה עדיין עובד לי.06/05/2025 16:00HTNavigator כתב: הרווחת. מאמין שמתישהו הברז יסגר.
לי יש plex pass מהיום הראשון שהתקנתי. 300 ש"ח לכל החיים היה בהחלט שווה את זה.
אגב, גם המחיר עכשיו שווה את זה לדעתי....
בקצרה, יש דרך להשיג את כל הפיצ'רים של פלקס פאס בחינם (בעזרת קראק) גם מצד השרת (Hardware Transcoding, כל האופציות של הTV TUNER והDVR וכו'...) וגם מצד הקליינטים עצמם (הורדת תוכן לצפייה במועד מאוחר, דילוג על פתיחים וקרדיטים, סידור לפי קטגוריות וכו'...)
והכל בחינם, בלי לשלם שקל.
אני אישית חושב שאין למה לשלם על תוכנה כדי שתאפשר לי לצרוך תוכן פיראטי מחוץ לבית(הכל לכאורה, יש לי רק ריפים של סדרות וסרטים שקניתי בעצמי מן הסתם....)
הדבר היחיד שהייתי צריך לעשות בשביל שזה יעבוד זה שנמוך גרסה של הPMS המותקן על המחשב וזהו
בהתחלה חשבתי שהקראק יפסיק לעבוד או שהוא לא ישפיע על המדיניות החדשה, אבל מסתבר שטעיתי! מאז המחשב עבר אתחולים והכל עובד חלק, גם בשבילי וגם בשביל שאר המשתמשים שלי, שלא בהכרח נמצאים על הרשת הביתית06/05/2025 16:33sigamore כתב:
טכנית ימשיך לעבוד כל עוד השרת לא עובר אתחול. מקווה שיש לך אל-פסק בריא בסביבה
...
הייתי שמח לצרף את הקישור לקראק, אבל אני לא יודע אם זה מותר לפי חוקי האתר