הוט עברו למבצע 89 ל 600 (או 49 עם ציוד פרטי) , 99 (או 59) ל1 ג'יגה ו134 (94) ל2 גיגה לשנתיים.. מישהו עם דעה טובה עליהם?
Re: הוט יצאו במבצע 79 (או 39) לג'יגה ו 124 (או 84) ל2 ג'יגה לכל החיים... מישהו עם דעה טובה עליהם?
מישהו הצליח להחליף הוטבוקס למתאם פרטי בלי שיגיע טכנאי?
Re: הוט יצאו במבצע 79 (או 39) לג'יגה ו 124 (או 84) ל2 ג'יגה לכל החיים... מישהו עם דעה טובה עליהם?
תצטרך להחזיר הוטבוקס למרכזי הוט מובייל. האקטיבציה דרך מוקד טכנאים, בכול מקרה תאלץ לקבוע טכנאי. תציע לשלוח תמונה של המתאם והסיריאלי, אולי יסכים.
- caligola
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- שם מלא: יניב
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
התחברתי דרך המבצע של ה-39 שקלים, והאינטרנט סבבה לגמריי..
כי האינטרנט לא "יודע" כמה שילמנו... מזל......
עובד בסדר גמור, מלבד הפינגים היחסית גבוהים.
מדובר במילי בודדים, כלומר די זניח, שיש מצב ויתכן והם קשורים לשרת המקומי שלהם אליו הנתב שלך התמזל מזלו להתחבר. הנה דוגמא לשני שרתים שהיום התחברתי מולם (אצלי DHCP):...
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 01/05/2025 20:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מה הטעם להסתיר את הכתובות בתגובות, כשאותם כתובות מופיעות בפקודה, בכותרת, ובסיכום?01/05/2025 14:44rafi_d כתב: מדובר במילי בודדים, כלומר די זניח, שיש מצב ויתכן והם קשורים לשרת המקומי שלהם אליו הנתב שלך התמזל מזלו להתחבר. הנה דוגמא לשני שרתים שהיום התחברתי מולם (אצלי DHCP):
image.png...
תודה, טעות, תוקן. ואל תספר לאף אחד...
שלום, הצטרפתי גם להוט עם המבצע החדש וציוד GOFIBER כצפוי הטכנאי לא יודע להגיד לי איך להגדיר את הראוטר הפרטי שלי..
אז אשמח לדעת, הספק הקודם שלי היה סלקום עם שם משתמש וסיסמא והיה מוגדר על PPPOE, עכשיו שיניתי ל AUTOMATIC IP יש לי אינטרנט הכל בסדר.. האם להשאיר ככה או שיש עוד דברים שעלי להגדיר?
האם צריך להגדיר משהו ב GOFIBER?
איך אני יודע אם אני צריך לצאת מה NAT (לא שזה אומר לי משהו אבל אני רואה שכולם מבקשים לצאת)..
תודה.
אז אשמח לדעת, הספק הקודם שלי היה סלקום עם שם משתמש וסיסמא והיה מוגדר על PPPOE, עכשיו שיניתי ל AUTOMATIC IP יש לי אינטרנט הכל בסדר.. האם להשאיר ככה או שיש עוד דברים שעלי להגדיר?
איך אני יודע אם אני צריך לצאת מה NAT (לא שזה אומר לי משהו אבל אני רואה שכולם מבקשים לצאת)..
תודה.
אני לא עשיתי כלום. הטכנאי רק **** להם את המספר הסידורי של ה go fiber חיברתי ועבד06/05/2025 10:09mosheva כתב: שלום, הצטרפתי גם להוט עם המבצע החדש וציוד GOFIBER כצפוי הטכנאי לא יודע להגיד לי איך להגדיר את הראוטר הפרטי שלי..
תודה....
הראוטר במצב dhcp שזה automatic ip
לפני הייתי בסלקום שהם צריכים שם משתמש וסיסמא אז היה מוגדר PPPOE עם השם משתשמש וסיסמא שלהם.. אם הוט זה AUTOMATIC IP אז נראה לי שזה בסדר..06/05/2025 10:10yeuda כתב: אני לא עשיתי כלום. הטכנאי רק **** להם את המספר הסידורי של ה go fiber חיברתי ועבד
הראוטר במצב dhcp שזה automatic ip...
מה הסיפור של ה NAT איך בודקים אם אני צריך לבקש הסרה?
אין מה לבדוק אתה אחרי... אם זה לא מפריע לך - תעזוב את זה...
הבדיקה היא אם הכתובת שקיבל הנתב, זהה או לא לכתובת באתר בדיקה כמו iplocation.net ...
הבדיקה היא אם הכתובת שקיבל הנתב, זהה או לא לכתובת באתר בדיקה כמו iplocation.net ...
אתמול היה טכנאי חיבר לי את הגו פייבר חצי יום המודם לא משך ip
אחרי מלא שיחות לIBC הם שינו אצלם משהו בקוד איזור VALN 601 משהו כזה
ואז הראוטר משך IP כרגע יכול לגלוש אבל הגלישה מאוד איטית בחלק מהאתרים
הראוטר לא מושך IPV6 מישהו יודע למה?
אחרי מלא שיחות לIBC הם שינו אצלם משהו בקוד איזור VALN 601 משהו כזה
ואז הראוטר משך IP כרגע יכול לגלוש אבל הגלישה מאוד איטית בחלק מהאתרים
הראוטר לא מושך IPV6 מישהו יודע למה?
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
מעדכן בדיליי....
הגיע המתקין, אבל אמרו שאי אפשר לאקטב בגלל שלא ניתן להפעיל במערכת שלהם חומרה שלא נמצאת ברשימה, גם אם החומרה תומכת.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
כנראה בגלל שרתי ה-DNS. לפי הניסיון שלי זה מסתדר אחרי יום. לא יודע מה גורם לתופעה....
לא מושך בכלל? איזה ראוטר זה? תבדוק אם יש לך שם אפשרות לשינוי בין SLAAC ל-DHCPV6....
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
גם אני הצטרפתי לאינטרנט הסיבים של הוט, אחרי שעברתי מפרטנר.
משתמש בציוד שלי (קנית את המתאם של GoFiber על פי המלצת הפורום).
בבדיקה ישירות מול הראוטר עם חיבור קווי אני מקבל רוחב פס של 300 במקום 1000.
יש איזה שינויים שצריך לעשות בראוטר כדי לקבל את רוחב הפס המלא?
קודם לכן הכל עבד בסדר גמור.
הראוטר שלי הוא HUAWEI WiFi AX3
תודה!
משתמש בציוד שלי (קנית את המתאם של GoFiber על פי המלצת הפורום).
בבדיקה ישירות מול הראוטר עם חיבור קווי אני מקבל רוחב פס של 300 במקום 1000.
יש איזה שינויים שצריך לעשות בראוטר כדי לקבל את רוחב הפס המלא?
קודם לכן הכל עבד בסדר גמור.
הראוטר שלי הוא HUAWEI WiFi AX3
תודה!
אתה מודד קווית או אלחוטית? קווית דרך פורט/מתאם USB המהירות מוגבלת לקצב הusb וזו יכולה להיות הסיבה.
נסה אלחוטית, או שקע רשת
נסה אלחוטית, או שקע רשת
קווית דרך מתאם, אבל קודם קיבלתי שם 800+