שרשור תגובות: Nintendo Switch 2 מגיע לישראל: מה חדש בקונסולה, ההבדלים מהדור הקודם, ומחירי ההשקה
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אלי חבוש
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73257
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
450$, להזכירכם ה PS5 שהרבה יותר חזקה בכל רמה עולה 500$. ו 80/90 דולר למשחק. ו 10$ על משחק הוא בעצם Tutorial לקונסולה. אין גבול לחמדנות.
שישאירו אותה אצלהם.
שישאירו אותה אצלהם.
PS5 זה לא מכשיר נייד. זה קצת כמו להשוות דסקטופ ללפטופ...27/04/2025 12:45Huber כתב: 450$, להזכירכם ה PS5 שהרבה יותר חזקה בכל רמה עולה 500$. ו 80/90 דולר למשחק. ו 10$ על משחק הוא בעצם Tutorial לקונסולה. אין גבול לחמדנות.
שישאירו אותה אצלהם....
מה שכן חמדן פה זה ה-2399 שקלים שתור גיימינג דורש על המכשיר. באירופה זה 449 אירו, כלומר 1846 שקלים. רווח יפה של 553 שקלים לתור גיימינג, באמת אין גבול לחמדנות
בתור אחד שיש לו גם הנינטנדו oled וגם PS5, הנינטנדו כל הזמן בעמדת טעינה שלו ולא נוגעים בו.
הייתה רכישה מיותרת.
הייתה רכישה מיותרת.
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
סטים דק אולד וכל מילה נוספת מיותרת.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73257
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
https://www.thepricer.org/how-much-does ... deck-cost/...
וצריך לזכור שבסוויטץ 2 נינטנדו מרוויחה הרבה על כל משחק שנמכר, בשאר המכשירים הניידים היצרנים מרוויחים בעיקר על המכשיר (בסטים דק Valve כן מרוויחה על משחקים אבל אחוז הרבה יותר קטן ולא כל משחק חייב להירכש דרכם). נמשיך בזה שהסוויטץ 2 בנוי על חומרה שהייתה מיושנת עוד שיצאו ה PS5 והסטים דק ונבין שיש פה קונסולה "נכה" במחיר של מכשירים הרבה יותר משתלמים.
אז כן, אני מבין שיש להם את הבלעדיים שלהם (אבל באמת - לגבות 10 דולר על משחק שמלמד אותך איך להשתמש בקונסולה? אין גבול?) שאין באחרים, ומי שרוצה אותם יאלץ לשלם את המחירים האלו, אני אישית שמח שאין לי צורך בהם ולא צריך לשלם מחירים הזויים כאלו.
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
ידוע שהקונסולות והמכשירים של נינטדנו תמיד דור 1 אחורה מבחינת יכולות. זה לא עוצר אותם מלהמשיך ככה ולגרוף רווחים יפים. בניגוד אליהם סוני ומייקרוסופט מפסיד כסף על המכשירים שלהם...
הילד מת על הסוויטצ' OLED ומשחק בו רבות, מזל שיש פ*יצה אחרת היה מסתפק בהרבה פחות משחקים
איכות התמונה של הסוויטצ' כשהוא מחובר לטלוויזיה מבישה...
הילד מת על הסוויטצ' OLED ומשחק בו רבות, מזל שיש פ*יצה אחרת היה מסתפק בהרבה פחות משחקים
איכות התמונה של הסוויטצ' כשהוא מחובר לטלוויזיה מבישה...
קונסולה ניידת/היבדירית זה לא בר השוואה לקונסולה סלונית. ההשוואה לסטים דק כבר יותר רלוונטית, וכאן דווקא מבחינת ביצועים הסוויץ׳ 2 מראה נתונים יותר טובים, אז אני לא כל כך מבין את הנקודה שלך29/04/2025 9:19Huber כתב: https://www.thepricer.org/how-much-does ... deck-cost/
וצריך לזכור שבסוויטץ 2 נינטנדו מרוויחה הרבה על כל משחק שנמכר, בשאר המכשירים הניידים היצרנים מרוויחים בעיקר על המכשיר (בסטים דק Valve כן מרוויחה על משחקים אבל אחוז הרבה יותר קטן ולא כל משחק חייב להירכש דרכם). נמשיך בזה שהסוויטץ 2 בנוי על חומרה שהייתה מיושנת עוד שיצאו ה PS5 והסטים דק ונבין שיש פה קונסולה "נכה" במחיר של מכשירים הרבה יותר משתלמים.
אז כן, אני מבין שיש להם את הבלעדיים שלהם (אבל באמת - לגבות 10 דולר על משחק שמלמד אותך איך להשתמש בקונסולה? אין גבול?) שאין באחרים, ומי שרוצה אותם יאלץ לשלם את המחירים האלו, אני אישית שמח שאין לי צורך בהם ולא צריך לשלם מחירים הזויים כאלו....