שרשור תגובות: Nintendo Switch 2 מגיע לישראל: מה חדש בקונסולה, ההבדלים מהדור הקודם, ומחירי ההשקה

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3321
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

https://htmag.co.il?p=94104

הנינטנדו סוויץ 2 - כמה יעלה לכם ומתי?

אלי חבוש

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73257
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #2 

450$, להזכירכם ה PS5 שהרבה יותר חזקה בכל רמה עולה 500$. ו 80/90 דולר למשחק. ו 10$ על משחק הוא בעצם Tutorial לקונסולה. אין גבול לחמדנות.

שישאירו אותה אצלהם.

EtchDee
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #3 

27/04/2025 12:45  
Huber כתב:
450$, להזכירכם ה PS5 שהרבה יותר חזקה בכל רמה עולה 500$. ו 80/90 דולר למשחק. ו 10$ על משחק הוא בעצם Tutorial לקונסולה. אין גבול לחמדנות.

שישאירו אותה אצלהם.
...
PS5 זה לא מכשיר נייד. זה קצת כמו להשוות דסקטופ ללפטופ...
מה שכן חמדן פה זה ה-2399 שקלים שתור גיימינג דורש על המכשיר. באירופה זה 449 אירו, כלומר 1846 שקלים. רווח יפה של 553 שקלים לתור גיימינג, באמת אין גבול לחמדנות

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10061
נתן תודות: 567 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #4 

בתור אחד שיש לו גם הנינטנדו oled וגם PS5, הנינטנדו כל הזמן בעמדת טעינה שלו ולא נוגעים בו.
הייתה רכישה מיותרת.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1064
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 88 פעמים

שליחה #5 

סטים דק אולד וכל מילה נוספת מיותרת.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73257
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #6 

27/04/2025 18:26  
EtchDee כתב:
PS5 זה לא מכשיר נייד. זה קצת כמו להשוות דסקטופ ללפטופ...
...
https://www.thepricer.org/how-much-does ... deck-cost/

וצריך לזכור שבסוויטץ 2 נינטנדו מרוויחה הרבה על כל משחק שנמכר, בשאר המכשירים הניידים היצרנים מרוויחים בעיקר על המכשיר (בסטים דק Valve כן מרוויחה על משחקים אבל אחוז הרבה יותר קטן ולא כל משחק חייב להירכש דרכם). נמשיך בזה שהסוויטץ 2 בנוי על חומרה שהייתה מיושנת עוד שיצאו ה PS5 והסטים דק ונבין שיש פה קונסולה "נכה" במחיר של מכשירים הרבה יותר משתלמים.

אז כן, אני מבין שיש להם את הבלעדיים שלהם (אבל באמת - לגבות 10 דולר על משחק שמלמד אותך איך להשתמש בקונסולה? אין גבול?) שאין באחרים, ומי שרוצה אותם יאלץ לשלם את המחירים האלו, אני אישית שמח שאין לי צורך בהם ולא צריך לשלם מחירים הזויים כאלו.

Adigaforever
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #7 

ידוע שהקונסולות והמכשירים של נינטדנו תמיד דור 1 אחורה מבחינת יכולות. זה לא עוצר אותם מלהמשיך ככה ולגרוף רווחים יפים. בניגוד אליהם סוני ומייקרוסופט מפסיד כסף על המכשירים שלהם...
הילד מת על הסוויטצ' OLED ומשחק בו רבות, מזל שיש פ*יצה אחרת היה מסתפק בהרבה פחות משחקים
איכות התמונה של הסוויטצ' כשהוא מחובר לטלוויזיה מבישה...

EtchDee
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #8 

29/04/2025 9:19  
Huber כתב:
https://www.thepricer.org/how-much-does ... deck-cost/

וצריך לזכור שבסוויטץ 2 נינטנדו מרוויחה הרבה על כל משחק שנמכר, בשאר המכשירים הניידים היצרנים מרוויחים בעיקר על המכשיר (בסטים דק Valve כן מרוויחה על משחקים אבל אחוז הרבה יותר קטן ולא כל משחק חייב להירכש דרכם). נמשיך בזה שהסוויטץ 2 בנוי על חומרה שהייתה מיושנת עוד שיצאו ה PS5 והסטים דק ונבין שיש פה קונסולה "נכה" במחיר של מכשירים הרבה יותר משתלמים.

אז כן, אני מבין שיש להם את הבלעדיים שלהם (אבל באמת - לגבות 10 דולר על משחק שמלמד אותך איך להשתמש בקונסולה? אין גבול?) שאין באחרים, ומי שרוצה אותם יאלץ לשלם את המחירים האלו, אני אישית שמח שאין לי צורך בהם ולא צריך לשלם מחירים הזויים כאלו.
...
קונסולה ניידת/היבדירית זה לא בר השוואה לקונסולה סלונית. ההשוואה לסטים דק כבר יותר רלוונטית, וכאן דווקא מבחינת ביצועים הסוויץ׳ 2 מראה נתונים יותר טובים, אז אני לא כל כך מבין את הנקודה שלך

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”