"שלום בית" אומר לך משהו?!...
מתחדשים ב- SVSים, שרשור מרוכז...
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
יש כאן בפורום את אלו שזוכים לפרגון, ואת אלו שהם גרושים או רווקים כי לא זכו לפרגון....
אין כאלה בזוגיות שלא זוכים לפרגון
וברצינות - גם אשתי כל פעם מעירה לי שזה גדול מדי, ואז עם הזמן מתרגלת, וזה רלוונטי גם לגבי המסך בסלון..
היי חברים, התחדשתי במערכת SVS אולטרה (2 רצפתיים, סנטר ו-2 מדפיים) שמרחיבים לי את המערכת ל-7.3.4.
מתלבט לגבי מיקום המדפיים, בהינתן שהם עדיפים על רמקולי הסראונד הקיימים (קליפש קטנים) -
את מי עדיף לי לשים בתור BACK SURROUND ואת מי בתור SURROUND צדדי.
בהנחה שאני שם את ה-SVS בצדדים, אשמח גם להמלצות על סטנדים מתאימים.
תמונות בקרוב!
מתלבט לגבי מיקום המדפיים, בהינתן שהם עדיפים על רמקולי הסראונד הקיימים (קליפש קטנים) -
תמונות בקרוב!
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9017
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
ליין חדש דנגש מבוסס על ה-17.
הוציאנו מעבדות לחירות.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- superbizho
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 714
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
מעניין לשמוע מה יהיו המחירים בארץ עם כל הבלאגן של מכס שיש בארהב
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1063 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
רק עכשיו ראיתי את הפוסט שלך20/12/2024 11:24emage כתב: היי חברים, התחדשתי במערכת SVS אולטרה (2 רצפתיים, סנטר ו-2 מדפיים) שמרחיבים לי את המערכת ל-7.3.4.
תמונות בקרוב!...
תתחדש תהנה ויש המון ממה, רכשת סט מעולה גם יפה וגם אופה

לדעתי תשמיש את המדפיים לסראונד (מצידי המאזין)
ואת הזוג הנותר תמקם כ סראונד בק (אחוריים)
ולא שלחת תמונות אז עד אז זה לא נחשב שהתחדשת

Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
20/12/2024 11:24emage כתב: היי חברים, התחדשתי במערכת SVS אולטרה (2 רצפתיים, סנטר ו-2 מדפיים) שמרחיבים לי את המערכת ל-7.3.4.
תמונות בקרוב!...
שים תמונות של החדר/סלון , כך נוכל להמליץ בצורה יותר נכונה, למרות שלדעתי את הקליפש כדאי כ- סראונד
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7650
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
עם כזה מידע פנימי היית משקיע במניות SVS ועושה קופה ..16/04/2025 20:57עופרפולק כתב: חשבתי אתה מסתלבט עליי אבי אם סדרת 5000 אבל אם תחפרו אחורה פה כמה שנים כתבתי שאחרי ה 4000 יבוא יום והם יעשו סדרת 15 אינץ׳....
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1063 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
מעניין...
, מה הכוונה הסלון מתארגן מחדש?יש שינויים?
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

באדיבות מושון היקר שלנו, סדרת הסאבים החדשה: 3000 R|Evolution לדגמי SB, PB, MICRO וכן סאונד בר ראשון !! של החברה עם סאב אלחוטי וכן רמקולי סראונד אלחוטיים.
The main announcement was the new 3000 Series R|Evolution subwoofer lineup, which brings design elements from SVS’s flagship Ultra R|Evolution series into a more approachable tier. The lineup launches with two models built on the same platform, both using a newly developed 13-inch high-excursion driver, a 1,200-watt continuous Class-D amplifier (over 4,000 watts peak), and Analog Devices DSP for real-time control. The SB-3000 R|Evolution is a sealed design rated down to 17 Hz ±3 dB, while the PB-3000 R|Evolution is ported and rated to 16 Hz ±3 dB. SVS also confirmed Auto Room EQ is nearing completion and will arrive via firmware update, with shipping targeted for early Q1 2026.
SVS also debuted something completely new: the R|Evolution Soundbar system. This is a scalable Dolby Atmos soundbar platform that includes onboard room correction and comes standard with a wireless 12-inch subwoofer powered by a 600-watt Class-D amplifier. Optional wireless surrounds are planned, along with support for Wi-Fi streaming, AirPlay 2, Chromecast, Spotify Connect, Tidal Connect, Bluetooth, and HDMI eARC. Shipping is targeted for late Q2 2026.
SVS also debuted something completely new: the R|Evolution Soundbar system. This is a scalable Dolby Atmos soundbar platform that includes onboard room correction and comes standard with a wireless 12-inch subwoofer powered by a 600-watt Class-D amplifier. Optional wireless surrounds are planned, along with support for Wi-Fi streaming, AirPlay 2, Chromecast, Spotify Connect, Tidal Connect, Bluetooth, and HDMI eARC. Shipping is targeted for late Q2 2026.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

מה שחסר לי, זה מה הדין לגבי גריל הברזל בסדרה ?
האם יישרו קו עם שאר הליין (בד) או ישאירו את מה שכ"כ ייחד אותם מהשאר.
האם יישרו קו עם שאר הליין (בד) או ישאירו את מה שכ"כ ייחד אותם מהשאר.
.
.