השירות של הוט - אין יותר מאושר ממני...
באמת שאין יותר מאושר ממני ,בלא להיות לקוח חדש של חברת הוט. נרשמתי להתקנה ואז ביטלתי.
ההתנהלות של הוט כ"כ גרועה. איש המכירות אומר לך כן כן .. תקבל התקנה ללא עלות. עבר שבוע (לזכותו יאמר שגם היה חג). בינתיים אין אישור על קיזוז על דמי התקנה. כנראה הבוס מלמעלה לא מוכן לאשר.
בחוזה אשר נשלח אלי ,רשום עלות התקנה. כלומר מה שכתוב בחוזה זה מה שקובע, או מחייב חוקית.
בתור לקוח חדש שאפילו לא הספיק להתחבר אליהם ,להתחיל לרדוף אחרי נציגי הוט זה לא משהו שאני בדיוק אוהב. ההתחלה גרועה ומתישה ביותר..
במידה אתם לא מסוגלים לתת תשובה החלטית, אל תתחילו למרוח את הלקוחות שלכם עם הבטחות.
הניקוד שלי בסטייל יצאת צדיק:
חווית לקוח חדש (לא מחובר) : 0
מחיר: 9
אמינות: 0
איכות חיבור: לא ידוע.
ההתנהלות של הוט כ"כ גרועה. איש המכירות אומר לך כן כן .. תקבל התקנה ללא עלות. עבר שבוע (לזכותו יאמר שגם היה חג). בינתיים אין אישור על קיזוז על דמי התקנה. כנראה הבוס מלמעלה לא מוכן לאשר.
בחוזה אשר נשלח אלי ,רשום עלות התקנה. כלומר מה שכתוב בחוזה זה מה שקובע, או מחייב חוקית.
בתור לקוח חדש שאפילו לא הספיק להתחבר אליהם ,להתחיל לרדוף אחרי נציגי הוט זה לא משהו שאני בדיוק אוהב. ההתחלה גרועה ומתישה ביותר..
במידה אתם לא מסוגלים לתת תשובה החלטית, אל תתחילו למרוח את הלקוחות שלכם עם הבטחות.
הניקוד שלי בסטייל יצאת צדיק:
חווית לקוח חדש (לא מחובר) : 0
מחיר: 9
אמינות: 0
איכות חיבור: לא ידוע.
זה בדיוק מה שמלחיץ אותי במסלול החדש שלהם "מחיר קבוע לכל החיים". הטעויות שחוויתי איתם גורמות לי לוותר על כל הצעה, מפתה ככל שתהיה. זה מזכיר לי את הפרסומות של TEMU שמשדלות להתקין את האפליקציה כדי לקנות מוצרים בזול במיוחד.
עדכון חדש: אז חזרו אלי עם חוזה מתוקן. הייתי צריך להרים מס' טלפונים על מנת שזה יקרה. אומנם חוה"מ, אבל מישהו צריך להיות מספיק אחראי ולטפל בפניות קיימות של לקוחות.14/04/2025 17:48lasik כתב: זה בדיוק מה שמלחיץ אותי במסלול החדש שלהם "מחיר קבוע לכל החיים". הטעויות שחוויתי איתם גורמות לי לוותר על כל הצעה, מפתה ככל שתהיה. זה מזכיר לי את הפרסומות של TEMU שמשדלות להתקין את האפליקציה כדי לקנות מוצרים בזול במיוחד....
הבעיה שלהם, היא צורת ההנהלות מול הלקוחות. כלקוח, אני לא אמור להמתין שבוע ימים עד לאישור קבלת זיכוי על התקנה ולהחזיק אותי באי ידיעה האם יש אישור או שלא. עדיין לא מדובר על מדע טילים. חוצמזה, כבר יש סיב פעיל מסודר עם שקע תקשורת. אפילו בדקתי את עוצמות אור והכל תקין.
לקחת כסף ולדבר כולם יכולים. לתת שירות זה כבר סיפור אחר. אני אעדכן את הפוסט, במידה והחבילה אכן מצדיקה את המחיר. אל תסמוך על הסלוגן הנ"ל. כתוב בחוזים של ספקיות שהן יכולות לשנות את המחיר לפי שיקול דעתן.
לסיכום. אני כלקוח לא אמור לרדוף אחריהם גם בתקופת חג. יש דרך התנהלות. אין צורך להתיש ולעצבן את הלקוחות.
חג שמח
מצד אחד בתקנון המבצע כתוב:
"*HOT תהיה רשאית להצמיד את המחירים למדד המחירים לצרכן, לפי שיקול דעתה, מעת לעת."
שזה סבבה המחיר לא יעלה יותר מדי משנה לשנה.
מצד שני בהמשך:
"HOT תהיה רשאית לשנות את מחירי השירותים וכן את תעריפי הציוד בחלופות השונות הנזכרות בתקנון זה,
בכפוף להוראות כל דין."
במילים אחרות אז מה אם כתבנו שלא ישתנה המחיר בא לנו להוסיף 20%+
"*HOT תהיה רשאית להצמיד את המחירים למדד המחירים לצרכן, לפי שיקול דעתה, מעת לעת."
מצד שני בהמשך:
"HOT תהיה רשאית לשנות את מחירי השירותים וכן את תעריפי הציוד בחלופות השונות הנזכרות בתקנון זה,
בכפוף להוראות כל דין."
במילים אחרות אז מה אם כתבנו שלא ישתנה המחיר בא לנו להוסיף 20%+
-
hot-79-fiber-2025.pdf- (106.54 KiB) הורד 37 פעמים
כן, הרבה משחקי מילים. אם המבצע הנ"ל יחזיק שנתיים, אז זה גם בסדר גמור.14/04/2025 18:11rm1 כתב: מצד אחד בתקנון המבצע כתוב:
מצד שני בהמשך:
בכפוף להוראות כל דין."
במילים אחרות אז מה אם כתבנו שלא ישתנה המחיר בא לנו להוסיף 20%+...
המסקנה המתבקשת היא, לא לקחת מהם ציוד. זה כלל ברזל לגבי כל חברות התקשורת. מילא, אם הם היו מציעים ראוטר מהפכני שווה, אז אולי
היה שווה לשלם על ציוד איכותי במיוחד. אני לא מחפש ראוטר יפה תואר חיצונית, אבל מסורס יכולות מלבד הגדרות Wi-Fi.
הראוטר החדש של Yes נראה מבטיח. כנראה מנהל ההנדסה של YES השקיע קצת מחשבה בנושא של מציאת מוצר חדשני וייחודי. אף אחד לא המציא את הגלגל, כל השאר זה סתם ייבוא על מלא מסין / פולין / סינגפור
הבעיה שלהם, שאין שם 2 מנויים שמשלמים בדיוק את אותו התשלום עבור אותו השירות.
נמאס כבר להתמקח על מחירים כל פעם.
למה אי אפשר לעשות מחירון קבוע ומי שרוצה יתחבר ומי שלא- לא !
בדיוק כמו בכל שאר החברות שמפרסמות מחיר (כגון FREETV).
בדיוק כמו בכל שאר החברות שמפרסמות מחיר (כגון FREETV).
צודק אבל, לא לכל אחד יש את הידע והיכולת להתעסק עם ציוד פרטי ולפעמים שווה ללקוח להוסיף את ה 20-30 ש"ח כדי לקבל את השרות הזה.14/04/2025 18:23tzah כתב: כן, הרבה משחקי מילים. אם המבצע הנ"ל יחזיק שנתיים, אז זה גם בסדר גמור.
המסקנה המתבקשת היא, לא לקחת מהם ציוד. זה כלל ברזל לגבי כל חברות התקשורת. מילא, אם הם היו מציעים ראוטר מהפכני שווה, אז אולי
היה שווה לשלם על ציוד איכותי במיוחד. אני לא מחפש ראוטר יפה תואר חיצונית, אבל מסורס יכולות מלבד הגדרות Wi-Fi.
הראוטר החדש של Yes נראה מבטיח. כנראה מנהל ההנדסה של YES השקיע קצת מחשבה בנושא של מציאת מוצר חדשני וייחודי. אף אחד לא המציא את הגלגל, כל השאר זה סתם ייבוא על מלא מסין / פולין / סינגפור
...
חברת הוט מתנהלת כמו סוחרים בשוק בכל חודש+- מוציאים סט של כמה מחירונים חדשים וגם כמה קודי הנחה חדשים בתחום של 5 עד 60 ש"ח15/04/2025 8:01Arie10 כתב: הבעיה שלהם, שאין שם 2 מנויים שמשלמים בדיוק את אותו התשלום עבור אותו השירות.
בדיוק כמו בכל שאר החברות שמפרסמות מחיר (כגון FREETV)....
ואז מקצים אותם לרמות אנשי המכירות השונים לשרות לקוחות יש קופונים עד 5 שח למנהל שלהם עד 15, שימור רמה 1 עד 30 + קודי מחירונים עדיפים וכך הלאה עד לשימור לפני ניתוק שמאפשר פשוט להשאיר את המחיר הקודם של המנוי ואו לבצע הנחה נוספת גם על זה.
למה לא לעבוד עם מחיר פיקס לכל הלקוחות?
כי אפשר לחלוב מכל אחד יותר אז למה לא.
הראוטר החדש של YES הוא אותו הדגם בדיוק כמו הראוטר החדש של HOT.14/04/2025 18:23tzah כתב: כן, הרבה משחקי מילים. אם המבצע הנ"ל יחזיק שנתיים, אז זה גם בסדר גמור.
...
ה-WiFi 7 כמובן.
יש לו שיפורים. גם המפרט שונה.15/04/2025 15:09shilo כתב: הראוטר החדש של YES הוא אותו הדגם בדיוק כמו הראוטר החדש של HOT.
ה-WiFi 7 כמובן....
של הוט תומך ב- WIFI6E? של YES גם תומך ב- WIFI 7
יש לו גם סוללת גיבוי פנימית למקרה של הפסקת חשמל.
מדובר על אותו הראוטר בדיוק.16/04/2025 17:08tzah כתב: יש לו שיפורים. גם המפרט שונה.
של הוט תומך ב- WIFI6E? של YES גם תומך ב- WIFI 7
יש לו גם סוללת גיבוי פנימית למקרה של הפסקת חשמל....
לראוטר הזה אין סוללות גיבוי פנימית. הסוללת גיבוי היא סה״כ אל פסק חיצוני 12V Uninterrupted. מוצר שקיים כבר המון שנים בשוק. (עולה בין 100 ל-150 שקל ואפשר להשתמש איתו כמעט עם כל ראוטר 12V שקיים בשוק).
ההבדל היחידי בין הראוטרים - הוא שיס השאירו את הממשק שהגיע עם היצרן (עדיף לדעתי) ואילו הוט הלבישה את הממשק שלה על הראוטר על מנת שיתמוך באפליקציית ה-HOTWifiber שלה.
תתחדש, וחג שמח!
אם אתה מעונין גם בקו טלפון שלהם (ללא עלות), אתה מוזמן לעקוב כאן
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... #p3368824+
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... #p3368824+
תודה.16/04/2025 20:28rafi_d כתב: תתחדש, וחג שמח!
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... #p3368824+...
איך בדיוק ללא עלות שיחות? לא הבנתי. אולי רק שיחות נכנסות..
אגב. אתה בטח מודע לכך שאתה יכול לשלם על מס' טלפון וירטואלי אישי. פשוט להתקין אפליקציה בנייד. ללא חיבורים פיזיים כלשהם וגם ללא צורך בביקור של טכנאי. אז מה ההבדל? אין הבדל. זה גם יותר נוח להתחברות דרך כל תשתית אלחוטית.
כן, לשיחות נכנסות. ובחרום גם יוצאות. אם אפשרות לנייד אליו מספר קודם שלך.
עם מתאם שיחות פיזי, גם תוכל לחבר לקו הנחושת הביתי, ולא רק ל Soft phone.
עם מתאם שיחות פיזי, גם תוכל לחבר לקו הנחושת הביתי, ולא רק ל Soft phone.
מישהו שם צריך לבדוק עלות של כל אנשי שירות הלקוחות, אל מול מחירון קבוע שמייתר את כל הגוף העצום הזה, שנמצא שם רק כדי לבלבל את המח לכולם !15/04/2025 9:53rm1 כתב: חברת הוט מתנהלת כמו סוחרים בשוק בכל חודש+- מוציאים סט של כמה מחירונים חדשים וגם כמה קודי הנחה חדשים בתחום של 5 עד 60 ש"ח
ואז מקצים אותם לרמות אנשי המכירות השונים לשרות לקוחות יש קופונים עד 5 שח למנהל שלהם עד 15, שימור רמה 1 עד 30 + קודי מחירונים עדיפים וכך הלאה עד לשימור לפני ניתוק שמאפשר פשוט להשאיר את המחיר הקודם של המנוי ואו לבצע הנחה נוספת גם על זה.
למה לא לעבוד עם מחיר פיקס לכל הלקוחות?
כי אפשר לחלוב מכל אחד יותר אז למה לא....