השירות של הוט - אין יותר מאושר ממני...

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
tzah פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1172
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

שליחה #1 

באמת שאין יותר מאושר ממני ,בלא להיות לקוח חדש של חברת הוט. נרשמתי להתקנה ואז ביטלתי.

ההתנהלות של הוט כ"כ גרועה. איש המכירות אומר לך כן כן .. תקבל התקנה ללא עלות. עבר שבוע (לזכותו יאמר שגם היה חג). בינתיים אין אישור על קיזוז על דמי התקנה. כנראה הבוס מלמעלה לא מוכן לאשר.

בחוזה אשר נשלח אלי ,רשום עלות התקנה. כלומר מה שכתוב בחוזה זה מה שקובע, או מחייב חוקית.

בתור לקוח חדש שאפילו לא הספיק להתחבר אליהם ,להתחיל לרדוף אחרי נציגי הוט זה לא משהו שאני בדיוק אוהב. ההתחלה גרועה ומתישה ביותר..

במידה אתם לא מסוגלים לתת תשובה החלטית, אל תתחילו למרוח את הלקוחות שלכם עם הבטחות.

הניקוד שלי בסטייל יצאת צדיק:

חווית לקוח חדש (לא מחובר) : 0
מחיר: 9
אמינות: 0
איכות חיבור: לא ידוע.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2795
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #2 

זה בדיוק מה שמלחיץ אותי במסלול החדש שלהם "מחיר קבוע לכל החיים". הטעויות שחוויתי איתם גורמות לי לוותר על כל הצעה, מפתה ככל שתהיה. זה מזכיר לי את הפרסומות של TEMU שמשדלות להתקין את האפליקציה כדי לקנות מוצרים בזול במיוחד.

tzah פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #3 

14/04/2025 17:48  
lasik כתב:
זה בדיוק מה שמלחיץ אותי במסלול החדש שלהם "מחיר קבוע לכל החיים". הטעויות שחוויתי איתם גורמות לי לוותר על כל הצעה, מפתה ככל שתהיה. זה מזכיר לי את הפרסומות של TEMU שמשדלות להתקין את האפליקציה כדי לקנות מוצרים בזול במיוחד.
...
עדכון חדש: אז חזרו אלי עם חוזה מתוקן. הייתי צריך להרים מס' טלפונים על מנת שזה יקרה. אומנם חוה"מ, אבל מישהו צריך להיות מספיק אחראי ולטפל בפניות קיימות של לקוחות.

הבעיה שלהם, היא צורת ההנהלות מול הלקוחות. כלקוח, אני לא אמור להמתין שבוע ימים עד לאישור קבלת זיכוי על התקנה ולהחזיק אותי באי ידיעה האם יש אישור או שלא. עדיין לא מדובר על מדע טילים. חוצמזה, כבר יש סיב פעיל מסודר עם שקע תקשורת. אפילו בדקתי את עוצמות אור והכל תקין.

לקחת כסף ולדבר כולם יכולים. לתת שירות זה כבר סיפור אחר. אני אעדכן את הפוסט, במידה והחבילה אכן מצדיקה את המחיר. אל תסמוך על הסלוגן הנ"ל. כתוב בחוזים של ספקיות שהן יכולות לשנות את המחיר לפי שיקול דעתן.

לסיכום. אני כלקוח לא אמור לרדוף אחריהם גם בתקופת חג. יש דרך התנהלות. אין צורך להתיש ולעצבן את הלקוחות.

חג שמח

rm1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1588
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #4 

מצד אחד בתקנון המבצע כתוב:
"*HOT תהיה רשאית להצמיד את המחירים למדד המחירים לצרכן, לפי שיקול דעתה, מעת לעת."
שזה סבבה המחיר לא יעלה יותר מדי משנה לשנה.
מצד שני בהמשך:
"HOT תהיה רשאית לשנות את מחירי השירותים וכן את תעריפי הציוד בחלופות השונות הנזכרות בתקנון זה,
בכפוף להוראות כל דין."
במילים אחרות אז מה אם כתבנו שלא ישתנה המחיר בא לנו להוסיף 20%+
hot-79-fiber-2025.pdf
(106.54 KiB) הורד 37 פעמים

tzah פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #5 

14/04/2025 18:11  
rm1 כתב:
מצד אחד בתקנון המבצע כתוב:
"*HOT תהיה רשאית להצמיד את המחירים למדד המחירים לצרכן, לפי שיקול דעתה, מעת לעת."
שזה סבבה המחיר לא יעלה יותר מדי משנה לשנה.
מצד שני בהמשך:
"HOT תהיה רשאית לשנות את מחירי השירותים וכן את תעריפי הציוד בחלופות השונות הנזכרות בתקנון זה,
בכפוף להוראות כל דין."
במילים אחרות אז מה אם כתבנו שלא ישתנה המחיר בא לנו להוסיף 20%+
...
כן, הרבה משחקי מילים. אם המבצע הנ"ל יחזיק שנתיים, אז זה גם בסדר גמור.

המסקנה המתבקשת היא, לא לקחת מהם ציוד. זה כלל ברזל לגבי כל חברות התקשורת. מילא, אם הם היו מציעים ראוטר מהפכני שווה, אז אולי
היה שווה לשלם על ציוד איכותי במיוחד. אני לא מחפש ראוטר יפה תואר חיצונית, אבל מסורס יכולות מלבד הגדרות Wi-Fi.

הראוטר החדש של Yes נראה מבטיח. כנראה מנהל ההנדסה של YES השקיע קצת מחשבה בנושא של מציאת מוצר חדשני וייחודי. אף אחד לא המציא את הגלגל, כל השאר זה סתם ייבוא על מלא מסין / פולין / סינגפור :lol:

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2553
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 289 פעמים

שליחה #6 

הבעיה שלהם, שאין שם 2 מנויים שמשלמים בדיוק את אותו התשלום עבור אותו השירות.
נמאס כבר להתמקח על מחירים כל פעם.
למה אי אפשר לעשות מחירון קבוע ומי שרוצה יתחבר ומי שלא- לא !
בדיוק כמו בכל שאר החברות שמפרסמות מחיר (כגון FREETV).

rm1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

14/04/2025 18:23  
tzah כתב:

המסקנה המתבקשת היא, לא לקחת מהם ציוד. זה כלל ברזל לגבי כל חברות התקשורת. מילא, אם הם היו מציעים ראוטר מהפכני שווה, אז אולי
היה שווה לשלם על ציוד איכותי במיוחד. אני לא מחפש ראוטר יפה תואר חיצונית, אבל מסורס יכולות מלבד הגדרות Wi-Fi.

הראוטר החדש של Yes נראה מבטיח. כנראה מנהל ההנדסה של YES השקיע קצת מחשבה בנושא של מציאת מוצר חדשני וייחודי. אף אחד לא המציא את הגלגל, כל השאר זה סתם ייבוא על מלא מסין / פולין / סינגפור :lol:
...
צודק אבל, לא לכל אחד יש את הידע והיכולת להתעסק עם ציוד פרטי ולפעמים שווה ללקוח להוסיף את ה 20-30 ש"ח כדי לקבל את השרות הזה.

rm1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

15/04/2025 8:01  
Arie10 כתב:
הבעיה שלהם, שאין שם 2 מנויים שמשלמים בדיוק את אותו התשלום עבור אותו השירות.
נמאס כבר להתמקח על מחירים כל פעם.
למה אי אפשר לעשות מחירון קבוע ומי שרוצה יתחבר ומי שלא- לא !
בדיוק כמו בכל שאר החברות שמפרסמות מחיר (כגון FREETV).
...
חברת הוט מתנהלת כמו סוחרים בשוק בכל חודש+- מוציאים סט של כמה מחירונים חדשים וגם כמה קודי הנחה חדשים בתחום של 5 עד 60 ש"ח
ואז מקצים אותם לרמות אנשי המכירות השונים לשרות לקוחות יש קופונים עד 5 שח למנהל שלהם עד 15, שימור רמה 1 עד 30 + קודי מחירונים עדיפים וכך הלאה עד לשימור לפני ניתוק שמאפשר פשוט להשאיר את המחיר הקודם של המנוי ואו לבצע הנחה נוספת גם על זה.
למה לא לעבוד עם מחיר פיקס לכל הלקוחות?
כי אפשר לחלוב מכל אחד יותר אז למה לא.

shilo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #9 

14/04/2025 18:23  
tzah כתב:

...
הראוטר החדש של YES הוא אותו הדגם בדיוק כמו הראוטר החדש של HOT.
ה-WiFi 7 כמובן.

tzah פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #10 

15/04/2025 15:09  
shilo כתב:
הראוטר החדש של YES הוא אותו הדגם בדיוק כמו הראוטר החדש של HOT.
ה-WiFi 7 כמובן.
...
יש לו שיפורים. גם המפרט שונה.
של הוט תומך ב- WIFI6E? של YES גם תומך ב- WIFI 7
יש לו גם סוללת גיבוי פנימית למקרה של הפסקת חשמל.

shilo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #11 

16/04/2025 17:08  
tzah כתב:
יש לו שיפורים. גם המפרט שונה.
של הוט תומך ב- WIFI6E? של YES גם תומך ב- WIFI 7
יש לו גם סוללת גיבוי פנימית למקרה של הפסקת חשמל.
...
מדובר על אותו הראוטר בדיוק.

לראוטר הזה אין סוללות גיבוי פנימית. הסוללת גיבוי היא סה״כ אל פסק חיצוני 12V Uninterrupted. מוצר שקיים כבר המון שנים בשוק. (עולה בין 100 ל-150 שקל ואפשר להשתמש איתו כמעט עם כל ראוטר 12V שקיים בשוק).

ההבדל היחידי בין הראוטרים - הוא שיס השאירו את הממשק שהגיע עם היצרן (עדיף לדעתי) ואילו הוט הלבישה את הממשק שלה על הראוטר על מנת שיתמוך באפליקציית ה-HOTWifiber שלה.

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3413
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 328 פעמים

שליחה #12 

תתחדש, וחג שמח!
אם אתה מעונין גם בקו טלפון שלהם (ללא עלות), אתה מוזמן לעקוב כאן
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... #p3368824+
מנהל פורום רשתות פס רחב ו IP-TV/תפוז
תוסף כתוביות לקודי all-subs-plus - גירסה מתוקנת לבדיקה

tzah פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #13 

16/04/2025 20:28  
rafi_d כתב:
תתחדש, וחג שמח!
אם אתה מעונין גם בקו טלפון שלהם (ללא עלות), אתה מוזמן לעקוב כאן
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... #p3368824+
...
תודה.
איך בדיוק ללא עלות שיחות? לא הבנתי. אולי רק שיחות נכנסות..
אגב. אתה בטח מודע לכך שאתה יכול לשלם על מס' טלפון וירטואלי אישי. פשוט להתקין אפליקציה בנייד. ללא חיבורים פיזיים כלשהם וגם ללא צורך בביקור של טכנאי. אז מה ההבדל? אין הבדל. זה גם יותר נוח להתחברות דרך כל תשתית אלחוטית.

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3413
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 328 פעמים

שליחה #14 

כן, לשיחות נכנסות. ובחרום גם יוצאות. אם אפשרות לנייד אליו מספר קודם שלך.
עם מתאם שיחות פיזי, גם תוכל לחבר לקו הנחושת הביתי, ולא רק ל Soft phone.
מנהל פורום רשתות פס רחב ו IP-TV/תפוז
תוסף כתוביות לקודי all-subs-plus - גירסה מתוקנת לבדיקה

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2553
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 289 פעמים

שליחה #15 

15/04/2025 9:53  
rm1 כתב:
חברת הוט מתנהלת כמו סוחרים בשוק בכל חודש+- מוציאים סט של כמה מחירונים חדשים וגם כמה קודי הנחה חדשים בתחום של 5 עד 60 ש"ח
ואז מקצים אותם לרמות אנשי המכירות השונים לשרות לקוחות יש קופונים עד 5 שח למנהל שלהם עד 15, שימור רמה 1 עד 30 + קודי מחירונים עדיפים וכך הלאה עד לשימור לפני ניתוק שמאפשר פשוט להשאיר את המחיר הקודם של המנוי ואו לבצע הנחה נוספת גם על זה.
למה לא לעבוד עם מחיר פיקס לכל הלקוחות?
כי אפשר לחלוב מכל אחד יותר אז למה לא.
...
מישהו שם צריך לבדוק עלות של כל אנשי שירות הלקוחות, אל מול מחירון קבוע שמייתר את כל הגוף העצום הזה, שנמצא שם רק כדי לבלבל את המח לכולם !

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”