המלצות ל-VPN שירוץ על Synology
הי,
מתכנן לעבור עם ה-NAS לארה״ב ומעדיף שירוץ עליו VPN למען הסר ספק שספק האינטרנט לא יחסום אותי בטעות.
אידיאלית זה צריך להיות דלוק כל הזמן כדי שלא אצטרך לזכור אם הדלקתי או כיביתי.
בנוסף, הייתי שמח להמלצה לאיך לצפות בתכנים כמו כאן בוקס קשת 12 וכו׳ כשמקור הצפייה הוא Apple TV. האם אפשר להתקין עליו VPN?
מתכנן לעבור עם ה-NAS לארה״ב ומעדיף שירוץ עליו VPN למען הסר ספק שספק האינטרנט לא יחסום אותי בטעות.
אידיאלית זה צריך להיות דלוק כל הזמן כדי שלא אצטרך לזכור אם הדלקתי או כיביתי.
בנוסף, הייתי שמח להמלצה לאיך לצפות בתכנים כמו כאן בוקס קשת 12 וכו׳ כשמקור הצפייה הוא Apple TV. האם אפשר להתקין עליו VPN?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78767
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
יותר פשוט להתקין על הראוטר. ראוטרים כמו Asus מאפשרים לך שימוש ב vpn כלפי פנימה וגם להדליק ולכבות שירותי vpn כלפי חוץ. שים לב שתצטרך להדליק ולכבות לפי הצורך או שתשים שני סטרימרים - אחד עם vpn לישראל ואחד בלעדיו.
VPN לישראל יהיה עם הצלחה חלקית. יס למשל ממש טובים בזיהוי vpn. סלקום עובד יותר פשוט. לא ראיתי בדיקה על הנושא הזה ממקורות אחרים.
שים לב שבארהב יש שירותי טלויזיה לישראלים. למשל :
https://screenil.com/
VPN לישראל יהיה עם הצלחה חלקית. יס למשל ממש טובים בזיהוי vpn. סלקום עובד יותר פשוט. לא ראיתי בדיקה על הנושא הזה ממקורות אחרים.
שים לב שבארהב יש שירותי טלויזיה לישראלים. למשל :
https://screenil.com/
תודה על התשובה.
אני לא יודע איך זה עובד בארה״ב, אם אני יכול להשתמש בציוד פרטי או שמקבלים ציוד מהספק וחייבים להשתמש בו.
גם אם נגיד שזה המקרה השני, אז אני מניח שאפשר יהיה לשים את הראוטר של Asus מאחורי ציוד הספק ולהפעיל עליו את ה-VPN.
יש המלצה ל-VPN? אני רוצה להתקין כבר בארץ לפני המעבר ואז לחבר את הציוד בארה״ב שהכל כבר מקונפג.
אני לא יודע איך זה עובד בארה״ב, אם אני יכול להשתמש בציוד פרטי או שמקבלים ציוד מהספק וחייבים להשתמש בו.
גם אם נגיד שזה המקרה השני, אז אני מניח שאפשר יהיה לשים את הראוטר של Asus מאחורי ציוד הספק ולהפעיל עליו את ה-VPN.
יש המלצה ל-VPN? אני רוצה להתקין כבר בארץ לפני המעבר ואז לחבר את הציוד בארה״ב שהכל כבר מקונפג.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78767
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- joey1799
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 147
- שם מלא: אמיר שלום
- נתן תודות: 32 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אני מסכים שיותר פשוט יהיה לשים על הראוטר לשימוש רחב בכל המכשירים בבית. אבל אם יש צורך ספציפי לNAS שיהיה מחובר לVPN עצמאית:
יש לי surfshark והתקנתי על הסינולוג'י (יש ממשק והנחיות באתר של סינולוג'י איך לעשות את זה). הם משתמשים בopenvpn שמותקן על המכשיר ומשתמש בsurfshark
עובד אצלי מעולה
יש לי surfshark והתקנתי על הסינולוג'י (יש ממשק והנחיות באתר של סינולוג'י איך לעשות את זה). הם משתמשים בopenvpn שמותקן על המכשיר ומשתמש בsurfshark
עובד אצלי מעולה
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
זה גם תלוי - כשהתחילו בארץ עם סיבים היו ספקיות שלא רק שהתעקשו שהראוטר יהיה שלהן, אלא שהם גם מנעו שימוש בהם כ-Bridge וגם לא נתנו ללקוח גישה לממשק הניהול, ככה שאפילו לא יכולת להפנות פורטים. למרבה המזל משרד התקשורת התערב, אבל אני מניח שבארה"ב יש הרבה פחות רגולציה. חוץ מזה גם תמיד קיים הסיכון שתהיה מאחורי CGNAT ואז לא משנה מה תעשה עם הראוטר, לא תוכל לקבל שום חיבור נכנס. בכל מקרה תברר את הדברים האלה עם הספק לפני שאתה מתחבר. אני מניח שאם אתה עובר לעיר גדולה שם אז תהיה לך בחירה.13/04/2025 21:51jacque כתב: תודה על התשובה.
יש המלצה ל-VPN? אני רוצה להתקין כבר בארץ לפני המעבר ואז לחבר את הציוד בארה״ב שהכל כבר מקונפג....
לגבי מה להשתמש - יש שתי תוכנות חינמיות נפוצות - OpenVPN ו-Wireguard. תשתמש במה שנוח לך. אם אחת מהן נתמכת באופן מובנה בראוטר אז זה תמיד עדיף.