גם אני במחיר הזה (89.15) מזמן.
כמו בנדל"ן המפתח הוא מיקום, מיקום ומיקום - אם במיקום שלך פרטנר פרסה את הסיב שלה לפני שבזק הגיעה הם יהיו יותר גמישים.
דרך סוכני שטח (אם תצליח להגיע אליהם) תוכל להגיע למחיר של 69/79/89 ש"ח ל-300/600/1000MB, התקנה וכמה חודשי חינם.
במקומות שהסיב הוא של בזק הם פחות גמישים.
הכל תלוי במיקום.
em28 כתב:
גם אני במחיר הזה (89.15) מזמן.
כמו בנדל"ן המפתח הוא מיקום, מיקום ומיקום - אם במיקום שלך פרטנר פרסה את הסיב שלה לפני שבזק הגיעה הם יהיו יותר גמישים.
דרך סוכני שטח (אם תצליח להגיע אליהם) תוכל להגיע למחיר של 69/79/89 ש"ח ל-300/600/1000MB, התקנה וכמה חודשי חינם.
במקומות שהסיב הוא של בזק הם פחות גמישים.
הכל תלוי במיקום.
...
בזכות המבצע של הוט הצלחתי להוריד 300 מגה ל-60 ש"ח למשך שנה.
לדעתי, רוב חברות התשתית כבר כיסו את עלויות ההתארגנות והפריסה שלהן, וככל שהמהירויות המשווקות גדולות יותר, המחירים של המהירויות ה"קלאסיות" ( <1G) במגמת ירידה טבעית...
shayzil כתב:
אני, והצלחתי לקבל "אנחנו לא מתיימרים להיות החברה הכי זולה בשוק, אנחנו מספקים תשתית איכותית ומכאן המחיר".
לא מוכנים לזוז מה - 90 שקלים לג'יגה.
...
בדיוק אותו משפט שאני קיבלתי.
אחרי שאמרתי שאני לא מוכן להישאר גם ב-90, הציעו לי שלושה חודשים חינם (שאחריהם מחיר החבילה אמור לעלות) ואז, כמו תמיד, לדבר איתם שוב.
Gozalitos כתב:
בדיוק אותו משפט שאני קיבלתי.
אחרי שאמרתי שאני לא מוכן להישאר גם ב-90, הציעו לי שלושה חודשים חינם (שאחריהם מחיר החבילה אמור לעלות) ואז, כמו תמיד, לדבר איתם שוב.
...
זהו הציעו לי משהו מוזל נראה לי כמו מה שהציעו לך אבל לא לקחתי כי אז המחיר יעלה, ואין לי כוח למלחמות האלה ותחושה שלי שאחרי שלושה חודשים לא יהיה מחיר דומה ל - 90 שקלים... ופשוט אין לי כוח לסחבת הזו.
אני רוצה להיות בחברה שאני לא צריך להתקשר אליה כל כמה חודשים, אפילו פעם בשנה זה מעצבן אבל אין ברירה...
שאלה לחברים:
אני כרגע מנוי אצל הוט.
חבילה 600 מגה, משלם כ-74 שקלים כולל השכרת המודם.
שמעתי על המבצע החדש 79 שקל לכל החיים, למהירות 1 ג'יגה.
התקשרתי היום לנציגת שירות, היא טוענת שהמבצע הסתיים.
לא הייתה מוכנה לתת לי את אותו מחיר.
כאשר ביקשתי לשוחח עם קשרי לקוחות, היא אמרה שזה לא אפשרי, בגלל שמשמעות הדבר זה בעצם ניתוק.
מה דעתכם?
האם יש חברה אחרת שיכולה להעניק לי חבילה יותר טובה מאשר זו שיש לי כרגע?
אין לך מה לפחד מהשימור, גם אל תפחד לבקש להתנתק. האיום צריך להיות אמין כדי לקבל הצעה טובה. בכל מקרה הוט לא מנתקים אותך כל כך מהר, אתה תקבל עוד 3 שיחות מהשימור לפני שינתקו במציאות.
bariko כתב:
אבל איך מגיעים לשימור, אם בשירות לקוחות מסרבים לבקשתי, שנציג שימור יתקשר אליי?
...
אני משתמש באתר נתק. ממלא את הבקשה ומחכה שיתקשרו. וגם אם לא קיבלת הצעה לשביעות רצונך בפעם הראשונה לא להתייאש הם מנסים עוד פעם פעמיים לפני שמנתקים פיזית.