מהירות נמוכה בשימוש מתאם סיב אופטי ZTE F601
אתה לא כ"כ רוצה לדעת... וגם אתה "חתום" על זה .....
לא, בגילת זה מ-0, כי כתוב "עד" ... זה באמת משנה? ספקיות לא מתחייבות למהירות, וזהו.
אני גם עם גילת סיבים ומתאם ZTE. לפני כן הייתי עם ראוטר של בב"ל (ז"ל) ואחרי זה עם ראוטר של YES שעבר מעולה כך שלפני גילת לא באמת בדקתי את ה ZTE בצורה רשמית.
המהירות באמת לא יציבה ואחרי שלקחתי מתאם של גילת (+ סיב חדש) המהירות הרבה יותר יציבה.
רק לציין שהדבר הראשון היה להחליף את הסיב, מה ששיפר בצורה קלה את היציבות, אבל החלפת המתאם עשתה שינוי משמעותי (לפחות ככה הבן מעדכן מבחינת הלאגים שיש לו במשחקים).
בקיצור, לדעתי ה ZTE זול מסיבה טובה, לא הכי יציב בעולם.
גילת רוצים 160 על המתאם שלהם, נשמע לי קצת גבוה לא?
המהירות באמת לא יציבה ואחרי שלקחתי מתאם של גילת (+ סיב חדש) המהירות הרבה יותר יציבה.
רק לציין שהדבר הראשון היה להחליף את הסיב, מה ששיפר בצורה קלה את היציבות, אבל החלפת המתאם עשתה שינוי משמעותי (לפחות ככה הבן מעדכן מבחינת הלאגים שיש לו במשחקים).
גילת רוצים 160 על המתאם שלהם, נשמע לי קצת גבוה לא?
כן, כשמתאם 2.5G עולה 199 ...25/03/2025 13:57pargit כתב: אני גם עם גילת סיבים ומתאם ZTE. לפני כן הייתי עם ראוטר של בב"ל (ז"ל) ואחרי זה עם ראוטר של YES שעבר מעולה כך שלפני גילת לא באמת בדקתי את ה ZTE בצורה רשמית.
גילת רוצים 160 על המתאם שלהם, נשמע לי קצת גבוה לא?...
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1312
- נתן תודות: 69 פעמים
- קיבל תודות: 162 פעמים
נשמע לי זול. את שלי קניתי בעלות של 250 ₪...
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
לדעתי לא הבנת, זה ג'יגה וזה 2.5 ג'יגה, ושילמת 50 ש"ח יותר מהמחיר שגילת רוצים......
https://gilat-telecom.co.il/product/%d7 ... %a7%d7%94/
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1312
- נתן תודות: 69 פעמים
- קיבל תודות: 162 פעמים
כן, גם הוט
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
כו ולא... ל 1 גיגה בתשתית בזק עדיף לקנות לדעתי מתאם זול ב70ש"ח (או 15$... ). המתאם של goFiber - מוכר היום ע"י כל התשתיות חברות , רק שהדגם של 1G לא זמין, נשאר רק ה דגם של 2.5G היקר יותר שמשווק כעת, לשיקולו של כל אחד ואחד......
בגילת טלקום יש במלאי רק CDATA BRIDGE ONT GPON V1.3.8 CDGB והןא יותר זול מדגם 2.5GB .
לא בכל חברת תקשרות מסכימים לשימוש במתאם סיב אופטי פרטי ולדוגמא חברת PARTNER .
אפשרי לרכוש מתאם סיב אופטי למהירות גלישה 2.5 GB לא בגיט לטלקום ובלי טובות של בזק
לא בכל חברת תקשרות מסכימים לשימוש במתאם סיב אופטי פרטי ולדוגמא חברת PARTNER .
אפשרי לרכוש מתאם סיב אופטי למהירות גלישה 2.5 GB לא בגיט לטלקום ובלי טובות של בזק
תוכל להסביר? באיזה חברה, ואיך הסכימו לאקטב מספר סידורי של מודול לא "מאושר"?...
אף חברה לא מסכימה. זה היה סוג של ניסוי. העברתי את כל פרטי המנוי שלי מהממיר סיב למודול אופטי.02/04/2025 7:26rafi_d כתב: תוכל להסביר? באיזה חברה, ואיך הסכימו לאקטב מספר סידורי של מודול לא "מאושר"?...
בינתיים עובד.
...
חבילת 2.5 גיגה.
אני מקבל רוחב פס ממוצע של 600-800MB/s מול שרתי SpeedTest בחו"ל. נראה לי שזה תקין, אבל אין לי באמת יכולת להשוות מול
חבילה זהה עם ציוד "רשמי".
על איזו תשתית/ספקית?