עקרונית אתה צודק והרעיון טוב, אבל, וכאן האבל הגדול, אם הסיריאלי הזה כבר פעיל לא יתנו לי לרשום אותו, ואם יהיה פעיל בעתידיווצרו בעיות ולא אדע בוודאות למה ולכן הקונספט טוב (ניסיתי לאקטב, בתקופת החסימה, ZTE עם סיריאלי מעט שונה של הגו פייבר ואמרו לי שלא תקין) אבל בעייתי במציאות.19/03/2025 10:29rafi_d כתב:
אם לא הגעת לתובנה של משהו ספציפי שיש לקנפג בzte לטובתם, שים כעת שוב את הZTE עם מספר סידורי של היחידה שקיבלת + 1. במקרה שחו"ח ינעלו שוב, תוכל תמיד לעבור ליחידה החדשה......
שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?
Re: שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים??
נכון, לא תדע בוודאות שאין כפילות, רק שבניגוד לip באינטרנט, כאן הדרישה היא לSN לא כפול רק אצל הספקית שלך, לא בכל העולם .. הייתי אומר - שהסיכוי לא רע בכלל..
נחמד מאוד!18/03/2025 19:20rafi_d כתב: >אז עדיין חוזר על השאלה מה עשית לגבי מתאם?
היה לי מתאם חינמי מסלקום (עדיין מנוי..), וקניתי בעלי אקספרס zte f601 .. ... שניהם עבדו...
"הגיוני"? אולי כי זה הסיב שבבעלותם, והם לא משלמים עליו דמי שימוש כמו גילת לבזק? תשאל אותם..
לדעתי גם שגו טיפה בתמחור של השכרת הציוד שלהם, כלפי מעלה, אז נדפקו....
סיב זה סיב, לא כבלים, כולם דומים . אפילו יותר טוב מבזק עם הnat שלהם.. ניתן לקחת כמנוי נוסף ואז להחליט...
אין אחריות לכלום וגם אין התחייבות... כל אחד שיחליט לעצמו .... לי כשרות לא חשוב, אני מסתדר, אחרים אולי לא.....
אם רוצים את המתאם סיב מטעמם - המחיר קופץ ל - 79 שקלים מ - 39 שקלים?
או שהוט לא מספקת שום מתאם אלא נתב שהכל בו מובנה?
לא פעם ראשונה שאני רואה הערה כזאת. נסיון שלי שונה. הייתי בכבלים (ערוצי זהב) עוד לפני שהוט קמה ועד לפני כמה חודשים.19/03/2025 10:10useru כתב: אני פשוט לקוח וותיק עם שני חיבורים ויודע להתנהל מולם בקשיחות ולהשיג בגדול את מה שאני רוצה (בגבול הסביר)....
בשיחה השנתית האחרונה שניהלתי עם שימור לקוחות לא הסכימו להשאיר את המחיר הישן והתנתקתי. ולא דרשתי משהו חריג.
בדיעבד חבל שלא עשיתי את זה קודם. לדעתי, עם שימור לקוחות של הוט צריך מזל על מי נופלים.
למיטב ידיעתי, לא מספקת, הנתב הוא עם הכל מובנה - ממיר סיב וגם יציאת טלפון כנראה (+ מגביר אות בדיל הזה).19/03/2025 11:07shayzil כתב: נחמד מאוד!
אם רוצים את המתאם סיב מטעמם - המחיר קופץ ל - 79 שקלים מ - 39 שקלים?
או שהוט לא מספקת שום מתאם אלא נתב שהכל בו מובנה?...
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 22/03/2025 18:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא מדויק, זה ספק התשתית (יתנגש עם כל ספק על IBC או כל ספק על תשתית בזק וכד') וכאן ההסתברות גדולה יותר.19/03/2025 10:57rafi_d כתב: נכון, לא תדע בוודאות שאין כפילות, רק שבניגוד לip באינטרנט, כאן הדרישה היא לSN לא כפול רק אצל הספקית שלך, לא בכל העולם .. הייתי אומר - שהסיכוי לא רע בכלל.....
נערך לאחרונה על ידי useru ב 19/03/2025 11:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
ברור שזה תלוי נציג, חלק מעניין הקשיחות הוא מעבר בין נציגים וגם אחרי שתתנתק בד"כ יתקשרו לנסות להחזיר אותך19/03/2025 11:24avngas כתב: לא פעם ראשונה שאני רואה הערה כזאת. נסיון שלי שונה. הייתי בכבלים (ערוצי זהב) עוד לפני שהוט קמה ועד לפני כמה חודשים.
בשיחה השנתית האחרונה שניהלתי עם שימור לקוחות לא הסכימו להשאיר את המחיר הישן והתנתקתי. ולא דרשתי משהו חריג.
בדיעבד חבל שלא עשיתי את זה קודם. לדעתי, עם שימור לקוחות של הוט צריך מזל על מי נופלים....
- esaly
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2003
- שם מלא: esaly
- נתן תודות: 328 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
היי חברים,
אני עם פרטנר סיבים של 1GB - משלם להם 120 שקל לחודש,
מרוצה מאד מהזמינות של הקו והביצועים.
האם קיימת אלטרנטיבה מומלצת זולה יותר ששווה לעבור אליה?
תודה מראש למייעצים
תודה מראש למייעצים
אם הסיב של פרטנר (ולא של בזק) הם יותר גמישים במחיר - אני משלם להם 90 ש"ח על הג'יגה20/03/2025 19:32esaly כתב: היי חברים,
תודה מראש למייעצים
...
- esaly
-
- חבר ותיק

20/03/2025 19:48em28 כתב: אם הסיב של פרטנר (ולא של בזק) הם יותר גמישים במחיר - אני משלם להם 90 ש"ח על הג'יגה...
אכן סיב של פרטנר.
כמו שאמרו לך מעליי, להתקשר, מהשימור ייתנו לך מחיר של - 90 שקלים לחודש....
יכול להיות שיגבו עבור המתאם סיב אופטי 5 שקלים - או שתקבל זיכוי עליו או שיש לך ציוד אישי וגם ככה לא תחויב.
- esaly
-
- חבר ותיק

יודעים אולי מה המספר שלהם? ראיתי שיש להם שירות רק בוואטסאפ ושם אני לא מקבל את ה4 ספרות שהם שולחים לי לסלולרי - כך שאני לא עובר זיהוי.21/03/2025 11:57shayzil כתב: כמו שאמרו לך מעליי, להתקשר, מהשימור ייתנו לך מחיר של - 90 שקלים לחודש.
יכול להיות שיגבו עבור המתאם סיב אופטי 5 שקלים - או שתקבל זיכוי עליו או שיש לך ציוד אישי וגם ככה לא תחויב....
ומה אני צריך לומר להם? שאני רוצה להתנתק?
תודה לכם!
- kipi25
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 118
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
https://www.partner.co.il/n/miniapps/se ... nters-info21/03/2025 13:03esaly כתב: יודעים אולי מה המספר שלהם? ראיתי שיש להם שירות רק בוואטסאפ ושם אני לא מקבל את ה4 ספרות שהם שולחים לי לסלולרי - כך שאני לא עובר זיהוי.
תודה לכם!...
- roie39
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: רועי מטלון
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
תגיד לנציג/ה שיענו לך שאתה רוצה לעבור לשימור לקוחות כי אתה יודע שיש להם מחיר שרק הם יכולים לתת.21/03/2025 13:03esaly כתב: יודעים אולי מה המספר שלהם? ראיתי שיש להם שירות רק בוואטסאפ ושם אני לא מקבל את ה4 ספרות שהם שולחים לי לסלולרי - כך שאני לא עובר זיהוי.
תודה לכם!...
אולי יעבירו אותך ישר בלי שאלות ואולי יגידו לך זה ניתוק אל תתרגש (לא ממהרים לנתק)
ואז אחרי המתנה תועבר לשימור לקוחות ושם תגיד לנציג/ה שאתה יודע שיש להם 1 גיגה ב 90 שקל ושאתה מעוניין שיעדכנו לך את המבצע.
בהצלחה
בוקר טוב לכולם.
שאני הייתי לקוח של פרטנר ,בשרות לקוחות הסכימו לי להוריד מחיר על חבילה גלישה בסיבים אופטים אך לקחת 90שח' לחודש כן על מהירות 300MB.
התנתקתי מפרטנר ולא חושב לחזור.
שאני הייתי לקוח של פרטנר ,בשרות לקוחות הסכימו לי להוריד מחיר על חבילה גלישה בסיבים אופטים אך לקחת 90שח' לחודש כן על מהירות 300MB.
התנתקתי מפרטנר ולא חושב לחזור.
בפרטנר המחירים הטובים הם לא במוקד שירות הלקוחות או בשימור, אלא דרך סוכני השטח שמצליחים לכופף את הכללים.22/03/2025 14:12roie39 כתב: תגיד לנציג/ה שיענו לך שאתה רוצה לעבור לשימור לקוחות כי אתה יודע שיש להם מחיר שרק הם יכולים לתת.
אולי יעבירו אותך ישר בלי שאלות ואולי יגידו לך זה ניתוק אל תתרגש (לא ממהרים לנתק)
ואז אחרי המתנה תועבר לשימור לקוחות ושם תגיד לנציג/ה שאתה יודע שיש להם 1 גיגה ב 90 שקל ושאתה מעוניין שיעדכנו לך את המבצע.
בהצלחה...
רצוי להיות אחד הראשונים בבניין שבזק עדיין לא הגיעו אליו.
אני בפרטנר כבר כמה שנים טובות, ומעצבן לשלם 90 ש''ח על אותה חבילה שבחברות אחרות עולה 69 ש''ח (גילת/סלקום במאמץ).
תוהה האם ה P2P לעומת GPON באמת שווה את זה.
אצלי בבניין פרטנר פרוסים P2P ויש תשתית של IBC (לפי סלקום שבה הם משתמשים).
מישהו עם תובנות יכול לשפוך אור על הנושא?
- פינגים + סטרמינג כן חשוב אצלי.
תודה
תודה
עם הציוד / נתבים החזרים של היום - כולם אותו בדבר בהקשר לביצועים, עד ל 1G . ההבדל העקרי לדעתי - חלוקת IP ציבורי או פרטי למי שחשוב לו גישה מרחוק (פרט למחיר כמובן). במהירויות גבוהות יותר - נדרשת בדיקה לגבי הגבלות מהירות לחו"ל.23/03/2025 10:00Gozalitos כתב: אני בפרטנר כבר כמה שנים טובות, ומעצבן לשלם 90 ש''ח על אותה חבילה שבחברות אחרות עולה 69 ש''ח (גילת/סלקום במאמץ).
תודה...
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 23/03/2025 10:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
גילת תקשורת העלו מחירים?
אני רואה באתר שלהם ש-300mb עולה כעת 69ש"ח, 1GB ב-79ש"ח ועם מהירות העלאה של 250 ב-89ש"ח.
האם ניתן לקבל מהם מחירים נמוכים יותר?
האם יש חברה שנותנת מחירים דומים או נמוכים יותר לאחר התמקחות (למעט הוט)?
אני רואה באתר שלהם ש-300mb עולה כעת 69ש"ח, 1GB ב-79ש"ח ועם מהירות העלאה של 250 ב-89ש"ח.
האם ניתן לקבל מהם מחירים נמוכים יותר?
האם יש חברה שנותנת מחירים דומים או נמוכים יותר לאחר התמקחות (למעט הוט)?