חברת יס עושה שינויים בערוצי הטלוויזיה שלה דרך הלווין, ההודעה הזו היא בעיקר למי שיש לו בעיה לראות ההודעה בממיר של יס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
מתןענבר
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #21 

12/02/2025 11:59  
רמאשכ כתב:
נכון לעכשיו, האם נשארו ביס דרך הלווין עוד ערוצי DVD box,
תזכיר לי בבקשה, הערוץ DVDbox, שהיה באפיק 704, שגמר לשדר ביס ביום ראשון, שידר רק סרטי פורנוגרפיה? או שבשעות היום הוא שידר גם דברים אחרים, הרבה מאוד זמן אני לא ראיתי את הערוץ הזה
ונכון לעכשיו, הערוצים של רדיו סלקט ומיוזיק סטינגרי, לשעבר מיוזיק סלקט, ויס אינפו, עדיין משודרים ביס דרך הלווין?
אם אני לא טועה, ה DVD box, ביס היה NVOD ולא VOD, כלומר ערוץ טלוויזיה ששידר לפי לוח זמנים, שכדי לצפות בו היה צריך חיבור לאינטרנט, כדי להגיע מהממיר הלוויני אל השירות הזה ואז כדי לצפות בשירות הזה, כי הצלחת לווין של יס רק מקבלת שידור ולא מעבירה אותו לאיפה שאפשר להעביר,
בנוסף לזה שהשידור האינטראקטיבי ביס דרך הלווין הוא איטי.
עוד פעם יש לי בעיה בממיר הלוויני של יס אולטרה, בגלל זה אני שואל פה את זה עכשיו.
...
לא נשארו עוד ערוצי DVDbox - כמו שכתבתי בהודעה קודמת, ערוץ ה-DVDbox האחרון ששידר סרטים ירד באוגוסט 2023, והערוץ שירד השבוע שידר אך ורק תכנים אירוטיים, בדומה לערוצים הפורנוגרפיים הרגילים שעדיין משדרים לעת עתה. שירות ה-DVDbox אכן היה שירות PPV NVOD, שהיית צריך לחכות לזמן השידור בשביל לראות את הסרט המבוקש. לא היה חייב חיבור לאינטרנט, רק חיבור של הממיר לקו טלפון (בעבר). היה אפשר גם להתקשר למוקד טלפוני ולהזמין דרכו.

סטטוס הערוצים האינטראקטיביים לא השתנה עד כה - למרות שרשום שהערוצים סיימו את שידורם, ערוץ yes info וערוץ Sport 5i עדיין משדרים נכון ללפני כמה דקות. נוספים אליהם ערוצי yes NEWS, Stingray Music, ו-yes Radio Select שממשיכים את שידוריהם כרגיל.

באופן תמוה, השקופיות שמבשרות על הסרת הערוצים שירדו ב-9.2, נעלמו לחלוטין, יחד עם הערוצים שירדו מהאוויר.

מתןענבר
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #22 

סוף סוף ענו לי בשירות הלקוחות של yes עם התשובות הבאות -
ערוץ DVDbox נכלל ברשימת הערוצים שהוסרו מהלוויין, לא הוחלט כרגע על הסרת ערוצים נוספת, וההודעה על הסרת הערוצים האינטראקטיביים היא תקלה שמטפלים בה.

אני מטיל ספק בתשובה לגבי הסרת ערוצים נוספים... כמו שהסירו את ערוץ ה-DVDbox בלי התראה מוקדמת, בטח יעשו זאת גם עם ערוצים נוספים בזמן הקרוב.

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #23 

כחלק מהתקדמות חברת יס, להפסיק להמשיך לשגר דרך הלווין, במקומות שבהם יש חיבור לאינטרנט,
בנוסף לכל הערוצים שהוזכרו פה, היום יס גם החליטה להפסיק לשדר דרך הלווין, את ערוצי הפורנוגרפיה, blue HUSTLER ו PENTHOUSE,
ובגלל שביס מעדיפים יותר להשקיע את הכסף בתכנים אחרים, לפי בדיקות של במה יותר מעדיפים לצפות לקוחות יס, אז בזאת ועד להודעה חדשה, אין יותר תכנים פורנוגרפיים ביס גם לא דרך יס דרך האינטרנט, ובזאת עד להודעה חדשה, מכל חברות הטלוויזיה הרב ערוצית שיש בישראל, רק הוא משדרת תכני פורנוגרפיה, גם דרך ממיר כבלים וגם דרך סטרימר,
ובקשר ליס, כנראה שבהמשך היא תמשיך להסיר עוד ערוצי טלוויזיה דרך הלווין, כחלק מהמטרה שלה, להפסיק לשדר בלווין ללקוחות שלה במקומות שבהם יש חיבור לאינטרנט.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

מתןענבר
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #24 

מאיפה המידע בנוגע להסרת ערוצי הפורנוגרפיה? yes לא הודיעה בשום מקום על הסרת הערוצים הללו.
בדקתי בממיר הלוויני והערוצים עדיין שם.

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #25 

17/03/2025 16:23  
מתןענבר כתב:
מאיפה המידע בנוגע להסרת ערוצי הפורנוגרפיה? yes לא הודיעה בשום מקום על הסרת הערוצים הללו.
בדקתי בממיר הלוויני והערוצים עדיין שם.
...
זה מה שהאחרים כתבו.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

m8m8
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 117
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #26 

ערוץ שהפסיק את השירות Yes DVDbox

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #27 

15/04/2025 2:58  
m8m8 כתב:
ערוץ שהפסיק את השירות Yes DVDbox
...
אמרו עוד קודם שהערוץ הזה הפסיק לשדר ביס דרך הלווין
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #28 

viewtopic.php?p=3372849#p3372849+

הודעה שנשלחה ללקוחות הלוויין:

"במסגרת מעבר yes משידורים על גבי הלוויין לשידורים על גבי האינטרנט, הערוצים הבאים יסיימו את שידוריהם בלוויין ב-22.6.2025, אך הם ימשיכו להיות משודרים ב +yes (למעט ארבעת הערוצים האחרונים ברשימה):

ערוץ WIZ (אפיק 92), ערוץ JIM JAM (אפיקים 95/223), ערוץ RTL (אפיק 120), ערוץ EUROSTAR (אפיק 134), ערוץ IETV (אפיק 140), ערוץ ROTANA CINEMA (אפיק 142), ערוץ ROTANA (אפיק 145), ערוץ CLUB MTV (אפיק 201), ערוץ MUSIC BOX MUZON (אפיק 213), ערוץ iTV sport5i (אפיק 225), ערוץ TVRI (אפיק 126), ערוץ PENTHOUSE (אפיק 701), ערוץ BLUE HUSTLER (אפיק 702).

אם הנך משלם על הערוצים לא במסגרת המבצע הראשי, החיוב בגינם יופסק באופן אוטומטי.

כמו כן, החל מיום 22.6.25, הערוצים: ערוץ YES TV DRAMA (אפיק 18), ערוץ YES TV ACTION (אפיק 19), ערוץ YES TV COMEDY (אפיק 20), ערוץ DISCOVERY HD (אפיק 42) ו-ערוץ YES דוקו (אפיקים 8/46) ימשיכו להיות משודרים בלוויין במתכונת SD בלבד.

אם הנך מעוניין בשינוי המסלול שאתה מנוי עליו הינך מוזמן לפנות אלינו."
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #29 

בחברת יס אמרו לי אתמול, שההנהלה הראשית של יס החליטה, שמעכשיו, שבינתים, ביס דרך הלווין, כל ערוץ טלוויזיה מחוץ לארץ, או מישראל, אבל שלא מדבר בשפה העברית, אלא אם הוא כחלק מתאגיד שידור ישראלי, שיש בו גם ערוץ טלוויזיה בשפה העברית, הכוונה לערוץ מקאן, אז שנגמר הסכם השידור בינו לבין יס, אז הוא יפסיק לשדר ביס דרך הלווין, ושכל ערוץ טלוויזיה מחוץ לארץ, שנגמר הסכם השידור בינו לבין יס, שבזמן האחרון הוא שודר בצורה שלא הרבה לקות ביס צפו בו, אז הוא לא ימשיך להיות משודר באינטרנט דרך יס.
בנוסף לזה, ביס בינתים מתכננים, שבהמשך שנת 2025, שכל ערוצי הטלוויזיה של יס שמשדרים בלוויני התקשורת של עכשיו, אז הם בהדרגה ישודרו רק באיכות תמונת שידור של SD.
במטרה לרצות להעביר את לקוחות יס דרך הלווין אל היס, דרך האינטרנט.

אז האם לדעתכם בערוצי הטלוויזיה של SAT1 ו 3SAT, ורדיו סלקט וסטינגרי מיוזיק,
הרבה לקוחות יס צופים בו?
אני רואה, שמשנת 2025, שבינתים, כל ערוץ שהוא ביס דרך הלווין, והוא לא משודר גם דרך יס דרך האינטרנט, אז אם הוא מפסיק לשדר דרך הלווין אז הוא לא עובר לשידור ביס דרך האינטרנט, ולכן אני מנחש, שערוצי הטלוויזיה של SAT1 ו 3SAT, והלא טיוי, ערוץ מישראל, אבל בשפה הערבית, לא יהיו ביס דרך האינטרנט, ואולי צורה אחרת של ערוצי רדיו סלקט, וסטינגרי מיוזיק, ויס ניוז, יהיו ביס דרך האינטרנט.
אז אני מנחש שבחברת הוט גם דרך האינטרנט יש ויהיו הכי הרבה ערוצי טלוויזיה בשידור חי, נכון שבהוט המחירים לצפיה יותר גבוהים, אבל בהוט גם בצורה דיגיטלית, אפשר לבחור לצפיה יותר ערוצים ואו חבילות ערוצים.
אני מנחש שעד כולל שנת 2030, חברות הוט תשדר ללקוחות שלה רק דרך אינטרנט של סיבים אופטיים, כולל השימוש בטלפון הקווי, בלי אף תשתית של נחושת,
ואני מנחש שגם בהוט בינתים גם חושבים על פיתרון של ביטול דיליי בשידור שהוא דרך האינטרנט.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #30 

12/02/2025 14:41  
asaf23 כתב:
בחדר הכושר זפזפתי לנשיונל ג׳אוגרפיק והתקבלה הודעה שכבר לא זמין בממירי SD. נראה לי שלא מעט חדרי כושר יושפעו מהמהלך.
...
מה לדעתך שלא מחייבת, הקשר בין חדר כושר, לערוץ נשיונל ג'אוגרפיק?
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”