סחתין, תאמת התקשר תוך כדי מלא בלאגן בעבודה ולא הייתי בראש לנסות אפילו, מחר אנסה שיזכו אותי גם על ה40 שח ציוד התקנה פחות מעניין זה שטויות חד פעמי לטווח הארוך16/03/2025 18:16rafi_d כתב:שלמרות כל הדעות השליליות על השירות של הוט, ואני מסכים להן, בגלל המחיר האטרקטיבי - החלטתי לנסות "להרים את הכפפה" הזו (המבצע הזה של הוט https://www.hot.net.il/heb/join/alloffers/ ) כדי לראות מה בדיוק האותיות הקטנות, וגם לנסות לשנות/לשפר תנאים... מדובר בדירה בבנין עם כל התשתיות, כעת מחובר לסלקום על תשתית בזק, עם מתאם סיב פרטי, ובצד - גם מתאם סיב חינמי נוקיה של סלקום (ללא שימוש), שנמצא גם ברשימה של הוט.
לאחר מו"מ קצר, הבינה הנציגה את ה"דרישות" שלי וזה מה שיצא:
1* נאמר שההתקנה לא תפגע בהתקנה הקיימת (סיב סלקום), אלא בנוסף לה. תוצאה: את זה נשאר לראות ...
2* זיכוי בגובה דמי ההתקנה (לאחר "אישור מיוחד" של מנהל, הנציגה ניתקה וחזרה לאחר האישור ) תוצאה: פחות 125 ש"ח...
3* ביקשתי להתחבר עם ציוד פרטי כפי שרשום בסוף הפרסומת באתר, ז"א ללא ציוד של הוט בכלל (למרות שכן רציתי מהם מתאם סיב, זה לא צלח בידי) - תוצאה: פחות 40 ש"ח..., ו זה רשום גם בתקנון, רק שלא ממש מפרסמים את זה באתר...
4* בררתי לגבי "שידרוג" ל1000:250 - התשובה היתה שזה +20 ש"ח או +10 ש"ח (תלוי את איזה נציג שואלים). עזבתי את זה לאח"כ...
5* תשתית: הוט, או IBC (אנלימיטד) אצלי
6* יציאה מ CGNAT (IP ציבורי ולא פרטי) - לדברי הנציגה - יהיה ללא תשלום לאחר החיבור את זה נשאר גם לראות...
7* שירות סייבר חינם לחודשיים - ביקשתי לבטל מיד... (זה תוספת בשיטת מצליח - למי ששוכח לבטל ...)
8* הציעו להוסיף גם שני קווי טלפון ב39 ש"ח (300 גיגה) או קו ב27.5 ש"ח (150 גיגה) גם "לכל החיים" - וויתרתי... אז אולי שווה למי שצריך, לי כבר יש, ב 21.90 ...
9* מועד התקנה - מחר...
נשאר לראות: אם גם יתנו טלפון חינם ...
ס"ה שורה תחתונה: 39 ש"ח ל1000:100 (ואולי 59 ש"ח ל 1000:250), לפי הכתוב - צמוד למדד ולמע"מ...
האמת, שלא ממש האמנתי, אז המתנתי עד שראיתי את המייל ששלחו... מצרף את תקנון המבצע + קטע מהמייל...
אז לידיעת המתעניינים -
תקנון:
http://www.hot.net.il/handlers/GetFile. ... d8e6ac158d
תנאי העסקה:
image.png...
הוט עברו למבצע 89 ל 600 (או 49 עם ציוד פרטי) , 99 (או 59) ל1 ג'יגה ו134 (94) ל2 גיגה לשנתיים.. מישהו עם דעה טובה עליהם?
-
Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
Re: הוט יצאו במבצע 79 לג'יגה ו124 ל2 ג'יגה לכל החיים... מישהו עם דעה טובה עליהם?
שלום חברים איזה נתב מתאים לתשתית הוט בסיבים? תודה
Re: הוט יצאו במבצע 79 לג'יגה ו124 ל2 ג'יגה לכל החיים... מישהו עם דעה טובה עליהם?
כל נתב עם פורטים ג'יגה לפחות + מתאם סיב מהרשימה שלהם....
Re: הוט יצאו במבצע 79 לכל החיים -> איך משיגים אותו ב 39 ש"ח (עם ציוד פרטי)...
עדכן שיש חדש16/03/2025 18:16rafi_d כתב:למרות כל הדעות השליליות על השירות של הוט, ואני מסכים להן, בגלל המחיר האטרקטיבי - החלטתי לנסות "להרים את הכפפה" הזו (המבצע הזה של הוט https://www.hot.net.il/heb/join/alloffers/ ) כדי לראות מה בדיוק האותיות הקטנות, וגם לנסות לשנות/לשפר תנאים ע"י שימוש בציוד פרטי ( נתב מותאם סיב)... מדובר בדירה בבנין עם כל התשתיות, כעת מחובר לסלקום על תשתית בזק, עם מתאם סיב פרטי, ובצד - גם מתאם סיב חינמי נוקיה של סלקום (ללא שימוש), שנמצא גם ברשימה של הוט.
לאחר מו"מ קצר, הבינה הנציגה את ה"דרישות" שלי וזה מה שיצא:
1* נאמר שההתקנה לא תפגע בהתקנה הקיימת (סיב סלקום), אלא בנוסף לה. תוצאה: את זה נשאר לראות ...
2* זיכוי בגובה דמי ההתקנה (לאחר "אישור מיוחד" של מנהל, הנציגה ניתקה וחזרה לאחר האישור ) תוצאה: פחות 125 ש"ח...
3* ביקשתי להתחבר עם ציוד פרטי כפי שרשום בסוף הפרסומת באתר, ז"א ללא ציוד של הוט בכלל (למרות שכן רציתי מהם מתאם סיב, זה לא צלח בידי) - אמרו שיהיה פחות 30 ש"ח תוצאה: פחות 40 ש"ח..., ו זה רשום גם בתקנון, רק שלא ממש מפרסמים את זה באתר...
4* בררתי לגבי "שידרוג" ל1000:250 - התשובה היתה שזה +20 ש"ח או +10 ש"ח (תלוי את איזה נציג שואלים). עזבתי את זה לאח"כ...
5* תשתית: הוט פייבר על IBC (אנלימיטד)
6* יציאה מ CGNAT (קבלת IP ציבורי ולא פרטי) - לדברי הנציגה - יהיה ללא תשלום לאחר החיבור את זה נשאר גם לראות...
7* שירות סייבר חינם לחודשיים - ביקשתי לבטל מיד... (זה תוספת בשיטת מצליח - למי ששוכח לבטל ...)
8* הציעו להוסיף גם שני קווי טלפון ב39 ש"ח (300 גיגה) או קו ב27.5 ש"ח (150 גיגה) גם "לכל החיים" - וויתרתי... אז אולי שווה למי שצריך, לי כבר יש, ב 21.90 ...
9* מועד התקנה - מחר...
נשאר לראות: אם גם יתנו טלפון חינם ...
ס"ה שורה תחתונה: 39 ש"ח ל1000:100 (ואולי 59 ש"ח ל 1000:250), לפי הכתוב - צמוד למדד ולמע"מ...
האמת, שלא ממש האמנתי, אז המתנתי עד שראיתי את המייל ששלחו... מצרף את תקנון המבצע + קטע מהמייל...
אז לידיעת המתעניינים -
תקנון:
http://www.hot.net.il/handlers/GetFile. ... d8e6ac158d
תנאי העסקה:
image.png...
תודה
..באו (אחרי איחור קל)...
- התנצלו שלא הודיעו
- התקינו סיב נוסף מול תשתית IBC
- קינפגנו בנתב שלי DHCP (ללא משתמש וסיסמא) במקום חייגן PPPOE שהיה בתשתית בזק.
- בדקו והיה תקין (גם עם מתאם נוקיה של סלקום שברשימה שלהם וגם עם ZTE F601 שלי, שלא ברשימה)
- הוציאו אותי באותה הזדמנות מה- CGNAT שלהם
והלכו. פשוט...
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 11/04/2025 13:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מה העלתה הבדיקה לגבי ה- zte?
שני המתאמים עובדים. לנוחות, שיניתי את הSN של הZTE לזה של הנוקיה, שלא יצטרכו עוד אקטיבציה....
כעת שניהם עובדים גם בתשתית IBC וגם בסלקום על בזק..
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8253
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
הוט זה הספק עם השונות הכי גדולה שנתקלתי בה. בשעות עומס הביצועים עלולים לרדת דרסטית.
נכון לעכשיו ,זה די דומה, בסביבות 890-940 (סלקום טיפה יותר, למרות שיש חייגן, ובIBC זה DHCP)
אמרת להם פשוט שיוציאו אותך מהNAT? או הייתה צריך לעבור איזשהו ויכוח ?17/03/2025 13:31rafi_d כתב: ..באו (אחרי איחור קל), התנצלו שלא הודיעו, התקינו סיב נוסף מול תשתית IBC, בדקו (גם עם מתאם נוקיה של סלקום שברשימה שלהם וגם עם ZTE F601 שלי, שלא ברשימה), הוציאו אותי באותה הזדמנות מה- CGNAT שלהם, והלכו. פשוט...![]()
image.png...
כתבתי "פשוט".....
בהזדמנות "אקלקל" את המספר הסידורי לבדיקה...
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 17/03/2025 22:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1305
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
כתובת IPv6 עובדת לך?
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
לא בדקתי לפני. לא...
EDIT: אחרי שינוי בנתב מ SLAAC ל DHCPV6 - נראה תקין...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73208
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
לשלאלת פותח התרד - לא. לא היה מכניס אותם הבייתה בחינם.
אבל כמובן שהמחיר אצל ישראלים זה הדבר הכי חשוב אז מניח שהתגובה שלי לא ממש תשנה.
בהצלחה למצטרפים. תצטרכו אותה.
אבל כמובן שהמחיר אצל ישראלים זה הדבר הכי חשוב אז מניח שהתגובה שלי לא ממש תשנה.
בהצלחה למצטרפים. תצטרכו אותה.
כן, חצי מחיר -גובר על העכבות...ולכן היא לא תשנה...
ההנחה היא, שחיבור סיב אמין מחיבור קואקס, וידרוש פחות שירות. מחיר קבוע אמור גם לדרוש פחות כאב ראש שנתי בהתמקחות, שיש כמעט מול כל ספק אחר. כמובן, רק העתיד יראה...
עוד הערה, אחרי ההתקנה הגיע טכנאי נוסף בהפתעה לביקורת איכות על הטכנאי הראשון. זה גם היה חדש, לפחות לי, בהוט...
ההנחה היא, שחיבור סיב אמין מחיבור קואקס, וידרוש פחות שירות. מחיר קבוע אמור גם לדרוש פחות כאב ראש שנתי בהתמקחות, שיש כמעט מול כל ספק אחר. כמובן, רק העתיד יראה...
עוד הערה, אחרי ההתקנה הגיע טכנאי נוסף בהפתעה לביקורת איכות על הטכנאי הראשון. זה גם היה חדש, לפחות לי, בהוט...
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 17/03/2025 22:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא ממליץ לך לחבר את ה-ZTE לתשתית של IBC.17/03/2025 14:08rafi_d כתב: שני המתאמים עובדים. לנוחות, שיניתי את הSN של הZTE לזה של הנוקיה, שלא יצטרכו עוד אקטיבציה.
כעת שניהם עובדים גם בתשתית IBC וגם בסלקום על בזק.....
זה יעבוד לך ולאחר מכן ייחסם. ואז יש סיכוי שגם ה-Go fiber ייחסם לך.
ולא, שינוי של הסריאלי ב-Go fiber לא יעזור.
לא יודע על איזה goFiber אתה מדבר ... משתמש בנתב wifi6 פרטי שלי בחיבור WAN למתאם.
ברור שעדיף להשתמש בנוקיה, הוא גם 2.5G...
בבזק אין שום חסימה, עם חייגן, בשניהם.
בכל מקרה, דיברתי עם איש הביקורת שהגיע, הצעתי/ביקשתי שיכניסו אותו בעתיד לרשימה שלהם. הבטיח לדבר עם אנשי ההנדסה
בכל מקרה, דיברתי עם איש הביקורת שהגיע, הצעתי/ביקשתי שיכניסו אותו בעתיד לרשימה שלהם. הבטיח לדבר עם אנשי ההנדסה
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 17/03/2025 22:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
17/03/2025 19:24rafi_d כתב: לא יודע על איזה goFiber אתה מדבר ... משתמש בנתב wifi6 פרטי שלי בחיבור WAN למתאם. בdhcp אין לו שום סריאלי..
בכל מקרה, דיברתי עם איש הביקורת שהגיע, הצעתי/ביקשתי שיכניסו אותו בעתיד לרשימה שלהם. הבטיח לדבר עם אנשי ההנדסה...
התבלבלתי בין ה-Nokia ל-Gofiber.
בכל אופן, ההמלצה שלי נשארת.
אל תכניס רכיב למערכת GPON שלא אמור להיות בה.
זה מתכון לצרות. מניסיון.
ולכל מתאם ב-GPON יש סריאלי. זו תצורת האקטוב שלו.
שני המתאמים מאושרים ע"י בזק. רק אחד ע"י IBC. זה מראה שהם תואמים, מקווה שיכנס בקרוב לרשימה
למישהו יש מספר טלפון לאיש מכירות טוב של הוט ?
שלמרות כל הדעות השליליות על השירות של הוט, ואני מסכים להן, בגלל המחיר האטרקטיבי - החלטתי לנסות "להרים את הכפפה" הזו (המבצע הזה של הוט