עזרה בשיפור סאונד עם Samsung q990d

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Alex8630 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני די חדש בכל התחום הזה של הסאונד וסליחה מראש אם אני קצת לא מסביר את עצמי נכון.

רכשתי לא מזמן Samsung q990d וחיברתי את הסאונד בר לטלוויזיה Samsung QE55S95D. אני די מרוצה מהסאונד כאשר אני צופה בטלוויזיה, אבל כאשר אני שומע מוזיקה בחיבור AirPlay 2 מרגיש לי משהו חסר.

לאחרונה נתקלתי במכשיר שנקרא נגן רשת, דגם WiiM AMP השאלה היא האם זה באמת יכול לשפר את הסאונד כאשר אני מזרים את השירים שלי דרך AirPlay 2 או שזה סתם בזבוז כסף? יש את הדגם אולטרה, פחות מתאים כי הוא לא תומך בסירי ו-AirPlay 2. אני משתמש בעיקר באפל מיוזיק.

אשמח לקבל סיוע מה ניתן לעשות כדי לשפר קצת את הסאונד עם המערכת הקיימת שיש לי. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

dudis
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1779
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 106 פעמים

שליחה #2 

זה ידוע שסאונדבר פחות טובים במוזיקה רגילה מאוד מעניין , תעדכן לגבי הסאונדבר הזה כי גם אני שוקל לרכוש אותו

Alex8630 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

הסאונד בר הזה מדהים לצפיה בסרטים, אני נהנה ממנו מכל רגע שהו אצלי (לי זה מספיק מעל ומעבר) לא ברמה של מערכת קולנוע ביתית ברמה מקצעוית, אך בהחלט מספק את הסחורה ושווה כל שקל!

לגבי לשמוע שירים, הוא בסדר/סביר (לא כמו בצפיית סרטים) חשבתי אולי יש אפשרות לשפר את זה עם נגן רשת.

תודה רבה לך

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4935
נתן תודות: 513 פעמים
קיבל תודות: 688 פעמים

שליחה #4 

לא מכיר את הדגם הספציפי (אני עם סונוס) אבל מנסיון, מוסיקה היא לא ה״פורטה״ של רוב הסאונד ברים. WiiM לא יעלה ולא יוריד בהקשר הזה.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

Alex8630 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

17/03/2025 14:56  
sigamore כתב:
לא מכיר את הדגם הספציפי (אני עם סונוס) אבל מנסיון, מוסיקה היא לא ה״פורטה״ של רוב הסאונד ברים. WiiM לא יעלה ולא יוריד בהקשר הזה.
...
הבנתי, תודה רבה.

shemsha
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1170
נתן תודות: 93 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #6 

17/03/2025 6:55  
dudis כתב:
זה ידוע שסאונדבר פחות טובים במוזיקה רגילה מאוד מעניין , תעדכן לגבי הסאונדבר הזה כי גם אני שוקל לרכוש אותו
...
אני ממש ממש מרוצה ממנו (אבל לא השוותי לאחרים). עברתי ממערכת קולנוע ביתית לא רעה בכלל ולא מצטער לרגע.
לא שומע מוזיקה לכן זה פחות עניין אותי.

אגב, עדכון התוכנה האחרון, ממש מלפני כמה ימים היה פאשלה רצינית, עשה בריק למאות/אלפי מכשירים. ממליץ לנתק את המכשיר מהרשת ולבטל עדון אוטומטי עד שזה יפתר. מקווה שסמסונג עצרה את העדכון.

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2212
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #7 

תתחבר בטידאל קונקט על מצב סטנדרט במקרן זה משפר

Alex8630 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

18/03/2025 10:14  
shemsha כתב:
אני ממש ממש מרוצה ממנו (אבל לא השוותי לאחרים). עברתי ממערכת קולנוע ביתית לא רעה בכלל ולא מצטער לרגע.
לא שומע מוזיקה לכן זה פחות עניין אותי.

אגב, עדכון התוכנה האחרון, ממש מלפני כמה ימים היה פאשלה רצינית, עשה בריק למאות/אלפי מכשירים. ממליץ לנתק את המכשיר מהרשת ולבטל עדון אוטומטי עד שזה יפתר. מקווה שסמסונג עצרה את העדכון.
...
מאוחר מדי, העדכון התעדכן. המכשיר עובד, לא שמתי לב למשהו מיוחד.

לגבי TIDAL תודה רבה, אבדוק את האפשרות הזאת.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”