הוט עברו למבצע 89 ל 600 (או 49 עם ציוד פרטי) , 99 (או 59) ל1 ג'יגה ו134 (94) ל2 גיגה לשנתיים.. מישהו עם דעה טובה עליהם?
-
Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
המחירים לכל החיים, התקנה חינם, וכוללים ראוטר, יחידה AP נוספת והתקנת שקע נוסף בבית.
https://www.hot.net.il/heb/join/alloffers/
תוספת ל 1000:250 - 20+ ש"ח.
מישהו אצלם ומבסוט על הספק? מהיציבות?
כיום אני בגילת, 69 לג'יגה. יש לי gf25c וזוג huawei AX6600.
מתלבט אם לעבור, מבסוט מאוד בגילת. אבל אחרי שנה צריך לשחק משחקים ולעבור חברות כדי לשמר מחיר וגם זה בתקווה שעדיין ימכרו ב69 עד אז. מעדיף להוסיף 10 שח בחודש וראש שקט.
באם ממליצים לעבור, איך הציוד שהוט נותנים? שווה לוותר על הציוד שיש לי בשביל עוד נופח של ראש שקט?
https://www.hot.net.il/heb/join/alloffers/
תוספת ל 1000:250 - 20+ ש"ח.
כיום אני בגילת, 69 לג'יגה. יש לי gf25c וזוג huawei AX6600.
מתלבט אם לעבור, מבסוט מאוד בגילת. אבל אחרי שנה צריך לשחק משחקים ולעבור חברות כדי לשמר מחיר וגם זה בתקווה שעדיין ימכרו ב69 עד אז. מעדיף להוסיף 10 שח בחודש וראש שקט.
באם ממליצים לעבור, איך הציוד שהוט נותנים? שווה לוותר על הציוד שיש לי בשביל עוד נופח של ראש שקט?
נערך לאחרונה על ידי Eargasma ב 14/03/2025 15:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: הוט יצאו במבצע 79 לג'יגה ו124 ל2 ג'יגה לכל החיים... מישהו עם דעה טובה עליהם?
גם בחינם תביא לי 10 ג׳יגה סימטרי בהוט אני לא עובר אליהם,
שירות פח אשפה,להוציא ממך כסף ראשונים לתת שירות לך חפש.
שירות פח אשפה,להוציא ממך כסף ראשונים לתת שירות לך חפש.
Re: הוט יצאו במבצע 79 לג'יגה ו124 ל2 ג'יגה לכל החיים... מישהו עם דעה טובה עליהם?
לא מומלץ לעבור להוט, לא עכשיו ולא בעתיד. השירות שלהם על הפנים כמעט כמו הציוד שלהם. רק להתרחק.
אם יש דבר שלמדתי מהוט, זה שראש שקט לא יהיה לי איתם.13/03/2025 20:02Eargasma כתב: המחירים לכל החיים וכוללים ראוטר, יחידה נוספת והתקנת שקע נוסף בבית.
כיום אני בגילת, 69 לג'יגה. יש לי gf25c וזוג huawei ws8100.
באם ממליצים לעבור, איך הציוד שהוט נותנים? שווה לוותר על הציוד שיש לי בשביל עוד נופח של ראש שקט?...
הציעו לי 75 ש"ח לחודש למשך שנה ברוחב פס של 200 מגה עם התקנה וראוטר חינם. למחרת מגיעה חשבונית עסקה במייל על סכום של 104 ש"ח לחודש. התקשרתי לברר, ושורה תחתונה אין עם מי לדבר. הבטיחו שיחזרו אלי וכלום. אמרתי בשיחה לנציג שכנראה שכל מה שאומרים עליהם נכון. ממש מרגיש שהונו אותי ברמה הנמוכה ביותר. אמתין לחיוב הראשון ואראה.
-
Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

לא שאלתי על השירות, אין לי מה לדבר איתם מהיום שבו התחברתי ועד שאתנתק.
שואל על הספק עצמו ויציבות התשתית של אנלימיטד לעומת בזק. ואם יש מישהו שהתנסה עם ההוטבוקס 6F והמש שבא איתו
שואל על הספק עצמו ויציבות התשתית של אנלימיטד לעומת בזק. ואם יש מישהו שהתנסה עם ההוטבוקס 6F והמש שבא איתו
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אוקיי אז אני בהוט סיבים כמה שנים ויש לי ניסיון רב איתם.
1. מבחינת האינטרנט עצמו באמת שהוא סבבה ולאחרונה היה שיפור בשיהוי למרכזיה. עד 1 ג'יגה אתה מקבל את רוב התמורה למחיר. עד חבילה של 2000/250 יש הגבלה של עד 1.1 ג'יגה בתעבורה לשרתים בחו"ל גם עם VPN. בשרתים בארץ אין בעיה של תעבורה.
2. צודקים מי שאומרים שהשירות גרוע ועל הפנים. אנשים זוטרים בשירות שלהם שאם הם לא מבינים משהו הם נותנים תשובות לא נכונות (אני נמנע מלהגיד שקרים כי אני באמת מאמין שזה רמת השירות). וצריך לעבור לתומך טכני בכיר או מנהל לפתרון בעיות.
3. אכן מבחינת המחיר אין מה לדבר הם הכי זולים במידה ואתה משתמש בציוד פרטי.
4. אל תשתמש בציוד שלהם, רק ציוד פרטי. אבל כאן יש בעיה, ברגע שיש לך ציוד פרטי אל תצפה לתמיכה טכנית מהם. הם לא יכולים לעזור לך ותצטרך לפתור תקלות לבד. ככה שאם יש באמת תקלות בתשתית ולא בציוד שלך הם עדיין יאשימו את הציוד כי לא יכולים לבצע את הבדיקות שלהם.
5. מכניסים אותך ל-NAT אבל אפשר לבקש לצאת ללא עלות.
6. כרגע יש בעיה שלוקח הרבה זמן לשדרג / לשנמך מהירות במערכות שלהם. לא ברורה לי הסאגה הזאת כעת איתם.
7. האמת שממיר האופטי הפרטי GF25C עובד בלי שום בעיה, ולא צריך להגדיר בו כלום. מה שכן בראוטר אם יש לך OpenWrt צריך להגדיר ב-WAN6 כמה הגדרות שה-IPv6 יעבוד תקין, שזה reqaddress force ו-reqprefix /56. לקח לי הרבה זמן למצוא פתרון לזה שה-IPv6 מפסיק לעבוד בהפעלה מחדש של הראוטר.
8. מכריחים אותך לשלם 120 ₪ על מנת לאקטב את הציוד הפרטי, במקום לעשות את זה מולך הם שולחים מתקין מטעמם.
9. המחיר ל-2 ג'יגה ו-250 מגה העלאה הוא לא 124 ₪ אלא 100 ₪ עם ציוד פרטי.
1. מבחינת האינטרנט עצמו באמת שהוא סבבה ולאחרונה היה שיפור בשיהוי למרכזיה. עד 1 ג'יגה אתה מקבל את רוב התמורה למחיר. עד חבילה של 2000/250 יש הגבלה של עד 1.1 ג'יגה בתעבורה לשרתים בחו"ל גם עם VPN. בשרתים בארץ אין בעיה של תעבורה.
2. צודקים מי שאומרים שהשירות גרוע ועל הפנים. אנשים זוטרים בשירות שלהם שאם הם לא מבינים משהו הם נותנים תשובות לא נכונות (אני נמנע מלהגיד שקרים כי אני באמת מאמין שזה רמת השירות). וצריך לעבור לתומך טכני בכיר או מנהל לפתרון בעיות.
4. אל תשתמש בציוד שלהם, רק ציוד פרטי. אבל כאן יש בעיה, ברגע שיש לך ציוד פרטי אל תצפה לתמיכה טכנית מהם. הם לא יכולים לעזור לך ותצטרך לפתור תקלות לבד. ככה שאם יש באמת תקלות בתשתית ולא בציוד שלך הם עדיין יאשימו את הציוד כי לא יכולים לבצע את הבדיקות שלהם.
6. כרגע יש בעיה שלוקח הרבה זמן לשדרג / לשנמך מהירות במערכות שלהם. לא ברורה לי הסאגה הזאת כעת איתם.
7. האמת שממיר האופטי הפרטי GF25C עובד בלי שום בעיה, ולא צריך להגדיר בו כלום. מה שכן בראוטר אם יש לך OpenWrt צריך להגדיר ב-WAN6 כמה הגדרות שה-IPv6 יעבוד תקין, שזה reqaddress force ו-reqprefix /56. לקח לי הרבה זמן למצוא פתרון לזה שה-IPv6 מפסיק לעבוד בהפעלה מחדש של הראוטר.
8. מכריחים אותך לשלם 120 ₪ על מנת לאקטב את הציוד הפרטי, במקום לעשות את זה מולך הם שולחים מתקין מטעמם.
9. המחיר ל-2 ג'יגה ו-250 מגה העלאה הוא לא 124 ₪ אלא 100 ₪ עם ציוד פרטי.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
-
Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

100 לשנה או קבוע? אם קבוע אולי אפשר להוציא מהם אפילו פחות מ79 בלי ציוד14/03/2025 14:22Jabberwock כתב: אוקיי אז אני בהוט סיבים כמה שנים ויש לי ניסיון רב איתם.
9. המחיר ל-2 ג'יגה ו-250 מגה העלאה הוא לא 124 ₪ אלא 100 ₪ עם ציוד פרטי....
בנתיים לא התקשרו למכור היום, מניח שבראשון. נראה מה אומרים, מנסתם יש עומס פניות
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

קבוע, אבל יכולים להעלות מחיר....
לא, יש כאן קאטץ'. הם לא מוכנים לרדת מ-80 גם עם ציוד פרטי. לדוגמה אם היית על חבילה של 300/100 מגה ועברת לציוד פרטי יאלצו אותך לשדרג ל-600/100....
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
אז על מה ה24 שקל בעצם? זה אם לוקחים ציוד שלהם?14/03/2025 14:22Jabberwock כתב: אוקיי אז אני בהוט סיבים כמה שנים ויש לי ניסיון רב איתם.
9. המחיר ל-2 ג'יגה ו-250 מגה העלאה הוא לא 124 ₪ אלא 100 ₪ עם ציוד פרטי....
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
יש לי סיב שלהם
בסהכ אני מרוצה, אין ניתוקים אין בעיות.
עד לפני חודש היתי על 600/100 ביקשתי לשדרג לגיגה, התווכחנו על הכסף, התייקר ב 5 שקלים.
לא עובר את ה 750.
בתכלס עברתי כבר את הגיל שזה מעניין אותי. ההבדל בין 600 ל 1000 בשימוש יום יומי הוא זניח.
בסהכ אני מרוצה, אין ניתוקים אין בעיות.
עד לפני חודש היתי על 600/100 ביקשתי לשדרג לגיגה, התווכחנו על הכסף, התייקר ב 5 שקלים.
לא עובר את ה 750.
בתכלס עברתי כבר את הגיל שזה מעניין אותי. ההבדל בין 600 ל 1000 בשימוש יום יומי הוא זניח.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

25 ₪ השכרת מודם....
התקנה לבית פרטי - 500 ש"ח
מישהו הצליח להוציא בחינם את ההתקנה ?
מישהו הצליח להוציא בחינם את ההתקנה ?
לא וויתרו על ה 125 לדירה, בינתיים...
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

גם בזק אותו דבר:...
https://www.bezeq.co.il/internetandphon ... ges/party/
דירה בבניין: 199 ₪, דירה בצמוד קרקע: 499 ₪....
Re: הוט יצאו במבצע 89 לכל החיים -> איך משיגים אותו ב 49 ש"ח (עם ציוד פרטי)...
עריכה: עוד כתבה על ה"אותיות הקטנות - ה40 ש"ח "הנחת - העדר - ציוד " - גם כאן: https://htmag.co.il/out/https://zmanavi ... net/28261/
למרות כל הדעות השליליות על השירות של הוט, ואני מסכים להן, בגלל המחיר האטרקטיבי - החלטתי לנסות "להרים את הכפפה" הזו (המבצע הזה של הוט https://www.hot.net.il/heb/join/alloffers/ ) כדי לראות מה בדיוק האותיות הקטנות, וגם לנסות לשנות/לשפר תנאים ע"י שימוש בציוד פרטי ( נתב + מתאם סיב)... מדובר בדירה בבנין עם כל התשתיות, כעת מחובר לסלקום על תשתית בזק, עם מתאם סיב פרטי, ובצד - גם מתאם סיב חינמי נוקיה של סלקום (ללא שימוש), שנמצא גם ברשימה של הוט.
לאחר מו"מ קצר, הבינה הנציגה את ה"דרישות" שלי וזה מה שיצא:
1* נאמר שההתקנה לא תפגע בהתקנה הקיימת (סיב סלקום), אלא בנוסף לה. תוצאה: הותקן סיב בנוסף לזה של בזק ...
2* זיכוי בגובה דמי ההתקנה (לאחר "אישור מיוחד" של מנהל, הנציגה ניתקה וחזרה לאחר האישור ) תוצאה: פחות 125 ש"ח...
3* ביקשתי להתחבר עם ציוד פרטי כפי שרשום בסוף הפרסומת באתר, ז"א ללא ציוד של הוט בכלל (למרות שכן רציתי מהם מתאם סיב, זה לא צלח בידי) - אמרו שיהיה פחות 30 ש"ח תוצאה: פחות 40 ש"ח..., ו זה רשום גם בתקנון, רק שלא ממש מפרסמים את זה באתר...
4* בררתי לגבי "שידרוג" ל1000:250 - התשובה היתה שזה +20 ש"ח או +10 ש"ח (תלוי את איזה נציג שואלים). עזבתי את זה לאח"כ...
5* תשתית: הוט פייבר על IBC (אנלימיטד)
6* יציאה מ CGNAT (קבלת IP ציבורי ולא פרטי) - לדברי הנציגה - יהיה ללא תשלום לאחר החיבור
7* שירות סייבר חינם לחודשיים - ביקשתי לבטל מיד... (זה תוספת בשיטת מצליח - למי ששוכח לבטל ...)
8* הציעו להוסיף גם שני קווי טלפון ב50 ש"ח (300 גיגה) או קו ב27.5 ש"ח (150 גיגה) גם "לכל החיים" - וויתרתי... אז אולי שווה למי שצריך, לי כבר יש, ב 21.90 ...
9* מועד התקנה - מחר...
10* דבר ש-שכחתי לציין במעמד ההזמנה, שאני מעוניין גם בהתקנת נקודת רשת קווית (ללא עלות, ע"פ המבצע, רק זה שווה את הכסף למי שכן שילם...) הגיעו במיוחד להשלים אותה למחרת... מומלץ לקחת!
נשאר לראות: אם גם יתנו טלפון חינם ...
ס"ה שורה תחתונה: 39 ש"ח ל1000:100 (ואולי 59 ש"ח ל 1000:250), לפי הכתוב - צמוד למדד ולמע"מ...
האמת, שלא ממש האמנתי, אז המתנתי עד שראיתי את המייל ששלחו... מצרף את תקנון המבצע + קטע מהמייל...
אז לידיעת המתעניינים -
תקנון:
http://www.hot.net.il/handlers/GetFile. ... d8e6ac158d תנאי העסקה:
למרות כל הדעות השליליות על השירות של הוט, ואני מסכים להן, בגלל המחיר האטרקטיבי - החלטתי לנסות "להרים את הכפפה" הזו (המבצע הזה של הוט https://www.hot.net.il/heb/join/alloffers/ ) כדי לראות מה בדיוק האותיות הקטנות, וגם לנסות לשנות/לשפר תנאים ע"י שימוש בציוד פרטי ( נתב + מתאם סיב)... מדובר בדירה בבנין עם כל התשתיות, כעת מחובר לסלקום על תשתית בזק, עם מתאם סיב פרטי, ובצד - גם מתאם סיב חינמי נוקיה של סלקום (ללא שימוש), שנמצא גם ברשימה של הוט.לאחר מו"מ קצר, הבינה הנציגה את ה"דרישות" שלי וזה מה שיצא:
1* נאמר שההתקנה לא תפגע בהתקנה הקיימת (סיב סלקום), אלא בנוסף לה. תוצאה: הותקן סיב בנוסף לזה של בזק ...
2* זיכוי בגובה דמי ההתקנה (לאחר "אישור מיוחד" של מנהל, הנציגה ניתקה וחזרה לאחר האישור ) תוצאה: פחות 125 ש"ח...
3* ביקשתי להתחבר עם ציוד פרטי כפי שרשום בסוף הפרסומת באתר, ז"א ללא ציוד של הוט בכלל (למרות שכן רציתי מהם מתאם סיב, זה לא צלח בידי) - אמרו שיהיה פחות 30 ש"ח תוצאה: פחות 40 ש"ח..., ו זה רשום גם בתקנון, רק שלא ממש מפרסמים את זה באתר...
4* בררתי לגבי "שידרוג" ל1000:250 - התשובה היתה שזה +20 ש"ח או +10 ש"ח (תלוי את איזה נציג שואלים). עזבתי את זה לאח"כ...
5* תשתית: הוט פייבר על IBC (אנלימיטד)
6* יציאה מ CGNAT (קבלת IP ציבורי ולא פרטי) - לדברי הנציגה - יהיה ללא תשלום לאחר החיבור
7* שירות סייבר חינם לחודשיים - ביקשתי לבטל מיד... (זה תוספת בשיטת מצליח - למי ששוכח לבטל ...)
8* הציעו להוסיף גם שני קווי טלפון ב50 ש"ח (300 גיגה) או קו ב27.5 ש"ח (150 גיגה) גם "לכל החיים" - וויתרתי... אז אולי שווה למי שצריך, לי כבר יש, ב 21.90 ...
9* מועד התקנה - מחר...
10* דבר ש-שכחתי לציין במעמד ההזמנה, שאני מעוניין גם בהתקנת נקודת רשת קווית (ללא עלות, ע"פ המבצע, רק זה שווה את הכסף למי שכן שילם...) הגיעו במיוחד להשלים אותה למחרת... מומלץ לקחת!
נשאר לראות: אם גם יתנו טלפון חינם ...
ס"ה שורה תחתונה: 39 ש"ח ל1000:100 (ואולי 59 ש"ח ל 1000:250), לפי הכתוב - צמוד למדד ולמע"מ...
האמת, שלא ממש האמנתי, אז המתנתי עד שראיתי את המייל ששלחו... מצרף את תקנון המבצע + קטע מהמייל...
אז לידיעת המתעניינים -
תקנון:
http://www.hot.net.il/handlers/GetFile. ... d8e6ac158d תנאי העסקה:
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 30/04/2025 17:45, נערך 17 פעמים בסך הכל.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

ולי יצא לדבר היום עם גילת טלקום.
יש להם חבילה 1000/250 על תשתית בזק בעלות של 99 ₪ "לכל החיים".
הסבת סיב הוט לבזק בעלות של 199 ₪.
פריסת סיב חדש בעלות 369 ₪.
מכניסים אותך ל-CGNAT, לא ניתן לבקש לצאת בחינם. אפשר אייפי קבוע ב-15 ₪.
*בתשתית הוט לא שמעתי על חבילה של 1000/250, ככל הנראה רוצים להתקין אותך על תשתית אנלימיטד (?).
יש להם חבילה 1000/250 על תשתית בזק בעלות של 99 ₪ "לכל החיים".
הסבת סיב הוט לבזק בעלות של 199 ₪.
פריסת סיב חדש בעלות 369 ₪.
מכניסים אותך ל-CGNAT, לא ניתן לבקש לצאת בחינם. אפשר אייפי קבוע ב-15 ₪.
*בתשתית הוט לא שמעתי על חבילה של 1000/250, ככל הנראה רוצים להתקין אותך על תשתית אנלימיטד (?).
אכן, ראה סעיף *5 ...16/03/2025 19:11Jabberwock כתב:
*בתשתית הוט לא שמעתי על חבילה של 1000/250, ככל הנראה רוצים להתקין אותך על תשתית אנלימיטד (?)....
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
פעם הייתה חבילה של 1000/250 בהוט. אתה יכול לראות פה:16/03/2025 19:11Jabberwock כתב: *בתשתית הוט לא שמעתי על חבילה של 1000/250, ככל הנראה רוצים להתקין אותך על תשתית אנלימיטד (?)....
https://hot-internet.online/p2/
נשאר לראות: את החשבונית הראשונה, והשניה, והשלישית ... וגם: כמה קצרים החיים על פי הוט. 
יאמר לזכותם שאחרי בלגן-בלגן בחודשים הראשונים כבר 3 שנים הם עומדים ב-59 ש"ח ל-500/12 שבינתיים שודרג ל-800/20 באותו מחיר.

יאמר לזכותם שאחרי בלגן-בלגן בחודשים הראשונים כבר 3 שנים הם עומדים ב-59 ש"ח ל-500/12 שבינתיים שודרג ל-800/20 באותו מחיר.