ייבוא פרטי למוצר מעל 1000$

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
bnbn1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,

רציתי לקנות מקרן מעל 1000$ מחול .
ניסיתי אתרים כמו IDGU .
המחיר פשוט קופץ למה שמצופה ! למשל אותו מוצר באותו מחיר מ אמאזון מוסיף לי 18% על מקרן וזהו ! ומשלוח ..

ניסיתי עוד חברה כמו REDBOX וזה היה יותר זול ב איזה 500 שקל !

עכשיו אני יכול לקנות את זה ביותר זול אם אני אטפל בזה בארץ ?
איך אני מטפל בזה בצורה חוקית ?
ואיך בדיוק לדעת אם יש מכס או לא . כי אמאזון ו IDGU הוסיפו בערך 20% , אז אני מניח שאין מכס \ מס קנייה על מקרן בגובה 1400$ ?
אני יודע שכל מוצר מעל 1000$ צריך לשלם עליו מכס ומעם .

מישהו יכול לעשות לי סדר בבקשה ? איך לבדוק מס סופי על מקרן . איך לטפל בזה כשזה מגיע דרך DHL \ איזשהו אתר ששולח לארץ בלי שיטפלו במכס .

נגיד מקרן ערכו 1600$ הדיע לארץ . מה התהליך ?
והאם זה יותר זול מחברות IDGU ו REDBOX ? ב IDGUI המחיר עלה ל 2200$ ( בערך 7900 ש"ח) .. ב REDBOX עלה בערך 2090$ (בערך 7500 ש"ח) ו בAMAZON אני מניח יגיע ל 1910$ (בערך 6800 ש"ח) !! אבל לצערי אמאזון אין להם מלאי וזה יקח המון זמן .

אז אני לא מבין קפיצות המחירים (זה לא קשור למשלוח ) . אם באמזון עולה 6800 זאת אומר שזה המחיר הנכון . האם זה מש שיעלה אם אני אטפל בזה באופן פרטי ? אם כן , איך ?

תודה לעוזרים!

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1501
נתן תודות: 353 פעמים
קיבל תודות: 254 פעמים

שליחה #2 

לך שווה לקנות רק מאמזון עם שילוח שלהם ואז המחיר כולל הכל ולא דרך חברות חיצוניות שישלחו בשבילך את המוצר.
כנס לאמזון תבדוק שכתוב נשח ע"י אמזון, (send by amazon) או, תוסיף לסל את המוצר שאתה רוצה לקנות ותעשה חשבון יציאה כאילו אתה קונה אותו ותראה בחשבונית אם הוא מוסיף לך מכס ומעמ ועמלת המרות מטבע במחיר הסופי. אם אמזון שולח אז יהיה פירוט והמחיר כולל הכל, אם לא, תצטרך לשלם כשזה יגיע לארץ בהתאם למצברוח של מי שיבדוק באותו היום.
כעיקרון לא שווה לך להשתמש בחברה חיצונית מכמה סיבות שלא אפרט מעבר לתשלום של עמלות על כל דבר שהם יעשו בשבילך.

rm1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1588
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #3 

תבדוק באתרי אמזון שונים באירופה אולי תמצא מלאי באתר אחר

bnbn1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

27/02/2025 7:45  
Moshe984 כתב:
לך שווה לקנות רק מאמזון עם שילוח שלהם ואז המחיר כולל הכל ולא דרך חברות חיצוניות שישלחו בשבילך את המוצר.
כנס לאמזון תבדוק שכתוב נשח ע"י אמזון, (send by amazon) או, תוסיף לסל את המוצר שאתה רוצה לקנות ותעשה חשבון יציאה כאילו אתה קונה אותו ותראה בחשבונית אם הוא מוסיף לך מכס ומעמ ועמלת המרות מטבע במחיר הסופי. אם אמזון שולח אז יהיה פירוט והמחיר כולל הכל, אם לא, תצטרך לשלם כשזה יגיע לארץ בהתאם למצברוח של מי שיבדוק באותו היום.
כעיקרון לא שווה לך להשתמש בחברה חיצונית מכמה סיבות שלא אפרט מעבר לתשלום של עמלות על כל דבר שהם יעשו בשבילך.
...
תודה , כן היזמנתי מאמזון אבל הם מתרתרים אותי לגבי הגעת המוצר ל WARHOUSE הקרוב . כנראה אחכה אין מה להפסיד .
השאלה שלי היא מה זאת אומרת לפי מצב רוח שלו ? זה לא יכול לעלות יותר ממה שחברות החיצוניות הציעו נכון ?
כמה אגרות ו 18% מעם וזהו נכון ?

bnbn1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

27/02/2025 17:38  
rm1 כתב:
תבדוק באתרי אמזון שונים באירופה אולי תמצא מלאי באתר אחר
...
כן בדקתי הבעיה שהמוצר הזה שאני מחפש לא מתחייבים בשליחת המוצר תוך זמן מסויים ! פשוט כאשר בא להם לשלוח וזה זמין במחסן קרוב אז שולחים . לא ידעתי שיש מוצרים שלא שווה להזמין מאמזון אלא ישירות מ חברות כמו BHPHOTO וכו .. שולחים מייד !

shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 894
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #6 

אי אפשר לייבא עצמאית מאז שער עולמי. ואי אפשר לקבל מחיר סופי, כי תמיד אפשר ליפול על בדיקה מדגמית וכו'.
אם המחיר הסופי לא עומד בתקציב שהוקצב, לא מזמינים- זו האמת הכואבת.

bnbn1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

27/02/2025 23:45  
shaked כתב:
אי אפשר לייבא עצמאית מאז שער עולמי. ואי אפשר לקבל מחיר סופי, כי תמיד אפשר ליפול על בדיקה מדגמית וכו'.
...
לא היבנתי .
מה זה אומר אם המחיר הסופי לא עומד בתקציב שהוקצב לא מזמינים .

מוצר שעולה 1500$ יעלה 2100$ אחרי מסים . ומן התסם לא יעלה 6000$ זה בטוח !
אז לא היבנתי בדיוק למה אתה מתכוון . ומה זה תקציב שהוקצב?
המוצר שאני מזמין אין אותם בארץ ולא יהיה כי שוק מקרנים בארץ חלש מדיי

bnbn1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

27/02/2025 23:45  
shaked כתב:
...
אי אפשר לייבא עצמאית ?
איך ממתי ?

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”