מחפש המלצה\הכוונה לקניית מערכת 5.1 עד 40K-50K

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Bonanja פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אשמח לקבל המלצה למערכת 5.1 לסלון (חלל פתוח, הסלון עצמו כ20 מטר), רוב התכנים הם סרטים בנטפליקס\ספוטייפי עד 50K ש"ח.
רמקולים קדמיים (יש אפשרות לרצפתיים גדולים\סטנד לקטנים\תלייה)
אחוריים - תלויים
עדיפות לסאב קטן עד כמה שאפשר.

ברור לי שאני צריך ללכת לחנות להאזין אבל יש מבחר כל כך גדול ואני מעדיף לבוא מוכן עם כמה אופציות.

פעם אחרונה שקניתי מערכת (15 שנה+-) המחירים באינטרנט והמחירים בחנות היו שונים לגמרי (זולים בהרבה בחנות), האם זה עדיין המצב?

תודה.

masteraudio
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1471
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 322 פעמים

שליחה #2 

23/02/2025 9:23  
Bonanja כתב:
שלום,

אשמח לקבל המלצה למערכת 5.1 לסלון (חלל פתוח, הסלון עצמו כ20 מטר), רוב התכנים הם סרטים בנטפליקס\ספוטייפי עד 50K ש"ח.
רמקולים קדמיים (יש אפשרות לרצפתיים גדולים\סטנד לקטנים\תלייה)
אחוריים - תלויים
עדיפות לסאב קטן עד כמה שאפשר.

ברור לי שאני צריך ללכת לחנות להאזין אבל יש מבחר כל כך גדול ואני מעדיף לבוא מוכן עם כמה אופציות.

פעם אחרונה שקניתי מערכת (15 שנה+-) המחירים באינטרנט והמחירים בחנות היו שונים לגמרי (זולים בהרבה בחנות), האם זה עדיין המצב?

תודה.
...
אם אתה מחפש רמקולים וסאבים שמספקים ביצועים מטורפים בקולנוע ביתי ובמוזיקה, SVS היא בחירה מעולה. החברה מציעה שתי סדרות עיקריות: Prime, עם צליל מאוזן ודינמי שמתאים לכל חלל, ו-Ultra, שמספקת רמת פירוט וביצועים גבוהים יותר למי שמחפש חוויית סאונד קולנועית אמיתית. כמובן, SVS מוכרת בעיקר בזכות הסאבים האגדיים שלה, שמספקים באסים עוצמתיים ומדויקים.

ואם כבר מדברים על ציוד אודיו, אין מקום טוב יותר לבדוק אותו מאשר פיוצ'ר אודיו ווידאו. הם לא רק יבואנים של SVS, אלא מציעים מגוון רחב של מותגים מובילים—רמקולים, סאבים, רסיברים וכל מה שצריך לקולנוע ביתי, ובכל טווחי המחירים. הצוות שם מקצועי בטירוף, מקשיבים לך באמת, ומתאימים לך בדיוק את המערכת הנכונה לפי הצרכים והתקציב שלך—ולפעמים אפילו תצא עם עודף. השירות אישי, סבלני, ועם חיוך—חוויה כיפית מכל הבחינות. קניתי מהם לאחרונה ואני ממליץ בחום לבדוק אצלם לפני שאתה סוגר רכישה.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000

Bonanja פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

23/02/2025 9:49  
masteraudio כתב:
אם אתה מחפש רמקולים וסאבים שמספקים ביצועים מטורפים בקולנוע ביתי ובמוזיקה, SVS היא בחירה מעולה. החברה מציעה שתי סדרות עיקריות: Prime, עם צליל מאוזן ודינמי שמתאים לכל חלל, ו-Ultra, שמספקת רמת פירוט וביצועים גבוהים יותר למי שמחפש חוויית סאונד קולנועית אמיתית. כמובן, SVS מוכרת בעיקר בזכות הסאבים האגדיים שלה, שמספקים באסים עוצמתיים ומדויקים.

ואם כבר מדברים על ציוד אודיו, אין מקום טוב יותר לבדוק אותו מאשר פיוצ'ר אודיו ווידאו. הם לא רק יבואנים של SVS, אלא מציעים מגוון רחב של מותגים מובילים—רמקולים, סאבים, רסיברים וכל מה שצריך לקולנוע ביתי, ובכל טווחי המחירים. הצוות שם מקצועי בטירוף, מקשיבים לך באמת, ומתאימים לך בדיוק את המערכת הנכונה לפי הצרכים והתקציב שלך—ולפעמים אפילו תצא עם עודף. השירות אישי, סבלני, ועם חיוך—חוויה כיפית מכל הבחינות. קניתי מהם לאחרונה ואני ממליץ בחום לבדוק אצלם לפני שאתה סוגר רכישה.
...
תודה, אולי אני אלך על מערכת שלמה של SVS. אין לי סבלנות לחקור יותר מדי ומבדיקה מהירה\כמה ביקורות ביוטיוב האולטרה נראית כמו אחלה סדרה.

masteraudio
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

23/02/2025 12:11  
Bonanja כתב:
תודה, אולי אני אלך על מערכת שלמה של SVS. אין לי סבלנות לחקור יותר מדי ומבדיקה מהירה\כמה ביקורות ביוטיוב האולטרה נראית כמו אחלה סדרה.
...
עשית בחירה מצוינת שהלכת עם פיוצ'ר! הם תמיד יודעים להביא את הטוב ביותר. שיהיה לך המון הנאה מהרכישה, ותתחדש! אם תצטרך משהו בהמשך – אתה בידיים טובות.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #5 

התקציב שציינת מצויין כדי לקבל חוויה ממש טובה לחלל של 20 מטר ,בחנויות השונות ניתן להתרשם מהחוויה של קולנוע ביתי אבל בלתי אפשרי להשוואת את זה למה שתקבל בבית שלך כי מדובר בחללים שונים ,רכיבים רבים שנרכשים ,כיולים ומשתנים רבים נוספים .
יש רמקולים רבים בתקציב ובהחלט svs היא אופציה מצויינת.

כמה נקודות שהיתי ממליץ עליהם...

1.בתקציב שציינת עם הרכיבים הנכונים מאוד מומלץ לרכוש נגן ולהכניס בו תכנים כי התוצאה טובה משמעותית מנטפליקס .עם ציוד פשוט לא מורגש הבדל .
2.בכל מערכת קולנוע לסאב יש משמעות ענקית לחוויה בסרטים אז תן לזה חשיבות .
3.מערכות כיול של רסיבר כיום משפיעות פעמים רבות יותר מכל רכיב בודד שתרכוש אז תשקול לקבל התקנה וכיול ביתי נכון.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4961
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 450 פעמים

שליחה #6 

מערכת הכיול לעולם לא תשפיע כמו הרמקולים.
רמקולים צריכים להיות ההשקעה הכי גדולה בתקציב.

בהצלחה
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

masteraudio
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

23/02/2025 17:39  
niko כתב:
מערכת הכיול לעולם לא תשפיע כמו הרמקולים.
רמקולים צריכים להיות ההשקעה הכי גדולה בתקציב.

בהצלחה
...
איתן צודק לגמרי – הרמקולים הם החלק הכי חשוב במערכת סאונד, והם אלו שקובעים את רוב האופי הצלילי. מערכת כיול, מתקדמת ככל שתהיה, לא יכולה להפוך רמקול בינוני למשהו שהוא לא. לכן, ההשקעה העיקרית צריכה להיות ברמקולים איכותיים שמתאימים לאקוסטיקה ולסגנון ההאזנה שלך.

עם זאת, מערכת כיול עדיין משחקת תפקיד משמעותי. גם הרמקול הכי טוב יכול להישמע פחות טוב אם החדר יוצר בעיות כמו הדגשות בס, החזרות מוגזמות או "חורים" בתדרים מסוימים. מערכת כיול לא משנה את האופי של הרמקול, אבל היא עוזרת לו להתמודד עם תנאי החדר ולהישמע בצורה הכי מאוזנת ומדויקת שאפשר.

ובנוגע לרמקולי SVS – הם פשוט מעולים! לא משנה אם מדובר בסאונד סטריאו או קולנוע ביתי, הם מציעים ביצועים יוצאים מן הכלל שמספקים גם בס חזק וגם צליל ברור ומדויק.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2449
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1025 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #8 

1- כל ההמלצות למעלה נכונות ושל מביני עניין לגמרי
2- רשמת ספוטיפיי- tidal יותר איכותי
3- מבחינתי בטעם אישי,לרמקולים קדמיים-פארדיים פאונדר 80 או b&w סידרת 700 הם בטופ ,שווה לשמוע. את הרמקוליםמשל svs טרם שמעתי אבל הסאבים שלהם שמעתי ולקולנוע בהחלט מעולים.

בהצלחה
כיף חיים.

testtest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #9 

תפנה למאי מפיוצ׳ר יש להם שירות מעולה אולם תצוגה מהמהם, ממליץ ובטוח שאתה תיצא עם ידיים מלאות 😬

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7392
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 501 פעמים

שליחה #10 

גם אני מציע לך סע לפיוצר ואתה יוצא משם אם סט משהו מעולה ועוד ישאר לך עודף . אל תשכח להגיד להם מה גודל הסלון שזה יהיה בהתאמה
Sony 1040
Monitor mass

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

אההה הסלון 20 מטר ופתוח כבר אני אומר לך סאב לא קטן תצטרך אפילו שזה רק לאזור הסלון . פי בי 1000 פרו ....אס בי 3000 ....פי בי 3000 .... מאי ודור יתנו לך כיוון יותר טוב
Sony 1040
Monitor mass

Akila
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279
שם מלא: Joel Strikovsky
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #12 

לא משנה עד כמה רמקולים טובים או עד כמה הרסיבר טוב, אתה עדיין צריך לעשות מה שנקרא Room Treatment, שזה כל מיני סופגי סאונד ואולי דפלקטורים.

EQ לא יכול לתקן בעיות אקוסטיקה בחדר, הוא די מוגבל. אז תיקח את זה גם בשיקלול התקציב שלך.
ההבדל בתוצאה הסופית זה הבדל שמיים וארץ.
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
רשימת הציוד: Denon X3800H | (A1 Evo AcoustiX) | Speakers layout: 7.1.4 | TCL 75C935 | 4K Video: Nvidia Shield 2019 Pro & Homatics R 4K Plus | Android TV | Ugoos AM6B+ | CoreELEC NG (avdvplus R9)

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #13 

מעריך כאן את כולם (כמעט)
אבל לא הייתי שם את ה 40-50 אש"ח שלי בהמלצות הפורום.
יש חנויות מתמחות ששם חשוב גם למוכר שביעות רצון גבוהה של הלקוח, ולטעמי לזה אתה צריך לכוון.
פיוצ'ר דוגמה טובה, הם יקבלו אותך בחום ולא בגלל התקציב, אלא כי עושה להם טוב לעשות לך שירות טוב.
תתחיל אולי שם, ומקסימום תדרש לעשות סיבוב לחנות נוספת. (לא בטוח בכלל)
תקבל הדגמות, המלצות ויתפרו לך חבילה לפי המפרט שלך, לאו דווקא לפי סכום הכסף.

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2449
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1025 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #14 

מה שיפה שכל אחד נותן המלצה לפי טעמו וניסיונו האישי,וכל אחד צודק ב100% לטעמו וניסיונו והחלל האישי שלו.

הפרוט שלי לפי טעמי וניסיוני האישי בתקציב שהגדרת שבו אתה רוצה גם סטריאו 2.1 שזה קדמיים פלוס הסאב וגם קולנוע בייתי.

רסיבר מרנץ סינמה 40- יש בו גם אודסי בחינם שזה תוכנת כיול טובה מאוד וגם אפשרות להוסיף תוכנת כיול dirac בעוד 600 דולר, מבחינתי ולטעמי זה הרסיבר שהייתי קונה- מחירון כ10 אלף.

רמקולים סביב 20 כפי שאמרתי - פרדיים פאונדר 80 או רמקול מסדרת ה700 של b&w לפי התקציב... עם עדיפות ברורה לפרדיים כי איתו יותר קל להביא תוצאה יותר טובה.

סאב - סאב סגור(לא פתוח בשביל המוזיקליות בסטריאו) של svs- בהתאם לתקציב- גג 10 אלף ואתה מסודר מעל הגג.

נשאר לנו 10 לסראונד וסנטר- כל חנות תתן לך הצעה מעולה לסגור את הפינה הזאת.

ומכל מה שרשמתי- תיקח נניח 10% הנחה מהמחירון...

זה אני וטעמי האישי.

אחרי שעשית את כל זה ותהנה לא מעט זמן,
אתה תחפש מגבר כח/אינטגרייטד לעזור עוד לרמקולים הקדמיים לזרוח- תקציב עוד 10

בהצלחה ותהנה,
ולא פחות חשוב- אתה מחליט לפי טעמך האישי בלבד!!!

לך לחנויות לשמוע בפועל על מה כולנו פה מדברים,כי זה עניין של טעם אישי לגמרי!
כיף חיים.

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1501
נתן תודות: 353 פעמים
קיבל תודות: 254 פעמים

שליחה #15 

עם 50K מזומן ביד שאגב זה לא הרבה בשביל מערכת שלמה, ב ט.ר. עודפים ברמה של להגיע ולהעמיס כמו שאומרים, אתה תקבל הכי הרבה ציוד לכסף שלך.
תצליח.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17922
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2488 פעמים

שליחה #16 

אני הייתי ממליץ לגשת גם לסטריאו סטאר בפתח תקווה ( יבואנים של פארדיים) לפנות למשה, אני בטוח שלא תתאכזב.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #17 

בכלל לא לטעם אישי אחרת הייתי כותב לו מגבר של סוני ורמקולים מוניטור האודיאו כמו אצלי
Sony 1040
Monitor mass

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3431
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 219 פעמים

שליחה #18 

26/02/2025 13:34  
istarmini כתב:
אני הייתי ממליץ לגשת גם לסטריאו סטאר בפתח תקווה ( יבואנים של פארדיים) לפנות למשה, אני בטוח שלא תתאכזב.
...
ואני הייתי ממליץ על יד שנייה ולהגיע למערכת בכמה רמות מעל.
....

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17922
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2488 פעמים

שליחה #19 

26/02/2025 14:48  
yarino כתב:
ואני הייתי ממליץ על יד שנייה ולהגיע למערכת בכמה רמות מעל.
...
בהחלט נכון
במידה ויד שניה רלוונטי זו תהיה החלטה נבונה במיוחד בתקציב המדובר.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

Bonanja פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

תודה על כל התגובות וההמלצות, קניתי אתמול אצל מאי.

Cinema 40
SVS Ultra Evolution Pinnacle
SVS Ultra Evolution Center
SVS Ultra Evolution Bookshelf
SVS SB17-Ultra R

חווית קניה מעולה ושירות מצוין של מאי והצוות.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”