סטרימרים איטיים
שלום לכולם
* יש לי 2 סטרימרים mi box s gen2 + g96 max
* יש לי רשת סיבים
הסטרימרים מגיעים למהירות של עד 100 מגה בלבד בקווי או באלחוטי, וזה מבאס, האם מישהו ניסה להחליף להם את רכיב המודם הקווי או האלחוטי?
או שיש סטרימרים שמסוגלים להגיע למהירויות גבוהות יותר?
* יש לי 2 סטרימרים mi box s gen2 + g96 max
* יש לי רשת סיבים
הסטרימרים מגיעים למהירות של עד 100 מגה בלבד בקווי או באלחוטי, וזה מבאס, האם מישהו ניסה להחליף להם את רכיב המודם הקווי או האלחוטי?
או שיש סטרימרים שמסוגלים להגיע למהירויות גבוהות יותר?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
1. איפה בדיוק פוגשת אותך האיטיות ? יש לך באפריניג בהזרמת מדיה ?
2. לא חושב שמישהו ישב וישקיע בלהחליף רכיבים לסטרימר שעולה ככה.
3. הרשת האלחוטית אמורה להיות מהירה יותר, תלוי במיקום הראוטר.
2. לא חושב שמישהו ישב וישקיע בלהחליף רכיבים לסטרימר שעולה ככה.
3. הרשת האלחוטית אמורה להיות מהירה יותר, תלוי במיקום הראוטר.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
מעשית אי אפשר להחליף רכיבים. אתה יכול לחבר מתאם רשת על בסיס usb ולקבל מהירות סביב ה-300 Mbps.
* אני לא מכיר מספיק טוב את הסטרימרים שלך, יכול להיות שהם דווקא כן תומכים במהירות גבוהה מ-100Mbps והבעיה היא בכבילה
* אני לא מכיר מספיק טוב את הסטרימרים שלך, יכול להיות שהם דווקא כן תומכים במהירות גבוהה מ-100Mbps והבעיה היא בכבילה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לדגמי ה-*96 יש מיליון וחצי וריאציות. סביר להניח שרובן תומכות בעד 100 מגה כי זה זול יותר וחוסך ליצרן עלות של לשים עוד צ'יפ על הלוח שדרוש עבור 1 גיגה.
מן הסתם שלהחליף רכיבים אי אפשר, אבל אפשר להוסיף מתאם רשת USB כמו שנאמר מעליי.
אבל 100 מגה אמור להיות מספיק לרוב סוגי השימושים. רק סטרימינג של רימוקסים 4K מאד כבדים עלולים לחרוג מהמגבלה של ה-100 מגה.
מן הסתם שלהחליף רכיבים אי אפשר, אבל אפשר להוסיף מתאם רשת USB כמו שנאמר מעליי.
אבל 100 מגה אמור להיות מספיק לרוב סוגי השימושים. רק סטרימינג של רימוקסים 4K מאד כבדים עלולים לחרוג מהמגבלה של ה-100 מגה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
אין שום מגבלה עבור צפיה בתכני וידאו עם סטרימרים בעלי מהירות מקסימלית של 100Mbps. כל טרחה בנושא היא לשווא.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תלוי מאד במה צופים. שירותי הזרמה, אתה צודק. אבל רימוקסים יכולים להוות בעיה.22/02/2025 22:38ziv_r כתב: אין שום מגבלה עבור צפיה בתכני וידאו עם סטרימרים בעלי מהירות מקסימלית של 100Mbps. כל טרחה בנושא היא לשווא....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ברימוקסים יש פיקים של מעל 100Mbps ולכל הסטרימרים יש Buffer שמתמודד עם זה. אם תמצא רימוקס שכל הזמן הוא מעל 100Mbps, אז כמובן שתהיה בעיה, אבל אין סרטים כאלו שהם לא סינתטיים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
יש לי אחד או 2 כאלה.
חוץ מזה, תלוי גם בסוג השיתוף ברשת, עם SMB אני מגיע רק לניצול של כ-70% מרוחב הפס המקסימלי, כך שעם כ-75mbps המגבלה גדולה יותר.
אני לא אומר שאין דרכים לעקוף את זה, פשוט זה סתם מציק ועדיף מראש לקנות סטרימר עם חיבור 1 גיגה, או להוסיף דונגל USB לסטרימר קיים.
חוץ מזה, תלוי גם בסוג השיתוף ברשת, עם SMB אני מגיע רק לניצול של כ-70% מרוחב הפס המקסימלי, כך שעם כ-75mbps המגבלה גדולה יותר.
אני לא אומר שאין דרכים לעקוף את זה, פשוט זה סתם מציק ועדיף מראש לקנות סטרימר עם חיבור 1 גיגה, או להוסיף דונגל USB לסטרימר קיים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אחד או 2 כאלו שהם לא קבצים סינתטיים? סרטים הוליוודים שעברו REMUX על ידי קבוצות קידוד רישמיות ולא ילד בן 16?
שלח את השמות.
שלח את השמות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כן, רימוקסים אמיתיים.
אבל שוב, הבעיה שלי עם חיבור 100 מגה היתה בזה שהייתי מקבל כ-70 מגה משיתוף SMB ברשת. ו-70 מגה לא יספיק להרבה יותר מאחד או שני רימוקסים.
רק בשיתוף NFS הצלחתי להגיע לכ-90 מגה, ואז במרבית הקבצים הכל היה בסדר.
אבל שוב, הבעיה שלי עם חיבור 100 מגה היתה בזה שהייתי מקבל כ-70 מגה משיתוף SMB ברשת. ו-70 מגה לא יספיק להרבה יותר מאחד או שני רימוקסים.
רק בשיתוף NFS הצלחתי להגיע לכ-90 מגה, ואז במרבית הקבצים הכל היה בסדר.
איזה סטרימרים??22/02/2025 16:59tzah כתב: אצלי הסטרימרים מגיעים למהירות 600Mbps+.
יחי ההבדל בין סטרימר אשר עולה 40-60 דולר לבין סטרימר שעולה 100$+....
אם יש סטרימר יותר טוב אשמח להמלצה - צריך סטרימר עם קיבולת גדולה יותר מהמגבלה הקבועה של כמה ג'יגות שבקושי מספיקות להורדת סרט + מהירות הורדה
1) זה בכלל לא קשור לקיבולת. זה קשור לקונפיגורציה של החומרה. לדוגמא: מעבד, כמות זיכרון, רכיב Wi-Fi וכמובן ציוד הקצה שלך.23/02/2025 11:21kondor כתב: איזה סטרימרים??
אם יש סטרימר יותר טוב אשמח להמלצה - צריך סטרימר עם קיבולת גדולה יותר מהמגבלה הקבועה של כמה ג'יגות שבקושי מספיקות להורדת סרט + מהירות הורדה...
2) האחרון שבדקתי: Ugoos SK1 (גילוי נאות: אני בקשר עם החברה הנ"ל).
3) רק תיקח בחשבון שאין תמיכה ב- NETFLIX ברזולוציית FHD
גם חיבור אלחוטי עם רוחב ממוצע של 100Mbps+ בתדר 5Ghz בהחלט מספיק. אני ממליץ לך לבצע בדיקות מהירות במרחקים שונים מהראוטר ואז תהיה לך אינדיקציה לגבי המגבלות שלך, מבחינת עוצמות קליטה/ רוחב פס.
נטפליקס לא מעניינת אותי, אני בעיקר משתמש
בטלגרם כדי לצפות.. ומעצבן אותי ההמתנה בהורדת פרק או סרט או שיש לאגים בהזרמה...
עד עתה לא ראיתי שום המלצה מלבדך..
לגבי המהירות, כמו שאמרתי יש לי מהירות סיבים 1000 מגה, ובמקום להנות ממנה אני רק מתבאס.
לגבי המהירות, כמו שאמרתי יש לי מהירות סיבים 1000 מגה, ובמקום להנות ממנה אני רק מתבאס.
אתה מכוון למקום הלא נכון. רוב הסטרימרים כשמם כן הם - מזרימי תוכן.
לא תמצא בפלח השוק הזה סטרימרים מבוססי אנדרואיד עם נפחי אחסון גדולים מ-16-32 גיגה בייט, כי אחסון קבצים זה פשוט מאוד לא היעוד של המכשירים האלו.
לדעתי אתה צריך פתרון שמשלב סטרימר עם חומרה מודרנית וכניסת רשת 1gbps, ובנוסף מכשיר NAS (או מחשב יעודי לאחסון) שאליו אתה מוריד את הקבצים שאותם אתה מזרים לסטרימר שלך (לדוגמה עם Plex \ Emby \ Jellyfin). הנה דוגמה לסטרימר כזה: https://www.aliexpress.com/item/1005007032804051.html
אם זה לא דחוף לך, אולי כדאי לשקול לחכות חודש-חודשיים עד שייצא דור הסטרימרים החדש שמבוסס על ערכת השבבים Amlogic S905X5M.
יש כבר כמה מהם בשוק, אבל הם עוד לא נמכרים ישירות לצרכן למיטב ידיעתי.
בהצלחה.
לא תמצא בפלח השוק הזה סטרימרים מבוססי אנדרואיד עם נפחי אחסון גדולים מ-16-32 גיגה בייט, כי אחסון קבצים זה פשוט מאוד לא היעוד של המכשירים האלו.
לדעתי אתה צריך פתרון שמשלב סטרימר עם חומרה מודרנית וכניסת רשת 1gbps, ובנוסף מכשיר NAS (או מחשב יעודי לאחסון) שאליו אתה מוריד את הקבצים שאותם אתה מזרים לסטרימר שלך (לדוגמה עם Plex \ Emby \ Jellyfin). הנה דוגמה לסטרימר כזה: https://www.aliexpress.com/item/1005007032804051.html
אם זה לא דחוף לך, אולי כדאי לשקול לחכות חודש-חודשיים עד שייצא דור הסטרימרים החדש שמבוסס על ערכת השבבים Amlogic S905X5M.
יש כבר כמה מהם בשוק, אבל הם עוד לא נמכרים ישירות לצרכן למיטב ידיעתי.
בהצלחה.
אם כך יעבוד מעולה. אני פשוט מעודכן יותר. גם יצא לי לבדוק בכמויות, עשרות על גבי עשרות סטרימרים מסוגים שונים.01/03/2025 23:58kondor כתב: נטפליקס לא מעניינת אותי, אני בעיקר משתמש
לגבי המהירות, כמו שאמרתי יש לי מהירות סיבים 1000 מגה, ובמקום להנות ממנה אני רק מתבאס....
במידה ויש לך בעיות בהזרמה, זה לרוב זו בעיה של תשתית ה- WIFI בבית, הנובעת בעיקר מהמרחק של הראוטר מיחידת הסטרימר. מה שחשוב זה להשתמש בראוטר איכותי וגם סטרימר (רצוי, אבל לא חובה).
תבדוק באתר של Ugoos . יש להם גם דגמים "זולים" ולא פחות טובים מהיקר עליו המלצתי.