SVS PB-17 REVIEW
אין מה להשוות בכלל JL ל SVS ויש לי משניהם בבית.
SVS עושה ל JL בית ספר ברבע כסף ממנו וחשבתי בדיוק הפוך לפני שהיה לי.
למעשה יש לי גם סאב פוקל שני דגמים, BW, ועוד אחד לא זוכר דאבל 12 אינץ, וה SVS טוב מהם. אני יכול להמליץ על מוניטור אודיו 12 אינץ סאב מדהים, היה לי גם ה 15 הענק שלהם וגם סאנפאייר 10 וגם 12, וגם קבאס ההכי גדול וולקן בגודל מכונת כביסה.
אם הייתי צריך לקנות היום סאב\ים, זה היה רק SVS ישר חד משמעית דגם 2000 פרו נותן מכל העולמות במחיר טוב..
SVS עושה ל JL בית ספר ברבע כסף ממנו וחשבתי בדיוק הפוך לפני שהיה לי.
למעשה יש לי גם סאב פוקל שני דגמים, BW, ועוד אחד לא זוכר דאבל 12 אינץ, וה SVS טוב מהם. אני יכול להמליץ על מוניטור אודיו 12 אינץ סאב מדהים, היה לי גם ה 15 הענק שלהם וגם סאנפאייר 10 וגם 12, וגם קבאס ההכי גדול וולקן בגודל מכונת כביסה.
אם הייתי צריך לקנות היום סאב\ים, זה היה רק SVS ישר חד משמעית דגם 2000 פרו נותן מכל העולמות במחיר טוב..
נערך לאחרונה על ידי Moshe984 ב 19/02/2025 21:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
JL דגם 112 SVS דגם 2000 פרו. ואני לא נכנס לעניין האמינות בכלל, צליל פרופר, בכלל במחיר של ה JL נכנסים 2 SVS אולי גם 3, נגמר אין פה שאלה בכלל.
גם אם היו במחיר זהה, עדיין הייתי לוקח את ה SVS.
ועוד דבר, אין יותר מידיי בסאבים.אם אין בעיית מקום, אין דבר כזה יותר מידיי.
גם אם היו במחיר זהה, עדיין הייתי לוקח את ה SVS.
ועוד דבר, אין יותר מידיי בסאבים.אם אין בעיית מקום, אין דבר כזה יותר מידיי.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7392
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 501 פעמים
יש לי את ה1000 פרו הסגור הפתיע אותי יותר מה2000 שהיה לי . שהתחלתי לראות סרטים איתו והסרט סן אנדראס הרגיש לי שונה ממה שהיו לי סאבים לפניו והיה לי 4 של svs . נכון שבסוף הבום של הסאב אבל פה זה נראה לפעמים כאילו הוא סאב פתוח …… אין לי הסבר . אולי לכם שמבינים יותר ממני
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
אין מתחרים מבחינת VFM לסבס- סאבים מעולים מכול הבחינות!
לכול דבר יש גם יתרונות וחסרונות, להגיד שסבס עושה בית ספר לגי אל... קצת הגזמה...
ובזה אני סיימתי כאן.
AI:
שני הסאב-וופרים, ה-SVS PB-17 וה-JL Audio F113v2, הם סאבוופרים מעולים, אבל כל אחד מהם מתאים לצרכים שונים. הנה השוואה ביניהם:
*SVS PB-17*
- *סוג*: סאב-וופר עם יציאת פתח (Ported).
- *הספק*: 1500 וואט RMS.
- *תגובה בתדרים*: 20 Hz - 200 Hz.
- *יתרונות*: ה-SVS PB-17 מיועד בעיקר לסביבות שמחייבות עוצמה גבוהה. הוא טוב מאוד למילוי חדרים גדולים ויכול להפיק SPL (רמות לחץ קול) גבוהות מאוד, כך שהוא מצוין לצפייה בסרטים עם אפקטים ופעולה.
- *יתרון בולט*: עוצמת בייס מרשימה מאוד, מתאים מאוד למערכות קולנוע ביתי, במיוחד אם יש לך חדר גדול.
*JL Audio F113v2*
- *סוג*: סאב-וופר עם מערכת סגורה (Sealed).
- *הספק*: 3000 וואט (Peak Power).
- *תגובה בתדרים*: 19 Hz - 200 Hz.
- *יתרונות*: ה-JL Audio F113v2 מציע ביצועים מדויקים מאוד עם בייס איכותי ומדויק, גם בתדרים נמוכים מאוד. הוא מתאים יותר למוזיקה, אך גם עבור קולנוע ביתי הוא מצוין, במיוחד אם אתה מחפש דיוק וצלילות בצלילי הבייס.
- *יתרון בולט*: שליטה מדויקת, איכות צליל גבוהה במיוחד ומעט פחות "עוצמתי" מה-SVS בהפקת SPL, אך הרבה יותר מדויק וכולל פירוט טוב יותר של התדרים.
השוואה לקולנוע ביתי:
- אם אתה *מחפש סאב-וופר עם עוצמה גבוהה* שמתאים לחדרים גדולים או לאפקטים קולנועיים חזקים, ה-SVS PB-17 יהיה הבחירה הטובה יותר. הוא יכול לספק הרבה עוצמה ויכולת למלא חדרים גדולים באפקטים מרשימים.
- אם אתה *מעוניין בדיוק וברור בבייס* עם איכות גבוהה, שהמתאימה גם למוזיקה וגם לקולנוע ביתי, ה-JL Audio F113v2 יהיה הבחירה המובילה. הוא מצוין אם אתה רוצה איכות צליל מעולה ודיוק, והסאונד שלו הרבה יותר מדויק, עם פירוט גבוה בתדרים נמוכים.
סיכום:
אם המטרה שלך היא *סאב-וופר יותר חזק וגדול לקולנוע ביתי*, ה-SVS PB-17 יתאים יותר. אם אתה רוצה *דיוק ושמירה על איכות הצליל*, עם יכולת להתמודד גם עם סרטים וגם עם מוזיקה בצורה מעולה, ה-JL Audio F113v2 יהיה הבחירה המתאימה.
יש לך העדפות לגבי מה שיותר חשוב לך—עוצמה או דיוק?
ובזה אני סיימתי כאן.
AI:
שני הסאב-וופרים, ה-SVS PB-17 וה-JL Audio F113v2, הם סאבוופרים מעולים, אבל כל אחד מהם מתאים לצרכים שונים. הנה השוואה ביניהם:
*SVS PB-17*
- *יתרונות*: ה-SVS PB-17 מיועד בעיקר לסביבות שמחייבות עוצמה גבוהה. הוא טוב מאוד למילוי חדרים גדולים ויכול להפיק SPL (רמות לחץ קול) גבוהות מאוד, כך שהוא מצוין לצפייה בסרטים עם אפקטים ופעולה.
- *יתרון בולט*: עוצמת בייס מרשימה מאוד, מתאים מאוד למערכות קולנוע ביתי, במיוחד אם יש לך חדר גדול.
*JL Audio F113v2*
- *יתרונות*: ה-JL Audio F113v2 מציע ביצועים מדויקים מאוד עם בייס איכותי ומדויק, גם בתדרים נמוכים מאוד. הוא מתאים יותר למוזיקה, אך גם עבור קולנוע ביתי הוא מצוין, במיוחד אם אתה מחפש דיוק וצלילות בצלילי הבייס.
- *יתרון בולט*: שליטה מדויקת, איכות צליל גבוהה במיוחד ומעט פחות "עוצמתי" מה-SVS בהפקת SPL, אך הרבה יותר מדויק וכולל פירוט טוב יותר של התדרים.
השוואה לקולנוע ביתי:
- אם אתה *מחפש סאב-וופר עם עוצמה גבוהה* שמתאים לחדרים גדולים או לאפקטים קולנועיים חזקים, ה-SVS PB-17 יהיה הבחירה הטובה יותר. הוא יכול לספק הרבה עוצמה ויכולת למלא חדרים גדולים באפקטים מרשימים.
- אם אתה *מעוניין בדיוק וברור בבייס* עם איכות גבוהה, שהמתאימה גם למוזיקה וגם לקולנוע ביתי, ה-JL Audio F113v2 יהיה הבחירה המובילה. הוא מצוין אם אתה רוצה איכות צליל מעולה ודיוק, והסאונד שלו הרבה יותר מדויק, עם פירוט גבוה בתדרים נמוכים.
סיכום:
אם המטרה שלך היא *סאב-וופר יותר חזק וגדול לקולנוע ביתי*, ה-SVS PB-17 יתאים יותר. אם אתה רוצה *דיוק ושמירה על איכות הצליל*, עם יכולת להתמודד גם עם סרטים וגם עם מוזיקה בצורה מעולה, ה-JL Audio F113v2 יהיה הבחירה המתאימה.
יש לך העדפות לגבי מה שיותר חשוב לך—עוצמה או דיוק?
Heavy Metal Is The Law
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7392
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 501 פעמים
יש עוצמה גם בסגור . ואחרי ששמעתי את מה שאצלי .... הכול חארטה אחת גדולה סגור פתוח יש לי אין לי .סאב סגור מתאים לסרטים לא פחות מכול התאורים פה . תשאלו עכשיו את ערן ומשה . הוא גם יסגור את הסאב אם הספוגים ויגיד לנו איך הוא .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
אם chatGPT כותב, קטונתי19/02/2025 22:20genvirt כתב: אין מתחרים מבחינת VFM לסבס- סאבים מעולים מכול הבחינות!
ובזה אני סיימתי כאן.
AI:
*SVS PB-17*
*JL Audio F113v2*
השוואה לקולנוע ביתי:
סיכום:
יש לך העדפות לגבי מה שיותר חשוב לך—עוצמה או דיוק?...
JBLsynthesis SDP-58•ApollonAudio amp•Dali EpiconVocal•JBL 8340a•SVS pc4000x2•lgG383•UltraHighEnd 2CH
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17915
- נתן תודות: 1145 פעמים
- קיבל תודות: 2485 פעמים
אשכרה בבלט ה ChatGPT , בתחום שלנו....
אולי זה טוב למי שאין לו מושג בתחום אבל הוא בטח לא יכול לתרום למי שהתחום הוא התחביב שלו .
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- MAY-FUTURE
- עוסק בתחום

- תגובות: 230
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 73 פעמים
- יצירת קשר:
19/02/2025 22:20genvirt כתב: אין מתחרים מבחינת VFM לסבס- סאבים מעולים מכול הבחינות!
ובזה אני סיימתי כאן.
AI:
*SVS PB-17*
*JL Audio F113v2*
השוואה לקולנוע ביתי:
סיכום:
יש לך העדפות לגבי מה שיותר חשוב לך—עוצמה או דיוק?...
גינדי היקר שלנו , אני חולה על ג'פטה.... (GPT) אבל במקרה הנ"ל הנתונים כאן בכלל לא נכונים כך שהייתי חייב לתת לזה תשומת לב לרגע .
טווח התדרים של הPB17 במצב פתוח הוא 14HZ-220HZ. כשאחד הפורטים סגורים ומוגדרים אפילו 12HZ..
ההגברה היא 2800 וואט ולא 1500 (לא יודע מאיפה הג'פטה הביא את הנתון הזה)
הF113 סאב מעולה , חשוב לשים לב שגם הנתון של ה3000 וואט הוא בPEAK (SHORT TERM)
תבוא לקפה (:
מאי,פיוצ'ר אודיו וידאו, מנהל חנות.
SVS
Steinway & Sons
LYNGDORF
TRINNOV
Dali
RUIPRO
050-4440109
SVS
Steinway & Sons
LYNGDORF
TRINNOV
Dali
RUIPRO
050-4440109
על הדרך שירגיש ה-17 (אולי יתרענן באחד או שניים)20/02/2025 11:08MAY-FUTURE כתב: גינדי היקר שלנו , אני חולה על ג'פטה.... (GPT) אבל במקרה הנ"ל הנתונים כאן בכלל לא נכונים כך שהייתי חייב לתת לזה תשומת לב לרגע .
טווח התדרים של הPB17 במצב פתוח הוא 14HZ-220HZ. כשאחד הפורטים סגורים ומוגדרים אפילו 12HZ..
ההגברה היא 2800 וואט ולא 1500 (לא יודע מאיפה הג'פטה הביא את הנתון הזה)
הF113 סאב מעולה , חשוב לשים לב שגם הנתון של ה3000 וואט הוא בPEAK (SHORT TERM)
תבוא לקפה (:...
אין על גנאדי !! מספר 1
JBLsynthesis SDP-58•ApollonAudio amp•Dali EpiconVocal•JBL 8340a•SVS pc4000x2•lgG383•UltraHighEnd 2CH
מצחיק אותי שכל אחד " נפגע " ומנסה להגן על המוצר היקר לליבו מכל אינטרס כזה או אחר.
הכנה טובה לכיתה א השרשור הזה.
אני חייב להזכיר את המשפט של ידידנו ר.ק -
"דיעה היא כמו רקטום - לכל אחד/ת יש .
מציע לכל אדם שהתחום קרוב לליבו - לשמוע בחלל שלו כל ציוד כזה או אחר. בטח ובטח סאב .עם אותם התנאים ואותה מערכת כיול.
המספרים מאחורי הנתונים ב Spec מאוד מאוד בעייתיים לעיתים. לא מדובר בלוחות הברית.
נ.ב
יש פה אנשים שאם אצטט ביקורת שלהם משרשורים
בעבר הם ירגישו מאוד נבוכים.
בזה אסיים.
הכנה טובה לכיתה א השרשור הזה.
אני חייב להזכיר את המשפט של ידידנו ר.ק -
"דיעה היא כמו רקטום - לכל אחד/ת יש .
מציע לכל אדם שהתחום קרוב לליבו - לשמוע בחלל שלו כל ציוד כזה או אחר. בטח ובטח סאב .עם אותם התנאים ואותה מערכת כיול.
המספרים מאחורי הנתונים ב Spec מאוד מאוד בעייתיים לעיתים. לא מדובר בלוחות הברית.
נ.ב
יש פה אנשים שאם אצטט ביקורת שלהם משרשורים
בעבר הם ירגישו מאוד נבוכים.
בזה אסיים.
נערך לאחרונה על ידי LiorShap ב 20/02/2025 11:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
נתונים יבשים לא באמת משקפים תוצאה. בסיס טוב זה כן, תוצאה זה לא, יש לי סאב של BW ישן יחסית עם 200W טרנזיסטורי והוא חיה רעה גם בהשוואה לסאבים של 2000W הגברה דיגיטאלית.
צריך להבין שמגבר של 2000W הוא לא תמיד באמת W2000, זה הולך על עיקרון הפוך, לדוגמא:
מגבר 250W ב 8 אום, אם תחבר לו יחידה של 4 אום זה יהיה 500W אם תחבר יחידה של 2 אום הוא יהיה 1000W ואם יחידה של 1 אום נניח (2 יחידות של 2 אום במקביל\או שינוי ההתנגדות ע"י מעגל הספק) גם של יחידה של 4 אום יוכל לתת לך 2000W ! וככה זה עובד.
זה לא 2000W ב 8 אום. אם כי יש יוצאים מין הכלל ששמים מודול כרטיס דיגיטאלי של 1000W (ב 8 אום) על 4 אום ומתפארים שזה 2000W. ויש גם לכיוון השני למשל ווילסון אודיו עם סאב של הגברה טרנזיסטורית שזה חיה אחרת עם נתונים אחרים.
כל מקרה לגופו. אל תתנו לנתונים לסנוור אתכם זה לא משקף.
צריך להבין שמגבר של 2000W הוא לא תמיד באמת W2000, זה הולך על עיקרון הפוך, לדוגמא:
מגבר 250W ב 8 אום, אם תחבר לו יחידה של 4 אום זה יהיה 500W אם תחבר יחידה של 2 אום הוא יהיה 1000W ואם יחידה של 1 אום נניח (2 יחידות של 2 אום במקביל\או שינוי ההתנגדות ע"י מעגל הספק) גם של יחידה של 4 אום יוכל לתת לך 2000W ! וככה זה עובד.
זה לא 2000W ב 8 אום. אם כי יש יוצאים מין הכלל ששמים מודול כרטיס דיגיטאלי של 1000W (ב 8 אום) על 4 אום ומתפארים שזה 2000W. ויש גם לכיוון השני למשל ווילסון אודיו עם סאב של הגברה טרנזיסטורית שזה חיה אחרת עם נתונים אחרים.
כל מקרה לגופו. אל תתנו לנתונים לסנוור אתכם זה לא משקף.
נכון נתונים על הנייר יכולים לסנוור אין כמו לשמוע בפועל
מעניין למה ה svs pb17 מתומחר זול יחסית וה JL f113v2
מתומחר בארץ כפול ממנו
לפי נתוני יצרן
JL Audio f113v2 1500rms 3000peak
Svs pb17 2800 6000peak טכנולוגיה מתקדמת יותר
לפי הנתונים svs לוקח אם אשאל מוכר בחנות הוא אמור להציע את ה JL כי הוא עולה כפול
במידה ויש לו את שני החברות בחנות
מעניין למה ה svs pb17 מתומחר זול יחסית וה JL f113v2
מתומחר בארץ כפול ממנו
לפי נתוני יצרן
JL Audio f113v2 1500rms 3000peak
Svs pb17 2800 6000peak טכנולוגיה מתקדמת יותר
לפי הנתונים svs לוקח אם אשאל מוכר בחנות הוא אמור להציע את ה JL כי הוא עולה כפול
במידה ויש לו את שני החברות בחנות
סביר להניח שעל היקר יותר הוא מרוויח לפחות כפול כי הוא עולה כפול + (למה.... כי הם יכולים) , בגלל זה. יתחיל לספר לך זה לסטריאו השני לקולנוע והסטריאו יקר יותר בשביל להצדיק הפרש מחירים כאילו דההה וכל הבבלת הנל ה JL עדין בצליל שלו ופחות מורגש ולכן מייעדים אותו לסטריאו כי אפשר להגיע איתו על פניו לתוצאה פחות דומיננתית ויותר סביבתית בהתאם לחלל, וזה טוב ו לא טוב באותה המידה.
שורה תחתונה ה SVS 17 הזה גורס את ה 113 אין בכלל שום מקום או עניין להשוואה פה. גם אם באותו מחיר ה 17 או ה 113 התשובה ברורה.
שורה תחתונה ה SVS 17 הזה גורס את ה 113 אין בכלל שום מקום או עניין להשוואה פה. גם אם באותו מחיר ה 17 או ה 113 התשובה ברורה.
אין דבר כזה סאב לסטריאו וסאב לקולנוע
סאב זה סאב מפיק צלילים נמוכים לא קונה את האמרה הזאת
והנתונים בכלל לא קבועים
שמעתי סאב של אירועים מבחינת נתונים הרבה פחות מה svs ו ה JL מבחינת הספק
בחדר גדול והבאס היה מורגש בטירוף עולה פחות משניהם איך זה הגיוני כי לפי הנתונים המספריים של הוואטים הוא פחות ונותן עוצמה כזאת אדירה אם הייתי שם את ה JL שלי במקום לא נראה שהיה נותן עוצמה כזאת האמת לא שומע חזק בכלל שומע חלש מבחינה של לשמור על הסאב אבל לא נראה לי שהיה מגיע לעוצמות כאלו
והנתונים בכלל לא קבועים
בחדר גדול והבאס היה מורגש בטירוף עולה פחות משניהם איך זה הגיוני כי לפי הנתונים המספריים של הוואטים הוא פחות ונותן עוצמה כזאת אדירה אם הייתי שם את ה JL שלי במקום לא נראה שהיה נותן עוצמה כזאת האמת לא שומע חזק בכלל שומע חלש מבחינה של לשמור על הסאב אבל לא נראה לי שהיה מגיע לעוצמות כאלו
Men,
יש הרבה סאבים טובים.
Arendal
Psa
ועוד חברות נהדרות שלא זכו לייצוג בארץ.
( לדעתי גם ארנדל כבר לא מיוצגת עי יבואן בארץ)
כל הסאבים האלה מכובדים ומצוינים. לא מבין את פשר
ההשוואות שלך . ה f113 סאב שונה מ pb באופן קיצוני
מבחינת התיבה והגודל שלה. גודל התיבה משפיע דרמטית
על היכולת של הבאס. מצד שני , כולנו בסוף צריכים למצוא
לזה מקום בסלון. בסוף הכל מתנקז לצרכים + גודל חלל.
יש הרבה סאבים טובים.
Arendal
Psa
ועוד חברות נהדרות שלא זכו לייצוג בארץ.
( לדעתי גם ארנדל כבר לא מיוצגת עי יבואן בארץ)
כל הסאבים האלה מכובדים ומצוינים. לא מבין את פשר
ההשוואות שלך . ה f113 סאב שונה מ pb באופן קיצוני
מבחינת התיבה והגודל שלה. גודל התיבה משפיע דרמטית
על היכולת של הבאס. מצד שני , כולנו בסוף צריכים למצוא
לזה מקום בסלון. בסוף הכל מתנקז לצרכים + גודל חלל.
צודק ליאור הסאבים ברמות האלו מעולים פשוט מנסה להבין מחיר לעומת תועלת ואיכות
יש גם את perlisten סאב ברמות על
תמיד חלמתי מה שנקרא על JL Audio עכשיו יש לי את ה v2 f113 קראתי המון ברשת ופתאום נחשף לעוד חברות שנראה שעולים עליו
ברור שיש יותר טוב
השדרגת לא נעצרת חח
יש גם את perlisten סאב ברמות על
תמיד חלמתי מה שנקרא על JL Audio עכשיו יש לי את ה v2 f113 קראתי המון ברשת ופתאום נחשף לעוד חברות שנראה שעולים עליו
ברור שיש יותר טוב
השדרגת לא נעצרת חח
נערך לאחרונה על ידי men ב 21/02/2025 15:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
men21/02/2025 10:26men כתב: אין דבר כזה סאב לסטריאו וסאב לקולנוע
והנתונים בכלל לא קבועים
בחדר גדול והבאס היה מורגש בטירוף עולה פחות משניהם איך זה הגיוני כי לפי הנתונים המספריים של הוואטים הוא פחות ונותן עוצמה כזאת אדירה אם הייתי שם את ה JL שלי במקום לא נראה שהיה נותן עוצמה כזאת האמת לא שומע חזק בכלל שומע חלש מבחינה של לשמור על הסאב אבל לא נראה לי שהיה מגיע לעוצמות כאלו...
רמקולים/סאבים PA בארועים למינהם ובדיסקוטקים מיועדים להפיק ולעמוד איתן בSPLים ולחצים חזקים במיוחד מפני שהם נועדו להשמע בחללים עצומים בהגזמה,
עם זאת זה סאונד לא נקי, מקומפרס, סאונד זול שנועד למלא חללים כאמור עצומים,
בחלל של סלון / חדר ייעודי - ציוד כזה ישמע רע, מבולגן ומעוות -
לפני 20 שנה מכר הזמין אותי לשמוע אצלו מערכת דומה כזו דומה PA
זוג מוניטורים + סאבים מותאמים
שאר הציוד היה גם PA של ימאהה או קראון כבר לא זוכר...כאשר יצאתי, הצטערתי שבאתי (לשמוע) או לחלופין לדאוג להביא פקקי אוזניים,
הסאונד שבקע היה מוגזם, אגרסיבי, מקומפרס, גס ונוראי.
אמרתי לו זאת, מאז רק התקדם.
הבחור כיום עם ציוד הייאנד איכותי.
כאשר מתחילים בתחום או אין הבנה או ניסיון
נמשכים לנתונים, גודל, מראה וכו...
כאשר התוצאה בפועל בדיסוננס.