SVS SB17
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7640
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
לכולכם יש טיעונים טובים. רק צריך לדעת בין מה למה משווים. בין אותה סדרה של אותה חברה או סדרות שונות שלה? או בין יצרנים שונים?
מה לגבי גודל תיבה, גודל דרייבר, הגברה. אם יש סאב אחד או יותר.
מה לגבי החדר?
יש הרבה משתנים, זה לא רק נתון אחד של פתוח או סגור.
מה לגבי גודל תיבה, גודל דרייבר, הגברה. אם יש סאב אחד או יותר.
מה לגבי החדר?
יש הרבה משתנים, זה לא רק נתון אחד של פתוח או סגור.
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

15/02/2025 19:04masteraudio כתב: יואב, תכלס, אני מסכים שסאב פתוח נותן יותר עוצמה באזור התדרים הנמוכים שלו, ואין ספק שזה מורגש בקולנוע. בוא נגיד שבכל מה שקשור לסרטים—אני איש של פתוח!אני אוהב להרגיש את הבומים בבטן ולא רק לשמוע אותם.
אבל אני לא מתעלם מזה שסאב סגור גם עושה עבודה מדהימה בקולנוע, במיוחד כשהוא חזק ומדויק. הוא יכול לרדת נמוך יותר ולהיות הדוק יותר, אז אין ספק שגם הוא שחקן רציני.
בגדול, אם הסרט כולל פיצוצים, רעידות אדמה וחייזרים שנוחתים—אני הולך על הפתוח. אבל אם מדובר בסאונד עמוק ומדויק, סגור לגמרי יודע לתת בראש.
...
בשבילי החוויה הפיזית של הבס יכולה להיות יותר מדי, זה לא שאני לא אוהב את האפקט, אבל עד לשלב מסוים.
ביום שישי הייתי בקולנוע בקפטן אמריקה החדש, הסרט עמוס באקשן ובס, ואחרי כמה זמן הבס התחיל להרגיש מוגזם.
זה רק בגדול כדי להמחיש, אני יודע שזה לא אותם סאבים כמו בק"ב ולא אותן עוצמות. אבל עם הסאבים שקיימים היום האפקט עשוי להיות דומה בבית.
אגב פיצוצים וחייזרים, בדקתי כמה סצינות מ War of the worlds , מה יותר טוב מזה ..
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
איתגרת אותי אחי. אבדוק את הסרט War of the world's עים ה Svs pb-17 החדש שהוזמן

TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5137
- נתן תודות: 1061 פעמים
- קיבל תודות: 695 פעמים
16/02/2025 16:37masteraudio כתב: איתגרת אותי אחי. אבדוק את הסרט War of the world's עים ה Svs pb-17 החדש שהוזמן
...
תתחדש תהנה..ידעתי שזה יגיע בקרוב

Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
צריך לעשות לחדר טיפול אקוסטי...
אבל לפני כן צריך לרוקן אותו מכל מיני דברים שהמנכלית מאחסנת בחדר הק"ב
הסיכום הוא באיזור חודש אוגוסט החדר מתרוקן מפריטים מאוחסנים
נערך לאחרונה על ידי molvy ב 16/02/2025 17:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
מי כמוך מכיר אותי שזה חזק מימני.16/02/2025 16:37masteraudio כתב: איתגרת אותי אחי. אבדוק את הסרט War of the world's עים ה Svs pb-17 החדש שהוזמן
...
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

תתחדש! ותן רשמים16/02/2025 16:37masteraudio כתב: איתגרת אותי אחי. אבדוק את הסרט War of the world's עים ה Svs pb-17 החדש שהוזמן
...
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

תהנה אחי אין כמו להתחדש מברוק...
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
תתחדש אבל שרשור מסודר בבקשה16/02/2025 16:37masteraudio כתב: איתגרת אותי אחי. אבדוק את הסרט War of the world's עים ה Svs pb-17 החדש שהוזמן
...
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

תן תמונות של סידור המערכת והחלל11/02/2025 20:42mulder כתב: השבוע שידרגתי את הסאב שהיה לי (קליפש R115). עם כל מה שקורה סביבנו במדינה ננסה למצוא קצת הנאה או לפחות רגיעה בעזרת התחביב הזה ובתקווה שיהיו כבר ימים טובים.
נמשיך..
הסאב הקודם הרגיש לי שעשה את שלו, סך הכל עבד יפה ונהנתי ממנו אבל הגיע הזמן להתקדם. אחרי חיפוש ברשת (רוב הדגמים והחברות כבר היו מוכרים לי) התמקדתי בסדרה החדשה ביותר של svs. הסאב הפתוח גדול מדי עבורי, וה SB17 הסגור הוא כמעט באותו הגודל של הקליפש הנ"ל, כבר יתרון עבורי. נתונים טכניים מצויינים, סדרה שתוכננה כמעט מחדש (על פי מה שמצוין באתר שלהם), נראה מבטיח. יצרתי קשר עם מאי מפיוצ'ר, סגרנו הכל ולמחרת הסאב הגיע.
אז איך הסאב נשמע? הבס עלה בכמה רמות, זה עולם אחר. לסאב יש שליטה מעולה, כאילו האנרגיה בחדר נשלטת ביד ברזל. בחנתי כמה סצינות שאני מכיר טוב, הדמו Amaze, איירון מן, וסצינת "איירין"- ההמראה של המסוקים למשימה ב"בלאק הוק דאון", הכל נשמע מעולה. אגב במוזיקה הוא גם מצוין.
תודה למאי, ולמתקינים
...
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
קודם כל רוצה להגיד לחברה שקנו את המפלצות החדשות תתחדשו חלום שלי! כל יום יושב על הבת זוג שלי ומנסה לשכנע אותה שצריך להוסיף עוד חייה ״קטנה״.16/02/2025 14:03mulder כתב: בשבילי החוויה הפיזית של הבס יכולה להיות יותר מדי, זה לא שאני לא אוהב את האפקט, אבל עד לשלב מסוים.
ביום שישי הייתי בקולנוע בקפטן אמריקה החדש, הסרט עמוס באקשן ובס, ואחרי כמה זמן הבס התחיל להרגיש מוגזם.
זה רק בגדול כדי להמחיש, אני יודע שזה לא אותם סאבים כמו בק"ב ולא אותן עוצמות. אבל עם הסאבים שקיימים היום האפקט עשוי להיות דומה בבית.
אגב פיצוצים וחייזרים, בדקתי כמה סצינות מ War of the worlds , מה יותר טוב מזה .., זה מפחיד מה הסאב הזה מסוגל לעולל.
...
וסתם רוצה לשתף שגם אני הלכתי עם בת הזוג שלי לבכורה ב-IMAX, והסאונד הרגיש לי שונה מאוד ממה שאני רגיל אליו בבית—כאילו קצת חלול או פתוח מדי, וגם מרוחק. אולי אני סתם מזדקן אבל בנוסף הווליום הרגיש לי טיפה חזק מדי חחח. יכול להיות שזה פשוט עניין של הרגל, כי אני אוהב שהסאונד “איתי” ולא מתפזר לכל עבר.
לגבי הסאב/הבס—מאוד התאכזבתי, בקושי הרגשתי אותו בסרט. בבית יש לי את ה-PB13 Ultra, שבטריילר כמעט מעיף לי את החלונות חחח. אז קצת הפתיע אותי לשמוע שאתה הרגשת שהיה בס מוגזם.

-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

בדרך כלל אין לי בעיה עם הסאונד באולמות קולנוע, אבל הפעם היה משהו ממש לא מכוון טוב בסרט הזה.18/02/2025 10:04testtest כתב: קודם כל רוצה להגיד לחברה שקנו את המפלצות החדשות תתחדשו חלום שלי! כל יום יושב על הבת זוג שלי ומנסה לשכנע אותה שצריך להוסיף עוד חייה ״קטנה״.
וסתם רוצה לשתף שגם אני הלכתי עם בת הזוג שלי לבכורה ב-IMAX, והסאונד הרגיש לי שונה מאוד ממה שאני רגיל אליו בבית—כאילו קצת חלול או פתוח מדי, וגם מרוחק. אולי אני סתם מזדקן אבל בנוסף הווליום הרגיש לי טיפה חזק מדי חחח. יכול להיות שזה פשוט עניין של הרגל, כי אני אוהב שהסאונד “איתי” ולא מתפזר לכל עבר.
לגבי הסאב/הבס—מאוד התאכזבתי, בקושי הרגשתי אותו בסרט. בבית יש לי את ה-PB13 Ultra, שבטריילר כמעט מעיף לי את החלונות חחח. אז קצת הפתיע אותי לשמוע שאתה הרגשת שהיה בס מוגזם.
...
ואכן, בטריילר (בבית) הסאונד באמת מדהים
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
תאמת, אני כבר לא זוכר איך שומעים בבית קולנוע,...
הסרט האחרון שראיתי בבית קולנוע היה "אפס ביחסי אנוש" לפני יותר מעשר שנים
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

תפסיק לדבר שטויות...
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
אני אוהב להרגיש את הבומים בבטן ולא רק לשמוע אותם.