חוויות ניוד בחברות השונות בחודש האחרון
בחודש האחרון הספקתי להתנייד מפלאפון ל גולן טלקום - לסלקום - לפרטנר ולחזור לסלקום - בנוסף אני מחזיק קו גיבוי של 019 גם אותו חיברתי לרשת פלאפון ופרטנר מדי פעם
המסקנות שלי:
סלקום הטובה ביותר , בפרטנר אגב לא שומעים יותר באיכות hd (בדקתי עם כמה מכשירים שונים)
בסלקום כן שומעים hd גם בשיחות בתוך הרשת וגם עם פלאפון
מהירות הגלישה ב 019 כאשר מחוברים לפרטנר היא זוועתית , למרות שמכשיר אחד לידי שמחובר לפרטנר מהיר פי 10
פלאפון ירדו קצת ברמה - יש הרגשה שהם ברוורס
את גולן לא הספקתי לבדוק יותר מדי - אין להם חבילות פרימיום של 5g בעומס
כל הבדיקות נעשו באזור הקריות ובמת״מ בחיפה
המסקנות שלי:
סלקום הטובה ביותר , בפרטנר אגב לא שומעים יותר באיכות hd (בדקתי עם כמה מכשירים שונים)
בסלקום כן שומעים hd גם בשיחות בתוך הרשת וגם עם פלאפון
מהירות הגלישה ב 019 כאשר מחוברים לפרטנר היא זוועתית , למרות שמכשיר אחד לידי שמחובר לפרטנר מהיר פי 10
פלאפון ירדו קצת ברמה - יש הרגשה שהם ברוורס
את גולן לא הספקתי לבדוק יותר מדי - אין להם חבילות פרימיום של 5g בעומס
כל הבדיקות נעשו באזור הקריות ובמת״מ בחיפה
HD - הכוונה ל-VoLTE?
לגבי מהירות ב-019 בשני סוגי התשתיות, אם יש לך מספרים קונקרטיים:
viewtopic.php?t=396258
לגבי מהירות ב-019 בשני סוגי התשתיות, אם יש לך מספרים קונקרטיים:
viewtopic.php?t=396258
חברת פרטנר הם היחידים אין להם שיחה באיכות HD
לשאר חברות רק אם אתה מתקשר ללקוח פרטנר עם VOLTE פעיל ונמצא תחת כיסוי רשת דור 4 לפחות
יהיה לך שיחה באיכות HD
מה שמוזר שבהוט מובייל יש לך שיחה באיכות HD
גם אם מתקשרים אליך מחברות אחרות חוץ מפרטנר
אז פה הוטמובייל מנצחת כנראה בגלל שפרטנר והוטמובייל משתמשים באותה רשת אבל עם ליבות רשת שונות
במקרה הזה עדיף הוטמובייל
לשאר חברות רק אם אתה מתקשר ללקוח פרטנר עם VOLTE פעיל ונמצא תחת כיסוי רשת דור 4 לפחות
יהיה לך שיחה באיכות HD
אז פה הוטמובייל מנצחת כנראה בגלל שפרטנר והוטמובייל משתמשים באותה רשת אבל עם ליבות רשת שונות
במקרה הזה עדיף הוטמובייל
תודה על השיתוף. אני עשיתי את אותה הבדיקה בין פרטנר וסלקום עם 2 טלפונים שונים, ולמשך תקופה והנתונים בסלקום תמיד היו מעט טובים יותר מפרטנר גם אצלי.
דבר שקצת לא נתתי לו מספיק תשומת לב היה השיחות, חד משמעית השיחות בפרטנר נשמעות לרוב זוועה ופעם ב.. מתנתקות בזמן הנהיגה, אבל בכל זאת נשארתי בגלל דיל בעבודה של 2 קווים+ESIMים חינם לכל השנה. עכשיו באמת אני מבין למה -- עניין הvolte. נכנסתי לאתר של פרטנר ובאמת ראיתי את העניין המופרך הזה, שזה פעיל רק בהנחה והצד השני גם כן נמצא ברשת פרטנר עם טלפון תומך...מה לעזאזל?..
דבר שקצת לא נתתי לו מספיק תשומת לב היה השיחות, חד משמעית השיחות בפרטנר נשמעות לרוב זוועה ופעם ב.. מתנתקות בזמן הנהיגה, אבל בכל זאת נשארתי בגלל דיל בעבודה של 2 קווים+ESIMים חינם לכל השנה. עכשיו באמת אני מבין למה -- עניין הvolte. נכנסתי לאתר של פרטנר ובאמת ראיתי את העניין המופרך הזה, שזה פעיל רק בהנחה והצד השני גם כן נמצא ברשת פרטנר עם טלפון תומך...מה לעזאזל?..
גם לי יש טלפון מהעבודה וגם דיל משפחה עם פרטנר - חד משמעתי איכות השיחה שלהם על הפנים - לדעתי אין volte אמיתי17/02/2025 5:56avinin1 כתב: תודה על השיתוף. אני עשיתי את אותה הבדיקה בין פרטנר וסלקום עם 2 טלפונים שונים, ולמשך תקופה והנתונים בסלקום תמיד היו מעט טובים יותר מפרטנר גם אצלי.
דבר שקצת לא נתתי לו מספיק תשומת לב היה השיחות, חד משמעית השיחות בפרטנר נשמעות לרוב זוועה ופעם ב.. מתנתקות בזמן הנהיגה, אבל בכל זאת נשארתי בגלל דיל בעבודה של 2 קווים+ESIMים חינם לכל השנה. עכשיו באמת אני מבין למה -- עניין הvolte. נכנסתי לאתר של פרטנר ובאמת ראיתי את העניין המופרך הזה, שזה פעיל רק בהנחה והצד השני גם כן נמצא ברשת פרטנר עם טלפון תומך...מה לעזאזל?.....
היה להם עד לפני שנתיים - שלוש בערך - משום מה הם החליטו לבטל את זה , אולי גם גרם להם לבעיות ברשת , להוטמובייל גם שמתי לב שהיה להם - בזמן הקצר שהייתי מנוי שלהם...השאלה אם זה עובד גם בשיחות מחוץ לרשת שלהם16/02/2025 19:39huosdaas כתב: חברת פרטנר הם היחידים אין להם שיחה באיכות HD
יהיה לך שיחה באיכות HD
במקרה הזה עדיף הוטמובייל...
תקרא טוב את מה שכתבתי פרטנר מצהירה באתר שלהם ששיחות באיכות HD זה רק בין מנויי פרטנר בלבד
בתנאי ששירות VOLTE פעיל בין שני הצדדים והם נמצאים תחת כיסוי רשת דור 4 ומעלה
בקשר להוטמובייל אז כן יש להם שיחות באיכות HD מחוץ לרשת גם כלומר אתה יכול למשל להתקשר למנוי של סלקום או של פלאפון וגם הם יכולים להתקשר אליך ועדיין יהיה לך שיחות באיכות HD
בקשר להוטמובייל אז כן יש להם שיחות באיכות HD מחוץ לרשת גם כלומר אתה יכול למשל להתקשר למנוי של סלקום או של פלאפון וגם הם יכולים להתקשר אליך ועדיין יהיה לך שיחות באיכות HD
בדקתי את הנושא עם כמה מכשירי פרטנר עם volte וגם דור 5 אין איכות hd בתוך פרטנר22/02/2025 9:55huosdaas כתב: תקרא טוב את מה שכתבתי פרטנר מצהירה באתר שלהם ששיחות באיכות HD זה רק בין מנויי פרטנר בלבד
בקשר להוטמובייל אז כן יש להם שיחות באיכות HD מחוץ לרשת גם כלומר אתה יכול למשל להתקשר למנוי של סלקום או של פלאפון וגם הם יכולים להתקשר אליך ועדיין יהיה לך שיחות באיכות HD...
כן היה עד לפני שנתיים - שלוש
אז בגדול בהנחה שרשת phi שווה למנוי פרטנר או הוטמובייל - עדיף להיות בהוטמובייל טכנולוגית?22/02/2025 9:55huosdaas כתב: תקרא טוב את מה שכתבתי פרטנר מצהירה באתר שלהם ששיחות באיכות HD זה רק בין מנויי פרטנר בלבד
בקשר להוטמובייל אז כן יש להם שיחות באיכות HD מחוץ לרשת גם כלומר אתה יכול למשל להתקשר למנוי של סלקום או של פלאפון וגם הם יכולים להתקשר אליך ועדיין יהיה לך שיחות באיכות HD...
נערך לאחרונה על ידי gabif ב 22/02/2025 14:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה צריך לבדוק עם מכשרי אנדואיד ולא עם אייפון22/02/2025 10:39gabif כתב: בדקתי את הנושא עם כמה מכשירי פרטנר עם volte וגם דור 5 אין איכות hd בתוך פרטנר
כן היה עד לפני שנתיים - שלוש...
יש HD בפרטנר אבל הוא בין מנויי פרטנר בלבד
לי יש רק אייפונים אגב גם בחברה שלנו עובדים רק עם פרטנר ואין hd בין מכשירי האייפון (כן היה פעם).22/02/2025 11:51huosdaas כתב: אתה צריך לבדוק עם מכשרי אנדואיד ולא עם אייפון
יש HD בפרטנר אבל הוא בין מנויי פרטנר בלבד...
עם סלקום ה hd נפלא וגם כאשר הייתי בפלאפון הוא נפלא - כולל בין החברות עצמן
האייפון 11 פרו שלי עם הסים של סלקום תמיד גובר במהירות אינטרנט על האייפון 16 פרו מקס שמצורף לפרטנר, גם על 5G AUTO וגם כשידנית עובר ל4G, אבל לא באופן משמעותי, באיזור ה30-50מגה מקס'. האיכות קול בשיחות של סלקום הרבה יותר טובה, תודה שעזרת לי באמת להבין את זה,@gabif
אני חושב אולי באמת לעבור לסלקום למרות הדיל הנחמד בעבודה עם כל הקווים + ESIM של 2 שעוני אפל ווטש
אני חושב אולי באמת לעבור לסלקום למרות הדיל הנחמד בעבודה עם כל הקווים + ESIM של 2 שעוני אפל ווטש