אחרי שרישתתי את הדירה והתחברתי לאינטרנט מהיר, מסתבר שצוואר הבקבוק בצפייה בטלויזיה הוא הסטרימר - יש לי מכשיר שלMinix שמריץ win10 והצפייה היא באתרי האינטרנט של הספקים, המעבד שלו חלש בשביל הדפדפנים העדכניים וה-SSD כמעט מלא כך שיש המון תקיעות.
צריך המלצה לסטרימר (יכול להיות גם אנדרואיד TV) שיעמוד בדרישות הבאות:
צפייה בערוצי הטלויזיה העיקריים - 11,12,13,14 חינוכית וכנסת - אפשר בגלישה או באפליקציה
צפייה בסרטים מדיסק חיצוני בחיבור USB - תמיכה במכסימום פורמטים
צפייה בתמונות - כולל בפורמט RAW של ייצרנים שונים
גלישה באינטרנט
חיבור רשת קווי
מחיר סביר - ראיתי סטרימרים ב-200-300 ש"ח לחלקם חיבור אלחוטי בלבד, האם GoTv + שווה משהו ? עומד בדרישות שלי ?
מעדיף רכישה בארץ ולא להסתבך עם הגבלות ובירוקרטיה של יבוא
מקסימום פורמטים זו דרישה לא רצינית, כי מה זה יעזרו לך המון ״פורמטים״ נישתיים ?
מה גם, שלא פרטת לגבי הסרטים שאתה מנגן והמסך עצמו.
אני מסכים עם ההמלצה על הסטרימר של גוגל, שככל הנראה יקבל הכי הרבה עדכונים ותמיכה לאפליקציות ישראליות.
אפל tv, למיטב זיכרוני, אינו מאפשר חיבור כונן חיצוני ישירות אלא דרך מק
קצת מבולבל לגבי ה-GoTv +
לפי המדריך למשתמש יש 3 חיבורי USB וחריץ לכרטיס זיכרון
לפי ביקורות שקראתי, יש חיבור USB יחיד ואין אפשרות לכרטיס זיכרון, יכול להיות שזה המדריך של ה-GoTv ה-"פשוט" ולא הפלוס ?
למישהו יש את המכשיר ויכול להגיד אילו חיבורים יש לו בפועל ?
תודה
ממליץ על ה Homatics box r 4k plus.
תומך בכל הפורמטים.
לגבי גלישה באינטרנט אולי אפשר להתקין תוסף שמאפשר זאת אך לא בדקתי לעומק. הרבה יותר מומלץ מה gotv.
הזמנתי מאלי אקספרס ללא כל עניינים ובעיות.
רשימת הציוד: Monitor Audio Mass 10 - 5 speakers | Velodyne Impact 10 | Denon x2800h | TCL 65C855 | Homatics box r 4k plus | PC: Harman Kardon 430b + Dali Zensor 1
winner כתב:
קצת מבולבל לגבי ה-GoTv +
לפי המדריך למשתמש יש 3 חיבורי USB וחריץ לכרטיס זיכרון
לפי ביקורות שקראתי, יש חיבור USB יחיד ואין אפשרות לכרטיס זיכרון, יכול להיות שזה המדריך של ה-GoTv ה-"פשוט" ולא הפלוס ?
למישהו יש את המכשיר ויכול להגיד אילו חיבורים יש לו בפועל ?
תודה
...
לי יש את הפשוט - יש לו 2 חיבורי USB וגם כניסה לכרטיס זיכרון
בכל מקרה נראה לי שכעת נמכרים בחנויות רק הדגמים החדשים הפלוס שיש להם גם שלט מספרים .