שלום,
כרגע יש להורים שלי בבית יס, עם אנטנה שלהם (בית פרטי).
בחיבור בבית יש מגבר של יס (בתמונה המצורפת).
על המגבר יש 2 תדרים, 950-2400 ו-4-600.
לפי מה שאני יודע, עידן פלוס משתמשים בטווח של 500mhz.
האם אוכל לחבר לכבל שעל הגג אנטנה חיצונית בשביל עידן פלוס (במקום האנטנה של יס) וזה יעבוד?
תודה מראש
שימוש במגבר יס - עבור אנטנה חיצונית עידן פלוס
-
ShiloAsnafi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
- amosii
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 240
- קיבל תודות: 29 פעמים
זה נראה, מאיך שאני אישית קורא את זה, שההגבר של 10DB הוא רק לטווח התדרים 950-2150 מה"צ (טווח שבו עובדים שידורי לווין)
בטווח התדרים 4-800 מה"צ (הטווח שיש בו שידורי UHF - עידן פלוס) ההגבר הוא 1DB.
לכן, זה לא כל כך מגביר..
מה שאני מציע:
1. תתקין אנטנה חיצונית כולל כיוון (צידוד) מקצועי. עדיף לעבוד עם בעל מקצוע לא רק בשביל התוצאה, אלא גם כדי למנוע תאונות (חס וחלילה נפילות וכו').
2. אם יש רק מקלט טלוויזיה אחד בבית, ייתכן שלא תצטרך הגברה.
3. אם תראה שיש צורך בהגברה, רכוש מגבר תורן שמתקינים אותו על התורן עצמו, וההזנה שלו היא מתוך הבית - באמצעות INLINE POWER על הקואקס.
לכן, זה לא כל כך מגביר..
מה שאני מציע:
1. תתקין אנטנה חיצונית כולל כיוון (צידוד) מקצועי. עדיף לעבוד עם בעל מקצוע לא רק בשביל התוצאה, אלא גם כדי למנוע תאונות (חס וחלילה נפילות וכו').
3. אם תראה שיש צורך בהגברה, רכוש מגבר תורן שמתקינים אותו על התורן עצמו, וההזנה שלו היא מתוך הבית - באמצעות INLINE POWER על הקואקס.
-
ShiloAsnafi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה על הפירוט,14/02/2025 16:22amosii כתב: זה נראה, מאיך שאני אישית קורא את זה, שההגבר של 10DB הוא רק לטווח התדרים 950-2150 מה"צ (טווח שבו עובדים שידורי לווין)
לכן, זה לא כל כך מגביר..
מה שאני מציע:
3. אם תראה שיש צורך בהגברה, רכוש מגבר תורן שמתקינים אותו על התורן עצמו, וההזנה שלו היא מתוך הבית - באמצעות INLINE POWER על הקואקס....
אנסה