חברת יס עושה שינויים בערוצי הטלוויזיה שלה דרך הלווין, ההודעה הזו היא בעיקר למי שיש לו בעיה לראות ההודעה בממיר של יס
החל מה-09.02.2025 יבוצעו מספר שינויים בערוצי הלווין,
השינויים יבוצעו בלווין בלבד ושירותי האינטרנט ימשיכו ללא שינוי,
מדובר על הערוצים
YES MOVIES KIDS (אפיק 77)
MTV LIVE ערוץ המוזיקה והריאליטי (אפיק 205)
CLASSICA (207) ערוץ מוזיקה מגרמניה מבית סטינגרי.
SPORT5 4K (אפיק 60)
LBC של לבנון (אפיק 143)
ID של דיסקברי (אפיק 215)
ZEETV של הודו (אפיק 128)
CAROUSEL הרוסית (אפיק 220)
RTM מרוקו (אפיק 135)
ישנם 3 ערוצים בלבד שיעברו לשדר מאיכות HD לאיכות SD שהם -
יס ביחד (אפיק 23)
EUROSPORT (אפיק 61)
DISNEY (אפיק 89)
אבל ישנם גם ערוצים שישדרו באיכות HD בלבד ולא בSD שהם - זה משנה למי שיש לו מיס רק או גם ממיר לוויני מהסוג הישן, נראה לי בצבע אפור בהיר ואו שמפניה, שלא תומך באיכות תמונת שידור של HD,
הערוצים הם:
נשיונאל ג'יאוגרפיק (אפיק 41)
נישיונאל ג'יאוגרפיק ווילד (אפיק 43)
המהלך מבוצע במסגרת מעבר YES משידורים על גבי הלווין לשידורים על גבי האינטרנט,
בערוצים שנבחרו נרשמים שיעורי צפייה נמוכים יחסית
כל הערוצים האלו ממשיכים לשדר בYES+ וניתן להמשיך לצפות בהם שם,
לגבי הורדת איכות הצפייה בשלושת הערוצים,
המהלך בוצע במסגרת מעבר מיס לשידורים על גבי אינטרנט,
כל הערוצים האלה, ממשיכים לשדר באיכות HD ביס פלוס.
במילים אחרות, בינתים, חברת יס מעדיפה כמה שפחות להפריע למי שצופה. ביס דרך הלווין, אז רק בערוצים שבהם לפי הבדיקה של חברת יס פחות אנשים צופים בהם, אז בהם חברת יס עושה שינויים בשידור של יס דרך הלווין, של הסרה ואו שידור רק באיכות תמונת שידור.
השינויים יבוצעו בלווין בלבד ושירותי האינטרנט ימשיכו ללא שינוי,
מדובר על הערוצים
SPORT5 4K (אפיק 60)
LBC של לבנון (אפיק 143)
ID של דיסקברי (אפיק 215)
ZEETV של הודו (אפיק 128)
RTM מרוקו (אפיק 135)
ישנם 3 ערוצים בלבד שיעברו לשדר מאיכות HD לאיכות SD שהם -
יס ביחד (אפיק 23)
EUROSPORT (אפיק 61)
DISNEY (אפיק 89)
אבל ישנם גם ערוצים שישדרו באיכות HD בלבד ולא בSD שהם - זה משנה למי שיש לו מיס רק או גם ממיר לוויני מהסוג הישן, נראה לי בצבע אפור בהיר ואו שמפניה, שלא תומך באיכות תמונת שידור של HD,
הערוצים הם:
נשיונאל ג'יאוגרפיק (אפיק 41)
נישיונאל ג'יאוגרפיק ווילד (אפיק 43)
המהלך מבוצע במסגרת מעבר YES משידורים על גבי הלווין לשידורים על גבי האינטרנט,
בערוצים שנבחרו נרשמים שיעורי צפייה נמוכים יחסית
כל הערוצים האלו ממשיכים לשדר בYES+ וניתן להמשיך לצפות בהם שם,
לגבי הורדת איכות הצפייה בשלושת הערוצים,
המהלך בוצע במסגרת מעבר מיס לשידורים על גבי אינטרנט,
כל הערוצים האלה, ממשיכים לשדר באיכות HD ביס פלוס.
במילים אחרות, בינתים, חברת יס מעדיפה כמה שפחות להפריע למי שצופה. ביס דרך הלווין, אז רק בערוצים שבהם לפי הבדיקה של חברת יס פחות אנשים צופים בהם, אז בהם חברת יס עושה שינויים בשידור של יס דרך הלווין, של הסרה ואו שידור רק באיכות תמונת שידור.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
יופי, עכשיו תשנה את כותרת השרשור שלך עם ה"סופי"
לא הבנתי מה השינויים שיהיו עם הערוצים הראשונים שכתבת:
SPORT5 4K (אפיק 60)
LBC של לבנון (אפיק 143)
ID של דיסקברי (אפיק 215)
ZEETV של הודו (אפיק 128)
RTM מרוקו (אפיק 135)
מעבירים לאפיק אחר או מורידים?
SPORT5 4K (אפיק 60)
LBC של לבנון (אפיק 143)
ID של דיסקברי (אפיק 215)
ZEETV של הודו (אפיק 128)
RTM מרוקו (אפיק 135)
מעבירים לאפיק אחר או מורידים?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

יורדים משידור בלווין, יהיו זמינים ב yes+ בלבד
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

בנוסף לפי ה-EPG ,
yes Info ערוץ 230 וספורט i5 ערוץ 225 מסיימים את שידורם,
למרות שהם עדיין פעילים
למרות שהם עדיין פעילים
אתה יכול בבקשה לעשות צילום מסך להודעה הזו?09/02/2025 15:42Mistoffelees כתב: בנוסף לפי ה-EPG ,
למרות שהם עדיין פעילים...
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

אין הודעה,
אם אתה בוחר בערוצים 225 ו-230 כתוב ב-EPG "הערוץ סיים את שידוריו"
אבל הערוצים עדיין פעילים
אבל הערוצים עדיין פעילים
ביס כתבו לי שהם לא יודעים מתי הערוצים האלה, יורדים מהלווין, וכנראה הם לא יעברו ליס דרך האינטרנט.10/02/2025 19:33Mistoffelees כתב: אין הודעה,
אבל הערוצים עדיין פעילים...
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

יש למה לצפות
מה הכוונה ?...
לדעתך הערוצים האלה בהמשך ישדרו בצורה כלשהי ביס דרך האינטרנט?
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
אין שום סיבה ש-yes יעבירו את הערוצים האלו ל-yes+.
במקרה של Sport 5i מדובר בכתבות שנלקחות מאתר האינטרנט של הערוץ, והכתבות שנמצאות שם עכשיו בנות שנה לפחות, אז הערוץ באוויר ללא תועלת. מי שמחובר ל-yes+ בפירוש מחובר גם לאינטרנט, ויכול בקלות להיכנס לאתר ולקרוא את הכתבות.
גם ערוץ yes info לא התעדכן כבר שנים, ומכיל מידע שניתן להשיג באתר האינטרנט של yes.
yes פשוט לא מבצעים את מהלך הסרת הערוצים בשקיפות - יצרתי איתם קשר שבוע שעבר ושאלתי אם ערוץ DVDbox עתיד לרדת מהלוויין - הם אמרו שאין צפי להורדת ערוצים נוספים, אך ב-9.2 הוא אכן ירד יחד עם הערוצים שפורסמו. הם רוצים לגרום לאנשים לעבור לשירות האינטרנטי, ומשתמשים בהזדמנות בשביל להוריד ערוצים לא-רווחיים...
כנראה שהערוצים האינטראקטיביים ירדו בימים הקרובים, לא נראה לי שההודעה הזו נמצאת שם סתם...
במקרה של Sport 5i מדובר בכתבות שנלקחות מאתר האינטרנט של הערוץ, והכתבות שנמצאות שם עכשיו בנות שנה לפחות, אז הערוץ באוויר ללא תועלת. מי שמחובר ל-yes+ בפירוש מחובר גם לאינטרנט, ויכול בקלות להיכנס לאתר ולקרוא את הכתבות.
גם ערוץ yes info לא התעדכן כבר שנים, ומכיל מידע שניתן להשיג באתר האינטרנט של yes.
yes פשוט לא מבצעים את מהלך הסרת הערוצים בשקיפות - יצרתי איתם קשר שבוע שעבר ושאלתי אם ערוץ DVDbox עתיד לרדת מהלוויין - הם אמרו שאין צפי להורדת ערוצים נוספים, אך ב-9.2 הוא אכן ירד יחד עם הערוצים שפורסמו. הם רוצים לגרום לאנשים לעבור לשירות האינטרנטי, ומשתמשים בהזדמנות בשביל להוריד ערוצים לא-רווחיים...
כנראה שהערוצים האינטראקטיביים ירדו בימים הקרובים, לא נראה לי שההודעה הזו נמצאת שם סתם...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

אני עד כדי כך לא מבין בספורט שלא שמתי לב שהחדשות בערוץ 225 הם מלפני שנה 
מזל שהשעון שם מכוון
אין סיבה להמשיך להחזיק את הערוצים האלה
גם לגבי DVDBox, מאז ש-yes תומכים ב-VOD, אין סיבה להחזיק ערוצים כאלה ולכן מ-30 ערוצים זה הצטמצם לערוץ אחד שאני מניח שאף אחד לא השתמש בו
אני חשבתי ש-yes החזיקו אותו בגלל שזה היה חלק מתנאי הרשיון שלהם
מזל שהשעון שם מכוון
אין סיבה להמשיך להחזיק את הערוצים האלה
גם לגבי DVDBox, מאז ש-yes תומכים ב-VOD, אין סיבה להחזיק ערוצים כאלה ולכן מ-30 ערוצים זה הצטמצם לערוץ אחד שאני מניח שאף אחד לא השתמש בו
אני חשבתי ש-yes החזיקו אותו בגלל שזה היה חלק מתנאי הרשיון שלהם
אולי זה בא מאיזושהי סיבה רגולטורית - כבר לפני עשור yes רצתה לסגור את השירות כולו, אבל המועצה לשידורי כבלים ולוויין אישרה רק הורדה של 2 ערוצים מתוך 5 שהיו קיימים אז.
מתוך ה-3 שנשארו, ב-2021 אישרו ל-yes להסיר ערוץ אחד עם תכנים אירוטיים, וב-2023 אישרו להסיר את הערוץ האחרון ששידר סרטים.
באישור ההסרה של ערוץ הסרטים נכתב באמת שכשאישרו ל-yes להפעיל את ה-DVDbox מלכתחילה, נדרש עליהם לשדר סרטים ישראליים חדשים בשירות, וכנראה שזה נכלל בסיבות של yes להשאיר את זה באוויר.
(למרות שהערוץ האחרון שנשאר עד שלשום הוא בכלל של תכנים אירוטיים, אז אני לא יודע אם קיים קשר גם במקרה הזה)
מתוך ה-3 שנשארו, ב-2021 אישרו ל-yes להסיר ערוץ אחד עם תכנים אירוטיים, וב-2023 אישרו להסיר את הערוץ האחרון ששידר סרטים.
באישור ההסרה של ערוץ הסרטים נכתב באמת שכשאישרו ל-yes להפעיל את ה-DVDbox מלכתחילה, נדרש עליהם לשדר סרטים ישראליים חדשים בשירות, וכנראה שזה נכלל בסיבות של yes להשאיר את זה באוויר.
(למרות שהערוץ האחרון שנשאר עד שלשום הוא בכלל של תכנים אירוטיים, אז אני לא יודע אם קיים קשר גם במקרה הזה)
אם הכוונה לסרטים פורנוגרפים אז לפי יס 2 הערוצים האלה צריכים בתאריך 2.3.2025 להפסיק להיות משודרים ביס.11/02/2025 17:26מתןענבר כתב: אולי זה בא מאיזושהי סיבה רגולטורית - כבר לפני עשור yes רצתה לסגור את השירות כולו, אבל המועצה לשידורי כבלים ולוויין אישרה רק הורדה של 2 ערוצים מתוך 5 שהיו קיימים אז.
(למרות שהערוץ האחרון שנשאר עד שלשום הוא בכלל של תכנים אירוטיים, אז אני לא יודע אם קיים קשר גם במקרה הזה)...
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
אני דיברתי על ערוץ DVDbox ששידר סרטים פורנוגרפיים וסיים את שידוריו ביום ראשון, ולא לערוצים הרגילים שעדיין משדרים כרגע.11/02/2025 23:31רמאשכ כתב: אם הכוונה לסרטים פורנוגרפים אז לפי יס 2 הערוצים האלה צריכים בתאריך 2.3.2025 להפסיק להיות משודרים ביס....
נכון לעכשיו, האם נשארו ביס דרך הלווין עוד ערוצי DVD box,12/02/2025 11:27מתןענבר כתב: אני דיברתי על ערוץ DVDbox ששידר סרטים פורנוגרפיים וסיים את שידוריו ביום ראשון, ולא לערוצים הרגילים שעדיין משדרים כרגע....
תזכיר לי בבקשה, הערוץ DVDbox, שהיה באפיק 704, שגמר לשדר ביס ביום ראשון, שידר רק סרטי פורנוגרפיה? או שבשעות היום הוא שידר גם דברים אחרים, הרבה מאוד זמן אני לא ראיתי את הערוץ הזה
ונכון לעכשיו, הערוצים של רדיו סלקט ומיוזיק סטינגרי, לשעבר מיוזיק סלקט, ויס אינפו, עדיין משודרים ביס דרך הלווין?
אם אני לא טועה, ה DVD box, ביס היה NVOD ולא VOD, כלומר ערוץ טלוויזיה ששידר לפי לוח זמנים, שכדי לצפות בו היה צריך חיבור לאינטרנט, כדי להגיע מהממיר הלוויני אל השירות הזה ואז כדי לצפות בשירות הזה, כי הצלחת לווין של יס רק מקבלת שידור ולא מעבירה אותו לאיפה שאפשר להעביר,
בנוסף לזה שהשידור האינטראקטיבי ביס דרך הלווין הוא איטי.
עוד פעם יש לי בעיה בממיר הלוויני של יס אולטרה, בגלל זה אני שואל פה את זה עכשיו.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין