Tcl 65c755
- rel1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 305
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
מעניין שאנחנו כבר חודש וחצי כמעט לתוך 2025 ועדיין לא נמכר פה הדגם הזה בגודל 55" שהוא גודל די פופולרי בארץ והמסך הזה נמכר בכמויות.
מה הדגם המקביל שלו ביבוא של אלקטרה? אם QM8B ו-C755 זה אותו מסך, מה המקביל ל-C765?
מה הדגם המקביל שלו ביבוא של אלקטרה? אם QM8B ו-C755 זה אותו מסך, מה המקביל ל-C765?
ה-55C765 נקרא גם 55MQLED85/55Q9BK בשווקים אחרים.
אלקטרה כנראה תייבא אותו כ-55MQLED85, ואת שאר הגדלים תחת אותו הפורמט של xxMQLED85 (גודל המסך = xx).
השם הוא טיפה מבלבל כיוון שהסדרה הקודמת התחילה באותיות QM, והסדרה החדשה מתחילה באותיות MQLED.
אלקטרה כנראה תייבא אותו כ-55MQLED85, ואת שאר הגדלים תחת אותו הפורמט של xxMQLED85 (גודל המסך = xx).
השם הוא טיפה מבלבל כיוון שהסדרה הקודמת התחילה באותיות QM, והסדרה החדשה מתחילה באותיות MQLED.
- rel1
-
- חבר פעיל מאוד

אז איש מכירות מאוד נחמד ב-SG שאליהם התקשרתי כדי לנסות להבין מתי ה-765 מגיע מסר לי את האינפורמציה הבאה:
1. ה-755 דגם ישן??? מה פתאום...
2. אין לנו דגם 765.
3. לא מכיר דגם כזה ולא יודע מתי יגיע.
אז אם זו ההתייחסות וזו רמת המידע שנמסר, כנראה שנלך לאופציות אחרות. יותר מדי סימני שאלה סביב איכות המסך הזה וכשלוקחים בחשבון שהדגם שהחליף אותו כבר נמכר לא מעט זמן בחו"ל ושהפרש המחיר שלו מול מותגים אחרים וטובים יותר הוא לא גדול, לא רואה סיבה לשלם עליו את המחיר שלו...
2. אין לנו דגם 765.
אז אם זו ההתייחסות וזו רמת המידע שנמסר, כנראה שנלך לאופציות אחרות. יותר מדי סימני שאלה סביב איכות המסך הזה וכשלוקחים בחשבון שהדגם שהחליף אותו כבר נמכר לא מעט זמן בחו"ל ושהפרש המחיר שלו מול מותגים אחרים וטובים יותר הוא לא גדול, לא רואה סיבה לשלם עליו את המחיר שלו...
- shmliagdol1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
יש לי את ה c855 יבוא אלקטרה הדגם נקרא c89b09/02/2025 13:52rel1 כתב: אז איש מכירות מאוד נחמד ב-SG שאליהם התקשרתי כדי לנסות להבין מתי ה-765 מגיע מסר לי את האינפורמציה הבאה:
2. אין לנו דגם 765.
אז אם זו ההתייחסות וזו רמת המידע שנמסר, כנראה שנלך לאופציות אחרות. יותר מדי סימני שאלה סביב איכות המסך הזה וכשלוקחים בחשבון שהדגם שהחליף אותו כבר נמכר לא מעט זמן בחו"ל ושהפרש המחיר שלו מול מותגים אחרים וטובים יותר הוא לא גדול, לא רואה סיבה לשלם עליו את המחיר שלו......
תכנים ב hd תמונה מצויינת
תכנים ב hdr יוטיוב וקבצים תמונה מדהימה, שוברת לסתות.
שחורים מושלמים, קונטרס מעולה, בהירות גבוהה.
המעבד מתקשה בתכני sd ושידורים גרועים של hot. עברתי לניגון דרך אינבידיה שילד ונפתרה הבעיה.
טוב היה אם החברה היתה משפרת את זווית הצפיה.
בסך הכל טלויזיה מדהימה עם vfm מטורף.
תמונה טובה מ old ללא בעיית הצריבה והבהירות הנמוכה בטלויזיות old.
ממליץ בחום רב כמו רבים מהסוקרים ברשת העולמית ובמבחני ההשוואות אל מול טלויזיות אחרות.
- shmliagdol1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
בתכנים באיכות של 1080p אין שום בעיה, ההיפך תמונה טובה מאוד...
- rel1
-
- חבר פעיל מאוד

איזה תכנים משודרים ב-1080P ב-FREETV או בסלקום TV או בפרטנר TV או ב-YES או בהוט?...
רוב התכנים (אלא אם אלה ערוצים שמשודרים ספציפית ב-4K ויש מעט ערוצים כאלה) משודרים ב-720P או 1080i ועם התכנים האלה גם אני מחפש איזה טלויזיה יודעת להתמודד הכי טוב. יכול להיות ש-TCL מסדרת 855 טובה יותר מ-755, אבל 755 לפי כל הביקורות לא עושה עבודה טובה עם תכנים אלה כי המעבד שלה הוא לא להיט ב-upscaling של תכנים באיכות הזו וזה רוב מה שמשודר למי שמקבל את השידורים שלו מהספקים שהזכרתי.
אשמח לדעת אם אני טועה.
ראיתי בזאפ ב3950 כולל משלוח10/02/2025 19:43ohad007 כתב: לצערי הדגם 65c755 כבר לא במלאי בלאסט פרייס
ובכל האתרים עלה למעל 5300
השאלה ירידה ל65c745 תהיה מורגשת?...
יש גם בוואלה שופס עם "הנחה מיוחדת בטלפון" בטח תצליח להוריד אותם ל3800-3900
תעדכן
אז לא רואים טוב ב FREETV?10/02/2025 23:29rel1 כתב: איזה תכנים משודרים ב-1080P ב-FREETV או בסלקום TV או בפרטנר TV או ב-YES או בהוט?
רוב התכנים (אלא אם אלה ערוצים שמשודרים ספציפית ב-4K ויש מעט ערוצים כאלה) משודרים ב-720P או 1080i ועם התכנים האלה גם אני מחפש איזה טלויזיה יודעת להתמודד הכי טוב. יכול להיות ש-TCL מסדרת 855 טובה יותר מ-755, אבל 755 לפי כל הביקורות לא עושה עבודה טובה עם תכנים אלה כי המעבד שלה הוא לא להיט ב-upscaling של תכנים באיכות הזו וזה רוב מה שמשודר למי שמקבל את השידורים שלו מהספקים שהזכרתי.
אשמח לדעת אם אני טועה....
התקשרו מוואלה והציעו אותה ב389011/02/2025 0:51Smile כתב: ראיתי בזאפ ב3950 כולל משלוח
יש גם בוואלה שופס עם "הנחה מיוחדת בטלפון" בטח תצליח להוריד אותם ל3800-3900
תעדכן...
הוא אמר שיש ב150 ש״ח פחות את הדגם 65C71B שאותו דבר במפרט (באתר היבואן דף המוצר של הדגם הזה מראה את הדף של C755)
ה-C71B נחות משמעותית מה-C755. הם ממש לא אותו הדגם.13/02/2025 13:41ohad007 כתב: התקשרו מוואלה והציעו אותה ב3890
הוא אמר שיש ב150 ש״ח פחות את הדגם 65C71B שאותו דבר במפרט (באתר היבואן דף המוצר של הדגם הזה מראה את הדף של C755)...
אתה צודק שבאתר היבואן מופיע אותו המפרט בדיוק לדגמים C755 ו-C71B. למרות זאת, זה לא אותו דגם ולא ברור לי איך היבואן עשה טעות כ"כ גסה, על גבול ההטעייה.
שים לב גם שהבדל המחיר בין הדגמים (לפי זאפ) הוא בערך 1000 ש"ח, כך שגם אם היה מדובר באותו דגם כפי שמוצג באתר של היבואן SGE, לא הגיוני שהצרכן יוכל לרכוש אותו בכזאת הנחה רק בגלל שהוא נמכר תחת שם אחר.
לא ברור לי מה הולך פה, ונראה שהטעות הזאת של SGE חילחלה גם לאתרים השונים ברשת הישראלית.
אני תוהה כמה אנשים קנו את הדגם הזה מתוך מחשבה שהם רוכשים MiniLED ולא יודעים שהמסך שקיבלו נחות ממה שחשבו שהם משלמים עליו.
שים לב גם שהבדל המחיר בין הדגמים (לפי זאפ) הוא בערך 1000 ש"ח, כך שגם אם היה מדובר באותו דגם כפי שמוצג באתר של היבואן SGE, לא הגיוני שהצרכן יוכל לרכוש אותו בכזאת הנחה רק בגלל שהוא נמכר תחת שם אחר.
לא ברור לי מה הולך פה, ונראה שהטעות הזאת של SGE חילחלה גם לאתרים השונים ברשת הישראלית.
אני תוהה כמה אנשים קנו את הדגם הזה מתוך מחשבה שהם רוכשים MiniLED ולא יודעים שהמסך שקיבלו נחות ממה שחשבו שהם משלמים עליו.
3890 עם משלוח זו אחלה עסקה.13/02/2025 13:41ohad007 כתב: התקשרו מוואלה והציעו אותה ב3890
הוא אמר שיש ב150 ש״ח פחות את הדגם 65C71B שאותו דבר במפרט (באתר היבואן דף המוצר של הדגם הזה מראה את הדף של C755)...
אני מתלבט אם להזמין אחת או להמתין ל c765 ולראות מה יהיו ההפרשים במחיר והאם זה שווה את זה.
C71B הוא המקביל של c655 pro, דגם נחות משמעותית מ c755 בכל פרמטר, הדבר היחיד שזהה במפרט הוא הרזולוציה.
עבור 150 ש"ח הפרש הייתי הולך על C755 בלי לחשוב פעמיים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
יש לך איזו אסמכתא רשמית שתומכת בקביעה שלך? לינק ו/או מפרט רשמי כל שהוא או לאתר יצרן ?...
אם אין לך שום אסמכתאות, אתה חשוף לתביעת דיבה מצד היבואן ו/או כל עסק אחר שפגעת בשמו או בפועלו.
שלא לדבר על הטעיית הקוראים והחברים בפורום.
אחרי שזה נאמר לתשומת לבך,
מסקרנות נטו, יצרתי קשר עם ההנהלה הבכירה מטעם היבואן הרשמי ועמדתם המפורשת היא כי המפרט המפורסם באתר היבואן ל 2 הדגמים הנ"ל, כל אחד בנפרד, הוא מדוייק ואכן 2 הדגמים זהים במפרט הטכני שלהם וכמובן גם בפועל.
1. דגם ה-C71B נמכר תחת כמה שמות באירופה, אבל הנה לך קישור מהאתר הרשמי של TCL בסלובקיה שם הוא נמכר: https://www.tcl.com/sk/sk/tvs/c71b
שים לב שמצויין שם בבירור שהדגם הוא בעל תאורת QLED ולא Mini-LED כמו בסדרת ה-C755.
מה אתה אומר, שנשלח מכתב ל-TCL אירופה ונגיד להם שהיבואן בישראל חושב שהם טועים?
2. הנה קישור לחנות בסלובקיה שמוכרת את שני הדגמים שהיבואן בארץ טוען שהם זהים:
C71B - https://www.alza.sk/EN/75-tcl-75c71b-d12741866.htm
C755/805 - https://www.alza.sk/EN/75-tcl-75c805-d7879586.htm
אתה שם לב להבדל של כמעט 500 אירו בין שני הדגמים? אתה שם לב להבדל הברור במפרט?
3. הנה עוד קישור מאתר באירופה שמוכר את הדגם תחת השם הזה בדיוק: https://www.coolblue.nl/en/product/9556 ... nformation
אתה יכול לראות במפרט שמדובר בתאורת QLED עם FALD, לא Mini-LED כמו ב-C755.
4. קישור נוסף מאתר DisplaySpecifications: https://www.displayspecifications.com/en/model/94e33b15
שים לב לשמות הנרדפים של הדגמים תחת Model Alias. ה-C755\C805 לא מופיע שם כאחד השמות לדגם הזה.
5. כתבתי פעמיים את המילה "טעות" שהיבואן עשה, ואמרתי שזה על גבול ההטעייה. אני לא חושב שנעשתה כאן הטעייה מכוונת אלא טעות תמימה שלא ברור לי מקורה. מכאן ועד טענה לדיבה הדרך ארוכה, אלא אם היבואן רוצה לטעון שהוא לא מסוגל לטעות בהגדרה. אני גם מעריך מאוד את הדאגה הכנה שלך לקוראי וחברי הפורום, רק נראה שהתבלבלת ביני לבין מישהו שכותב דברים בלי לבדוק אותם קודם.
6. בשיחותיך עם אותה הנהלה בכירה, היה לך במקרה זמן לשאול מדוע הם מתמחרים את אותו דגם בדיוק (לדבריהם) באלף שקל פחות ומה ההיגיון הכלכלי בזה? או שזה לא עלה בדעתך שזה פשוט לא אפשרי או הגיוני משום בחינה? הם בדקו לעומק את העניין או שהם פשוט הסתכלו באתר של עצמם וחזרו על מה שכתוב שם?
7. כל הכבוד לך שפנית ליבואן. אתה מוזמן לחזור אליהם ולעמת אותם עם הנתונים שהבאתי, כי לי נראה שהם לא בדקו את העניין כמו שצריך.
רק לסבר את האוזן - אני לא עוסק בתחום ואין לי שום דבר נגד היבואן SGE. להפך, אני חושב שהם עושים עבודה מצויינת עם המותג של TCL ואפשר לראות בהיסטוריית ההודעות שלי שהמלצתי כמה וכמה פעמים על הדגמים שלהם. זה לא אומר שהם לא מסוגלים לטעות.
8. יש דרך קלה לפתור את הסוגיה הזאת והיא להריץ בדיקה ישירות על ה-C71B ולראות אם אכן מדובר בטלוויזית Mini-LED.
אין לי את הדגם אבל אני בטוח שיימצא מישהו באתר שמוכן להרים את הכפפה.
יום נעים.
שים לב שמצויין שם בבירור שהדגם הוא בעל תאורת QLED ולא Mini-LED כמו בסדרת ה-C755.
מה אתה אומר, שנשלח מכתב ל-TCL אירופה ונגיד להם שהיבואן בישראל חושב שהם טועים?
2. הנה קישור לחנות בסלובקיה שמוכרת את שני הדגמים שהיבואן בארץ טוען שהם זהים:
C71B - https://www.alza.sk/EN/75-tcl-75c71b-d12741866.htm
C755/805 - https://www.alza.sk/EN/75-tcl-75c805-d7879586.htm
אתה שם לב להבדל של כמעט 500 אירו בין שני הדגמים? אתה שם לב להבדל הברור במפרט?
3. הנה עוד קישור מאתר באירופה שמוכר את הדגם תחת השם הזה בדיוק: https://www.coolblue.nl/en/product/9556 ... nformation
אתה יכול לראות במפרט שמדובר בתאורת QLED עם FALD, לא Mini-LED כמו ב-C755.
4. קישור נוסף מאתר DisplaySpecifications: https://www.displayspecifications.com/en/model/94e33b15
שים לב לשמות הנרדפים של הדגמים תחת Model Alias. ה-C755\C805 לא מופיע שם כאחד השמות לדגם הזה.
5. כתבתי פעמיים את המילה "טעות" שהיבואן עשה, ואמרתי שזה על גבול ההטעייה. אני לא חושב שנעשתה כאן הטעייה מכוונת אלא טעות תמימה שלא ברור לי מקורה. מכאן ועד טענה לדיבה הדרך ארוכה, אלא אם היבואן רוצה לטעון שהוא לא מסוגל לטעות בהגדרה. אני גם מעריך מאוד את הדאגה הכנה שלך לקוראי וחברי הפורום, רק נראה שהתבלבלת ביני לבין מישהו שכותב דברים בלי לבדוק אותם קודם.
6. בשיחותיך עם אותה הנהלה בכירה, היה לך במקרה זמן לשאול מדוע הם מתמחרים את אותו דגם בדיוק (לדבריהם) באלף שקל פחות ומה ההיגיון הכלכלי בזה? או שזה לא עלה בדעתך שזה פשוט לא אפשרי או הגיוני משום בחינה? הם בדקו לעומק את העניין או שהם פשוט הסתכלו באתר של עצמם וחזרו על מה שכתוב שם?
7. כל הכבוד לך שפנית ליבואן. אתה מוזמן לחזור אליהם ולעמת אותם עם הנתונים שהבאתי, כי לי נראה שהם לא בדקו את העניין כמו שצריך.
רק לסבר את האוזן - אני לא עוסק בתחום ואין לי שום דבר נגד היבואן SGE. להפך, אני חושב שהם עושים עבודה מצויינת עם המותג של TCL ואפשר לראות בהיסטוריית ההודעות שלי שהמלצתי כמה וכמה פעמים על הדגמים שלהם. זה לא אומר שהם לא מסוגלים לטעות.
8. יש דרך קלה לפתור את הסוגיה הזאת והיא להריץ בדיקה ישירות על ה-C71B ולראות אם אכן מדובר בטלוויזית Mini-LED.
אין לי את הדגם אבל אני בטוח שיימצא מישהו באתר שמוכן להרים את הכפפה.
יום נעים.
נערך לאחרונה על ידי sabres ב 16/02/2025 21:18, נערך פעם 1 בסך הכל.