מהירות נמוכה בשימוש מתאם סיב אופטי ZTE F601
היי, ערב טוב
מחובר לסיבים של הוט דרך גילת טלקום.
עד עכשיו השתמשתי במתאם שלהם. הערב חיברתי את ה ZTE החדש שקניתי, ביצעתי צימוד מול התמיכה הטכנית שלהם (שירות נהדר) וה-DECO התחבר דרכו לאינטרנט.
אבל המהירות... המהירות נמוכה מאוד. מאוד.
אשמח לעזרה או רעיונות לביצוע.
מחובר לסיבים של הוט דרך גילת טלקום.
עד עכשיו השתמשתי במתאם שלהם. הערב חיברתי את ה ZTE החדש שקניתי, ביצעתי צימוד מול התמיכה הטכנית שלהם (שירות נהדר) וה-DECO התחבר דרכו לאינטרנט.
אבל המהירות... המהירות נמוכה מאוד. מאוד.
אשמח לעזרה או רעיונות לביצוע.
תבודד את הבעיה. תתחבר ישירות ל-F601 עם כבל רשת מהמחשב שלך ותגדיר במחשב את החייגן הדרוש עם פרטי ההזדהות של גילת.
ברגע שיש לך אינטרנט במחשב שמחובר ישירות ל-F601, תבצע בדיקת מהירות כדי לראות כמה בדיוק אתה מקבל בחיבור ישיר לממיר סיב.
ברגע שיש לך אינטרנט במחשב שמחובר ישירות ל-F601, תבצע בדיקת מהירות כדי לראות כמה בדיוק אתה מקבל בחיבור ישיר לממיר סיב.
לי יש ניסיון גרוע עם ה-ZTE.
שני מכשירים שונים נדפקו.
אני יודע על הרבה משתמשים אחרים שאצלם זה עובד בסדר.
עברתי לממיר שנמכר ע"י גילת (אני מנוי שלהם) ומאז הכל סבבה.
מהירות נמוכה יכולה להיות בגלל עוצמת נמוכה של האות האופטי (ובגלל שזה נמדד במינוס dbm, נציגי התמיכה מתבלבלים ואומרים "עוצמות גבוהות" במקרה שהעוצמות הם למעשה נמוכות. לי לקח זמן להבין את הלוגיקה השלילית....). אתה יכול לבקש מהספק לבצע בדיקה.
שני מכשירים שונים נדפקו.
מהירות נמוכה יכולה להיות בגלל עוצמת נמוכה של האות האופטי (ובגלל שזה נמדד במינוס dbm, נציגי התמיכה מתבלבלים ואומרים "עוצמות גבוהות" במקרה שהעוצמות הם למעשה נמוכות. לי לקח זמן להבין את הלוגיקה השלילית....). אתה יכול לבקש מהספק לבצע בדיקה.
- DanielGR
- גורו רשתות

- תגובות: 1451
- שם מלא: DanielG
- נתן תודות: 218 פעמים
- קיבל תודות: 280 פעמים
לדייק את ההסבר:04/02/2025 19:12TheTech כתב: לי יש ניסיון גרוע עם ה-ZTE.
שני מכשירים שונים נדפקו.
מהירות נמוכה יכולה להיות בגלל עוצמת נמוכה של האות האופטי (ובגלל שזה נמדד במינוס dbm, נציגי התמיכה מתבלבלים ואומרים "עוצמות גבוהות" במקרה שהעוצמות הם למעשה נמוכות. לי לקח זמן להבין את הלוגיקה השלילית....). אתה יכול לבקש מהספק לבצע בדיקה....
התקן מגדיר ערך סף לעוצמת האות האופטי. קצב הנתונים הוא זהה ואחיד כל עוד עוצמת האות האופטי בתחום התקין. במידה ולא אז יהיו סימפטומים נוספים ואחרים לבעיה, כמו חוסר חיבור, ניתוקים, וכו׳.
רכשתי מתאם סיבים אופטיים ZTE מהקישור https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... 1802166nmB
ניסיתי לחבר במקום מתאם של ספק אינטרנט והוא לא נותן באיציה אינטרנט.
ניסיתי לחבר במקום מתאם של ספק אינטרנט והוא לא נותן באיציה אינטרנט.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 763 פעמים
שווה לפתוח שרשור חדש עם פרטים נוספים לגבי התשתית שלך (האם נתמך ?) והאם עשית אקטיבציה מול הספק ?
כדאי לוודא שקנית מתאם מתאים, עם שקע ACP. שקע לא נכון עלון לגרום ירידה בעוצמת באות וטעויות בתקשורת.
אתמול טכנאי בזק חיבר אותי לרשת בזק ומהירות גלישה בחבילה של 1GB עכשיו בדקתי 908MB מהירות הורדה לפי אתר
https://www.speedtest.net/result/17473081094
שזה בעניי בסדר .
https://www.speedtest.net/result/17473081094
שזה בעניי בסדר .
כן, יכולים, אין התחייבות למהירות, עקב התלות בגורמים חיצוניים (ציוד/מחשב שלך, שרתי בדיקה וכו).הרושם שלי - ש "NetFiber " הוא אחד משרתי הבדיקה המהירים יותר.