שרשור תגובות: OpenAI הכריזה על "Operator"

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
zviwr פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1647
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #1 

https://htmag.co.il?p=90709

סוכן AI לביצוע משימות אינטרנטיות

צבי וורובל

NACHUM37
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

Re: שרשור תגובות: OpenAI הכריזה על

שליחה #2 

אז אני מבין שהשימוש העיקרי בו הולך להיות עקיפת Captcha וקלאודפלייר

Smile
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #3 

27/01/2025 16:41  
NACHUM37 כתב:
אז אני מבין שהשימוש העיקרי בו הולך להיות עקיפת Captcha וקלאודפלייר
...
קלאודפלייר השיקו כבר מזמן כלי לבעלי אתרים לחסימת כלי AI
אז מניח שזה לא בדיוק יהיה השימוש..

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78903
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #4 

זה ממש לא מה שהם שחררו. הם שחררו מנגנון שנותן לך למדוד ולחסום למידה וסריקה של ה-bots שלהם את האתרים שלך.

אם זה רץ client side מבחינתך זה כאילו יוזר אמיתי. לא יודע כמה הוא ידע לפתור captcha. ראיתי ש-Deepseek הוסיפו משהו די מעניין - יש כמה אובייקטים תלת מימדיים בצבעים שונים והם אומרים לך להקליק על אחד מהם. העניין הוא שהם משתמשים בטעויות אופטיות בשביל לגרום לך לחשוב שמשהו קטן ממה שהוא באמת ואז שואלים מי הקוביה הירוקה הקטנה ביותר (אין קוביה, יש רק קונוס) האדם לוחץ על הקונוס הקטן גם כי הוא לא מקשיב להוראות (LLM כן מקשיב), וגם כי הוא שם לב רק לחלק מההוראות וגם כי ה-LLM לא טוב בלהגיד איפה בדיוק על התמונה משהו ספציפי נמצא... בקיצר, גישה מעניינת ושונה לחלוטין מבעיית "בחירת הרמזורים" המעיקה.

אני כן רואה כאן פוטנציאל כמו להגיד לו לעשות ניתוח שוק ולקנות מניות שמתומחרות זול ויש להן פוטנציאל לצמוח... כאלה דברים.

NACHUM37
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #5 

28/01/2025 18:03  
oferlaor כתב:
זה ממש לא מה שהם שחררו. הם שחררו מנגנון שנותן לך למדוד ולחסום למידה וסריקה של ה-bots שלהם את האתרים שלך.

אם זה רץ client side מבחינתך זה כאילו יוזר אמיתי. לא יודע כמה הוא ידע לפתור captcha. ראיתי ש-Deepseek הוסיפו משהו די מעניין - יש כמה אובייקטים תלת מימדיים בצבעים שונים והם אומרים לך להקליק על אחד מהם. העניין הוא שהם משתמשים בטעויות אופטיות בשביל לגרום לך לחשוב שמשהו קטן ממה שהוא באמת ואז שואלים מי הקוביה הירוקה הקטנה ביותר (אין קוביה, יש רק קונוס) האדם לוחץ על הקונוס הקטן גם כי הוא לא מקשיב להוראות (LLM כן מקשיב), וגם כי הוא שם לב רק לחלק מההוראות וגם כי ה-LLM לא טוב בלהגיד איפה בדיוק על התמונה משהו ספציפי נמצא... בקיצר, גישה מעניינת ושונה לחלוטין מבעיית "בחירת הרמזורים" המעיקה.

אני כן רואה כאן פוטנציאל כמו להגיד לו לעשות ניתוח שוק ולקנות מניות שמתומחרות זול ויש להן פוטנציאל לצמוח... כאלה דברים.
...
ראיתי כבר הסרטות מסך שלו, מבצע יפה מטלות גלישה, רכישה וכדו'.

לגבי Captcha, למעשה כבר היום יש תוסף לדפדפן NopeCHA וגם כל מיני שירותי scraping שיודעים לעקוף את קלאודפלייר, בעיקר בתשלום, אבל לא יודע כמה הם מוצלחים.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”