שרשור תגובות: OpenAI הכריזה על "Operator"
Re: שרשור תגובות: OpenAI הכריזה על
אז אני מבין שהשימוש העיקרי בו הולך להיות עקיפת Captcha וקלאודפלייר
קלאודפלייר השיקו כבר מזמן כלי לבעלי אתרים לחסימת כלי AI...
אז מניח שזה לא בדיוק יהיה השימוש..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זה ממש לא מה שהם שחררו. הם שחררו מנגנון שנותן לך למדוד ולחסום למידה וסריקה של ה-bots שלהם את האתרים שלך.
אם זה רץ client side מבחינתך זה כאילו יוזר אמיתי. לא יודע כמה הוא ידע לפתור captcha. ראיתי ש-Deepseek הוסיפו משהו די מעניין - יש כמה אובייקטים תלת מימדיים בצבעים שונים והם אומרים לך להקליק על אחד מהם. העניין הוא שהם משתמשים בטעויות אופטיות בשביל לגרום לך לחשוב שמשהו קטן ממה שהוא באמת ואז שואלים מי הקוביה הירוקה הקטנה ביותר (אין קוביה, יש רק קונוס) האדם לוחץ על הקונוס הקטן גם כי הוא לא מקשיב להוראות (LLM כן מקשיב), וגם כי הוא שם לב רק לחלק מההוראות וגם כי ה-LLM לא טוב בלהגיד איפה בדיוק על התמונה משהו ספציפי נמצא... בקיצר, גישה מעניינת ושונה לחלוטין מבעיית "בחירת הרמזורים" המעיקה.
אני כן רואה כאן פוטנציאל כמו להגיד לו לעשות ניתוח שוק ולקנות מניות שמתומחרות זול ויש להן פוטנציאל לצמוח... כאלה דברים.
אם זה רץ client side מבחינתך זה כאילו יוזר אמיתי. לא יודע כמה הוא ידע לפתור captcha. ראיתי ש-Deepseek הוסיפו משהו די מעניין - יש כמה אובייקטים תלת מימדיים בצבעים שונים והם אומרים לך להקליק על אחד מהם. העניין הוא שהם משתמשים בטעויות אופטיות בשביל לגרום לך לחשוב שמשהו קטן ממה שהוא באמת ואז שואלים מי הקוביה הירוקה הקטנה ביותר (אין קוביה, יש רק קונוס) האדם לוחץ על הקונוס הקטן גם כי הוא לא מקשיב להוראות (LLM כן מקשיב), וגם כי הוא שם לב רק לחלק מההוראות וגם כי ה-LLM לא טוב בלהגיד איפה בדיוק על התמונה משהו ספציפי נמצא... בקיצר, גישה מעניינת ושונה לחלוטין מבעיית "בחירת הרמזורים" המעיקה.
אני כן רואה כאן פוטנציאל כמו להגיד לו לעשות ניתוח שוק ולקנות מניות שמתומחרות זול ויש להן פוטנציאל לצמוח... כאלה דברים.
ראיתי כבר הסרטות מסך שלו, מבצע יפה מטלות גלישה, רכישה וכדו'.28/01/2025 18:03oferlaor כתב: זה ממש לא מה שהם שחררו. הם שחררו מנגנון שנותן לך למדוד ולחסום למידה וסריקה של ה-bots שלהם את האתרים שלך.
אני כן רואה כאן פוטנציאל כמו להגיד לו לעשות ניתוח שוק ולקנות מניות שמתומחרות זול ויש להן פוטנציאל לצמוח... כאלה דברים....
לגבי Captcha, למעשה כבר היום יש תוסף לדפדפן NopeCHA וגם כל מיני שירותי scraping שיודעים לעקוף את קלאודפלייר, בעיקר בתשלום, אבל לא יודע כמה הם מוצלחים.