אקספנג - השרשור הרשמי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46328
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
לפני 30 שנה לא היית רוצה להיות הראשון שקנה LG, נכון?
אז איך אתה מוכן להיות הפעם הראשון ועם סכום כסף כזה משמעותי?
אז איך אתה מוכן להיות הפעם הראשון ועם סכום כסף כזה משמעותי?
-
ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1492
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
סוג של הימור, הימור מושכל אני מאמין.27/01/2025 10:49ziv_r כתב: לפני 30 שנה לא היית רוצה להיות הראשון שקנה LG, נכון?
אז איך אתה מוכן להיות הפעם הראשון ועם סכום כסף כזה משמעותי?...
במקרה שלי דחיתי טיפה את ההחלטה ולקחתי כרגע ליסינג.
היום לאחר חצי שנה עם הרכב, שאני יודע איך הוא מתנהג ומה אני מקבל, הייתי קונה את ה G9 בלי להתבלבל!
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
כנ״ל, הימור מושכל..
לא הייתי מהמר על ההונגצ׳י שעולה חצי מליון (אלא אם כן חצי מליון לא היה מזיז לי) אבל בעידן של היום שכל קרוסאובר עולה 200 אלף, אקספנג היא בהחלט הימור שאני מוכן לקחת, רכב מדהים
לא הייתי מהמר על ההונגצ׳י שעולה חצי מליון (אלא אם כן חצי מליון לא היה מזיז לי) אבל בעידן של היום שכל קרוסאובר עולה 200 אלף, אקספנג היא בהחלט הימור שאני מוכן לקחת, רכב מדהים
כל מה שאמרתי שאין הבדל בין האקספנג g627/01/2025 17:46tomer953 כתב: כנ״ל, הימור מושכל..
לא הייתי מהמר על ההונגצ׳י שעולה חצי מליון (אלא אם כן חצי מליון לא היה מזיז לי) אבל בעידן של היום שכל קרוסאובר עולה 200 אלף, אקספנג היא בהחלט הימור שאני מוכן לקחת, רכב מדהים...
לבין ההונגצ'י 7 שבמידות שלו יותר קרוב ל g9
אותו איזור מחירים
ספציפית באקספנג נהגתי והוא מעולה
אבל הצטרפה תחרות מעניינת
-
ambar
- חבר ותיק

חכה לזיקר 7X שתגיע בכלל הצגה.27/01/2025 18:14yeuda כתב: כל מה שאמרתי שאין הבדל בין האקספנג g6
לבין ההונגצ'י 7 שבמידות שלו יותר קרוב ל g9
אותו איזור מחירים
ספציפית באקספנג נהגתי והוא מעולה
אבל הצטרפה תחרות מעניינת...
אני עם הזיקר X קריפטוו
ה 7x בטח תהיה מדהימה
אבל גם המחיר לתחושתי לא יהיה נמוך
אבל הם עוד יכולים להפתיע
צריך לציין לזכות אקספנג שנראה שהם מוציאים יותר עדכוני ota. האפליקציה שלהם עובדת מעולה. הורידו גרסה עם עיברית.
בינתיים זיקר די מאחור בהקשר הזה.
ה 7x בטח תהיה מדהימה
אבל גם המחיר לתחושתי לא יהיה נמוך
אבל הם עוד יכולים להפתיע
צריך לציין לזכות אקספנג שנראה שהם מוציאים יותר עדכוני ota. האפליקציה שלהם עובדת מעולה. הורידו גרסה עם עיברית.
בינתיים זיקר די מאחור בהקשר הזה.
-
ambar
- חבר ותיק

אקפנג באמת מפתיעים לטובה עם עדכוני גרסה, כפי שכתבתי בביקורת הם דיי "מקבלים השראה" לא רוצה לומר מעתיקים את טסלה מהדגמים, דרך הממשק מולטימדיה ועד האפליקציה. לנו הצרכנים זה מבורך, מקבלים שינויים, שיפורים ויכולות חדשות כמו מצב סנטינל שהוסיפו בגרסה האחרונה.
גם מעתיקים את הדברים הפחות טובים מטסלה, גרסאות חדשות יגיעו ללא LIDAR, הרכב מעניש אותך ומבטל את הבקרת שיוט אם אתה לא ממושמע כמה פעמים ברציפות שזה הייתי בטוח ארגונטיות של טסלה בלבד שהסינים לא יעזו לעשות, אז עשו גם עשו...
אין מדיניות גן סגור כמו טסלה ויש שימוש בשיקוף אפל קארפליי
האנלוגיה הכי טובה זה גלקסי שמחקה את האייפון ועובר אותו בסיבוב
(אחרי שנים עם אייפון, הרבה שנים עם גלקסי וחזרה שוב לאייפון לאחרונה, גלקסי לדעתי הרבה יותר טוב)
אז עוד שנה שנתיים כבר נראה את אקפנג הוקפת את טסלה
גם מעתיקים את הדברים הפחות טובים מטסלה, גרסאות חדשות יגיעו ללא LIDAR, הרכב מעניש אותך ומבטל את הבקרת שיוט אם אתה לא ממושמע כמה פעמים ברציפות שזה הייתי בטוח ארגונטיות של טסלה בלבד שהסינים לא יעזו לעשות, אז עשו גם עשו...
אין מדיניות גן סגור כמו טסלה ויש שימוש בשיקוף אפל קארפליי
האנלוגיה הכי טובה זה גלקסי שמחקה את האייפון ועובר אותו בסיבוב
(אחרי שנים עם אייפון, הרבה שנים עם גלקסי וחזרה שוב לאייפון לאחרונה, גלקסי לדעתי הרבה יותר טוב)
אז עוד שנה שנתיים כבר נראה את אקפנג הוקפת את טסלה