האם יש מישהו ששקל להגר מכאן ויכול לתת "רשימת" שיקולים?
-
JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1601
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
אני תוהה לאיזה מדינה ("דוברת אנגלית) חוץ מארה"ב, בהנחה ורוצים להתרחק מכל הקריזיות של הדת (כל הדתות), פולחן האישיות של הציבור כלפי אלילם הידוע.. וגם שאר האלילים הידועים בארצנו.
מחפש גם ארץ שמבחינת המאכלים ועושר המטבח המקומי שם הוא בר תחרות לזה הישראלי (יודע שזה קשה למצוא).
אשמח לדעות וחוות דעת
מחפש גם ארץ שמבחינת המאכלים ועושר המטבח המקומי שם הוא בר תחרות לזה הישראלי (יודע שזה קשה למצוא).
אשמח לדעות וחוות דעת
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
נגמרו שאלות. העכבר לא עובד לי, השלט לא נלחץ, החלונות קופצים לי, אז עברנו לסוגה הזו....
23/01/2025 14:47JamesStone כתב: אני תוהה לאיזה מדינה ("דוברת אנגלית) חוץ מארה"ב, בהנחה ורוצים להתרחק מכל הקריזיות של הדת (כל הדתות), פולחן האישיות של הציבור כלפי אלילם הידוע.. וגם שאר האלילים הידועים בארצנו.
אשמח לדעות וחוות דעת...
יש לך דרכון זר שמאפשר לגור ולעבוד בכל מדינה בעולם?...
Batnun
.
Intel NUC 13 Extreme i9-13900K - 64GB - 2TB SSD
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1285
- נתן תודות: 57 פעמים
- קיבל תודות: 154 פעמים
בגיל הפנסיה כדאי למצוא מקום שבו יוקר המחיה מאפשר חיים טובים יותר בפנסיה ישראלית ....למשל יוון ,
אבל צריך לקחת בחשבון אנטישמיות ( כן ,גם ביוון ) ...הייתי הולך לכיוון כזה ללא הגירה מלאה אלא יותר חצי חצי ...
אבל צריך לקחת בחשבון אנטישמיות ( כן ,גם ביוון ) ...הייתי הולך לכיוון כזה ללא הגירה מלאה אלא יותר חצי חצי ...
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
רומניה,מדובר במדינה עם נופים מיוחדים מאוד,אנשים חכמים ,אוכל מצויין ,תמורה ענקית לכסף ,אין דת
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7641
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
כן, אבל מלבד זה כרגע גם לא הכי טוב שם10/03/2025 6:05claudia5 כתב: רומניה,מדובר במדינה עם נופים מיוחדים מאוד,אנשים חכמים ,אוכל מצויין ,תמורה ענקית לכסף ,אין דת...
https://www.ynet.co.il/news/article/r1039q2sye
12 שנה חייתי בחו"ל ואני עדיין על קו אירופה ישראל
מעל 30 שנה.
איפה שגרתי היום לא הייתי נשאר היום ,האיזור נכבש עיי הגירה מוסלמית.
בעיה היום ובכלל להיות ישראלי,יהודי,באירופה.
מידידים שלי שחלקם בארה"ב קנדה אוסטרליה,האנטישמיות בשמיים.
בהצלחה.
מעל 30 שנה.
איפה שגרתי היום לא הייתי נשאר היום ,האיזור נכבש עיי הגירה מוסלמית.
בעיה היום ובכלל להיות ישראלי,יהודי,באירופה.
מידידים שלי שחלקם בארה"ב קנדה אוסטרליה,האנטישמיות בשמיים.
בהצלחה.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
אף מדינה היא לא מושלמת ...אבל בהחלט טוב שם10/03/2025 12:02mulder כתב: כן, אבל מלבד זה כרגע גם לא הכי טוב שם
https://www.ynet.co.il/news/article/r1039q2sye...
מחפש להגר וקריטריון שבחרת לציין זה האוכל ?23/01/2025 14:47JamesStone כתב: אני תוהה לאיזה מדינה ("דוברת אנגלית) חוץ מארה"ב, בהנחה ורוצים להתרחק מכל הקריזיות של הדת (כל הדתות), פולחן האישיות של הציבור כלפי אלילם הידוע.. וגם שאר האלילים הידועים בארצנו.
אשמח לדעות וחוות דעת...
משה
בגלל המקצוע של אישתי , בגדול נוכל לעבור לכל מדינה דוברת אנגלית דיי בקלות.
בתחלה זה היה קנדה, ירד מהפרק.
עכשיו אנחנו בכיוון של אוסטרליה ואולי ניו זילנד.
בכל מקרה אנחנו חלוקים על הסוגייה- היא מחפשת שקט.
אני אומר שבכל מקום יש עלייה באנטישימיות ויזהו אותנו כיהודים בכל מקום.
דבר שני לעבור למדינה אחרת כאשר כל המשפחה נמצאת 10- דקות נסיעה ל 12 שעות טיסה זה לא פשוט.
אם הייתי יכול הייתי עובר ליפן
בתחלה זה היה קנדה, ירד מהפרק.
עכשיו אנחנו בכיוון של אוסטרליה ואולי ניו זילנד.
בכל מקרה אנחנו חלוקים על הסוגייה- היא מחפשת שקט.
אני אומר שבכל מקום יש עלייה באנטישימיות ויזהו אותנו כיהודים בכל מקום.
דבר שני לעבור למדינה אחרת כאשר כל המשפחה נמצאת 10- דקות נסיעה ל 12 שעות טיסה זה לא פשוט.
אם הייתי יכול הייתי עובר ליפן

יש כל מיני סוגים של אנטישמיות, אם אתה לא הולך עם כיפה ברחוב ומתנהג כאחד האנשים כנראה שלא תסבול מזה.
אם אתה שונה מהסביבה קרוב לוודאי שתרגיש את העיניים עליך, ככה זה בכל מקום ולא בהכרח קשור בדת.
כל אדם באשר הוא כאשר יהיה במדינה שלא שלו קרוב לוודאי שירגיש זר למשך תקופה מסויימת.
אם אתה שונה מהסביבה קרוב לוודאי שתרגיש את העיניים עליך, ככה זה בכל מקום ולא בהכרח קשור בדת.
כל אדם באשר הוא כאשר יהיה במדינה שלא שלו קרוב לוודאי שירגיש זר למשך תקופה מסויימת.