מקציף חלב ב-Jura E8 - יותר מדי קצף
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35085
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
שלום,
לאחרונה התחדשתי ב-E8
התוכנית הייתה להינות ממכונה סופר אוטומטית ולקבל קפוצ'ינו בלחיצת כפתור
לאכזבתי המקציף פשוט מקציף הרבה יותר מדי - מקבלים אספרסו עם קצף וטיפה חלב
לא מצאתי דרך לכוון את רמת ההקצפה
בבתי קפה אנחנו מזמינים בלי קצף, מבחינתי אפשר בלי הקצפה, רק שיזרים חלב חם....
אנחנו משתמשים בחלב נטול לקטוז 2%
מישהו מכיר דרך/פיתרון?
תודה!
לאחרונה התחדשתי ב-E8
התוכנית הייתה להינות ממכונה סופר אוטומטית ולקבל קפוצ'ינו בלחיצת כפתור
לאכזבתי המקציף פשוט מקציף הרבה יותר מדי - מקבלים אספרסו עם קצף וטיפה חלב
לא מצאתי דרך לכוון את רמת ההקצפה
בבתי קפה אנחנו מזמינים בלי קצף, מבחינתי אפשר בלי הקצפה, רק שיזרים חלב חם....
אנחנו משתמשים בחלב נטול לקטוז 2%
מישהו מכיר דרך/פיתרון?
תודה!
אני לא מאמין שאין כיוון כמות חלב ו/או קצף ?
בכל משקה ניתן לכוון את זה. חוזק קפה, כמות המים, כמות החלב ו/או קצף, טמפ של כל אחד מהם.
אגב, אם יש לך רכיב BT, אז כל אחד יכול לכוון לעצמו את אותו המשקה לפי ההעדפות שלו באפליקציה.
בכל משקה ניתן לכוון את זה. חוזק קפה, כמות המים, כמות החלב ו/או קצף, טמפ של כל אחד מהם.
אגב, אם יש לך רכיב BT, אז כל אחד יכול לכוון לעצמו את אותו המשקה לפי ההעדפות שלו באפליקציה.
באפליקציה אין דברים נוספים, רק היכולת של כל אחד שמתחבר למכונה לתכנת את המשקה לפי העדפותיו מבלי לשנות את זה על גבי המכונה עצמה.
זה נחמד בהתחלה, אבל אצלנו זה לא כל כך בשימוש.
בדגם שלי יש כיוון גם לכמות קצף וגם לחלב.
זה נחמד בהתחלה, אבל אצלנו זה לא כל כך בשימוש.
בדגם שלי יש כיוון גם לכמות קצף וגם לחלב.
יש לי את אותה המכונה. בדגמים הקודמים שלה היה לה בורר שמאפשר יותר או פחות קצף ובדגם האחרון הם ביטלו אותו. כשקניתי, ביקשתי וקיבלתי גם את הבורר הישן ואיתו אני עובד כך שיוצא פחות קצף. דבר עם החברה ותוכל לקנות מהם. אם יש בעיה, דבר עם רוני מנהל השיווק.
אזהרה אחת: במצב ניקוי, הבורר חייב להיות במצב העליון כדי שלא יהיה ניתוק של צינור בתוך המכונה, מה שיתחיל נזילה.
אצלי זה עובד מצוין
אזהרה אחת: במצב ניקוי, הבורר חייב להיות במצב העליון כדי שלא יהיה ניתוק של צינור בתוך המכונה, מה שיתחיל נזילה.
אצלי זה עובד מצוין
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35085
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
תודה רבה!18/01/2025 21:03yossix כתב: קיבלתי גם את הבורר הישן ואיתו אני עובד כך שיוצא פחות קצף. דבר עם החברה ותוכל לקנות מהם. אם יש בעיה, דבר עם רוני מנהל השיווק....
ההחלפה זה משהו שעושים לבד או שצריך אצלם לעשות?
יורה ידועים בכל התוספים שלהם.
אתה עוד תתקל בכל נושא הפילטרים, טבליות נקיון, טבליות לניקוי אבנית (אם לא משתמשים בפילטרים), נוזל לניקוי קפוצ'ינטור ועוד...
כמו כן, אפשר ורצוי לרכוש מוצרים תואמים שעושים בדיוק את אותה העבודה ועולים משמעותית פחות !
אתה עוד תתקל בכל נושא הפילטרים, טבליות נקיון, טבליות לניקוי אבנית (אם לא משתמשים בפילטרים), נוזל לניקוי קפוצ'ינטור ועוד...
כמו כן, אפשר ורצוי לרכוש מוצרים תואמים שעושים בדיוק את אותה העבודה ועולים משמעותית פחות !